Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
58 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 58 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφαγα κατι τελειους λαχανοντολμαδες.μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.
ποια παντρευεται?ελενιτσα εσυ?αυτο το πλεκτο να παρεις,τελειο ειναι,ζεστο,σεμνο,(οχι σαν τα αλλα τα ξε##λα),οικονομικο(δεν χρειαζεται να κανεις το μαλλι!)

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΒΛΕΠΩ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΩ cheers cheers ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ;;;;;;;

Υ.Γ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΦΕ;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εφαγα κατι τελειους λαχανοντολμαδες.μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.
ποια παντρευεται?ελενιτσα εσυ?αυτο το πλεκτο να παρεις,τελειο ειναι,ζεστο,σεμνο,(οχι σαν τα αλλα τα ξε##λα),οικονομικο(δεν χρειαζεται να κανεις το μαλλι!)

xaxaxaxaxaxa Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 328109

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΒΛΕΠΩ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΩ cheers cheers ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ;;;;;;;

Υ.Γ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΦΕ;

ναι!!!!!!!!!!!!!!!! αντε ελα!!!!

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για το θέμα του σχολείου,προσωπικά δεν είναι τόσο τρομερό να δηλώσεις την διεύθυνση των γονιών σου αν θέλεις να πάει το παιδί σου εκεί κοντά. Το θεωρώ λογικό, ειδικά αν δουλεύεις γιατί τότε θα είσαι ήσυχη και σίγουρη ότι θα πάει η γιαγιά ή ο παππούς να το πάρει. Ούτε νομίζω ότι τρως την θέση του άλλου γονιού, αν το κάνεις αυτό. Στο κάτω κάτω δε δηλώνεις ψεύτικη διεύθυνση, αλλά των γονιών σου. Άποψή μου είναι.

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:
mama rias έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΒΛΕΠΩ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΩ cheers cheers ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ;;;;;;;

Υ.Γ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΦΕ;

Θα περιμενω μιση ωριτσα κ αν δεν ξυπνησει η Ρια θα ερθω μονη!!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
Nena έγραψε:Κατερινα, ελεος! τι ηταν τουτο καλε? Μεχρι και ο Αλεξ με ρωτησε "τι ειναι αυτο μαμα?" "νυφη" "και πού ειναι η νυφη?"

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παρτε αλλο ενα κιτσαριο

ααααα ο γαμπρος ειναι πολυ σικ-σφίχτης
τον κόβω για διακοπες στα Σέκλανα καθε καλοκαιρι- παραλια φουλ all day long ρακέτα τακα τουκα- λαδι μαυρίσματος και μικροσκοπικο μαγιο φωσφοριζε (εννιοτε και λεοπάρ) -να μην ξεχασω και το όκλευ με εγχρωμο καθρέφτη γυαλι ηλίου. Απο πανω ρίχνει ενα γιλεκακι (γυμνός) κα ιαπο κατω φουφούλα εμπριμέ...και τσόκαρο απο κατω !!! εεεεεεεεεε?????
τσσσσσσσ φυσάει το γκομενακι!!!!

αχαχχαχαχαχα ποναει η κοιλια μου!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εφαγα κατι τελειους λαχανοντολμαδες.μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.

εεεεε τελειο εεεε?

giorgina έγραψε:Για το θέμα του σχολείου,προσωπικά δεν είναι τόσο τρομερό να δηλώσεις την διεύθυνση των γονιών σου αν θέλεις να πάει το παιδί σου εκεί κοντά. Το θεωρώ λογικό, ειδικά αν δουλεύεις γιατί τότε θα είσαι ήσυχη και σίγουρη ότι θα πάει η γιαγιά ή ο παππούς να το πάρει. Ούτε νομίζω ότι τρως την θέση του άλλου γονιού, αν το κάνεις αυτό. Στο κάτω κάτω δε δηλώνεις ψεύτικη διεύθυνση, αλλά των γονιών σου. Άποψή μου είναι.

αυτο ειπα κι εγω να αγιασει το στομα σου!!!! δεν ειναι το ιδιο με τους διαγωνισμους που εκει μπορει να γινει ενσταση!!!! κι ομως αυτο θεωρειται "αδειασμα" Ευλογησον!

mama rias έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Υ.Γ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΦΕ;

Θα περιμενω μιση ωριτσα κ αν δεν ξυπνησει η Ρια θα ερθω μονη!!!!!!

να περιμενεις και να φρεις και τη Ρια! ακους εκει δηλαδη "Αδειαζεις" το παιδι σου ετσι απλα? θα σε καταγγειλει η athina24 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θελω συνταγη για σουφλε σοκολατας... Ονοματα δε λεω, υποληψεις δε θιγω, αλλά αυτη που το κανει να μου δωσει τη συνταγη πλιζζ, μπας και σταματησει η σοκολατολιγουρα που εχω και παψω να ταραζω τα σοκολατακια.
Razz Razz Razz Razz Razz

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ασε ρε να την αδειασω κ μια φορα στον πατερα της.....να τον πρηξει λιγο μπας και παρει τα πανω του!!!!!!!!

Καταγγελιες δεκτες!
Στην Ελλαδα ειμαστε το δικιο τους δεν θα το βρουνε ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Θελω συνταγη για σουφλε σοκολατας... Ονοματα δε λεω, υποληψεις δε θιγω, αλλά αυτη που το κανει να μου δωσει τη συνταγη πλιζζ, μπας και σταματησει η σοκολατολιγουρα που εχω και παψω να ταραζω τα σοκολατακια.
Razz Razz Razz Razz Razz

πανευκολο τελειο και θεικο τεκνον μου!!!!

λοιπον.. θες..

3 κουβερτουρες
200γρ ζαχαρη
200 γρ βιταμ
6 αυγα
και μια κουπα του τσαγιου αλευρι φαριναπ

εκτελεση

βαζεις σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες με το βιταμ μεχρι να λιωσουν ...προσθετεις τη ζαχαρη και ανακατευεις (εγω παιρνω αυτο που χτυπαμε τα αυγα δεν θυμαμαι πως λεγεται) σβηνεις το ματι και προσθετεις τα αυγα..ανακατευεις... ..μετα κοσκινιζοντας το αλευρι το ριχνεις μεσα και ανακατευεις!!! ΕΤΟΙΜΟ!
Εχεις προθερμανει το φουρνο στο πιο δυνατο και το βαζεις μεσα για ενα τεταρτο..θα το δεις μολις πιασει λιγο κρουστα απο πανω σβηνεις...το βγαζεις κ περιμενεις ενα τεταρτακι... τωρα τσακιζεις

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:Ασε ρε να την αδειασω κ μια φορα στον πατερα της.....να τον πρηξει λιγο μπας και παρει τα πανω του!!!!!!!!

Καταγγελιες δεκτες!
Στην Ελλαδα ειμαστε το δικιο τους δεν θα το βρουνε ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και που να δεις αυτους που θα σε συλλαβουν! αχαχαχα

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Nena έγραψε:Θελω συνταγη για σουφλε σοκολατας... Ονοματα δε λεω, υποληψεις δε θιγω, αλλά αυτη που το κανει να μου δωσει τη συνταγη πλιζζ, μπας και σταματησει η σοκολατολιγουρα που εχω και παψω να ταραζω τα σοκολατακια.
Razz Razz Razz Razz Razz

λοιπον.. θες..

3 κουβερτουρες
200γρ ζαχαρη
200 γρ βιταμ
6 αυγα

εκτελεση

βαζεις σε μπεν μαρι τις κουβερτουρες με το βιταμ μεχρι να λιωσουν ...προσθετεις τη ζαχαρη και ανακατευεις (εγω παιρνω αυτο που χτυπαμε τα αυγα δεν θυμαμαι πως λεγεται) σβηνεις το ματι και προσθετεις τα αυγα..ανακατευεις... ..μετα κοσκινιζοντας το αλευρι το ριχνεις μεσα και ανακατευεις!!! ΕΤΟΙΜΟ!
Εχεις προθερμανει το φουρνο στο πιο δυνατο και το βαζεις μεσα για ενα τεταρτο..θα το δεις μολις πιασει λιγο κρουστα απο πανω σβηνεις...το βγαζεις κ περιμενεις ενα τεταρτακι... τωρα τσακιζεις
Ευχαριστω Κατριν!!
Μου ανεβηκε το ζαχαρο κ μονο που το διαβασα. Αυγα δεν εχω τοσα πολλα βεβαια, θα χρειαστει να βγω να παρω... Ο φουρνος μου παει μεχρι 270 νομιζω. Τοσο να το κανω?
Θα το φτιαξω σημερα.. Εχω μικρα φορμακια για σουφλεδακια. Αλλάζω τίποτα σε χρονους ή θερμοκρασια?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Razz Razz Razz Razz Razz

λοιπον.. θες..

3 κουβερτουρες
200γρ ζαχαρη
200 γρ βιταμ
6 αυγα

εκτελεση

Ευχαριστω Κατριν!!
Μου ανεβηκε το ζαχαρο κ μονο που το διαβασα. Αυγα δεν εχω τοσα πολλα βεβαια, θα χρειαστει να βγω να παρω... Ο φουρνος μου παει μεχρι 270 νομιζω. Τοσο να το κανω?
Θα το φτιαξω σημερα.. Εχω μικρα φορμακια για σουφλεδακια. Αλλάζω τίποτα σε χρονους ή θερμοκρασια?

και μενα στους 275 παει ο φουρνος! οχι δεν αλλαζεις τιποτα θα το δεις με το ματι μολις αρχιζει να φουσκωνει και πιασει κρουστα ειναι ετοιμο! μην το αφησεις ομως παρα πολυ γιατι δεν θα εχεις σοκολατα να ρεει! συνοδευεται και με παγωτο...σλουρπ!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Καλημέρα και εδω....

[color=indigo]

manoula_24xr τι ωραια φωτό. μην ανησυχεις γιατι όσο κανεις εσυ ετσι τόσο θα κανει και η μικρουλα. ενθουσιασου μπροστα της για το σχολειο για να ενθουσιαστει κι αυτή!!! Wink
Τελικα γυρισε μες την τρελη χαρα,γτ ηταν κι ο φωτογραφος απο την γιορτη εκει κι πηραμε φωτογραιφιες κι σιντι.Κι ενθουσιαστηκε,σημερα παλι ομως της λεγαμε μην πας γτ θαχει υπηρεσια ο γιαννης κ δν θα ειχα ποιος να την παρει,κι οχι οχι θα παω κ θα παω,καλα λεω θα παω να την φερω με ταξι,κι μολις φτανουμε εκει,ας παω σπιτι λεει.Ουφ της το ξεκοψε απο αυριο ομως δν εχει τετοια,της ειπε οτι θα της κοψει το μπαλλετο κι το νοβα διαφορετικα!Ειναι οι πρωτες μερες μονο.

cassiani έγραψε:
Επιτέλους ξεστόλισα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μου την σπάνε οι γιορτές που πρέπει να στολίζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατί μετά πρέπει να τα μαζεύω.Πονάω παντού.Άντε να δούμε και τι θα γίνει με την περίοδο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .Αν είναι να αδιαθετήσω γιατί πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

κι εγω ξεστολισα το πρωι!!!!! ουφφ παει κι αυτο!

Αχ κι γω νευριαζω με το ξεστολισμα,ακομα δν ξεστολισαμε,γτ κυριακη βαριομασταν,σηκωθηκαμε το απογευμα 8και,κι δευτερα δν προλαβαμε,τριτη σημερα παλι οχι,απο αυριο σιγουρα ομως,γτ πρεπει να αδειασω το παιδικο,να μ βαψει η ξαδερφη μου κι να ερθει ο μαραγκος να μου βαλει τα επιπλα,μας ειπε οτι το πολυ σε 1 βδομαδα-10μερες θα ειναι ολα ετοιμα!!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994

σημερα κατεβασα τα πολυ μπεμπε της μικρης γιατι θα τα στειλω ορεστιαδα στην ξαδερφη μου που περιμενει κοριτσακι και μολις ανοιξα την κουτα μου ηρθε η μυρωδια του προδερμ στη μυτη!!!!! θελω κι αλλοοοο! πως θα πεισω τον αντρα μου? scratch

Αχ κ μεις κατεβασαμε της μικρης τα μπεμπε για να τα πλυνουμε για την επομενη που ερχεται κι τα μυριζα κ τρελαινομουνα,ειδικα τα φορμακια της με τρελαναν,θυμηθηκα κ ενα ενα που τα φοραγε κι παραλιγο να κλαιω!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ!!!ΕΓΩ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!!ΜΑΖΕΥΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ.....ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΡΩ ΥΛΙΚΑ!!!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ΕΓΩ!!!ΕΓΩ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!!ΜΑΖΕΥΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ.....ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΝΑ ΠΑΡΩ ΥΛΙΚΑ!!!!!
Παω κι εγω να παρω υλικα.. Απο οτι βλέπω, μονο τα μπωλακια και κουβερτουρα εχω, όλα τα υπολοιπα μου λειπουν Razz Razz

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!!Τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?Εγώ δόξα το Θεό είμαι καλά σήμερα!!!Με είχε πιάσει μια μελαγχολίαααααααααααααααααα Mad Mad Mad Mad Mad !!Ομως ευτυχώς μου πέρασε Very Happy Very Happy !!!Αγόρασα σήμερα μπότες και ένα φουστανάκι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!Μεγειά μου Razz Razz Razz !

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?Εγώ δόξα το Θεό είμαι καλά σήμερα!!!Με είχε πιάσει μια μελαγχολίαααααααααααααααααα Mad Mad Mad Mad Mad !!Ομως ευτυχώς μου πέρασε Very Happy Very Happy !!!Αγόρασα σήμερα μπότες και ένα φουστανάκι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!Μεγειά μου Razz Razz Razz !

ενα shoping therapy την ημερα την μελαγχολια διωχνει περα Wink

Καλησπερα και με γεια σου!Αρχισαν οι εκπτωσεις?

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?Εγώ δόξα το Θεό είμαι καλά σήμερα!!!Με είχε πιάσει μια μελαγχολίαααααααααααααααααα Mad Mad Mad Mad Mad !!Ομως ευτυχώς μου πέρασε Very Happy Very Happy !!!Αγόρασα σήμερα μπότες και ένα φουστανάκι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!Μεγειά μου Razz Razz Razz !

ενα shoping therapy την ημερα την μελαγχολια διωχνει περα Wink

Καλησπερα και με γεια σου!Αρχισαν οι εκπτωσεις?

Καλησπέρα!!!!Δεν άρχισαν ακόμη όμως κάνουν προσφορές Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 34 215994 !!!Το χρειαζόμουν Razz Razz Razz !!!!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου το χρειαζοσουν καλα εκανες!Λατρευω φορεματακια και μποτες!Πως ειναι?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενα πηρες τα υλικα???ποση κουβερτουρα εβαλες??την κλασσικη συσκευασια??(δεν θυμαμαι τα γραμμαρια ακριβως)
εγω εφτιαξα ενα σουπερ χυμο στον αποχυμωτη!!!!σωθηκα αφου οι μικρες δεν τρωνε σχεδον καθολου φρουτα!!!!!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:αφου το χρειαζοσουν καλα εκανες!Λατρευω φορεματακια και μποτες!Πως ειναι?

Απλά τέλεια!!!Οι μπότες είναι φλάτ με λίγο τακουνάκι καφέ χρώμα και το φουστανάκι πορτοκαλί με λίγο καφέ!!!Τέλεια σου λέωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Νενα πηρες τα υλικα???ποση κουβερτουρα εβαλες??την κλασσικη συσκευασια??(δεν θυμαμαι τα γραμμαρια ακριβως)
εγω εφτιαξα ενα σουπερ χυμο στον αποχυμωτη!!!!σωθηκα αφου οι μικρες δεν τρωνε σχεδον καθολου φρουτα!!!!!!
[b]

Κορίτσια όταν είναι έτοιμα τα σουφλέ σας στείλτε και σε εμάς Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!Καλέ για να σας πούμε την γνώμη μας Razz Razz Razz Razz !!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξεκιναω να κανω μπανακι-μαμ-νανι τον Κωνσταντινακο μου και μετα λεω να φαω κ να κανω κι εγω νανι,Πολυ κουραση ειδικα ψυχολογικη...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια

απερίγραπτα νυφικά, σουφλέ, καταγγελίες, σχολεία και τιμωρία από το Θεό. γυναίκες τς τς τς τς

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις