Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
59 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 59 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κοριτσια,Κασσιανη μου ευχομαι να εισαι εγκυουλινι ρε....Μακαρι..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Την νέα χρονιά θα πάνε προ νήπιο τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2008 νήπιο αυτά που είναι γεννημένα το 2007 και πρώτη αυτά που είναι γεννημένα το 2006,Δεν έχει σημασία αν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 των 5 η των 6 υπάρχουν παιδάκια τα οποία μπορεί να πηγαίνουν 4+ αλλά υπάρχει και παιδάκι που είναι γεννημένο Νοέμβριο η Δεκέμβριο και πάει πιο μικρό . Τα προ νήπια τα παίρνουν στα δημόσια νηπιαγωγεία εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις αν όχι γίνεται κλήρωση . Το σχολείο που πάνε είναι πάντα σύμφωνα με το που μένεις και μέσα στα χαρτιά που πας εκτός το πιστοποιητικό γέννησης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο από το παιδίατρο βεβαίωση από οφθαλμίατρο στο νήπιο ζητάνε και από οδοντίατρο και το βιβλιάριο εμβολίων . Επίσης ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις την διεύθυνση κατοικίας . Μία λύση για τα παιδάκια που δεν θα τα πάρουν στο προ νήπιο είναι οι παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ .
ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΡΕ ΒΑΝΙΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ?
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ" ΠΟΛΛΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:

Θα δωσω του πατερα μου τοτε κ εγω. Ειπαμε ΟΚ να μην παει παιδικο,δεν ειναι απαραιτητο αλλα μετα τα 4 πιστευω ειναι απαραιτητη η επαφη με παιδια καθημερινα,θα μαθει κ πραγματα εκει...κριμα να μεινει μεσα παλι.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί και δημόσιοι που παίρνουν μέρος με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορούν άνεργες μητέρες η μητέρες στο ιδιωτικό τομέα . Κάνεις αίτηση κάπου τον Ιούλιο μαζεύεις κάποια δικαιολογητικά και τα στέλνεις μαζί με την αίτηση που βρίσκεις η εδώ στο ιντερνετ η καλύτερα να την πάρεις απο εδώ αλλά να πας να την κάνεις εκεί σε βοηθούν υπάλληλοι . έχεις δικαίωμα να δηλώσεις μέχρι 5 σταθμούς ανεξάρτητα αν είναι ιδιωτικός η δημόσιος καλό είναι να κοιτάς πόσες θέσεις έχουν . Η φίλη μου έστειλε τον μικρό και τον πήραν σε ιδιωτικό ο πρώτος σε προτίμηση και έρχεται σχολικό στις 7 015 το πρωί και μπορεί να το αφήσει εως της 5 . Το μονο που έδωσε ήταν 200 ευρώ και αυτό σε δόσεις για τα υλικά . Αν ψάξεις θα βρεις εδώ μέσα το ανάλογο θέμα . όσο αυτό που λες ότι ψάχνουν στα νήπια για τις διευθύνσεις αν κάποιος κάνεις ένσταση γίνεται έλεγχος .

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="βανια"]λοιπόν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί και δημόσιοι που παίρνουν μέρος με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ αφορούν άνεργες μητέρες η μητέρες στο ιδιωτικό τομέα . Κάνεις αίτηση κάπου τον Ιούλιο μαζεύεις κάποια δικαιολογητικά και τα στέλνεις μαζί με την αίτηση που βρίσκεις η εδώ στο ιντερνετ η καλύτερα να την πάρεις απο εδώ αλλά να πας να την κάνεις εκεί σε βοηθούν υπάλληλοι . έχεις δικαίωμα να δηλώσεις μέχρι 5 σταθμούς ανεξάρτητα αν είναι ιδιωτικός η δημόσιος καλό είναι να κοιτάς πόσες θέσεις έχουν . Η φίλη μου έστειλε τον μικρό και τον πήραν σε ιδιωτικό ο πρώτος σε προτίμηση και έρχεται σχολικό στις 7 015 το πρωί και μπορεί να το αφήσει εως της 5 . Το μονο που έδωσε ήταν 200 ευρώ και αυτό σε δόσεις για τα υλικά . Αν ψάξεις θα βρεις εδώ μέσα το ανάλογο θέμα . όσο αυτό που λες ότι ψάχνουν στα νήπια για τις διευθύνσεις αν κάποιος κάνεις ένσταση γίνεται έλεγχος .[/quote
ΒΑΝΙΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΙΡΝΤΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΚΡΑ.ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΛΕΩ,ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ...!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Θα δωσω του πατερα μου τοτε κ εγω. Ειπαμε ΟΚ να μην παει παιδικο,δεν ειναι απαραιτητο αλλα μετα τα 4 πιστευω ειναι απαραιτητη η επαφη με παιδια καθημερινα,θα μαθει κ πραγματα εκει...κριμα να μεινει μεσα παλι.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

με ολο το θαρρος αλλα ειναι ασχετο αυτο που λες..Η Λιτσα δεν λεει για τους σταθμους που γινεται διαγωνισμος και εκει σαφως και μπορουνε καποιες μητερες να κανουν ενσταση... Η Λιτσα μιλαει για δημοσιο δημοτικο σχολειο ..δεν ειναι κακο εκει να δηλωσει τη διευθυνση του πατερα της για να παρουν το παιδι ..δεν δηλωνει τον γειτονα... και δεν ειναι καθολου παρανομο αυτο ξερω εγω δασκαλες που το προτεινουν κι ολας!!!δεν παει να "φαει" κανενος τη θεση γιατι πολυ απλα αυτο δεν ειναι παρανομο ΞΑΝΑΛΕΩ... να καταλαβαινουμε τι λεει ο αλλος... εγω καταλαβα που το πηγαινες αλλα δεν ειναι ετσι!!!

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Απ ΤΟ ηλιόλουστο αλλά παγωμένο αεροδρόμιο. Σήμερα ευτυχωςείμαι σε ξεκούραστο σημείο. Εχω ξυπνήσει απ τις 4 και νυσταααααζω!!!!! καμία μανούλαεειναι εδώ?

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ !

stefanakos

stefanakos
καλημερα !!!!

http://hawk-girl.blogspot.com/

cassiani

cassiani
Καλημέρα κορίτσια.Έβαλα φαγητό και κάθομαι. Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:γεια σας και απο εμενα!!!
τα ψυχολογικα μου ειναι χαλια....
δε μπορω εχω τοση συσσωρευμένη αρνητικη ενεργεια.
γινετε πανικος στην δουλεια εχει πολυ κοσμο και ολοι μες τα νευρα!!
εχω να σκεφτομαι τα δικα μου εχω και τον καθε βλακα απο πανω μου!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 30 654655

Οσες φορες εχω παει στο Ελ.Β. δεν εχω πετυχει αγενη εργαζομενο,ουτε στο τσεκ ιν ουτε στα καφε,πουθενα ρε παιδι μου.Ενω στο Ελληνικο εχω να θυμαμαι πολλα φρουτα!

cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil .

Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ευχομαιιι!

βανια έγραψε:Την νέα χρονιά θα πάνε προ νήπιο τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2008 νήπιο αυτά που είναι γεννημένα το 2007 και πρώτη αυτά που είναι γεννημένα το 2006,Δεν έχει σημασία αν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 των 5 η των 6 υπάρχουν παιδάκια τα οποία μπορεί να πηγαίνουν 4+ αλλά υπάρχει και παιδάκι που είναι γεννημένο Νοέμβριο η Δεκέμβριο και πάει πιο μικρό . Τα προ νήπια τα παίρνουν στα δημόσια νηπιαγωγεία εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις αν όχι γίνεται κλήρωση . Το σχολείο που πάνε είναι πάντα σύμφωνα με το που μένεις και μέσα στα χαρτιά που πας εκτός το πιστοποιητικό γέννησης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο από το παιδίατρο βεβαίωση από οφθαλμίατρο στο νήπιο ζητάνε και από οδοντίατρο και το βιβλιάριο εμβολίων . Επίσης ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις την διεύθυνση κατοικίας . Μία λύση για τα παιδάκια που δεν θα τα πάρουν στο προ νήπιο είναι οι παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ .

Ο γιος της Γιουλης ειναι σε παιδικο μεσω ΕΣΠΑ.Θα το κοιταξω και αυτο,δεν θελω να μεινει εκτος του χρονου!

mama katerina έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

με ολο το θαρρος αλλα ειναι ασχετο αυτο που λες..Η Λιτσα δεν λεει για τους σταθμους που γινεται διαγωνισμος και εκει σαφως και μπορουνε καποιες μητερες να κανουν ενσταση... Η Λιτσα μιλαει για δημοσιο δημοτικο σχολειο ..δεν ειναι κακο εκει να δηλωσει τη διευθυνση του πατερα της για να παρουν το παιδι ..δεν δηλωνει τον γειτονα... και δεν ειναι καθολου παρανομο αυτο ξερω εγω δασκαλες που το προτεινουν κι ολας!!!δεν παει να "φαει" κανενος τη θεση γιατι πολυ απλα αυτο δεν ειναι παρανομο ΞΑΝΑΛΕΩ... να καταλαβαινουμε τι λεει ο αλλος... εγω καταλαβα που το πηγαινες αλλα δεν ειναι ετσι!!!

Κοιτα,ειμαστε 5' με τον πατερα μου,στο μεταξυ αυτο που υπαγεται ο γιος μου ειναι σε αποσταση μεγαλυτερη του 1 χλμ! Διαβασα στο site της πρωτοβαθμιας οτι σχολεια που βρισκονται ανω των 1.200 μ. απο την κατοικια εχουν σχολικο για τα παιδια δωρεαν . Εχει σχολικο, το πληρωνει ο Δημος αλλα με ενημερωσαν οτι μονο να παει το παιδι το πρωι μπορει,να επιστρεψει δεν γινεται...γιατι τελειωνουν νωριτερα απο το Δημοτικο,οποτε υπαρχει θεμα με την επιστροφη.ΟΚ,θα βγαλω το διπλωμα,αλλα αφου δεν ειναι ενταξει οπως προβλεπει ο νομος εχω το διακιωμα (το παιρνω μονη μου) να δηλωσω το σπιτι του παππου του και να τον στειλω στο αλλο σχολειο που ειναι 5' απο το σπιτι μου! Δεν ειναι παραλογο αυτο?Να εχω 2 σχολεια το ενα διπλα στο αλλο στο μεταξυ και τα δυο στα 5' (στα 7' για να ειμαι ακριβης) απο το σπιτι μας και εγω να πρεπει να στειλω το παιδι σε σχολειο που θελω 20' να παω με τα ποδια? Συν οτι ειναι λυομενα (εχει πολλα χρονια που ταζει ο Δημος οτι θα μεταφερει το σχολειο στην γειτονια μας παλι και σε σωστα κτιρια,με θερμανση). Και παρ'ολα αυτα δεν ειχα προβλημα να το παω εκει,γιατι επαναλαμβανω ξερω τους δασκαλους και κανουν καλη δουλεια,ουτε οτι η αναλογια ξενων -Ελληνων που ειναι 70-30 με ενοχλει,αφου οι δασκαλοι ειναι καλοι ,το σχολειο μικρο και τα προσεχουν. Αλλα τι να κανω?Οταν αποκλειουν το παιδι απο το να παει?Δεν πρεπει να ψαξω αλλου?

Και ενσταση να κανει καποιος ας την κανει,πως θα μου αρνηθουν κατι που ειναι αυτονοητο?Οπως το δικαιωμα να παει σχολειο κ το δικο μου παιδι?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Τρι Ιαν 10, 2012 12:31 am, 1 φορά

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΤΣΙ "ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ" ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΛΙΤΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΙΤΣΑΚΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΛΙΤΣΑΚΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν το παιρνω προσωπικα. Συζητηση κανουμε.Στον παιδικο δεν εβαλα μεσο ουτε εδωσα ψευδη στοιχεια για να παρουν τον μικρο γιατι σκεφτομουν αυτο που λες,οτι μια αλλη μαμα δουλευει και εχει μεγαλυτερη αναγκη να στειλει το παιδι εκει.Αλλα ποσο να παω πασο? Θα γινει 4 του χρονου.

cassiani

cassiani
Εντάξει αυτό που ζω κάθε φορά μετά τις γιορτές δεν υπάρχει.Κάθε φορά που μαζεύω πάντα μα πάντα κάτι ξεχνάω Twisted Evil .Μόλις έχω τελειώσει το πακετάρισμα τα έχω βάλει στη θέση τους ανακαλύπτω πως κάτι έχει μείνει έξω. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Φέτος έκανα το σπίτι 100 φορές σβούρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για να ανακαλύψω αυτό το μικρό ή μεγάλο χριστουγεννιάτικο πραγματάκι που θα έμενε και φέτος έξω.Δεν βρήκα τίποτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Όλο καμάρι κοκορευόμουνα πως φέτος τα κατάφερα και τα μάζεψα όλα.Όμως τζάμπα χάρηκα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .ΕΞΩ απο το σπίτι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πάνω στην πόρτα είχα κρεμάσει ένα υπέροχο κατα τα άλλα Άγιο Βασίλη που τελικά θα μείνει παρέα μας μέχρι του χρόνου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.Κάθε χρόνο τα ίδια.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:

Δεν το παιρνω προσωπικα. Συζητηση κανουμε.Στον παιδικο δεν εβαλα μεσο ουτε εδωσα ψευδη στοιχεια για να παρουν τον μικρο γιατι σκεφτομουν αυτο που λες,οτι μια αλλη μαμα δουλευει και εχει μεγαλυτερη αναγκη να στειλει το παιδι εκει.Αλλα ποσο να παω πασο? Θα γινει 4 του χρονου.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ'ΓΩ.ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΟΠΟΤΕ...!ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 1ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ.

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΣΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΤΙΚΑ !! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 30 654316 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 30 654316

cassiani

cassiani
mariloy έγραψε:ΚΑΣΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΤΙΚΑ !! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχ καλό κουράγιο.Με είχε πιάσει απελπισία μέχρι να τα μαζέψω και να καθαρίσω. Όλη αυτή ή σκόνη εντωμεταξύ δράμα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εγω σημερα τις εχω και τις δυο γιατι η μεγαλη απο τον βηχα χθες δεν εκλεισε ματι.εκανε και εμετο πανω στο χαλι και καθαριζα χαχι βραδυατικα.

evvi

evvi
litsakos έγραψε:
evvi έγραψε:γεια σας και απο εμενα!!!
τα ψυχολογικα μου ειναι χαλια....
δε μπορω εχω τοση συσσωρευμένη αρνητικη ενεργεια.
γινετε πανικος στην δουλεια εχει πολυ κοσμο και ολοι μες τα νευρα!!
εχω να σκεφτομαι τα δικα μου εχω και τον καθε βλακα απο πανω μου!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 30 654655

Οσες φορες εχω παει στο Ελ.Β. δεν εχω πετυχει αγενη εργαζομενο,ουτε στο τσεκ ιν ουτε στα καφε,πουθενα ρε παιδι μου.Ενω στο Ελληνικο εχω να θυμαμαι πολλα φρουτα!

cassiani έγραψε:[color Mad =violet]ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil . [/color]

Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ευχομαιιι!

Ο γιος της Γιουλης ειναι σε παιδικο μεσω ΕΣΠΑ.Θα το κοιταξω και αυτο,δεν θελω να μεινει εκτος του χρονου!

mama katerina έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

Κοιτα,ειμαστε 5' με τον πατερα μου,στο μεταξυ αυτο που υπαγεται ο γιος μου ειναι σε αποσταση μεγαλυτερη του 1 χλμ! Διαβασα στο site της πρωτοβαθμιας οτι σχολεια που βρισκονται ανω των 1.200 μ. απο την κατοικια εχουν σχολικο για τα παιδια δωρεαν . Εχει σχολικο, το πληρωνει ο Δημος αλλα με ενημερωσαν οτι μονο να παει το παιδι το πρωι μπορει,να επιστρεψει δεν γινεται...γιατι τελειωνουν νωριτερα απο το Δημοτικο,οποτε υπαρχει θεμα με την επιστροφη.ΟΚ,θα βγαλω το διπλωμα,αλλα αφου δεν ειναι ενταξει οπως προβλεπει ο νομος εχω το διακιωμα (το παιρνω μονη μου) να δηλωσω το σπιτι του παππου του και να τον στειλω στο αλλο σχολειο που ειναι 5' απο το σπιτι μου! Δεν ειναι παραλογο αυτο?Να εχω 2 σχολεια το ενα διπλα στο αλλο στο μεταξυ και τα δυο στα 5' (στα 7' για να ειμαι ακριβης) απο το σπιτι μας και εγω να πρεπει να στειλω το παιδι σε σχολειο που θελω 20' να παω με τα ποδια? Συν οτι ειναι λυομενα (εχει πολλα χρονια που ταζει ο Δημος οτι θα μεταφερει το σχολειο στην γειτονια μας παλι και σε σωστα κτιρια,με θερμανση). Και παρ'ολα αυτα δεν ειχα προβλημα να το παω εκει,γιατι επαναλαμβανω ξερω τους δασκαλους και κανουν καλη δουλεια,ουτε οτι η αναλογια ξενων -Ελληνων που ειναι 70-30 με ενοχλει,αφου οι δασκαλοι ειναι καλοι ,το σχολειο μικρο και τα προσεχουν. Αλλα τι να κανω?Οταν αποκλειουν το παιδι απο το να παει?Δεν πρεπει να ψαξω αλλου?

Και ενσταση να κανει καποιος ας την κανει,πως θα μου αρνηθουν κατι που ειναι αυτονοητο?Οπως το δικαιωμα να παει σχολειο κ το δικο μου παιδι?
για το αεροδρόμιο σου ΛΕΣ σύμφωνω ότι το ελ βενιζελοσ εναι καλό ΓΤ ειναι ιδιωτικό. Εγώ είμαι στησ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ. Very Happy σόρρυ αν γράφω μασ αλλά ειναι απ το κιν.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi να ερθεις εδω!δεν μπορω να κανω ακυρα σχολια Razz Laughing Στο δικο σας εχω ερθει 1 φορα μονο, εχει αλλαξει?Εχουν περασει παααρααα πολλαααα χρονια απο τοτε που ηρθα.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ'ΓΩ.ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΟΠΟΤΕ...!ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 1ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ.

Ναι,δεν ειναι υποχρεωτικο. Τι να κανουν και αυτοι στο σχολειο,οταν τους εχουν μια νηπιαγωγο για 25 νηπιακια...σκεψου τι ευθυνη εχει αυτη !Μεγαλη ευθυνη να ελεγχεις 25 παιδακια, μην χτυπησουν,μην βαρεσει το ενα το αλλο, να το συνοδευσει στην τουαλετα αλλα να χει το νου και στα αλλα....δεν γινονται αυτα τα πραγματα...δεν πληρωνεται η δουλεια που κανουν οι εκπαιδευτικοι.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="litsakos"][quote="μπεμπινι 1"][quote="litsakos"]
μπεμπινι 1 έγραψε:

Ναι,δεν ειναι υποχρεωτικο. Τι να κανουν και αυτοι στο σχολειο,οταν τους εχουν μια νηπιαγωγο για 25 νηπιακια...σκεψου τι ευθυνη εχει αυτη !Μεγαλη ευθυνη να ελεγχεις 25 παιδακια, μην χτυπησουν,μην βαρεσει το ενα το αλλο, να το συνοδευσει στην τουαλετα αλλα να χει το νου και στα αλλα....δεν γινονται αυτα τα πραγματα...δεν πληρωνεται η δουλεια που κανουν οι εκπαιδευτικοι.
ΑΛΙΜΟΝΟ!ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ?ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΔΩΜΕΝ!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειδωμεν...κατσε να εχουμε σχολεια και δασκαλους του χρονου Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Ειδωμεν...κατσε να εχουμε σχολεια και δασκαλους του χρονου Rolling Eyes

ρε κοριτσια σας διαβαζω για το πολεμο των σχολειων και αγχωνομαι αν και ειναι 18 μηνων ο διονυσακης αλλα πολυ αγχος και τρεξιμο το ολο θεμα σχολειο βλεπω..

καλημερα ειπα?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις