676 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Δευ Ιαν 09, 2012 5:48 am
βανια
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxa ε όχι κάτι τέτοιο δεν θα το αντέξω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cassiani έγραψε:mama katerina έγραψε:cassiani έγραψε:!!
κι εγω ξεστολισα το πρωι!!!!! ουφφ παει κι αυτο! τι εγινε περασε η εβδομαδα?? πονας σαν να σουρχεται??
σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου?
12 είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη φορά.Κανονικά σήμερα 'επρεπε να μου έρθουν άντε και αύριο.Αλλά πονάω όποτε κάνω κάτι με πιάνει πόνος.Ειδικά σήμερα με το μάζεμα και το καθάρισμα έχω πεθάνει.Αχ αυτή η μυρωδιά με τρελαίνει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mama katerina έγραψε:cassiani έγραψε:mama katerina έγραψε:cassiani έγραψε:!!
κι εγω ξεστολισα το πρωι!!!!! ουφφ παει κι αυτο! τι εγινε περασε η εβδομαδα?? πονας σαν να σουρχεται??
σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου?
12 είχα αδιαθετήσει την προηγούμενη φορά.Κανονικά σήμερα 'επρεπε να μου έρθουν άντε και αύριο.Αλλά πονάω όποτε κάνω κάτι με πιάνει πόνος.Ειδικά σήμερα με το μάζεμα και το καθάρισμα έχω πεθάνει.Αχ αυτή η μυρωδιά με τρελαίνει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πονουσες παντα ετσι πριν σου ρθουν? αντε ρε Κασσιανη λες να το σκαρωσες το αδερφακι της μικρης σου? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mamavivo έγραψε:
κατερινακι σου το ευχομαι βρε συ...υπνωτισε τον βασικα και βουρ
mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:
ευχαριστω ρε Βιβη μου αλλα μετα που θα χρειαστουν λεφτα για τα υπολοιπα τι θα κανω? θα τον υπνωτιζω συνεχεια? αχαχαχαχαχχα! βασικα εχει δικιο καλα ειναι 2 παιδακια να τωρα κουτσα στραβα τους προσφερουμε οτι μπορουμε μετα θα ειναι λιγο δυσκολα... δεν ειναι οτι δεν θελει αλλα αυτα σκεφτεται!!!!
mamavivo έγραψε:mama katerina έγραψε:mamavivo έγραψε:
ευχαριστω ρε Βιβη μου αλλα μετα που θα χρειαστουν λεφτα για τα υπολοιπα τι θα κανω? θα τον υπνωτιζω συνεχεια? αχαχαχαχαχχα! βασικα εχει δικιο καλα ειναι 2 παιδακια να τωρα κουτσα στραβα τους προσφερουμε οτι μπορουμε μετα θα ειναι λιγο δυσκολα... δεν ειναι οτι δεν θελει αλλα αυτα σκεφτεται!!!!
gia thn synexeia zanax ενα εσυ ενα αυτος εναλλαξ μια χαρα θα ειστε ..
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.
Χθες έκανα έναν ακόμα καυγά με την αγαπημένη μου μανούλα!
Αυτές τις μέρες ήταν εδώ η γιαγιά μου (μάνα της) και έβλεπε όλα όσα έκανε η μάνα μου. Τις μαλ..κίες της δηλαδή. Μια μέρα με πιάνει η γιαγιά και με ρωτάει τι γίνεται και της είπα. Το απόγευμα της ανέβηκε η πίεση. Όχι τίποτα τραγικό, συνέχεια το παθαίνει και μετά της περνάει.
Χθες έρχεται η μάνα μου και μου είπε: "Είπες πολλά. Συνέχεια προσπαθείς να με βγάλεις άχρηστη μάνα. Εσύ φταις που η γιαγιά ανέβασε πίεση".
ΕΛΕΟΣ!!!
litsakos έγραψε:
Κατερινα οταν βρεις τροπο για 3ο να μου πεις πως ε? Πως τον εψησες εννοω...οχι πως θα το κανεις,απο αυτο κατι ψιλοθυμαμαι
οκ!!! αχαχαχχα
Πηρα σημερα τηλ στην Πρωτοβαθμια της περιοχης μου να ζητησω πληροφοριες για το προνηπιο ,ειναι να παει του χρονου ο γιος μου.Ευγενεστατη η κυρια!Τεσπα μου εδωσε το τηλ του σχολειου που πρεπει να παει,πηρα τηλ επισης ευγενεστατη η διευθυντρια του Νηπιαγωγειου (στην 2η ευγενεστατη αρχισα να ανησυχω).Τελικα κοριτσια μου ειπε οτι τα τελευταια 2 χρονια δεν εχουν παρει παιδακια στο προνηπιο! Εχουν πολλα παιδια στο Νηπιο (25 παιδακια με μια νηπιαγωγο ρε παιδια...). Το ηξερα οτι μετα απο τοση ευγενεια κατι θα παει στραβα ..τι θα τον κανω τον μικρο του χρονου μου λετε??!Που οι παιδικοι στην γειτονια (μου ειπαν οτι παιρνουν προνηπια) ειναι φουλ και με μειωμενο προσωπικο??
elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.
Αυτές τις μέρες ήταν εδώ η γιαγιά μου (μάνα της) και έβλεπε όλα όσα έκανε η μάνα μου. Τις μαλ..κίες της δηλαδή. Μια μέρα με πιάνει η γιαγιά και με ρωτάει τι γίνεται και της είπα. Το απόγευμα της ανέβηκε η πίεση. Όχι τίποτα τραγικό, συνέχεια το παθαίνει και μετά της περνάει.
Χθες έρχεται η μάνα μου και μου είπε: "Είπες πολλά. Συνέχεια προσπαθείς να με βγάλεις άχρηστη μάνα. Εσύ φταις που η γιαγιά ανέβασε πίεση".
ΕΛΕΟΣ!!!
mama katerina έγραψε:σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου?
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:
Κατερινα οταν βρεις τροπο για 3ο να μου πεις πως ε? Πως τον εψησες εννοω...οχι πως θα το κανεις,απο αυτο κατι ψιλοθυμαμαι
οκ!!! αχαχαχχα
Πηρα σημερα τηλ στην Πρωτοβαθμια της περιοχης μου να ζητησω πληροφοριες για το προνηπιο ,ειναι να παει του χρονου ο γιος μου.Ευγενεστατη η κυρια!Τεσπα μου εδωσε το τηλ του σχολειου που πρεπει να παει,πηρα τηλ επισης ευγενεστατη η διευθυντρια του Νηπιαγωγειου (στην 2η ευγενεστατη αρχισα να ανησυχω).Τελικα κοριτσια μου ειπε οτι τα τελευταια 2 χρονια δεν εχουν παρει παιδακια στο προνηπιο! Εχουν πολλα παιδια στο Νηπιο (25 παιδακια με μια νηπιαγωγο ρε παιδια...). Το ηξερα οτι μετα απο τοση ευγενεια κατι θα παει στραβα ..τι θα τον κανω τον μικρο του χρονου μου λετε??!Που οι παιδικοι στην γειτονια (μου ειπαν οτι παιρνουν προνηπια) ειναι φουλ και με μειωμενο προσωπικο??
δεν υπαρχει κανενα αλλο εκει κοντα να τον πας? κι εγω τη δικια μου δεν την πηγα στο κοντινο μας σχολειο ειναι λιγο πιο μακρια αλλα τι να κανω κι εμας ετσι δεν επαιρναν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Δευ Ιαν 09, 2012 7:18 am, 1 φορά
athina24 έγραψε:elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.
ΕΛΕΟΣ!!!
μην το σκεφτεσαι Ελενακι!!!!πες της οτι ειναι η σουπερ καλυτεροτερη μανα αφου δεν συμφωνει μαζι σου...και εσυ εισαι η χειροτερη που λες ψεμματα και κανεις τη γιαγια σου χαλια!!!!mama katerina έγραψε:σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου?
αχ!και εγω θελω!!!βεβαια στο Μητσο δεν εχω πει τιποτα ακομα!!!!!
να ρωτησω και εγω η ασχετη....ποτε πανε τα παιδακια προνηπιο???Λιτσα τα δικα μας τα μεγαλα δεν ειναι συνομιλικα??εγω νομιζα οτι κανονικα θα πρεπει να την γραψω παιδικο!
στις μεγαλες πολεις αυτο ειναι το κακο.και εδω ετσι μας ελεγαν οτι θα κανουν κληρο για τα προνηπια αλλα τελικα μας πηραν.στην αθηνα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.ακουσα βεβαια οτι και το προνηπιο θα γινει υποχρεωτικο αλλα δεν θυμαμαι απο ποια χρονια.litsakos έγραψε:elena25 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.
ΕΛΕΟΣ!!!
Εμ μετα τους φταιει η ψυχαναλυση που τις εχει τοπ στην λιστα για οτι συμβαινει στον ανθρωπο Ρε παιδι μου,κλασσικα εικονογραφημενα πια!Να σε γεμιζουν ενοχες! Ετσι θα κανουμε κ εμεις?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
στις μεγαλες πολεις αυτο ειναι το κακο.και εδω ετσι μας ελεγαν οτι θα κανουν κληρο για τα προνηπια αλλα τελικα μας πηραν.στην αθηνα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.ακουσα βεβαια οτι και το προνηπιο θα γινει υποχρεωτικο αλλα δεν θυμαμαι απο ποια χρονια.
athina24 έγραψε:εμενα το Δεκεμβρη θα κλεισει τα 4!!!!οποτε να κοιταξω για προνηπιο.....θα το τσεκαρω μιας και το ειπες!!!!
τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Πάει το κινητό μου το 3 μέσα σε 5 μήνες
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Πάει το κινητό μου το 3 μέσα σε 5 μήνες
litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:
οκ!!! αχαχαχχα
δεν υπαρχει κανενα αλλο εκει κοντα να τον πας? κι εγω τη δικια μου δεν την πηγα στο κοντινο μας σχολειο ειναι λιγο πιο μακρια αλλα τι να κανω κι εμας ετσι δεν επαιρναν...
Κατεριναι δεν σου ζητησαν καποιο λογαριασμο που να φαινεται η διευθυνση σας?Αυτη σημερα μου ειπε οτι ισως μου ζητησει ο διευθυντης καποιο χαρτι που να δειχνει οτι "ανηκουμε " σε αυτο το σχολειο.Εχω αλλα 2 δημοτικα,πολυ καλα και πιο κοντα στο σπιτι μας,με βολευουν περισσοτερο και απο αποψη αποστασης και μενει ο μπαμπας μου ακομα πιο κοντα οποτε θα μπορουσε αν τυχει κατι να πεταχτει στο σχολειο,ειναι πανω απο το σπιτι του και τα δυο.Αλλα δεν ανηκουμε σε αυτα. Να κανω καμια λαδια λες?
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:
οκ!!! αχαχαχχα
Κατεριναι δεν σου ζητησαν καποιο λογαριασμο που να φαινεται η διευθυνση σας?Αυτη σημερα μου ειπε οτι ισως μου ζητησει ο διευθυντης καποιο χαρτι που να δειχνει οτι "ανηκουμε " σε αυτο το σχολειο.Εχω αλλα 2 δημοτικα,πολυ καλα και πιο κοντα στο σπιτι μας,με βολευουν περισσοτερο και απο αποψη αποστασης και μενει ο μπαμπας μου ακομα πιο κοντα οποτε θα μπορουσε αν τυχει κατι να πεταχτει στο σχολειο,ειναι πανω απο το σπιτι του και τα δυο.Αλλα δεν ανηκουμε σε αυτα. Να κανω καμια λαδια λες?
ναι μου ζητησαν και εδωσα τη διευθυνση της μαμας μου που μενει εκει κοντα..αλλα ουτε που το κοιταξε το χαρτι της Δεη με ρωτησε απλα την οδο... μπορεις να πεις πως ειστε σε διαδικασια μετακομισης
edit---> η καλυτερα δωσε τη διευθυνση του μπαμπα καλε οπως εγω..πες πως μενετε εκει αν και δεν νομιζω να ρωτησουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης