476 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Σαβ Ιαν 07, 2012 7:44 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
βλεπω την εκπομπη στο mega για τα μωρακια!!!!ποσο πολυ μου λειπει η περιοδος της εγκυμοσυνης!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mama katerina έγραψε:blackrose έγραψε:Η μπέμπα μου χορευει σημερα!
φτου φτου Παναγιτσα μου!
anthaki έγραψε:...ειμαι στο τζακι με μια κουπα τσαι και σκεφτομαι τον γαμο και τη δεξιωση που εχω το βραδυ..ξυλιαζω και μονο στην σκεψη να βγω με μινι φορεμα και καλσον...
elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
Άντρες πεταμένα λεφτά!!!Θα του φέρω το γλυκό στο κεφάλι!!!!!!!!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ???
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
Δεν κάνει τέτοια κόλπα!!!Νομίζει οτι σήμερα έχει 6 ο μήνας
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ...ΣΙΓΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ο άντρας μου ξέχασε την επέτειο μας σήμερα!!!
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ...ΣΙΓΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Αν ήταν η πρώτη φορά θα έλεγα εντάξει!Είμαστε μαζί 9 χρόνια και το θυμήθηκε μόνο τις 3 φορές!!
elena25 έγραψε:Πω πω... Έπαθα κοκομπλόκο! Τι είδαν τα ματάκια μου!
Έλενα, φάτο όλο μόνη σου! Να δεις αν ξαναξεχάσει την επέτειό σας μετά ο αντρούλης σου!
thequeen86 έγραψε:elena25 έγραψε:Πω πω... Έπαθα κοκομπλόκο! Τι είδαν τα ματάκια μου!
Έλενα, φάτο όλο μόνη σου! Να δεις αν ξαναξεχάσει την επέτειό σας μετά ο αντρούλης σου!
blackrose έγραψε:γλισχραντιλογεξεπίτριπτοι κυρα Μαμα Κατερινα.!!!!!!!!!!!!
blackrose έγραψε:εισαι ΓΕΛΑΔΙΣΙΑ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
elenalamprini έγραψε:Καi αυτό είναι το Devil's cake:
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
Σοκόλαση!!!!Τα κερατάκια λοίπουν βέβαια αλλά είναι τέλειο!!!Κοπιάστε!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης