851 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Τρι Ιαν 10, 2012 9:47 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπινι μου, οταν λες "προτιμω να παραιτηθω αντι να αδειασω το παιδι μου" περιμενεις να το δεχτουμε όλες ετσι? Ή να σου πούμε μπράβο και να σκεφτουμε οτι φτου γαμωτο, δεν σκεφτηκα οτι εγω αδειαζω το παιδι μου, πωωωω, τι θα κανω τωρα?Nena έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΔΕΙΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΕΣΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ"ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ.ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΜΙΝ.
Δεν ξερω αν οι αποψεις σου ειναι απολυτες, αλλα ο τροπος που τις εκφραζεις ειναι. Και δεν εχεις και καλη προϊστορια, οποτε καλυτερα να διαβαζεις 2-3 φορες τι εχεις γραψει και πώς πριν το δημοσιευσεις.
Και κατι τελευταιο, μπορει να μη μιλας προσωπικα για την καθεμια μας, αλλα οταν εκφραζεις μια γνωμη σαν γενικοτητα, αυτο περικλειει και ολες εμας. Εκτος κι αν ειμαστε όλες εξαιρεσεις στους κανονες σου.. [/quote]
αυτά θα έλεγα κι εγώ