Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
63 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 63 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxa ε όχι κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:!!

κι εγω ξεστολισα το πρωι!!!!! ουφφ παει κι αυτο! τι εγινε περασε η εβδομαδα?? πονας σαν να σουρχεται??

σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου? scratch

12 είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη φορά.Κανονικά σήμερα 'επρεπε να μου έρθουν άντε και αύριο.Αλλά πονάω όποτε κάνω κάτι με πιάνει πόνος.Ειδικά σήμερα με το μάζεμα και το καθάρισμα έχω πεθάνει.Αχ αυτή η μυρωδιά με τρελαίνει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πονουσες παντα ετσι πριν σου ρθουν? αντε ρε Κασσιανη λες να το σκαρωσες το αδερφακι της μικρης σου? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/quote]

Οχι δεν πονούσα .Αλλά είμαι σίγουρη οτι θα αδιαθετήσω.Απλά δεν ξέρω πότε !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
[/quote]

αχ κι εγω ετσι σιγουρη ημουν!!!!ευχομαι να μην ερθει για τους επομενους 9 μηνες!!!!!! Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:
cassiani έγραψε:!!

κι εγω ξεστολισα το πρωι!!!!! ουφφ παει κι αυτο! τι εγινε περασε η εβδομαδα?? πονας σαν να σουρχεται??

σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου? scratch

12 είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη φορά.Κανονικά σήμερα 'επρεπε να μου έρθουν άντε και αύριο.Αλλά πονάω όποτε κάνω κάτι με πιάνει πόνος.Ειδικά σήμερα με το μάζεμα και το καθάρισμα έχω πεθάνει.Αχ αυτή η μυρωδιά με τρελαίνει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πονουσες παντα ετσι πριν σου ρθουν? αντε ρε Κασσιανη λες να το σκαρωσες το αδερφακι της μικρης σου? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οχι δεν πονούσα .Αλλά είμαι σίγουρη οτι θα αδιαθετήσω.Απλά δεν ξέρω πότε !!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
[/quote]

αχ κι εγω ετσι σιγουρη ημουν!!!!ευχομαι να μην ερθει για τους επομενους 9 μηνες!!!!!! Very Happy [/quo

κατερινακι σου το ευχομαι βρε συ...υπνωτισε τον βασικα και βουρ Very Happy Very Happy Very Happy

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

κατερινακι σου το ευχομαι βρε συ...υπνωτισε τον βασικα και βουρ Very Happy Very Happy Very Happy

ευχαριστω ρε Βιβη μου αλλα μετα που θα χρειαστουν λεφτα για τα υπολοιπα τι θα κανω? θα τον υπνωτιζω συνεχεια? αχαχαχαχαχχα! βασικα εχει δικιο καλα ειναι 2 παιδακια να τωρα κουτσα στραβα τους προσφερουμε οτι μπορουμε μετα θα ειναι λιγο δυσκολα... δεν ειναι οτι δεν θελει αλλα αυτα σκεφτεται!!!! Rolling Eyes

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ευχαριστω ρε Βιβη μου αλλα μετα που θα χρειαστουν λεφτα για τα υπολοιπα τι θα κανω? θα τον υπνωτιζω συνεχεια? αχαχαχαχαχχα! βασικα εχει δικιο καλα ειναι 2 παιδακια να τωρα κουτσα στραβα τους προσφερουμε οτι μπορουμε μετα θα ειναι λιγο δυσκολα... δεν ειναι οτι δεν θελει αλλα αυτα σκεφτεται!!!! Rolling Eyes

gia thn synexeia zanax ενα εσυ ενα αυτος εναλλαξ μια χαρα θα ειστε .. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mamavivo έγραψε:

gia thn synexeia zanax ενα εσυ ενα αυτος εναλλαξ μια χαρα θα ειστε .. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χεχεχεχεχεχεχε θα κουμπωνομαστε μια χαρα! Laughing Laughing Laughing Laughing

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.

Χθες έκανα έναν ακόμα καυγά με την αγαπημένη μου μανούλα!

Αυτές τις μέρες ήταν εδώ η γιαγιά μου (μάνα της) και έβλεπε όλα όσα έκανε η μάνα μου. Τις μαλ..κίες της δηλαδή. Μια μέρα με πιάνει η γιαγιά και με ρωτάει τι γίνεται και της είπα. Το απόγευμα της ανέβηκε η πίεση. Όχι τίποτα τραγικό, συνέχεια το παθαίνει και μετά της περνάει.

Χθες έρχεται η μάνα μου και μου είπε: "Είπες πολλά. Συνέχεια προσπαθείς να με βγάλεις άχρηστη μάνα. Εσύ φταις που η γιαγιά ανέβασε πίεση".

ΕΛΕΟΣ!!!

Εμ μετα τους φταιει η ψυχαναλυση που τις εχει τοπ στην λιστα για οτι συμβαινει στον ανθρωπο Laughing Ρε παιδι μου,κλασσικα εικονογραφημενα πια!Να σε γεμιζουν ενοχες! Ετσι θα κανουμε κ εμεις? Shocked

Κατερινα οταν βρεις τροπο για 3ο να μου πεις πως ε? Πως τον εψησες εννοω...οχι πως θα το κανεις,απο αυτο κατι ψιλοθυμαμαι Razz

Πηρα σημερα τηλ στην Πρωτοβαθμια της περιοχης μου να ζητησω πληροφοριες για το προνηπιο ,ειναι να παει του χρονου ο γιος μου.Ευγενεστατη η κυρια!Τεσπα μου εδωσε το τηλ του σχολειου που πρεπει να παει,πηρα τηλ επισης ευγενεστατη η διευθυντρια του Νηπιαγωγειου (στην 2η ευγενεστατη αρχισα να ανησυχω).Τελικα κοριτσια μου ειπε οτι τα τελευταια 2 χρονια δεν εχουν παρει παιδακια στο προνηπιο! Εχουν πολλα παιδια στο Νηπιο (25 παιδακια με μια νηπιαγωγο ρε παιδια...). Το ηξερα οτι μετα απο τοση ευγενεια κατι θα παει στραβα Rolling Eyes ..τι θα τον κανω τον μικρο του χρονου μου λετε??!Που οι παιδικοι στην γειτονια (μου ειπαν οτι παιρνουν προνηπια) ειναι φουλ και με μειωμενο προσωπικο??

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Κατερινα οταν βρεις τροπο για 3ο να μου πεις πως ε? Πως τον εψησες εννοω...οχι πως θα το κανεις,απο αυτο κατι ψιλοθυμαμαι Razz

οκ!!! αχαχαχχα

Πηρα σημερα τηλ στην Πρωτοβαθμια της περιοχης μου να ζητησω πληροφοριες για το προνηπιο ,ειναι να παει του χρονου ο γιος μου.Ευγενεστατη η κυρια!Τεσπα μου εδωσε το τηλ του σχολειου που πρεπει να παει,πηρα τηλ επισης ευγενεστατη η διευθυντρια του Νηπιαγωγειου (στην 2η ευγενεστατη αρχισα να ανησυχω).Τελικα κοριτσια μου ειπε οτι τα τελευταια 2 χρονια δεν εχουν παρει παιδακια στο προνηπιο! Εχουν πολλα παιδια στο Νηπιο (25 παιδακια με μια νηπιαγωγο ρε παιδια...). Το ηξερα οτι μετα απο τοση ευγενεια κατι θα παει στραβα Rolling Eyes ..τι θα τον κανω τον μικρο του χρονου μου λετε??!Που οι παιδικοι στην γειτονια (μου ειπαν οτι παιρνουν προνηπια) ειναι φουλ και με μειωμενο προσωπικο??

δεν υπαρχει κανενα αλλο εκει κοντα να τον πας? κι εγω τη δικια μου δεν την πηγα στο κοντινο μας σχολειο ειναι λιγο πιο μακρια αλλα τι να κανω κι εμας ετσι δεν επαιρναν...

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια μου!!!! flower flower flower flower flower flower

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα!ετοιμαστειτε παμε για γυμναστικη να ξαναχτισουμε κορμαρες!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αυτές τις μέρες ήταν εδώ η γιαγιά μου (μάνα της) και έβλεπε όλα όσα έκανε η μάνα μου. Τις μαλ..κίες της δηλαδή. Μια μέρα με πιάνει η γιαγιά και με ρωτάει τι γίνεται και της είπα. Το απόγευμα της ανέβηκε η πίεση. Όχι τίποτα τραγικό, συνέχεια το παθαίνει και μετά της περνάει.

Χθες έρχεται η μάνα μου και μου είπε: "Είπες πολλά. Συνέχεια προσπαθείς να με βγάλεις άχρηστη μάνα. Εσύ φταις που η γιαγιά ανέβασε πίεση".

ΕΛΕΟΣ!!!

μην το σκεφτεσαι Ελενακι!!!!πες της οτι ειναι η σουπερ καλυτεροτερη μανα αφου δεν συμφωνει μαζι σου...και εσυ εισαι η χειροτερη που λες ψεμματα και κανεις τη γιαγια σου χαλια!!!!

mama katerina έγραψε:σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου? scratch

αχ!και εγω θελω!!!βεβαια στο Μητσο δεν εχω πει τιποτα ακομα!!!!!

να ρωτησω και εγω η ασχετη....ποτε πανε τα παιδακια προνηπιο???Λιτσα τα δικα μας τα μεγαλα δεν ειναι συνομιλικα??εγω νομιζα οτι κανονικα θα πρεπει να την γραψω παιδικο!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε.χθες γυρνουσα παλι ολη μερα και δεν μπηκα καθολου.και εγω ξεστολισα χθες το βραδυ μολις γυρισαμε αλλα το δεντρο δεν το μαζεψα ακομα.εχω στο σπιτι μεσα δυο στημενα δεντρα.(παλιο και καινουριο)να δω ποτε θα τα ανεβασει στο παταρι.
περαστικα στις αρρωστες.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
litsakos έγραψε:

οκ!!! αχαχαχχα

δεν υπαρχει κανενα αλλο εκει κοντα να τον πας? κι εγω τη δικια μου δεν την πηγα στο κοντινο μας σχολειο ειναι λιγο πιο μακρια αλλα τι να κανω κι εμας ετσι δεν επαιρναν...

Κατεριναι δεν σου ζητησαν καποιο λογαριασμο που να φαινεται η διευθυνση σας?Αυτη σημερα μου ειπε οτι ισως μου ζητησει ο διευθυντης καποιο χαρτι που να δειχνει οτι "ανηκουμε " σε αυτο το σχολειο.Εχω αλλα 2 δημοτικα,πολυ καλα και πιο κοντα στο σπιτι μας,με βολευουν περισσοτερο και απο αποψη αποστασης και μενει ο μπαμπας μου ακομα πιο κοντα οποτε θα μπορουσε αν τυχει κατι να πεταχτει στο σχολειο,ειναι πανω απο το σπιτι του και τα δυο.Αλλα δεν ανηκουμε σε αυτα. Να κανω καμια λαδια λες? Rolling Eyes

Γεια σας Βιβιαν και Ναταλι@

Τι κανεις λεχωνιτσα μας? flower

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Δευ Ιαν 09, 2012 7:18 am, 1 φορά

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

ΕΛΕΟΣ!!!

μην το σκεφτεσαι Ελενακι!!!!πες της οτι ειναι η σουπερ καλυτεροτερη μανα αφου δεν συμφωνει μαζι σου...και εσυ εισαι η χειροτερη που λες ψεμματα και κανεις τη γιαγια σου χαλια!!!!

mama katerina έγραψε:σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου? scratch

αχ!και εγω θελω!!!βεβαια στο Μητσο δεν εχω πει τιποτα ακομα!!!!!

να ρωτησω και εγω η ασχετη....ποτε πανε τα παιδακια προνηπιο???Λιτσα τα δικα μας τα μεγαλα δεν ειναι συνομιλικα??εγω νομιζα οτι κανονικα θα πρεπει να την γραψω παιδικο!

Στα 4 ετη πανε προνηπιο Αθηνα.Αν την θυμαμαι σωστα την φραση "οσα παιδια εχουν συμπληρωσει τα 4 ετη στις 31/12 του ετους εγγραφης",υθα το τσεκαρω μην λεω ασυναρτησιες..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

ΕΛΕΟΣ!!!

Εμ μετα τους φταιει η ψυχαναλυση που τις εχει τοπ στην λιστα για οτι συμβαινει στον ανθρωπο Laughing Ρε παιδι μου,κλασσικα εικονογραφημενα πια!Να σε γεμιζουν ενοχες! Ετσι θα κανουμε κ εμεις? Shocked

στις μεγαλες πολεις αυτο ειναι το κακο.και εδω ετσι μας ελεγαν οτι θα κανουν κληρο για τα προνηπια αλλα τελικα μας πηραν.στην αθηνα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.ακουσα βεβαια οτι και το προνηπιο θα γινει υποχρεωτικο αλλα δεν θυμαμαι απο ποια χρονια. Razz

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποια είναι η ηλικία εγγραφής στο Νηπιαγωγείο;
Τα παιδιά τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των 4 ετών έχουν δικαίωμα εγγραφής στο Νηπιαγωγείο.

Το βρηκα.

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Πάει το κινητό μου το 3 μέσα σε 5 μήνες
Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 28 534787 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 28 534787

http://changedyourlife.blogspot.com/

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα το Δεκεμβρη θα κλεισει τα 4!!!!οποτε να κοιταξω για προνηπιο.....θα το τσεκαρω μιας και το ειπες!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
στις μεγαλες πολεις αυτο ειναι το κακο.και εδω ετσι μας ελεγαν οτι θα κανουν κληρο για τα προνηπια αλλα τελικα μας πηραν.στην αθηνα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.ακουσα βεβαια οτι και το προνηπιο θα γινει υποχρεωτικο αλλα δεν θυμαμαι απο ποια χρονια. Razz

Δεν γινεται να το κανουν τωρα αυτο? Laughing Να λυσω και το προβλημα μου? Στο μεταξυ σε αυτο που πηρα τηλ ειχα δουλεψει κ τους ξερω,ειναι καλο σχολειο,αλλαξε και η διευθυντρια του νηπιαγωγειου που ηταν καπως ανευθυνη (αφηνε τα μικρα μονα τους στην αυλη...ολομοναχα) οποτε θα ηταν καλο να παει εκει. Γ νωριζω και τους δασκαλους...οτι πρεπει.Γαμωτο!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:εμενα το Δεκεμβρη θα κλεισει τα 4!!!!οποτε να κοιταξω για προνηπιο.....θα το τσεκαρω μιας και το ειπες!!!!

Παρε να μαθεις σε ποιο σχολειο υπαγεστε ετσι ωστε αν δεν παιρνει να μαθεις που αλλου μπορεις να την στειλεις. 1-15 Ιουνιου ειναι οι εγγραφες,μου ειπαν να παρω παλι τελη Μαη για να μου δωσουν πληροφοριες για δικαιολογητικα .

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 28 534787 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 28 534787
τι τα κανεις καλε???

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?

χαχαχχαχα καλε τι τα κανεις τα τρωως???? Laughing

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mama katerina έγραψε:
litsakos έγραψε:

οκ!!! αχαχαχχα

Κατεριναι δεν σου ζητησαν καποιο λογαριασμο που να φαινεται η διευθυνση σας?Αυτη σημερα μου ειπε οτι ισως μου ζητησει ο διευθυντης καποιο χαρτι που να δειχνει οτι "ανηκουμε " σε αυτο το σχολειο.Εχω αλλα 2 δημοτικα,πολυ καλα και πιο κοντα στο σπιτι μας,με βολευουν περισσοτερο και απο αποψη αποστασης και μενει ο μπαμπας μου ακομα πιο κοντα οποτε θα μπορουσε αν τυχει κατι να πεταχτει στο σχολειο,ειναι πανω απο το σπιτι του και τα δυο.Αλλα δεν ανηκουμε σε αυτα. Να κανω καμια λαδια λες? Rolling Eyes

ναι μου ζητησαν και εδωσα τη διευθυνση της μαμας μου που μενει εκει κοντα..αλλα ουτε που το κοιταξε το χαρτι της Δεη με ρωτησε απλα την οδο... μπορεις να πεις πως ειστε σε διαδικασια μετακομισης

edit---> η καλυτερα δωσε τη διευθυνση του μπαμπα καλε οπως εγω..πες πως μενετε εκει αν και δεν νομιζω να ρωτησουν

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
litsakos έγραψε:
mama katerina έγραψε:
litsakos έγραψε:

οκ!!! αχαχαχχα

ναι μου ζητησαν και εδωσα τη διευθυνση της μαμας μου που μενει εκει κοντα..αλλα ουτε που το κοιταξε το χαρτι της Δεη με ρωτησε απλα την οδο... μπορεις να πεις πως ειστε σε διαδικασια μετακομισης

edit---> η καλυτερα δωσε τη διευθυνση του μπαμπα καλε οπως εγω..πες πως μενετε εκει αν και δεν νομιζω να ρωτησουν

Θα δωσω του πατερα μου τοτε κ εγω. Ειπαμε ΟΚ να μην παει παιδικο,δεν ειναι απαραιτητο αλλα μετα τα 4 πιστευω ειναι απαραιτητη η επαφη με παιδια καθημερινα,θα μαθει κ πραγματα εκει...κριμα να μεινει μεσα παλι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις