726 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Δευ Ιαν 09, 2012 11:00 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κοριτσια,Κασσιανη μου ευχομαι να εισαι εγκυουλινι ρε....Μακαρι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΡΕ ΒΑΝΙΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ?βανια έγραψε:Την νέα χρονιά θα πάνε προ νήπιο τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2008 νήπιο αυτά που είναι γεννημένα το 2007 και πρώτη αυτά που είναι γεννημένα το 2006,Δεν έχει σημασία αν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 των 5 η των 6 υπάρχουν παιδάκια τα οποία μπορεί να πηγαίνουν 4+ αλλά υπάρχει και παιδάκι που είναι γεννημένο Νοέμβριο η Δεκέμβριο και πάει πιο μικρό . Τα προ νήπια τα παίρνουν στα δημόσια νηπιαγωγεία εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις αν όχι γίνεται κλήρωση . Το σχολείο που πάνε είναι πάντα σύμφωνα με το που μένεις και μέσα στα χαρτιά που πας εκτός το πιστοποιητικό γέννησης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο από το παιδίατρο βεβαίωση από οφθαλμίατρο στο νήπιο ζητάνε και από οδοντίατρο και το βιβλιάριο εμβολίων . Επίσης ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις την διεύθυνση κατοικίας . Μία λύση για τα παιδάκια που δεν θα τα πάρουν στο προ νήπιο είναι οι παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ .
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.litsakos έγραψε:
Θα δωσω του πατερα μου τοτε κ εγω. Ειπαμε ΟΚ να μην παει παιδικο,δεν ειναι απαραιτητο αλλα μετα τα 4 πιστευω ειναι απαραιτητη η επαφη με παιδια καθημερινα,θα μαθει κ πραγματα εκει...κριμα να μεινει μεσα παλι.
μπεμπινι 1 έγραψε:ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.litsakos έγραψε:
Θα δωσω του πατερα μου τοτε κ εγω. Ειπαμε ΟΚ να μην παει παιδικο,δεν ειναι απαραιτητο αλλα μετα τα 4 πιστευω ειναι απαραιτητη η επαφη με παιδια καθημερινα,θα μαθει κ πραγματα εκει...κριμα να μεινει μεσα παλι.
evvi έγραψε:γεια σας και απο εμενα!!!
τα ψυχολογικα μου ειναι χαλια....
δε μπορω εχω τοση συσσωρευμένη αρνητικη ενεργεια.
γινετε πανικος στην δουλεια εχει πολυ κοσμο και ολοι μες τα νευρα!!
εχω να σκεφτομαι τα δικα μου εχω και τον καθε βλακα απο πανω μου!!!
cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
βανια έγραψε:Την νέα χρονιά θα πάνε προ νήπιο τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2008 νήπιο αυτά που είναι γεννημένα το 2007 και πρώτη αυτά που είναι γεννημένα το 2006,Δεν έχει σημασία αν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 των 5 η των 6 υπάρχουν παιδάκια τα οποία μπορεί να πηγαίνουν 4+ αλλά υπάρχει και παιδάκι που είναι γεννημένο Νοέμβριο η Δεκέμβριο και πάει πιο μικρό . Τα προ νήπια τα παίρνουν στα δημόσια νηπιαγωγεία εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις αν όχι γίνεται κλήρωση . Το σχολείο που πάνε είναι πάντα σύμφωνα με το που μένεις και μέσα στα χαρτιά που πας εκτός το πιστοποιητικό γέννησης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο από το παιδίατρο βεβαίωση από οφθαλμίατρο στο νήπιο ζητάνε και από οδοντίατρο και το βιβλιάριο εμβολίων . Επίσης ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις την διεύθυνση κατοικίας . Μία λύση για τα παιδάκια που δεν θα τα πάρουν στο προ νήπιο είναι οι παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ .
mama katerina έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.litsakos έγραψε:
με ολο το θαρρος αλλα ειναι ασχετο αυτο που λες..Η Λιτσα δεν λεει για τους σταθμους που γινεται διαγωνισμος και εκει σαφως και μπορουνε καποιες μητερες να κανουν ενσταση... Η Λιτσα μιλαει για δημοσιο δημοτικο σχολειο ..δεν ειναι κακο εκει να δηλωσει τη διευθυνση του πατερα της για να παρουν το παιδι ..δεν δηλωνει τον γειτονα... και δεν ειναι καθολου παρανομο αυτο ξερω εγω δασκαλες που το προτεινουν κι ολας!!!δεν παει να "φαει" κανενος τη θεση γιατι πολυ απλα αυτο δεν ειναι παρανομο ΞΑΝΑΛΕΩ... να καταλαβαινουμε τι λεει ο αλλος... εγω καταλαβα που το πηγαινες αλλα δεν ειναι ετσι!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Τρι Ιαν 10, 2012 12:31 am, 1 φορά
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΤΣΙ "ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ" ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΛΙΤΣΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.mama katerina έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.litsakos έγραψε:
με ολο το θαρρος αλλα ειναι ασχετο αυτο που λες..Η Λιτσα δεν λεει για τους σταθμους που γινεται διαγωνισμος και εκει σαφως και μπορουνε καποιες μητερες να κανουν ενσταση... Η Λιτσα μιλαει για δημοσιο δημοτικο σχολειο ..δεν ειναι κακο εκει να δηλωσει τη διευθυνση του πατερα της για να παρουν το παιδι ..δεν δηλωνει τον γειτονα... και δεν ειναι καθολου παρανομο αυτο ξερω εγω δασκαλες που το προτεινουν κι ολας!!!δεν παει να "φαει" κανενος τη θεση γιατι πολυ απλα αυτο δεν ειναι παρανομο ΞΑΝΑΛΕΩ... να καταλαβαινουμε τι λεει ο αλλος... εγω καταλαβα που το πηγαινες αλλα δεν ειναι ετσι!!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΛΙΤΣΑΚΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ'ΓΩ.ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΟΠΟΤΕ...!ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 1ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ.litsakos έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΛΙΤΣΑΚΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν το παιρνω προσωπικα. Συζητηση κανουμε.Στον παιδικο δεν εβαλα μεσο ουτε εδωσα ψευδη στοιχεια για να παρουν τον μικρο γιατι σκεφτομουν αυτο που λες,οτι μια αλλη μαμα δουλευει και εχει μεγαλυτερη αναγκη να στειλει το παιδι εκει.Αλλα ποσο να παω πασο? Θα γινει 4 του χρονου.
mariloy έγραψε:ΚΑΣΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΤΙΚΑ !! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
για το αεροδρόμιο σου ΛΕΣ σύμφωνω ότι το ελ βενιζελοσ εναι καλό ΓΤ ειναι ιδιωτικό. Εγώ είμαι στησ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ. σόρρυ αν γράφω μασ αλλά ειναι απ το κιν.litsakos έγραψε:evvi έγραψε:γεια σας και απο εμενα!!!
τα ψυχολογικα μου ειναι χαλια....
δε μπορω εχω τοση συσσωρευμένη αρνητικη ενεργεια.
γινετε πανικος στην δουλεια εχει πολυ κοσμο και ολοι μες τα νευρα!!
εχω να σκεφτομαι τα δικα μου εχω και τον καθε βλακα απο πανω μου!!!
Οσες φορες εχω παει στο Ελ.Β. δεν εχω πετυχει αγενη εργαζομενο,ουτε στο τσεκ ιν ουτε στα καφε,πουθενα ρε παιδι μου.Ενω στο Ελληνικο εχω να θυμαμαι πολλα φρουτα!cassiani έγραψε:[color =violet]ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει . [/color]
ευχομαιιι!βανια έγραψε:Την νέα χρονιά θα πάνε προ νήπιο τα παιδάκια που είναι γεννημένα το 2008 νήπιο αυτά που είναι γεννημένα το 2007 και πρώτη αυτά που είναι γεννημένα το 2006,Δεν έχει σημασία αν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 4 των 5 η των 6 υπάρχουν παιδάκια τα οποία μπορεί να πηγαίνουν 4+ αλλά υπάρχει και παιδάκι που είναι γεννημένο Νοέμβριο η Δεκέμβριο και πάει πιο μικρό . Τα προ νήπια τα παίρνουν στα δημόσια νηπιαγωγεία εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις αν όχι γίνεται κλήρωση . Το σχολείο που πάνε είναι πάντα σύμφωνα με το που μένεις και μέσα στα χαρτιά που πας εκτός το πιστοποιητικό γέννησης το δελτίο υγείας συμπληρωμένο από το παιδίατρο βεβαίωση από οφθαλμίατρο στο νήπιο ζητάνε και από οδοντίατρο και το βιβλιάριο εμβολίων . Επίσης ζητάνε λογαριασμό για να δείξεις την διεύθυνση κατοικίας . Μία λύση για τα παιδάκια που δεν θα τα πάρουν στο προ νήπιο είναι οι παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ .
Ο γιος της Γιουλης ειναι σε παιδικο μεσω ΕΣΠΑ.Θα το κοιταξω και αυτο,δεν θελω να μεινει εκτος του χρονου!mama katerina έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΩ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ,ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ"ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.litsakos έγραψε:
Κοιτα,ειμαστε 5' με τον πατερα μου,στο μεταξυ αυτο που υπαγεται ο γιος μου ειναι σε αποσταση μεγαλυτερη του 1 χλμ! Διαβασα στο site της πρωτοβαθμιας οτι σχολεια που βρισκονται ανω των 1.200 μ. απο την κατοικια εχουν σχολικο για τα παιδια δωρεαν . Εχει σχολικο, το πληρωνει ο Δημος αλλα με ενημερωσαν οτι μονο να παει το παιδι το πρωι μπορει,να επιστρεψει δεν γινεται...γιατι τελειωνουν νωριτερα απο το Δημοτικο,οποτε υπαρχει θεμα με την επιστροφη.ΟΚ,θα βγαλω το διπλωμα,αλλα αφου δεν ειναι ενταξει οπως προβλεπει ο νομος εχω το διακιωμα (το παιρνω μονη μου) να δηλωσω το σπιτι του παππου του και να τον στειλω στο αλλο σχολειο που ειναι 5' απο το σπιτι μου! Δεν ειναι παραλογο αυτο?Να εχω 2 σχολεια το ενα διπλα στο αλλο στο μεταξυ και τα δυο στα 5' (στα 7' για να ειμαι ακριβης) απο το σπιτι μας και εγω να πρεπει να στειλω το παιδι σε σχολειο που θελω 20' να παω με τα ποδια? Συν οτι ειναι λυομενα (εχει πολλα χρονια που ταζει ο Δημος οτι θα μεταφερει το σχολειο στην γειτονια μας παλι και σε σωστα κτιρια,με θερμανση). Και παρ'ολα αυτα δεν ειχα προβλημα να το παω εκει,γιατι επαναλαμβανω ξερω τους δασκαλους και κανουν καλη δουλεια,ουτε οτι η αναλογια ξενων -Ελληνων που ειναι 70-30 με ενοχλει,αφου οι δασκαλοι ειναι καλοι ,το σχολειο μικρο και τα προσεχουν. Αλλα τι να κανω?Οταν αποκλειουν το παιδι απο το να παει?Δεν πρεπει να ψαξω αλλου?
Και ενσταση να κανει καποιος ας την κανει,πως θα μου αρνηθουν κατι που ειναι αυτονοητο?Οπως το δικαιωμα να παει σχολειο κ το δικο μου παιδι?
μπεμπινι 1 έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ'ΓΩ.ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΟΠΟΤΕ...!ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΠΙΣΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ 1ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΑΩ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ.litsakos έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΛΙΤΣΑΚΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν το παιρνω προσωπικα. Συζητηση κανουμε.Στον παιδικο δεν εβαλα μεσο ουτε εδωσα ψευδη στοιχεια για να παρουν τον μικρο γιατι σκεφτομουν αυτο που λες,οτι μια αλλη μαμα δουλευει και εχει μεγαλυτερη αναγκη να στειλει το παιδι εκει.Αλλα ποσο να παω πασο? Θα γινει 4 του χρονου.
ΑΛΙΜΟΝΟ!ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ?ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΔΩΜΕΝ!μπεμπινι 1 έγραψε:
Ναι,δεν ειναι υποχρεωτικο. Τι να κανουν και αυτοι στο σχολειο,οταν τους εχουν μια νηπιαγωγο για 25 νηπιακια...σκεψου τι ευθυνη εχει αυτη !Μεγαλη ευθυνη να ελεγχεις 25 παιδακια, μην χτυπησουν,μην βαρεσει το ενα το αλλο, να το συνοδευσει στην τουαλετα αλλα να χει το νου και στα αλλα....δεν γινονται αυτα τα πραγματα...δεν πληρωνεται η δουλεια που κανουν οι εκπαιδευτικοι.
litsakos έγραψε:Ειδωμεν...κατσε να εχουμε σχολεια και δασκαλους του χρονου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης