376 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Παρ Ιαν 06, 2012 10:50 am
μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thequeen86 έγραψε:
thequeen86 απερίγραπτος ο τύπος!!!Όντως μπορεί να πάρει τα λεφτά αφού είναι κοινός λογαριασμός. Οσο για το σπίτι δεν πουλιέται σε μαι νυχτα...Τώρα εξηγείται τι τον θέλει η άλλη, να του τα μασήσει. Μα καλά τόσο κορόϊδο ο τύπος;
κ μη χειροτερα.ο τυπος το χει χασει τελειως!!!!!!!!!!!!
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:
thequeen86 απερίγραπτος ο τύπος!!!Όντως μπορεί να πάρει τα λεφτά αφού είναι κοινός λογαριασμός. Οσο για το σπίτι δεν πουλιέται σε μαι νυχτα...Τώρα εξηγείται τι τον θέλει η άλλη, να του τα μασήσει. Μα καλά τόσο κορόϊδο ο τύπος;
Να πάρει στην τράπεζα και να ζητήσει να μην γίνει καμία ανάληψη χωρις την έγκριση της!!Η τράπεζα θα έχει πρόβλημα αν γίνει ανάληψη μεγάλου ποσού χωρις την έγκριση και τον δυο!!!Στο λέω γιατί έγινε εδω πήγε η γυναίκα και έκανε ανάληψη απο κοινό λογαριασμό μόλις έφυγε απο το σπίτι και ο άντραες κυνήγησε την τράπεζα και όχι πήρε μόνο όσα έβγαλε η συζυγος αλλά και αποζημείωση!!!!ν ακινηθεί άμεσα!!!ΑΠΟΨΕ!!!!!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:
Να πάρει στην τράπεζα και να ζητήσει να μην γίνει καμία ανάληψη χωρις την έγκριση της!!Η τράπεζα θα έχει πρόβλημα αν γίνει ανάληψη μεγάλου ποσού χωρις την έγκριση και τον δυο!!!Στο λέω γιατί έγινε εδω πήγε η γυναίκα και έκανε ανάληψη απο κοινό λογαριασμό μόλις έφυγε απο το σπίτι και ο άντραες κυνήγησε την τράπεζα και όχι πήρε μόνο όσα έβγαλε η συζυγος αλλά και αποζημείωση!!!!ν ακινηθεί άμεσα!!!ΑΠΟΨΕ!!!!!
της το ειπα.της ειπα τι μπορει να κανει.απο κει κ περα ειναι στο χερι της,της εδωσα κ το τηλεφωνο ενος δικου μας δικηγορου να την συμβουλεψει
ioanna85 έγραψε:Τι να συμβαίνει; το ... σέρνει καράβι και δεν το 'χεις καταλάβει!!! Συγνώμη βρε κορίτσια
ioanna85 έγραψε:Τι να συμβαίνει; το ... σέρνει καράβι και δεν το 'χεις καταλάβει!!! Συγνώμη βρε κορίτσια
thequeen86 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Τι να συμβαίνει; το ... σέρνει καράβι και δεν το 'χεις καταλάβει!!! Συγνώμη βρε κορίτσια
εννοει οτι ολο αυτο με την γυναικα του προυπηρχε κ η γκομενα ηταν το φυσικο επακολουθο...λογικη αντρα
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Τι να συμβαίνει; το ... σέρνει καράβι και δεν το 'χεις καταλάβει!!! Συγνώμη βρε κορίτσια
εννοει οτι ολο αυτο με την γυναικα του προυπηρχε κ η γκομενα ηταν το φυσικο επακολουθο...λογικη αντρα
Επειδή είχε πρόβλημα με τη γυναίκα του πήγε με άλλη και δεν έκατσε να λύσει το πρόβλημα!!!Ωραία λογική!!!Πείτε του εντάξει την είπε την μ@λ@κι@ του για σήμερα αύριο πάλι!!!!
Nena έγραψε:Σκεφτομαι κάτι άσχετο με το ανω θέμα, οτι εχω βαρεθει να μου πασαρουν την αγένειά τους για ειλικρίνεια...
Αν νομιζεις οτι το να προσβάλλεις τον άλλο ειναι δειγμα ντομπροσυνης, τοτε εισαι ηλιθιος. Χαχα, δεν σου αρεσει οταν ειμαι κι εγω ντομπρα και ειλικρινης, ε??
Σορρυ για τη σφηνα, συνεχίστε την κουβεντα με τον αχαΐρευτο.
καλη μου επειδη το πειρε απο πριν το ματι μου αυτα που γραφεις!!τι εγινε εχει σχεση με σενα!!!τι επαθες δεν ποληκαταλαβα!!αν θες βεβαια μου λες,παντως οτι κ αν ειναι αν δεν εχει σχεση με την οικογενεια σου μν στεναχωριεσεthequeen86 έγραψε:πηρε τηλ την πεθερα μου με αγριες διαθεσεις.ερχεται σε λιγο κ ελεγε οτι θα τα κανει πουτ@ν@ ολα.τον πηρε ομως τηλ κ ο αντρας μου κ του ειπε οτι ετσι κ παθουν τπτ οι γονεις του θα τον σφαξει...κ ετσι τον εβαλε υποτηθεται στην θεση του.ενα ειναι σιγουρο οτι με την γυναικα του δν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης κ αυτο το ειπε ο ιδιος στον αντρα μου.τωρα περιμενω κ εγω να ερθει να μιλησει στους γονεις του κ να μαθουμε το τι ακριβως συμβαινει
εμενα ειναι μονο δεξια εδω κ πολλες μερες κ απλα νομιζω οτι το μωρο κανει καρουμπαλο,πολλες φορες σκαω δεν μπορω να αναπνευσω....κ το κανει καθε μερα κ ποιο πολυioanna85 έγραψε:marinaki <3 <3 εμένα οι έγκυες μου έλεγαν πως τις συσπάσεις τις νοιώθουν σαν ένα μπούκωμα χαμηλά και να πετρώνει η κοιλιά τους. Επίσης ένοιωθαν σαν να μαζεύεται το έμβρυο από την μια πλευρά. Για να δεις αν είναι συσπάσεις πρέπει να μπεις σς καρδιοτοκογράφο και από εκεί και πέρα θα σου πει ο γιατρός σου ανάλογα την ένταση και τη συχνότητα αν θέλει απλά παρακολούθηση ανα βδομάδα ή αν χρειάζεται και φαρμακευτική αγωγή.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης