Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
466 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 466 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 1:20 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
irene12 έγραψε:zoyzoy καλημέρα τι ωραία νέα(για το δοντάκι λέω όχι για το βήχα)άντε με το καλό και τα επόμενα!Περαστικούλια κιόλας!
Ναι Dora δεν είχε διάρροιες μόνο κανα δυο φορές όχι παραπάνω δεν έκανε καθόλου και τα έκανε την επόμενη...
Το γέλιο είναι ότι σφίγγεται σφίγγεται και κοκκινίζει όλο το προσωπάκι της κάποιες φορές...

ευχαριστω irene να εισαι καλα.ευχομαι κι εσεις να αποκτησετε το πρωτο σας δοντακι συντομα και οσο πιο ανωδυνα γινεται πρωτα απ'ολα για το μικρο σου και μετα για εσας.

227Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:06 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sassaX στις Τετ Ιαν 18, 2012 10:59 am, 1 φορά

228Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:25 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου. Αυπνια και δοξα σοι ο Θεος!Ευτυχως που στις 5.30 την εδωσα στον παππου και με πηρε ο υπνος κατα τις 7 για 2 ωρες. Μια ανησυχια αλλο πραγμα τη νυχτα. Εχουμε 2 μερες που δεν τρωμε νυχτα!Τρώει στη 1 και μετα 8 με 9 την ταιζει η γιαγια το πρωι. Αλλα ετσι δεν πινει πια πολυ γαλα και δεν μου αρεσει αυτο. Τη δε φρουτοκρεμα ουτε να τη βλεπει, την εφαγα εγω σημερα, βρε τι τη ζεστανα, τι ζουπηξα αλλο αχλαδι και της εδωσα χυμουλι, τιποτα, μουγκριζε και πεταγε το κουταλι με το χερι της σα μεγαλος! Αν μπορουσε θα μου πεταγε τιποτα στο κεφαλι, τοσος θυμος!!
Ειχα και την εννοια της φιλεναδας-νονας απο χθες που περιμεναμε να γεννησει, τελικα γεννησε, ειχα και συνομιλια μεσω sms ως τις 3 μετα τη χθεσινη συναντηση με τον μπαμπα μας, υπνος γιοκ χθες! Κουτουλαω. Αν δουλευα θα ειχα αυτοκτονησει!!!
Σασσουλα λυπαμαι για τον πρωην μλκα, τι ατομα κυκλοφορουν εξω τελικα!!!

229Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:27 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικα στις αρρωστουλες μας! Ζουζου μου, λιγο νωρις για πορτοκαλι δεν ειναι? Τα οξινα φρουτα μετα τους 8-9 μηνες, το στομαχακι τους ειναι ακομη ευαισθητουλι..

230Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:29 am

Mama Pupa

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Doraki τι εγινε με τις εξετασεις της μικρης????

231Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 4:53 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sassaX έγραψε:Κορίτσια έπρεπε να απενοργοποιησω πάλι το φεις για τον ίδιο λόγο που τον είχα απενεργοποιησει πριν 4 xρονια , πρόβλημα με έναν μλκ πρώην κ δεν είμαι τωρα να πλακωνομαι με τον Νίκο
Κρίμα βρε Σάσσα! Αν άνοιγες με άλλο όνομα για να μη σε έβρισκε? Αλλά σίγουρα δεν είναι να τσακώνεσαι για τέτοιους λόγους!

Mama Pupa έγραψε:Doraki τι εγινε με τις εξετασεις της μικρης????

Τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε στις 13 Γενάρη και 17 θα πάμε στην αλλεργιολόγο. Αλλά πρέπει να δούμε πως θα το κάνουμε με την πάνα της κ το πολυπόθητο περιεχόμενο! Χθες μας είπαν να τους τα πάμε και να είναι.. ημέρας! Το πρωι που τους πήραμε τηλ να τα πάμε το απόγευμα, μας είπαν οτί τα θέλουν της ώρας τελικά.. Δηλαδή τα κάνει και παίρνουμε την πάνα και τα πάμε!! Η μ@λ@κια είναι οτι είναι μακρυά και ο άντρας μου από βδομάδα ξεκινάει δουλεία και δεν γίνεται να αφήσει τη δουλεία και να τρέχει με την πάνα. Να πάρει άδεια,πότε?ποια μέρα?κ αν δεν κάνει?! Πρέπει να φτιάξουμε ολόκληρο σχέδιο !! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 328109

Anyway!! Τι έγινε με τον μπαμπά σας?όλα καλά?! Να σας ζήσει το νέο μωράκι! Γερό & καλότυχο!

Ζουζού ξέχασα να σχολιάσω το νέο δόντι σας!! Μπράβο στην μικρή!! Κιόλας δυο?!! Με το καλό κ στην υπόλοιπη μασέλα (κλεμμένο Wink ) !!! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 875502

232Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 4:54 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mama Pupa έγραψε:Περαστικα στις αρρωστουλες μας! Ζουζου μου, λιγο νωρις για πορτοκαλι δεν ειναι? Τα οξινα φρουτα μετα τους 8-9 μηνες, το στομαχακι τους ειναι ακομη ευαισθητουλι..

κοιτα εμενα μου το συστησε η γιατρος μας και την εμπιστευομαι απολυτα.αλλα και φιλες μου που εχουν αλλο γιατρο κανανε κι εκεινες το ιδιο.συγκεκριμενα μια κιολας επειδη ειχε προβλημα με τα κακα το μωρακι της ειπε απο 3 μηνων να του δινει.τωρα φυσικα ο καθε γιατρος διαφερει οπως και τα μωρακια μεταξυ τους .μισο πορτοκαλι μεσα στα φρουτα της βαζω.απλα σημερα ειπα να της δωσω λιγο χυμο γιατι ειμαστε χαλια.φυσικα δεν ηπιε καθολου.

233Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:00 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω πολυ dora κι εσεις συντομα με δοντακι να ειστε.και πολλες γεματες πανες οταν τις χρειαζεστε. Very Happy

234Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:02 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια.
Tsiph k Dora περαστικα σας,Zouzou καλοριζικα τα δοντακια σας.
Να κανω μια ερωτηση; Ο μικρος το βραδυ στον υπνο του γυρναει μπρουμητα κ κοιμαται ειναι κακο; Αν τον βλεπω να τον γυριζω;Απο οταν γεννηθηκε κοιμαται ανασκελα κ το κεφαλακι στο πλαι.
Κατα τα αλλα καλα ειμαστε αν αιξερεσω οτι αν δεν με βλεπει χαλαει τον κοσμο.

235Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:07 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γιατι να ειναι κακο καλε?εγω νομιζω οτι ετσι θα κοιματε και πιο πολυ.αν δε κλεινει η μυτουλα του μια χαρα.μακαρι και η δικια μου να κοιμοτανε μπρουμητα.μολις γυρισει μπρουμητα ξυπναει.ο καλυτερος υπνος ειναι οταν κοιμασε μπρουμητα τουλαχιζτον για μενα.

236Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:18 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λλησε αυτός. πρωί και βράδυ πνίγομαι από τον βήχα... Θέλω να πάω σε γιατρό αλλά οι δικοί μου πάντα μου έλεγαν ότι με το παραμικρό τρέχω στους γιατρούς και έχω φάει ένα κόλλημα από τότε και δεν πάω εύκολα πλέον... Αν δω ότι συνεχίζεται και σήμερα πάντως θα πάω γιατί δεν αντέχεται...[/quote]Καλά κανείς! Ότι κι αν συμβαίνει αντιμετωπίζεται καλύτερα όταν είναι στην αρχή.

irene12 έγραψε:εμένα έκανε πριν τα φρούτα 2 φορές και τώρα έχουμε φτάσει τις 5!!!!!!!!!!!!!!Δεν προλαβαίνω.........
Χαχαχα σαν το γιο μου!!!!!
zouzou11 έγραψε:καλημερα καλημερα.τι κανετε?

dora και tsiph παραστικα σας.

εμενα η μικρη εχει βηχα απο προχθες και μυξουλες.πηγαμε στη γιατρο ευτυχως δεω εχει ακροαστικα και δεν εκανε μεχρι τωρα πυρετο.μας εδωσε ενα σιροπι και βλεπουμε.
ολο το βραδυ ηταν ανησυχη και κοιμηθηκε γυρω στις δυο.κοιμηθηκα μαζι και μπορω να πω τετοιες κλωτσιες δεν εχω φαει σε ολη μου τη ζωη.για τετοια ανησυχια μιλαμε.
ΚΑΙ σημερα το πρωι να το και το δευτερο δοντακι μας.

για τα κακα που λετε κι εμενα εκανε μια φορα τη μερα και απο οταν αρχισαμε φρουτα κανει μεχρι και τρεις μεσα στη μερα.
Μπραβο! Περαστικα για το σιναχι! Τσιπη και Ντόρα,περαστικα και σε εσάς!

zouzou11 έγραψε:ολοκληρη μασελα...πω πω με εκανες και γελασα.δε νομιζω ρε συ τοσο γρηγορα βγαινουν μετα τα υπολοιπα?παντως αυτα βγηκαν το ενα στις 25 δεκεμβριου και το αλλο σημερα.θα τα πουμε μετα παμε να φαμε γιαουρτακι τωρα.αν της δωσω μετα χυμο πορτοκαλι κανει?η λετε να παθει τιποτα?ειμαι λιγο φοβιτσιαρα εγω.
Ξέρω ότι προκαλεί αλλεργιες. Σας επιτρέπει ο παιδιά τρος;
sassaX έγραψε:Κορίτσια έπρεπε να απενοργοποιησω πάλι το φεις για τον ίδιο λόγο που τον είχα απενεργοποιησει πριν 4 xρονια , πρόβλημα με έναν μλκ πρώην κ δεν είμαι τωρα να πλακωνομαι με τον Νίκο
Πωπω! Πως σε πήρεχαμπαρι οπρωην τόσο γρήγορα; 4 χρονιά κι ακόμα να σεξεπερασει; Shocked
Mama Pupa έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου. Αυπνια και δοξα σοι ο Θεος!Ευτυχως που στις 5.30 την εδωσα στον παππου και με πηρε ο υπνος κατα τις 7 για 2 ωρες. Μια ανησυχια αλλο πραγμα τη νυχτα. Εχουμε 2 μερες που δεν τρωμε νυχτα!Τρώει στη 1 και μετα 8 με 9 την ταιζει η γιαγια το πρωι. Αλλα ετσι δεν πινει πια πολυ γαλα και δεν μου αρεσει αυτο. Τη δε φρουτοκρεμα ουτε να τη βλεπει, την εφαγα εγω σημερα, βρε τι τη ζεστανα, τι ζουπηξα αλλο αχλαδι και της εδωσα χυμουλι, τιποτα, μουγκριζε και πεταγε το κουταλι με το χερι της σα μεγαλος! Αν μπορουσε θα μου πεταγε τιποτα στο κεφαλι, τοσος θυμος!!
Ειχα και την εννοια της φιλεναδας-νονας απο χθες που περιμεναμε να γεννησει, τελικα γεννησε, ειχα και συνομιλια μεσω sms ως τις 3 μετα τη χθεσινη συναντηση με τον μπαμπα μας, υπνος γιοκ χθες! Κουτουλαω. Αν δουλευα θα ειχα αυτοκτονησει!!!
Σασσουλα λυπαμαι για τον πρωην μλκα, τι ατομα κυκλοφορουν εξω τελικα!!!
Να της ζήσει και να είναι γερο και καλοτυχο! Άρα γεννησεγρηγορα,καλό αυτό! Εύχομαι να άξιζε τον κόπο που έχασε τον ύπνο σου.

237Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:19 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μακαρι θα ρωτησω κ τον παιδιατρο.
Καμμια ωρα πριν ξυπνησει τον εχω παρατηρησει το κανει.Ολη την ημερα μπρουμητα καθεται.Ανασκελα μονο για να φαει.Με την πανα δε δινουμε μαχη.

238Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:30 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το παρακολουθησαμε Μαρια.οταν της εδωσα πρωτη φορα της εστυψα μισο πορτοκαλι φυσικα δε το ηπιε ολο και μετα παρακολουθησα αν βγαλει σπυρακια κυριως γυρω απο το στομα.δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν παρουσιασε κατι.

239Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzou11 έγραψε:το παρακολουθησαμε Μαρια.οταν της εδωσα πρωτη φορα της εστυψα μισο πορτοκαλι φυσικα δε το ηπιε ολο και μετα παρακολουθησα αν βγαλει σπυρακια κυριως γυρω απο το στομα.δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν παρουσιασε κατι.
Καλο αυτο! Αφου εχεις και το οκ απο το γιατρο δωσε αφοβα! Τον δικο μου τον ειχε ψιλοπειραξει στην αρχη. Τωρα; 2-2 τα πινει, χαχα!

240Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:07 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρουλα μηπως ειναι δοντακι?
Τι κανετε κοριτσακια?

241Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:43 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζουζου μου (πηγα να πω να σου ζησει χαχαχχα)με γεια το δοντι!!
δημητρα να σας ζησει , γερο και τυχερο να ειναι!εχω αγωνια για τα νεα σου!
τατιανα εμεις μια απ τα ιδια, ξεπατωθηκα στις δουλειες γιατι αυριο γιορταζει ο πατερας κ μεθαυριο ο συζυγος αρα πρεπει να φανω προκομενη η κακομοιρα!!!εστρωσα κ τα πετσετακια της πεθερας να τα δει να τα χαρει Very Happy
εσυ τι κανεις??
περαστικα στους αρρωστουληδες!!
σασσα αν ειναι να εχεις φασαριες αστο καλυτερα δε πειραζει!με τον αντρα σου να στε καλα !

242Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:50 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε εσυ τι προκομενο κοριτσι εισαι; Να σε χαιρονται κ ο μπαμπας κ ο συζυγος κ να τους χαιρεσαι κ εσυ..Αλλα κ η πεθερα χαρα που θα κανει... ετσι κ η δικη μου.

243Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:52 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσιαααααααααααα!τι κανετε????μεγεια το 2ο δοντακι σας!!!!εμεις εχθες δυσκολευτηκαμε να κοιμηθουμε!!!ξυπνησε στις 4 για γαλατακι και μετα στις 6 ειχε ορεξη για παιχνιδακια!!!!!μου κανει και καινουργια νουμερα!το μεσημερι τον ειχε αγκαλια η πεθερα μου για να τον ταισει κι εγω αναβα το τζακι!ε δεν ηθελε να πιει το γαλα του με τιποτα!!!!!μολις τον πηρα εγω το ρουφηξα!!!!!ακουστε και το κουφο!!!!!πεταγετε η πεθερα μου κ λεει:γιατι ζουζουνα μου αφου εγω θα σε εχω περισσοτερο!!!!!
της λεω 1ον δεν ειναι ζουζουνα!!!!!ειναι αγορακι!!!!!! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 679259
και 2ον εγω που θα μαι καλε?στο ταμ τουμ για αρκουδες!!!!!!δεν πηρα απαντηση!!!!!

244Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:55 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sof έγραψε:κοριτσιαααααααααααα!τι κανετε????μεγεια το 2ο δοντακι σας!!!!εμεις εχθες δυσκολευτηκαμε να κοιμηθουμε!!!ξυπνησε στις 4 για γαλατακι και μετα στις 6 ειχε ορεξη για παιχνιδακια!!!!!μου κανει και καινουργια νουμερα!το μεσημερι τον ειχε αγκαλια η πεθερα μου για να τον ταισει κι εγω αναβα το τζακι!ε δεν ηθελε να πιει το γαλα του με τιποτα!!!!!μολις τον πηρα εγω το ρουφηξα!!!!!ακουστε και το κουφο!!!!!πεταγετε η πεθερα μου κ λεει:γιατι ζουζουνα μου αφου εγω θα σε εχω περισσοτερο!!!!!
της λεω 1ον δεν ειναι ζουζουνα!!!!!ειναι αγορακι!!!!!! Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 679259
και 2ον εγω που θα μαι καλε?στο ταμ τουμ για αρκουδες!!!!!!δεν πηρα απαντηση!!!!!

ζουζουνα καλε τον αντρακλα; ονειρο ζω μην με ξυπνατε τωρα ειναι η πεθερα..

245Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:08 am

αγγελικημαρια

ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ?????Ε ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ολο το θαρρος αλλα το χει χασει η δικια σου!

246Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:09 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ?????Ε ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ολο το θαρρος αλλα το χει χασει η δικια σου!

χαχαχαχα

247Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:14 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ζουζουνα ε?αν ηταν κοριτσι τι θα ελεγε.το εχουν χασει ολες μαζι.και γιατι λεει οτι θα τον εχει περισσοτερο?α!ευχαριστουμε και για τις ευχες.

θυμηστε μου λιγο πιο αλλο παιδακι εβγαλε δοντακι?σορυ αλλα δε θυμαμαι το μυαλο μου ειναι χιλιομοιρασμενο αυτες τις μερες.

248Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:26 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγγελικημαρια έγραψε:ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΙΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ?????Ε ΡΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ολο το θαρρος αλλα το χει χασει η δικια σου!

χααααααααααααααααααααα!!!!το εχω διαβασει 10 φορες κ ακομα γελαω!!!!!!!!πες τα γιατι εγω τα λεω κ δεν με ακουνε!!!!!!θα τον εχει περισσοτερο γιατι θα παω για δουλεια!!!!!!!!ρε καμερες θα βαλω σε ολο το σπιτι!!!!

249Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:34 am

zouzou11

zouzou11
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τιιι?μονο καμερες????και κοριους παρακαλω για να ακους τι του λεει.ρε που θα πει το αγορι μας το ομορφο ζουζουνα.ακου εκει.ααααα τωρα τα πηρα σορυ κιολας.

250Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 05, 2012 7:36 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zouzou11 έγραψε:τιιι?μονο καμερες????και κοριους παρακαλω για να ακους τι του λεει.ρε που θα πει το αγορι μας το ομορφο ζουζουνα.ακου εκει.ααααα τωρα τα πηρα σορυ κιολας.

αστα!!!!της λεω αν δεν σου βγαινει πες τον απλα μπεμπη!!!!καλυτερα να τον παρω μαζι μου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις