Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
81 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 81 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ?ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΔΕΙΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΕΣΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ"ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ.ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΜΙΝ.
Μπεμπινι μου, οταν λες "προτιμω να παραιτηθω αντι να αδειασω το παιδι μου" περιμενεις να το δεχτουμε όλες ετσι? Ή να σου πούμε μπράβο και να σκεφτουμε οτι φτου γαμωτο, δεν σκεφτηκα οτι εγω αδειαζω το παιδι μου, πωωωω, τι θα κανω τωρα?
Δεν ξερω αν οι αποψεις σου ειναι απολυτες, αλλα ο τροπος που τις εκφραζεις ειναι. Και δεν εχεις και καλη προϊστορια, οποτε καλυτερα να διαβαζεις 2-3 φορες τι εχεις γραψει και πώς πριν το δημοσιευσεις.
Και κατι τελευταιο, μπορει να μη μιλας προσωπικα για την καθεμια μας, αλλα οταν εκφραζεις μια γνωμη σαν γενικοτητα, αυτο περικλειει και ολες εμας. Εκτος κι αν ειμαστε όλες εξαιρεσεις στους κανονες σου.. [/quote]

αυτά θα έλεγα κι εγώ

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σουφλεδακια ετοιμα!
Φούσκωσαν και πολύ ωραια, εγιναν και υγρα στο κεντρο, ενω ψηθηκαν κι εγιναν αφρατα απ'εξω..

Αθηνα, εβαλα τρεις κουβερτουρες και μαλιστα ολες ηταν διαφορετικες, η μια ηταν ΓΙΩΤΗΣ, η άλλη ΙΟΝ και η άλλη ηταν σοκολατα υγειας Παυλιδη. Ουτε κοιταξα γραμμαρια, αυτη της ΓΙΩΤΗΣ και της ΙΟΝ ειναι 125 γρ, υποθετω και η άλλη το ιδιο. rabbit

Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664

Βγηκε αρκετο μειγμα για 8 μπωλακια, αν και φουσκωσε τοσο πολυ που θα μπορουσα να το ειχα μοιρασει και σε 9 ή και 10, αλλα φαινεται ωραιο ετσι! Τα παιδια ηδη εφαγαν τη μεριδα τους και τα εχει πιασει η υπερκινητικοτητα. Εφαγα κι εγω, και κρατιεμαι να μη τα φαω όλα...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:καλησπέρα κορίτσια

απερίγραπτα νυφικά, σουφλέ, καταγγελίες, σχολεία και τιμωρία από το Θεό. γυναίκες τς τς τς τς

Αυριο θα μιλαμε για μηχανες, ποδοσφαιρο, ρεψιματα και γκομενες. Θα εισαι ευχαριστημενη? Rolling Eyes Rolling Eyes

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ξεκιναω να κανω μπανακι-μαμ-νανι τον Κωνσταντινακο μου και μετα λεω να φαω κ να κανω κι εγω νανι,Πολυ κουραση ειδικα ψυχολογικη...

Ελα ρε Τάτι!!!!Χαλάρωσε και γράψτα όλα!!!

[quote="florentiab"]καλησπέρα κορίτσια

απερίγραπτα νυφικά, σουφλέ, καταγγελίες, σχολεία και τιμωρία από το Θεό. γυναίκες τς τς τς τς

Καλησπέρα Φλώ!!Ασε χαμός γίνετε Razz Razz Razz !

Nena έγραψε:Σουφλεδακια ετοιμα!
Φούσκωσαν και πολύ ωραια, εγιναν και υγρα στο κεντρο, ενω ψηθηκαν κι εγιναν αφρατα απ'εξω..

Αθηνα, εβαλα τρεις κουβερτουρες και μαλιστα ολες ηταν διαφορετικες, η μια ηταν ΓΙΩΤΗΣ, η άλλη ΙΟΝ και η άλλη ηταν σοκολατα υγειας Παυλιδη. Ουτε κοιταξα γραμμαρια, αυτη της ΓΙΩΤΗΣ και της ΙΟΝ ειναι 125 γρ, υποθετω και η άλλη το ιδιο. rabbit

Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664

Βγηκε αρκετο μειγμα για 8 μπωλακια, αν και φουσκωσε τοσο πολυ που θα μπορουσα να το ειχα μοιρασει και σε 9 ή και 10, αλλα φαινεται ωραιο ετσι! Τα παιδια ηδη εφαγαν τη μεριδα τους και τα εχει πιασει η υπερκινητικοτητα. Εφαγα κι εγω, και κρατιεμαι να μη τα φαω όλα...
[b]

Οχι!!Μην τα τρώς όλα!!!Στείλε και σε εμάς Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
florentiab έγραψε:καλησπέρα κορίτσια

Αυριο θα μιλαμε για μηχανες, ποδοσφαιρο, ρεψιματα και γκομενες. Θα εισαι ευχαριστημενη? Rolling Eyes Rolling Eyes

έτσι μπράβο
ειδικά με τα ρεψίματα θα είμαι πολύ ευχαριστημένη Laughing Laughing

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σουφλε?μμμμμμμμμμμμμμμμ
στειλε! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 9664

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα εσυ ποτε θα γινεςι πρωταγωνιστρια?
Ασε να τα κρατησω για παρτη μου. Razz

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
florentiab έγραψε:
Μπεμπινι μου, οταν λες "προτιμω να παραιτηθω αντι να αδειασω το παιδι μου" περιμενεις να το δεχτουμε όλες ετσι? Ή να σου πούμε μπράβο και να σκεφτουμε οτι φτου γαμωτο, δεν σκεφτηκα οτι εγω αδειαζω το παιδι μου, πωωωω, τι θα κανω τωρα?
Δεν ξερω αν οι αποψεις σου ειναι απολυτες, αλλα ο τροπος που τις εκφραζεις ειναι. Κ[color=red]αι δεν εχεις και καλη προϊστορια, οποτε καλυτερα να διαβαζεις 2-3 φορες τι εχεις γραψει και πώς πριν το δημοσιευσεις.[/color
Και κατι τελευταιο, μπορει να μη μιλας προσωπικα για την καθεμια μας, αλλα οταν εκφραζεις μια γνωμη σαν γενικοτητα, αυτο περικλειει και ολες εμας. Εκτος κι αν ειμαστε όλες εξαιρεσεις στους κανονες σου..
ΤΟ "ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ...."ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ'ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ?ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
florentiab έγραψε:
Δεν ξερω αν οι αποψεις σου ειναι απολυτες, αλλα ο τροπος που τις εκφραζεις ειναι. Κ[color=red]αι δεν εχεις και καλη προϊστορια, οποτε καλυτερα να διαβαζεις 2-3 φορες τι εχεις γραψει και πώς πριν το δημοσιευσεις.[/color
Και κατι τελευταιο, μπορει να μη μιλας προσωπικα για την καθεμια μας, αλλα οταν εκφραζεις μια γνωμη σαν γενικοτητα, αυτο περικλειει και ολες εμας. Εκτος κι αν ειμαστε όλες εξαιρεσεις στους κανονες σου..
ΤΟ "ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ...."ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ'ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ?ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

γιατί προφανώς δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν!
θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να κάνεις καλύτερα τις παραθέσεις άλλων απαντήσεων
δεν έγραψα εγώ αυτή την απάντηση αλλά η Νένα και έτσι όπως το έχεις βάλει φαίνεται σα να το έγραψα εγώ.
δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που γράφει η Νένα αλλά δεν είναι δικά μου.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα σας . Όσο αφορά το θέμα με τα προ νήπια σε δημόσιο νηπιαγωγείο , όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι προαιρετικό αυτό σημαίνει ότι πάνε πρώτα τα νήπια και μετά αν υπάρχουν θέσεις τα προ νήπια . Αν ο αριθμός είναι μεγάλος γίνεται κλήρωση στην οποία κλήρωση δεν παίρνουν μέρος και έχουν προτεραιότητα οι πολύτεκνες αν υπάρχει άλλο αδερφάκι που μπορεί να πηγαίνει νήπιο και αν η μαμά είναι νηπιαγωγός έχει δικαίωμα να πάρει το παιδί της μαζί. Κενά ο νόμος έχει πολλά εμένα για παράδειγμα ενώ είχα χαρτί από το παίδων ότι το παιδί πρέπει να πάει σε προ νήπιο δεν άνηκε στις ευπαθείς ομάδες ανεξάρτητα αν αντιμετώπιζε πρόβλημα ομιλίας -εγώ όμως δεν έμεινα με σταυρωμένα χέρια άρχιζα και έστελνα email σε όλους του αρμόδιους φορείς από τον προϊστάμενο ανατολικής εκπαίδευσης το υπουργείο παιδείας μέχρι και στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού είχε στείλει ο άντρας μου (καραμανλής ) γέλασα θυμάμαι τότε . Λοιπόν όλα αυτά τα email πέσανε στα χέρια του ίδιου ατόμου μιας γυναίκας που είδε την απόγνωση μου τότε μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι μπορούσα να έβαζα το Σταύρο στο προ νήπιο που ήταν στο βόρειο τμήμα του χωριού στο οποίο υπήρχε τμήμα ένταξης ευτυχώς δεν χρειάστηκε επειδή την χρονιά εκείνη τα νήπια ήταν λίγα και πήρανε όλα τα προ νήπια
Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το σκεπτικό της κάθε μαμάς να πάει το παιδί της στο προ νήπιο και σίγουρα δεν είναι άδειασμα αν και δεν είδα που αναφέρθηκε αυτό δεν διάβασα όλα τα μηνύματα .
Επειδή 2 χρόνια ήμουν στο Δ.Σ του νηπιαγωγείου και είχα να κάνω καθημερινά με τέτοια θέματα να σας πω ότι η εγγραφή στο νήπιο είναι με βάση την διεύθυνση κατοικίας . Αυτό μερικές φορές είναι άδικο επειδή μπορεί ένα νήπιο η ακόμα και δημοτικό να είναι δίπλα στο σπίτι και να ανήκει να πάει το παιδί με βάση τη διεύθυνση πιο μακριά . Στο θέμα να δώσεις κάποια άλλη διεύθυνση μπορεί να συμβεί το εξής :αν εγώ για παράδειγμα δηλώσω της μάνας μου λέμε τώρα και κληρωθεί το δικό μου παιδί και μείνει της άλλης που είναι δίπλα αν εκείνη κάνει ένσταση το θέμα ψάχνεται αφήστε που τώρα με το Καλικράτη έχουν έρθει τα πάνω κάτω . Εμάς εδώ στο Ολυμπιακό χωριό είναι κάποις σπίτια τα οποία είναι απ'έξω επειδή μέσα εδώ είναι γύρω στα 1000 παιδιά που πάνε δημοτικό και άλλα 700 γυμνάσιο και λύκειο δεν βάζανε παιδιά απο άλλη περιοχή και έπρεπε να προσκομίσουμε το προσωρινό συμφωνητικό , αυτό ήταν άδικο για κάποια παιδάκια που μένανε ακριβώς στα σύνορα και έπρεπε να πάνε νήπιο στο Μενίδι και η πρόσβαση μόνο με αυτοκίνητο απο πέρσι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις . Όταν Ο Σταύρος πήγαινε νήπιο στο πρό νήπιο ερχόταν ένα κοριτσάκι το οποίο έμενε Θρακομακεδόνες είχαν δώσει το συμφωνητικό της γιαγιάς και είχαν δηλώσει ότι μένουν εδώ το συγκεκριμένο παιδάκι ήταν ζωηρό οι νηπιαγωγοί ήξεραν ότι μένει Θρακομακεδόνες και την επόμενη χρονιά δεν το δέχτηκαν . Αυτό ήταν άσχημο για το κοριτσάκι ας μην το έπαιρναν καθόλου .

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι μου, δεν μας πειραξε το "προτιμω να παραιτηθω", μας ενοχλησε το "αδειαζω το παιδι μου". Προφανως πιστευεις πως το μονο που προσφερει ο παιδικος σταθμός ειναι φυλαξη των παιδιων τις ωρες που η μαμα δουλευει. Θα τολμησω να πω πως κανεις λαθος, αλλα θα παει στο βροντο. Και αν σε ενοχλουν τα δικα μας λεγομενα, ειναι γιατι μας εχεις ενοχλησει εσυ πρωτη με τα δικα σου.
Ξαναλεω, προσεξε λίγο τις εκφρασεις σου, διοτι υποτροπιάζεις. Εκουσιως ή ακουσιως, δεν δυναμαι να ξερω, εχεις προσβαλλει αρκετα ατομα εδω μέσα. Και καθε φορα που γραφεις κατι, δημιουργεις παρεξηγησεις.
Αυτα, ηρεμα κι ωραια. Αλλα η επομενη απαντηση μου δεν θα ειναι και τοσο ευγενικη.

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eσεις διαφωνειτε για το αν μια μητερα εχει δικαιωμα να στειλει το παιδι της σε σχολειο αλλης περιοχης,αν καταλαβα καλα,δε διαβασα ολα τα ποστ...εμεις δεν εχουμε καν τετοιο διλημμα...ειτε μας αρεσει ειτε οχι παει στο σχολειο του χωριου μας,το επομενο κοντινοτερο ειναι πολλα χλμ σε κακο δρομο!Αυτη ειναι η αλλη πλευρα...δεν παραπονιεμαι βεβαια,ειναι επιλογη μου η ζωη στην επαρχια,με τα θετικα και τα αρνητικα της και για μενα τα θετικα υπερτερουν.Αλλα αν μπορω να πω τη γνωμη μου,παροτι ειμαι δασκαλα,σαν μανα αν μπορουσα να διαλεξω,ναι θα διαλεγα...αλλα θα επρεπε να υπαρχει σοβαρος λογος για να αποκλεισω το κοντινο σχολειο.Αλλα αν υπηρχε και μπορουσα,ναι,θα το εκανα.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Κοριτσακι μου, δεν μας πειραξε το "προτιμω να παραιτηθω", μας ενοχλησε το "αδειαζω το παιδι μου". Προφανως πιστευεις πως το μονο που προσφερει ο παιδικος σταθμός ειναι φυλαξη των παιδιων τις ωρες που η μαμα δουλευει. Θα τολμησω να πω πως κανεις λαθος, αλλα θα παει στο βροντο. Και αν σε ενοχλουν τα δικα μας λεγομενα, ειναι γιατι μας εχεις ενοχλησει εσυ πρωτη με τα δικα σου.
Ξαναλεω, προσεξε λίγο τις εκφρασεις σου, διοτι υποτροπιάζεις. Εκουσιως ή ακουσιως, δεν δυναμαι να ξερω, εχεις προσβαλλει αρκετα ατομα εδω μέσα. Και καθε φορα που γραφεις κατι, δημιουργεις παρεξηγησεις.
Αυτα, ηρεμα κι ωραια. Αλλα η επομενη απαντηση μου δεν θα ειναι και τοσο ευγενικη.

ουτε εμενα... ενταξει εμεις φταιμε...παραφραζουμε αυτα που λεει ρε συ! προς θεου εκεινη δεν ειπε τιποτα...

καλοφαγωτα τα σουφλεδακια!

Ναταλιτσα με γειες!

Φλωρα τι κανειςςςςςς?????

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:Κοριτσακι μου, δεν μας πειραξε το "προτιμω να παραιτηθω", μας ενοχλησε το "αδειαζω το παιδι μου". Προφανως πιστευεις πως το μονο που προσφερει ο παιδικος σταθμός ειναι φυλαξη των παιδιων τις ωρες που η μαμα δουλευει. Θα τολμησω να πω πως κανεις λαθος, αλλα θα παει στο βροντο. Και αν σε ενοχλουν τα δικα μας λεγομενα, ειναι γιατι μας εχεις ενοχλησει εσυ πρωτη με τα δικα σου.
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ,ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ 6500 ΜΕΛΗ,ΧΡΗΣΤΕΣ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 4-5 ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ.Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ,ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 4-5ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ?ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι Κασταλία εγώ τα λυπάμαι αυτά τα παιδάκια που πρέπει να κάνουν χιλιόμετρα και εδώ που μένουμε εμείς βλέπεις κάποιες μαμάδες που τα παιδιά τους το καλοκαίρι και όχι μόνο αλωνίζουν όλο το χωριό αυτές όμως τα πάνε σχολείο και πιάνουν την κουβέντα απ έξω . αμ το άλλο ένα στενό είναι προχώρα χριστιανή μου όχι θα πάρουν το αυτοκίνητο να πάνε ... Αλλά τη περιμένεις τον αράπη αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς ... βέβαια ας κάνουν ότι θέλουν απλά βλέπω τις διαφορές με τα παιδάκια της επαρχίας και τα δικά μας ...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κοριτσια?Ρε κοριτσια!!

867Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 10, 2012 11:34 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ??ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μερικα ατομα ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για ποιο λογο εχουν μπει σε αυτο το φορουμ τελικα... Και δεν εχει καμια σχεση με τον τιτλο...

869Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 Empty Ε Τρι Ιαν 10, 2012 11:39 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. Crying or Very sad

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.. Crying or Very sad
Κριστι, ορισμενα ατομα μπαινουν μονο και μονο για να σπερνουν διχονοιες και να προσβαλλουν τις υπολοιπες. Δεν μπηκαν το "ειμαι μαμα" επειδη ειναι μαμαδες και ψαχνουν απαντησεις σε θεματα που αφορουν το παιδια τους και την οικογενεια τους και τις ιδιες, αλλά επειδη δεν εχουν τι άλλο να κανουν και καπως πρεπει να διασκεδασουν στη ζωη τους. Αυτο εννοω... Θα καταλαβεις κι εσυ στην πορεια, αν δεν καταλαβες ηδη..

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ κορίτσια πιστεύω ότι διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι να μην παίρνουμε τις μετρητής πάντα αυτά που γράφονται .. απόψεις είναι συμφωνούμε σε ένα θέμα διαφωνούμε σε άλλο . Δεν νομίζω να μπαίνει καμιά μαμά εδώ για να χαλάσει το κλίμα και να δημιουργήσει ιστορίες πιστεύω ότι όλες μπαίνουμε με σκοπό να ανταλλάξουμε γνώμες και αν με κάποιο άτομο δεν κολλάω και βλέπω ότι απέχουν οι γνώμες του από μένα απλά αδιαφορώ είναι πολύ απλό .
Τατιάνα όλα καλά ; ρε δεν μπορώ να δω τις επαφές στο fb μου είναι κρυμμένες . Ο μικρός καλά ;

872Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 10, 2012 11:46 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΠΟΝΤΙΑ!

873Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 35 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 10, 2012 11:47 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΠΟΝΤΙΑ!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ.......... Rolling Eyes Rolling Eyes
τζίζας....

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Εγώ κορίτσια πιστεύω ότι διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι να μην παίρνουμε τις μετρητής πάντα αυτά που γράφονται .. απόψεις είναι συμφωνούμε σε ένα θέμα διαφωνούμε σε άλλο . Δεν νομίζω να μπαίνει καμιά μαμά εδώ για να χαλάσει το κλίμα και να δημιουργήσει ιστορίες πιστεύω ότι όλες μπαίνουμε με σκοπό να ανταλλάξουμε γνώμες και αν με κάποιο άτομο δεν κολλάω και βλέπω ότι απέχουν οι γνώμες του από μένα απλά αδιαφορώ είναι πολύ απλό .
...
Σε γενικες γραμμες δεν εχεις αδικο Βανια, αλλα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουν μερικα ατομα οτι οταν καποιος θεωρει οτι η εκφραση σου προσβαλλει, αυτο που μπορεις εσυ να κανεις ειναι να πεις "δεν ειχα διαθεση να προσβαλλω, αναδιατυπωνω". Δεν σε αναγκαζει καποιος να αλλαξεις γνωμη, απλα να αλλαξεις διατυπωση.
Το να επιμενεις οτι δεν εχεις προσβαλλει καμια ενω καποιες θεωρουν το αντιθετο, δεν εχει νοημα. Ακομα χειροτερο ειναι να προσπαθεις να υποστηριξεις την λαθος διατυπωμενη προταση. Δεν κανουμε διαγωνισμο ποια ειναι η σωστη. Ευγενικοι προσπαθουμε να ειμαστε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις