Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
479 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 479 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

701Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 3:03 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ξεχασα Μαρια μου καλη επιτυχια!!!!

702Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 3:54 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστώ!
Σασσα περαστικα σου και γρήγορα.
Αλίκη θα δεις ποσό γρήγορα θα έρθει η Παρασκευή! Εγώ δεν ήθελα να έρθει η Δευτέρα αλλά ήρθε κλαψ κλαψ..... Από την άλλη θέλω να ξεμπερδευω με το βασανο που κουβαλαω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιασω ένα νύχι ας είναι. Όλες αυτές τις χαζομαρες τις λέω επειδή είμαι πεπεισμενη πως η μπεμπα σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μπορώ όμως να φανταστω την αγωνία σου και ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις μοιάζει να κυλάει πιο αργά. Το ξέρεις ότι είμαστε εδώ να ακουσουμε τις ανησυχιες σου. Δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρω.
Ντόρα μου από εδώ και πέρα μεγαλώνουν με πιο αργούς ρυθμούς. Μετά το χρόνο δε, ακόμα πιο αργά. Εμένα έβαζε μισό κιλό κάθε 3 μήνες μετά το χρόνο. Αλλά μεγάλωνε. Βέβαια ακόμα ψηλωνει σχετικά γρήγορα δηλαδή παίρνει περίπου 1 πόντο το μήνα! Γι αυτό σας λέω όσες έχετε ανεπτυγμένα μωρα μη φοβαστε ότι θα γίνουν υπέρβαρα η παχυσαρκα. Αυτό θα εξαρτηθει από την ποιότητα της τροφής από εδώ και πέρα. Από όσα έχω δει από το γιο μου τα νήπια έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Μπορεί να μη δυσανασχετει συνήθως με το φαγητό όμως όσο κι αν του αρέσει κάτι σύντομα δεν κρατιέται να σηκωθεί από το τραπέζι. Αν πάμε κάπου πχ σε ταβέρνα είναι λάθος μου να τον Ταισω πριν κάνει την εξερεύνηση του γιατί στο τέλος πολύ πιθανό είναι να μείνει νηστικος. Ίσως γι αυτο οι περισσότερο γιατροί λένε πως δεν κάνουμε σε ένα μωρό δίαιτα πριν το χρόνο αλλά του δίνουμε να φάει όσο θελει.
Άσχετο αλλά ρε κορίτσια δεν μοιάζουν πολύ μπλιαχ οι χορτοσουπες λιωμενες; Πάντα απορουσα γιατί τις προτιμούσε ο Γιάννης αντί των φρούτων! Μα να μη μου μοιάζει καθόλου! Χαχαχα!

703Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 4:53 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ευχαριστω μαρια μου...ειμαι γενικα σε μια συγχυση ,εχω κ τον γιαννη που μιξοκλαιγεται κ τσατιζομαι περισσοτερο!παμε στοιχημα οτι στην εξεταση θα κλαψει???μα τοσο ευαισθητος μετα τη γεννα??? μαλλον κ αυτος επιλοχεια περναει! με το νυχι τι εγινε???

704Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 4:58 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι ξεχασα καλη επιτυχια..

705Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 5:08 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι μου καλη επιτυχια με το νυχι.
Αγγελικη μου τι εξεταση θα κανετε? Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι τι ειχες πει... ελπιζω να ειναι ολα καλα με τη μικρη.
Ευχαριστω κ εγω για τις ευχες! Θηλες μπιμπερο εγω χρησιμοποιω με τρεις τρυπες, καουτσουκ.

706Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 5:09 am

αγγελικημαρια

georgia84 έγραψε:Μαρακι μου καλη επιτυχια με το νυχι.
Αγγελικη μου τι εξεταση θα κανετε? Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι τι ειχες πει... ελπιζω να ειναι ολα καλα με τη μικρη.
Ευχαριστω κ εγω για τις ευχες! Θηλες μπιμπερο εγω χρησιμοποιω με τρεις τρυπες, καουτσουκ.
εναν υπερηχο θα κοανουμε στο κεφαλι. δεν εχω καταλαβει βρε μαρια το εβγαλες ή θα το βγαλεις το νυχι???

707Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 8:01 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας αγαπες!!καπως καλυτερα ειμαι...εφαγα λιγο λαπα εριξα κ κατι υπνους....
εντωμεταξυ ελπιζω να μην ειμαι εγκυος..κακως το λεω αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αυτη τη στιγμη για πολλους λογους!!εχω καθυστερηση 2 μερες κ αυτοι οι εμετοι deja-vu...

708Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 10:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Σασσα σερνεται μια γαστρεντεριτιδα οπότε ίσως είναι αυτό. Ο πατέρας μου πέρασε τα ίδια με εσένα το σκ. Και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως δεν είναι σε ενδιαφέρουσα, χαχα! Εύχομαι να μην πέσουμε έξω και να μην είσαι!
Εγώ κορίτσι πήγα στο γιατρό και κανονισα χειρουργειο για την άλλη Τετάρτη γιατί θα είναι μια ώρα . Θα είναι με τοπική αναισθησία. Δεν ξέρω αν θα μου το αφαιρέσει τελείως το νυχι. Ανάλογα με τη ζημιά υποθέτω θα το αποφάσισει εκείνη τη στιγμή. Όχι ότι με νοιάζει αν θα μου το βγάλει ολο. Υποθέτω πως θα αφαιρεθεί μεγάλο μέρος του αν δε το βγάλει όλο. Όταν πηγαινα ψιλοαγχωθηκα και ανακατευομουν και μετανοιωνα που είχα φάει πριν φύγουμε. Είχα και το Γιάννη μαζί και χ€στηκε -μόνο αυτό μου έλειπε - και πήγα στο μπάνιο και τον άλλαξα πρόχειρα.

709Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 10:50 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aπο στο στομα σου κ στου Θεου το αυτι Μαρακι...σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα με το νυχι παρολο που μαλλον επειδη ειμαι καινουργι αδεν ξερω τι ειχες παθει!!οτι κ να'ναι γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι

710Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 11:55 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα.
τσιπη τι εγινε σημερα? ολα καλα με τα εμβολια?
μαρια καλο κουραγιο με το νυχι. και γρηγορα περαστικα.
σασσα περαστικα και σε σενα. ελα ιωση θα'ναι.
βερακι που εισαι οεοοοοοοοο????????
γεωργια τι θηλες ειναι αυτες με 3 τρυπες? εγω γιατι δεν τις εχω δει και την παιδευω???????
εμεις καλα. τρωμε το φαι μας και γκρινιαζουμε γιατι δεν θελουμε να κοιμηθουμε. που θα παει???? θα της ππερασει. το'χει ξαναπαθει.

711Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 12:03 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω Νατασα! Κουραγιο και σε εσενα. Οπως ειπες φαση ειναι θα περασει.
Σασσα μια φορα εκοψα λαθος το νυχι και εκανε πληγη οσο μεγαλωνε. Πηρε μικροβιο απο κατω και χειροτερευε γιατι το αμελησα. Και τωρα θελει χειρουργειο.

712Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 12:06 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αα καταλαβα το ιδιο επαθε κ η κουνιαδα μου εκανε χειρουργειο περυσι το καλοκαιρι...καλη εποχη το κανεις θα αναρρωσει γρηγορα ενω η κουνιαδα μες στο κατακαλοκαιρο ,θαλασσα,αμμος....συντομα με french manicure!..θα κλεισει γρηγορα θα δεις,χχχ

713Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 12:16 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα σε ευχαριστω για την εμψυχωση! Ο γιατρος σχεδον με μαλωσε για τα παπουτσια επειδη το ποδι δεν αναπνεει. Εν το μεταξυ εγω το μονο παπουτσι που φοραω πλεων ειναι γαλοτσες, ολα τα αλλα ακουμπουν εκει και ματωνει. Αυτος μου ειπε πως στην Σιφνο confused confused confused φορανε παπουτσια με λαστιχο μονο κατω και πανω πανι... Δεν καταλαβα το συσχετισμο αλλα μου ηρθε να του πω: 'Εισαι τρελος που θα βαλω πανινο με αυτο το κρυοοο;" Και το αθλητικο παπουτσι το απερριψε... Τι να πω.

714Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 12:23 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και στη Σουηδια φορανε σανδαλια με καλτσες τι σημαινει αυτο?!
γαλοτσα ειναι καλη επιλογη οντως...οταν βγαινεις απο το σπιτι..σπιτι αστο να αναπνεει οχι κλειστες παντοφλες οσο μπορεις με το κρυο...

715Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Δευ Ιαν 16, 2012 11:55 pm

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια ομορφες μανουλες!!!!τι εχει το προγραμμα σημερα?!εγω πισω στη δουλεια....κ πολυυυυυυυυυυυυ κρυοοο!!!!!!

716Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 1:37 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεραααααααααααα!!!!!!κι εδω ηλιο με δοντια εχουμε!!!!!!ρε κοριτσια ποτε θα βγαλουμε τα δοντια μας?το νινι δεν θελει να φαει καθολου με το ζορι εχθες ηπιε 300 γρ ολη μερα!!!

717Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 2:32 am

αγγελικημαρια

Sof έγραψε:Καλημεραααααααααααα!!!!!!κι εδω ηλιο με δοντια εχουμε!!!!!!ρε κοριτσια ποτε θα βγαλουμε τα δοντια μας?το νινι δεν θελει να φαει καθολου με το ζορι εχθες ηπιε 300 γρ ολη μερα!!!

κ εγω αυτο αναρωτιεμαι!ποτε θα βγουν τα ατιμα!!!
σασσα μια κουκλα η μικρη!!

718Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 2:44 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω Αλικη! κ μεις ανυπομονουμε για δοντια!τι γινετε μετα?τα πλενουμε?χαχαχα!

719Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 2:51 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sassaX έγραψε:ευχαριστω Αλικη! κ μεις ανυπομονουμε για δοντια!τι γινετε μετα?τα πλενουμε?χαχαχα!

χαχαχα!!!Σασσα ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!μολις βγουν εχω δει κατι σαν πανακι που το τυλιγεις στο δαχτυλο σου κ του τα καθαριζεις!!!μεχρι να βγουν τι κανουμε? Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 534787

720Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 2:57 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Y Π Ο Μ Ο Ν Η ! ! ! ! !

721Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 2:59 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγρυπνιες,ευχελαια,γιογκα,συνδρομο ''θα τα σπασω ολα'' , κ.α τετοια ηρεμα πραματα...δεν θα μας τρελανουν αυτα!!!!

722Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 3:02 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα!!!!δεν παιζεσαι!!!!δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο!!!!εγω ξεκινησα με γιογκα εχθες!!!!ακομα δεν βλεπω καλυτερευση!!!!!!θα δειξει!!!!!

723Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 3:04 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sof έγραψε:χαχαχαχα!!!!δεν παιζεσαι!!!!δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο!!!!εγω ξεκινησα με γιογκα εχθες!!!!ακομα δεν βλεπω καλυτερευση!!!!!!θα δειξει!!!!!

ειδες?!δικιο ειχα ..εγω θα πιασω τα ευχελαια ...οποιο δουλεψει ενημερωνει η μια την αλλη!!!

724Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 3:06 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sassaX έγραψε:
Sof έγραψε:χαχαχαχα!!!!δεν παιζεσαι!!!!δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα αλλο!!!!εγω ξεκινησα με γιογκα εχθες!!!!ακομα δεν βλεπω καλυτερευση!!!!!!θα δειξει!!!!!

ειδες?!δικιο ειχα ..εγω θα πιασω τα ευχελαια ...οποιο δουλεψει ενημερωνει η μια την αλλη!!!
χαχαχαχα!!!!εγινε!!!!

725Μανουλες Ιουλιου Ν.4! - Σελίδα 29 Empty Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Τρι Ιαν 17, 2012 3:37 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας, γεια σας
τι μου κανετε???? δεν ειστε καλα, το'χω καταλαβει. οοοοοοοοοοοοχι δεν θα σας πω υπομονη. ξερω οτι δεν εχετε αλλη, ή ετσι νομιζετε. η μικρη μου εκτος απ'ολα τα αλλα που μου χαρισε με το που ηρθε στη ζωη μου, μου εμαθε οτι εχω μεγααααααααααααααααλη υπομονη. ηταν κρυμενη τοσα χρονια και δεν το ηξερα.
και αφου ειδα τα πραγματα πιο ψυχραιμα και ηρεμα, βρηκα τη λυση στο δικο μας προβλημα. η δικια μου δεν ηθελε να κοιμηθει, ηθελε να παιζει. ετσι μολις νυσταζει, τη βαζω στο κρεβατι, της δινω πιπιλα και κανα δυο παιχνιδακια και παιζει και μετα την παιρνει ο υπνος. τελος η γκρινια, για σημερα επιασε το κολπο, αυριο δεν ξερω.
και φυσικα κοριτσια μην ξεχασετε να ενημερωσετε κι εμας για τον τροπο που αντεχουμε. σασσα και σοφια μη το κρατησετε για τον εαυτο σας.
σας φιλω. παω να της βρασω λαχανικα και να σιδερωσω λιγο τωρα που κοιμαται.
α! ξεχασα. σασσα κουκλα η μικρη!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις