776 Απ: Μανουλες Ιουλιου Ν.4! Πεμ Ιαν 19, 2012 2:36 am
αγγελικημαρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τωρα θα βαλω λιγο το dvd να δω την εισοδο να χαρω λιγο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sof έγραψε:καλημερααααα!!!διαιτα ακουω γυμναστικη μια χαρα μας βρισκω!!!!!εχω ξεκινησει διαιτα(καλα μην φανταστειτε)εχω χασει 1 κιλο απο το Σαββατο!για να δουμε!!!!εμεις τελικα θα κανουμε τη βαφτιση στις 20 Μαιου για να τον γιορτασω την επομενη!!!!!Dora στην εκθεση της Ανθουσας θα πας?Κυριακη νομιζω ειπες!!!θα παω κι εγω αλλα το Σαββατο!!!!ενδιαφερομαι για τα βαφτιστικα να παρω καμια ιδεα!!!!Sassa πιο μοντελο ειναι μας το στελνεις ?θελω κι εγω να παρω!!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:τωρα θα βαλω λιγο το dvd να δω την εισοδο να χαρω λιγο!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:τωρα θα βαλω λιγο το dvd να δω την εισοδο να χαρω λιγο!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:Sof έγραψε:καλημερααααα!!!διαιτα ακουω γυμναστικη μια χαρα μας βρισκω!!!!!εχω ξεκινησει διαιτα(καλα μην φανταστειτε)εχω χασει 1 κιλο απο το Σαββατο!για να δουμε!!!!εμεις τελικα θα κανουμε τη βαφτιση στις 20 Μαιου για να τον γιορτασω την επομενη!!!!!Dora στην εκθεση της Ανθουσας θα πας?Κυριακη νομιζω ειπες!!!θα παω κι εγω αλλα το Σαββατο!!!!ενδιαφερομαι για τα βαφτιστικα να παρω καμια ιδεα!!!!Sassa πιο μοντελο ειναι μας το στελνεις ?θελω κι εγω να παρω!!!!!
να πατε να μας πειτε κ μας καμια ιδεα...εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα φραουλιτσα κ επισης η πεθερα μου επιμενει οτι σαν το προφυτερολ δεν εχει για γλυκακι βαφτισης!
Sof έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:Sof έγραψε:καλημερααααα!!!διαιτα ακουω γυμναστικη μια χαρα μας βρισκω!!!!!εχω ξεκινησει διαιτα(καλα μην φανταστειτε)εχω χασει 1 κιλο απο το Σαββατο!για να δουμε!!!!εμεις τελικα θα κανουμε τη βαφτιση στις 20 Μαιου για να τον γιορτασω την επομενη!!!!!Dora στην εκθεση της Ανθουσας θα πας?Κυριακη νομιζω ειπες!!!θα παω κι εγω αλλα το Σαββατο!!!!ενδιαφερομαι για τα βαφτιστικα να παρω καμια ιδεα!!!!Sassa πιο μοντελο ειναι μας το στελνεις ?θελω κι εγω να παρω!!!!!
να πατε να μας πειτε κ μας καμια ιδεα...εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα φραουλιτσα κ επισης η πεθερα μου επιμενει οτι σαν το προφυτερολ δεν εχει για γλυκακι βαφτισης!
θες αν βρω κατι να παρω προσπεκτους κ να στα στειλω????το προφιτερολ μου αρεσει κ μενα παρα πολυ υπαρχουν ομως κι αλλες πολυ ωραιες ιδεες!!!!για πχ η μαμα μου θα μου φτιαξει χιονουλες που ειναι πανευκολες κ τελειες!!!!κ θα τις καρφωσω σε ξυλακια πανω σε κασπω!!!!αν θες στελνω συνταγη!!!!
dora. έγραψε: Το καλό με την κρίση οτι έχουν πέσει οι τιμές στους χώρους!
Σάββατο δουλεύει ο άντρας μου μέχρι τις 6 και είπαμε να παμε την Κυριακή πιο χαλαρά! Θα έχει και για φορέματα να δεις! Αλίκη θα τραβήξω φωτό ο,τι βρω να σου στείλω! Εμείς έτσι όπως, πρόχειρα, τα έχουμε υπολογίσει ελπίζω να πάνε μέχρι 10-12 χιλ. Ναι αμα δεν υπάρξουν οι γονικές χορηγίες δεν βγαίνει!!
sassaX έγραψε:το εχουμε υπολογισει περιπου επειδη περυσι παντρευτηκε η αδερφη του κ τα χουμε φρεσκα....το ποσο το εχουμε ψιλομαζεψει αλλα θελουμε να παρουμε τουτου πρωτα ...αχ δεν ξερω ...εντωμεταξυ θα βαλουμε λογ σε τραπεζα στο προσκλητηριο γτ επιπλα κ τετοια εχουμε αρα σκεφτομαι πως οτι ξοδεψουμε απο τα δικα μας δεν τα τα ξαναμαζεψουμε?!
dora. έγραψε:sassaX έγραψε:το εχουμε υπολογισει περιπου επειδη περυσι παντρευτηκε η αδερφη του κ τα χουμε φρεσκα....το ποσο το εχουμε ψιλομαζεψει αλλα θελουμε να παρουμε τουτου πρωτα ...αχ δεν ξερω ...εντωμεταξυ θα βαλουμε λογ σε τραπεζα στο προσκλητηριο γτ επιπλα κ τετοια εχουμε αρα σκεφτομαι πως οτι ξοδεψουμε απο τα δικα μας δεν τα τα ξαναμαζεψουμε?!
Φίλοι και γνωστοί που το έκαναν έτσι μας έχουν πει! Είναι μια παρηγοριά και αυτό!!χαχα!
ακομα δε το χω αποφασισει, περιμενω το προγραμμα των πανελλαδικων για να δω ποσο φορτωμενο θα ειναι το προγραμμα μου!ωραια ιδεα παντως!MariaM έγραψε:Αλικακι ωραία λύση είναι και γλυκά σε στυλ Προφιτερολ επειδή τρωγονται με κουτάλι, αλλά μπορείς να επιλεξεις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις πχ μπουενο! Δοκιμασμενο! Θες να το φτιάξεις εσύ το γλυκό; αν ναι, θα πρότεινα σπιτικό γλυκό κουταλιού φραουλα σε βαζακι ή τσιζκεικ με μαρμελαδα φραουλα σε πλαστικό ποτηρακι!
irene12 έγραψε:Και εμείς για 6 Μαίου σκεφτόμαστε...Θα δούμε οικονομικά πώς θα είμαστε γιατί έχουμε ανοιχτεί πολύ....
Και εγώ θέλω ιδέες από την έκθεση...Κορίτσια είμαι πολύ αγχωμένη με κάτι εξετάσεις που έκανε η μπουμπού μου και κάποια αποτελέσματα δεν είναι καλά....Ο γιατρός είπε όλα καλά αλλά φοβάμαι...
Σάασσα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της γυμναστικής....Εγώ αυστηρή διάιτα από αύριο...¨Εχουμε ένα γάμο 19-2 και πρέπει να μπω στα ρούχα μου..Δε θέλω να αγοράσω καινούρια...Δεν θα έχει και τραπέζι...
κορίτσια θέλει συνέχεια αγκαλιά...αλλιώς γκρινιάζει τι να κάνω...δε μπορώ να κάνω τίποτα...ούτε τουαλέτα δεν πηγαίνω...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης