426 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Κυρ Ιαν 08, 2012 12:02 am
tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Ηρέμησες καθόλου με τα χτεσινά;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια. Ξυπνησαμε κ εμεις φαγαμε κ τωρα ειμαστε στο παρκο μας κ παιζουμε.Νερο ουτε εμενα μου πινει πολυ.Μονο ρυζαλευρο τρωμε ακομα.Κοριτσια το γαλα το δινετε στα γυαλινα μπιμπερο; στα πλαστικα ποτε τους δινουμε; Σασσα μου ολσ κσλα;
sassaX έγραψε:fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια. Ξυπνησαμε κ εμεις φαγαμε κ τωρα ειμαστε στο παρκο μας κ παιζουμε.Νερο ουτε εμενα μου πινει πολυ.Μονο ρυζαλευρο τρωμε ακομα.Κοριτσια το γαλα το δινετε στα γυαλινα μπιμπερο; στα πλαστικα ποτε τους δινουμε; Σασσα μου ολσ κσλα;
εγω του δινω σε πλαστικο που λεει πανω free bpa
μια χαρα δεν ξανακατεβηκα χθες κατω γιορταζε η νονα της μικρης κ ειχαμς παει κ οταν επεστρεψαμε στις 1 η κοπελα ειχε κοσμο κ αναμμενα ολα τα φωτα...δεν ξερω ποτε θα ξανακοιμηθει ανεμελα,να σημειωσω πως απο τη τρομαρα μου εβαλα το νικο να τσεκαρει ολες τις μπαλκονοπορτες κ να κλειδωσει τα παντα κ να κοιμηθουμε με αναμενα φωτα σε ολο το σπιτι...
Καλα δεν θα το πιστεψεις κ εμενα μοιαζει στον αντρουλη μου κ τη φωναζουμε Νικολακι! Κ απο εμενα μονο τα δαχτυλα εχει παρει κ ισως το βλεμμα, παιζεται ακομα! Επισης ειχες γραψει καποια στιγμη οτι ο αντρας σου σε βοηθαει τοσο που αν μπορουσε θα θηλαζε. Ε, κ εμεις το ιδιο λεμε με το Νικο! Αφου αν εμενα Αθηνα θα αησυχουσα!Χαχα!sassaX έγραψε:απιστευτο το βιντεακι!!
οσον αφορα τη μικρη αν μου μοιαζει ,εχει παρει μονο τα μεγαλα πρασινα ματια μου ολη η υπολοιπη ειναι ΝΙΚΟΣ!!!!!αφου τη φωναζουμε νικολακι!
georgia84 έγραψε:Καλα δεν θα το πιστεψεις κ εμενα μοιαζει στον αντρουλη μου κ τη φωναζουμε Νικολακι! Κ απο εμενα μονο τα δαχτυλα εχει παρει κ ισως το βλεμμα, παιζεται ακομα! Επισης ειχες γραψει καποια στιγμη οτι ο αντρας σου σε βοηθαει τοσο που αν μπορουσε θα θηλαζε. Ε, κ εμεις το ιδιο λεμε με το Νικο! Αφου αν εμενα Αθηνα θα αησυχουσα!Χαχα!sassaX έγραψε:απιστευτο το βιντεακι!!
οσον αφορα τη μικρη αν μου μοιαζει ,εχει παρει μονο τα μεγαλα πρασινα ματια μου ολη η υπολοιπη ειναι ΝΙΚΟΣ!!!!!αφου τη φωναζουμε νικολακι!
Bερακι ωραια περασαμε! Ησυχα κι οικογενειακα! Σημερα ημασταν με τους κουμπαρους! Ειχαμε παει να φαμε! Ο μπεμπουλης πολυ ησυχος! Ενα τρυφερο μαναρακι με 2 αθωα λαμπερα ματακια! Ευκολο μωρο απ οτι λεει η κουμπαρα.Veraki έγραψε:Ελα μωρε αγαπες τι παθατε?γιατι μαραζωσατεεεε??ποιος μας ματιασε την παρεα?Εχει και πανσεληνο?δεν ειμαι σιγουρη!
irene τι σου ειπε η σκυλα η πεθερα που ανεφερες?
Αγαπες μηπως να βρητε τροπο να πατε μια βολτιτσα εξω ανευ ζουζουνακιων να αλλαξετε αερα?καφε,ποτο, εστω να χαζεπσετε βιτρινες με κους-κους.καντε μια προσπαθεια ισως δειτε θεαματικη διαφορα στη ψυχολογια σας
Σασσααααα θα σου πω κατι,εχτες κοπελα μου ημουν ΤΟΣΟ πολυ αναστατωμενη ,δεν ειχα υσηχια πουθενα,ειχε βγει και για ποτο ο αντρας μου,και ελεγα τωρα θα γινει το κακο, τωρα θα γινει.....Παντος τρομερο αυτο που εζησες!Και ΝΑΙ αγιο ειχες!
Μαρια και Αλικη να τους χερεστε,τι ετοιμασεις κανατε?Κανενα ιδιαιτερο γλυκο/φαγητο?Οταν τελειωσει η γιορτη πειτε μας πως περασατε
Μαρακι τι κανρι η κουμπαρα κ το βαφτηστηρι σου?καιρο εχεις να μας πεις.
tsiph έγραψε:Καλημέρα! Τι κάνετε όμορφες; Πως είναι η ψυχολογία σήμερα; Εγώ από τα περίεργα είμαι πολύ καλά τις τελευταίες μέρες (φάση είναι θα περάσει το ξέρω... )
Ο μπέμπης μου εχτές δεν ήπιε καθόλου νερό γαμώτο... Δεν τον πίεσα και πολύ αλλά του έδινα συχνά και δεν ήθελε... Επίσης ξύπνησε 2 φορέςτο βράδυ, χωρίς κλάμα απλά άνοιξε τα μάτια του με κοίταξεγέλασε, του έδωσαπιπίλα, χάιδεψα λίγο το χέρι και νάνι πάλι! Τώρα το πρωί τον ξύπνησα να τον ταίσω γιατί είχε πάει 9 η ώρα!
Κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι...
fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια. Ξυπνησαμε κ εμεις φαγαμε κ τωρα ειμαστε στο παρκο μας κ παιζουμε.Νερο ουτε εμενα μου πινει πολυ.Μονο ρυζαλευρο τρωμε ακομα.Κοριτσια το γαλα το δινετε στα γυαλινα μπιμπερο; στα πλαστικα ποτε τους δινουμε; Σασσα μου ολσ κσλα;
georgia84 έγραψε:Καλημερα κι απο μενα!
Η ψυχολογια σημερα λιγο καλυτερα κ η μικρη λιγο πιο ησυχη. Χτες της εδωσα ομως και συμπληρωμα. Λετε να πειναγε? Ετσι μου φανηκε γιατι το ηπιε με ορεξη. Ειδικα τη πρωτη φορα εκανε πλακα ο αντρας μου γιατι δε λερωσε ουτε τη σαλιαρα!
Το πρωι ξυπνησε με βραχνιασμα και χτες εκανε λιγο διαρροια αλλα απο διαθεση μια χαρα!
Κοριτσια καλα θα κανετε να πατε για καφεδακι να χαρειτε τον ηλιο! Εμεις δε μπορουμε να βγουμε λογω της μικρης αλλα ισως το απογευμα ερθουν καποιοι φιλοι.
Απο μπουκαλια εγω χρησιμοποιω γυαλινα και εχω παρει κι ενα πλαστικο επειδη μου αρεσε! Απ'οτι ξερω πλαστικα μπαινουν περισσοτερο οταν αρχισει να το πιανει μονο του το παιδι και να πινει.
Χαχαχαχα!sassaX έγραψε:Γεωργια μου καλημερα,ηλιο δεν εχει εδω Αθηνα αλλα για φαγητο που θα παμε σε ενα κρητικο ρεμπεταδικο μια χαρα...εντωμεταξυ επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα βγω χωρις τη μικρη ,με κοροιδευαν οι φιλες μου οτι φοβουνται μην ανεβω στα τραπεζια κ χορευω επειδη πριν μεινω εγκυος ημουν τρελο party animal..κ μετα απο εναμιση χρονο σπιτι μεσα φοβουνται μην γυαλισει το ματι μου χαχαχα...
αγγελικημαρια έγραψε:γεωργια: το γαλα το neocate ποιος το ηθελε???
γιαννης:η Ξανθη μια φιλη της αλικης
γεωργια:απο που ειναι ?
γιαννης:απ τη πατρα
γεωρ:α!και ειναι παντρεμενη εδω?
γιαν:οχι ,στη πατρα μενει η κοπελα
γεωρ:δηλαδη θα πηγαινε στη πατρα το γαλα??
γιαν:ναι
γεωρ:μα καλα αυτη απο εκει δε μπορουσε να παρει?
γιαν:ΚΟΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΣΙ.Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΑΣΣΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Κ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ
ολη στη παρεα μας κοιτανε καπως!ποιοι ειναι ολοι αυτοι??ξανθη, πατρα,σασσα???κ λεει ο γιαννης το κορυφαιο<ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ μη το ψαχνεις..ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ .ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ>
αχ ρε κοριτσια γελουσα που μιλουσε σαν να σας ηξερε .οι αλλοι βεβαια δε καταλαβαν ακριβως , τους φανηκε λιγο παραξενο αλλα δε πειραζει!
\tsiph έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι άκαρδη μάνα που είμαι;;;; Έχουμε μηνογενέθλια σήμερα!!!! Είμαστε μισό χρόνο κοντά στη μαμά και το μπαμπά!!!! Ναι ναι ναι! Να μας χαιρόσαστε! Σάσα να χαίρεσαι το γαμπρό σου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης