Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
81 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 81 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Εγώ κορίτσια πιστεύω ότι διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι να μην παίρνουμε τις μετρητής πάντα αυτά που γράφονται .. απόψεις είναι συμφωνούμε σε ένα θέμα διαφωνούμε σε άλλο . Δεν νομίζω να μπαίνει καμιά μαμά εδώ για να χαλάσει το κλίμα και να δημιουργήσει ιστορίες πιστεύω ότι όλες μπαίνουμε με σκοπό να ανταλλάξουμε γνώμες και αν με κάποιο άτομο δεν κολλάω και βλέπω ότι απέχουν οι γνώμες του από μένα απλά αδιαφορώ είναι πολύ απλό .
Τατιάνα όλα καλά ; ρε δεν μπορώ να δω τις επαφές στο fb μου είναι κρυμμένες . Ο μικρός καλά ;

Γεια σου ρε βανια.....Καλα ειμαστε κι ο μικρος τρωει ωραιες τουμπες,προσπαθωντας να ισορροπησει...Και κλαιει κι ομορφα το πορνιλακι μου....Εγω ειμαι σχετικα καλα.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Nena έγραψε:Κοριτσακι μου, δεν μας πειραξε το "προτιμω να παραιτηθω", μας ενοχλησε το "αδειαζω το παιδι μου". Προφανως πιστευεις πως το μονο που προσφερει ο παιδικος σταθμός ειναι φυλαξη των παιδιων τις ωρες που η μαμα δουλευει. Θα τολμησω να πω πως κανεις λαθος, αλλα θα παει στο βροντο. Και αν σε ενοχλουν τα δικα μας λεγομενα, ειναι γιατι μας εχεις ενοχλησει εσυ πρωτη με τα δικα σου.
Ξαναλεω, προσεξε λίγο τις εκφρασεις σου, διοτι υποτροπιάζεις. Εκουσιως ή ακουσιως, δεν δυναμαι να ξερω, εχεις προσβαλλει αρκετα ατομα εδω μέσα. Και καθε φορα που γραφεις κατι, δημιουργεις παρεξηγησεις.
Αυτα, ηρεμα κι ωραια. Αλλα η επομενη απαντηση μου δεν θα ειναι και τοσο ευγενικη.

ουτε εμενα... ενταξει εμεις φταιμε...παραφραζουμε αυτα που λεει ρε συ! προς θεου εκεινη δεν ειπε τιποτα...

καλοφαγωτα τα σουφλεδακια!

Ναταλιτσα με γειες!

Φλωρα τι κανειςςςςςς?????

καλά είμαι!
αν φτιάξει ο καιρός μέχρι το ΣΚ θα προσπαθησω να φτάσω στην ακριτική Ελευσίνα! Smile

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ,ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ 6500 ΜΕΛΗ,ΧΡΗΣΤΕΣ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 4-5 ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ.Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ,ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 4-5ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ?ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ!

και εγώ αυτό ακριβώς έχω καταλάβει.
οτι έχεις συγκεκριμένο θέμα με 4-5 άτομα.
και τα έχεις προσβάλει και ναι, δημιουργείς παρεξηγήσεις με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα.
μη θεωρείς οτι οι υπόλοιπες που δεν μιλάνε δεν καταλαβαίνουν και τι συμβαίνει!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ,ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ 6500 ΜΕΛΗ,ΧΡΗΣΤΕΣ,ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 4-5 ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ.Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ,ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 4-5ΑΤΟΜΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ.ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ?ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ!

και εγώ αυτό ακριβώς έχω καταλάβει.
οτι έχεις συγκεκριμένο θέμα με 4-5 άτομα.
και τα έχεις προσβάλει και ναι, δημιουργείς παρεξηγήσεις με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα.
μη θεωρείς οτι οι υπόλοιπες που δεν μιλάνε δεν καταλαβαίνουν και τι συμβαίνει!

Εγω κοριτσια -προσωπικα- δεν την εχω δει να κανει "σκηνικα" με τα αλλα 4-5 ατομα που λετε.
Γκουντ-ναιτ..

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

καλά είμαι!
αν φτιάξει ο καιρός μέχρι το ΣΚ θα προσπαθησω να φτάσω στην ακριτική Ελευσίνα! Smile

αντε ρε συ μακαρι σημερα λεγαμε με τη Μινα για σενα..ηθελε να σε ρωτησει για τα γιαουρτακια με το αρκουδακι αν τα βρισκεις ακομη....

μηπως εχεις δει Τατι οτι τα 4-5 ατομα της κανουν σκηνικα? γιατι δεν καταλαβα...αμα πατε λιγο πιο πισω θα δειτε ολες γιατι μιλαμε! και το "χωρις παρεξηγηση" δεν μου λεει κατι οταν τελικα προσβαλλεις τον αλλον

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Πήγαμε στον παιδότοπο με τον άντρα μου την μικρή την αδερφή μου τον άντρα της τα παιδιά τους τους φίλους μας με το δικό τους το παιδάκι και περάσαμε όνειρο Laughing Laughing Laughing .Τα παιδιά παίξανε με την ψυχή τους και εμείς το ίδιο γελάσαμε πάρα πολύ με τα καμώματά τους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλά και με των αντρών μας που δεν ήθελαν και πολύ να σπάσουν τα φουσκωτά αφού ανέβαιναν και οι τρείς πάνω με τα παιδιά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Υπέροχο απόγευμα!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπράβο Κασσιανή! πάντα τέτοια να έχετε

καληνύχτα τατιάνα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Εγώ κορίτσια πιστεύω ότι διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι να μην παίρνουμε τις μετρητής πάντα αυτά που γράφονται .. απόψεις είναι συμφωνούμε σε ένα θέμα διαφωνούμε σε άλλο . Δεν νομίζω να μπαίνει καμιά μαμά εδώ για να χαλάσει το κλίμα και να δημιουργήσει ιστορίες πιστεύω ότι όλες μπαίνουμε με σκοπό να ανταλλάξουμε γνώμες και αν με κάποιο άτομο δεν κολλάω και βλέπω ότι απέχουν οι γνώμες του από μένα απλά αδιαφορώ είναι πολύ απλό .
Τατιάνα όλα καλά ; ρε δεν μπορώ να δω τις επαφές στο fb μου είναι κρυμμένες . Ο μικρός καλά ;

ναι ετσι ειναι και μετα σκαιπ μεχρι το πρωι για συνεχομενο θαψιμο...

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΕΙ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ,ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΟΥΤΕ ΥΠΕΝΗΣΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ?ΟΧΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα σας δεν θα χαλαστω αλλο για κανεναν λογο...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Πήγαμε στον παιδότοπο με τον άντρα μου την μικρή την αδερφή μου τον άντρα της τα παιδιά τους τους φίλους μας με το δικό τους το παιδάκι και περάσαμε όνειρο Laughing Laughing Laughing .Τα παιδιά παίξανε με την ψυχή τους και εμείς το ίδιο γελάσαμε πάρα πολύ με τα καμώματά τους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλά και με των αντρών μας που δεν ήθελαν και πολύ να σπάσουν τα φουσκωτά αφού ανέβαιναν και οι τρείς πάνω με τα παιδιά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Υπέροχο απόγευμα!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Περφεκτ μικρη Κασσι....Παντα τετοια και καλυτερα κ με ενα θετικο τεστακι...

Κατεριναρα μου,χωρις παρεξηγηση κι εντελως φιλικα,εκτος απο δω που αναψαν τα αιματα,δεν την εχω δει καπου αλλου,σε αλλο θεμα.Συγγνωμη ε?Δεν ηθελα να μιλησω,αλλα κατι με "εσπρωχνε",μια φωνη μεσα μου φωναζε σπαρακτικα:"πρεπει να μαθεις την αληθεια,οποτε ΕΠΡΕΠΕ να μαθω την αληθεια.... Razz

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...εχω λιωσει στην καρεκλα του οδοντιατρου.. Sad εκει θα αφησω τα κοκαλα μου...3η απονευρωση Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 534787

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καληνυχτα σας δεν θα χαλαστω αλλο για κανεναν λογο...

καληνύχτα Κατερινιώ

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπινι μου, εγω γενικα μιλουσα, δεν ελεγα για εσενα προσωπικα...... Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 4872 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 4872 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 4872

μπεμπινι 1 έγραψε:....ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...
Απο τις 47 φορες που εχεις προσβαλλει και ειρωνευτει καποιον, ζητησες συγγνωμη μονο μια. Αν αυτο λεει κατι... Αλλά πού να θυμασαι όλους οσους εχει ειρωνευτει και προσβαλλει..

Κατερινα, απλα ρισπεκτ Respect Respect Respect

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαχα..τατιανα μου εφτιαξες το κεφι!!!!!!!μηπως κατι μεσα σου σου λεει τους αριθμους του τζοκερ??????(ξερω οτι δεν παρεξηγεις)

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
Εγω κοριτσια -προσωπικα- δεν την εχω δει να κανει "σκηνικα" με τα αλλα 4-5 ατομα που λετε.
Γκουντ-ναιτ..
δεν ειπαμε ΠΟΙΑ ατομα- μηπως ξερεις εσυ να μας πεις? αν και δεν θυμαμαι να ειχες γραψει καν στα θεματα που εγινε 'κατι'- οποτε πως το συμπεραινεις αυτο?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anastazia έγραψε:χαχαχαχαχα..τατιανα μου εφτιαξες το κεφι!!!!!!!μηπως κατι μεσα σου σου λεει τους αριθμους του τζοκερ??????(ξερω οτι δεν παρεξηγεις)

Laughing Laughing Laughing

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:...εχω λιωσει στην καρεκλα του οδοντιατρου.. Sad εκει θα αφησω τα κοκαλα μου...3η απονευρωση Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 534787

υπομονή κουκλίτσα!! Sad Sad
κι αυτός ο άτιμος ο πόνος στα δόντια δε παίζεται!

bell

bell
anthaki έγραψε:...εχω λιωσει στην καρεκλα του οδοντιατρου.. Sad εκει θα αφησω τα κοκαλα μου...3η απονευρωση Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 534787

Συμπαρίσταμαι! σήμερα άρχισα και γώ! Στο τέλος της εβδομάδας πάω 2η φορά... Πόσο κοστίζει άραγε μια απονεύρωση;; δεν ρώτησα, ρώτησες μήπως εσύ;;;;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anastazia έγραψε:χαχαχαχαχα..τατιανα μου εφτιαξες το κεφι!!!!!!!μηπως κατι μεσα σου σου λεει τους αριθμους του τζοκερ??????(ξερω οτι δεν παρεξηγεις)

Χμμμ,αυτην την στιγμη σταματησε αποτομα,μαλλον απο τα πολλα ουρλιαχτα επαθε ο λαιμος της...γκαμωτο..

koukida έγραψε:
tatijana έγραψε:
Γκουντ-ναιτ..
δεν ειπαμε ΠΟΙΑ ατομα- μηπως ξερεις εσυ να μας πεις? αν και δεν θυμαμαι να ειχες γραψει καν στα θεματα που εγινε 'κατι'- οποτε πως το συμπεραινεις αυτο?

Εσυ γραφεις σε ολα τα θεματα?παρακολουθεις ολα τα θεματα?Ειπατε μονες σας για 4-5 ατομα οχι ονομαστικα κι ετσι χρησιμοποιησα αυτο που γραψατε εσεις.τωρα ποιο ειναι το προβλημα σου κ απευθυνεσαι σε μενα δε το ξερω,δεν με απασχολει.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ετσι ειναι και μετα σκαιπ μεχρι το πρωι για συνεχομενο θαψιμο...
το τη θα κάνει η κάθε μια εκτός από εδώ είναι δικαίωμα της αν θέλει να μιλήσει στο skype στο fb στο τηλέφωνο η όπου αλλού επιθυμεί δεν θα κάτσω να το κρίνω . Εσύ μπορεί να το λες θάψιμο εγώ συζήτηση η το αντίθετο . Αλλά εδώ μέσα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικές και να σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντα- οποτε θα εμφανιστει καποιο μελος που γραφει επιθετικα και προσβαλλει συγκεκριμενα ατομα- ερχονται 2-3 δικηγοροι που 'δεν βλεπουν κατι το μεμπτό'.
αυτο ειναι το πιο ΤΡΕΛΟ της υπόθεσης.
και συγνωμη αλλα το βρίσκω ακρως προκλητικο σαν κινηση.
εμενα προσωπικα με εξοργίζει.

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα!!!Κατάφερα επιτέλους την μικρή να κάνει μπάνιο Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 328109 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 36 328109
Έκλαιγε βέβαια αλλά τι να έκανα έχτες δεν έκανε!

http://changedyourlife.blogspot.com/

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:ναι ετσι ειναι και μετα σκαιπ μεχρι το πρωι για συνεχομενο θαψιμο...
το τη θα κάνει η κάθε μια εκτός από εδώ είναι δικαίωμα της αν θέλει να μιλήσει στο skype στο fb στο τηλέφωνο η όπου αλλού επιθυμεί δεν θα κάτσω να το κρίνω . Εσύ μπορεί να το λες θάψιμο εγώ συζήτηση η το αντίθετο . Αλλά εδώ μέσα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικές και να σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου.
ετσι το λενε οταν μας συμφερει???

ξεχασες την επίθεση που εκανες στην Λιλλιπουτ ε?(και οχι μονο- διορθώνω). εκει ο σεβασμος πηγε περιπατο φαινεται......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την koukida στις Τρι Ιαν 10, 2012 12:45 pm, 1 φορά

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:

Συμπαρίσταμαι! σήμερα άρχισα και γώ! Στο τέλος της εβδομάδας πάω 2η φορά... Πόσο κοστίζει άραγε μια απονεύρωση;; δεν ρώτησα, ρώτησες μήπως εσύ;;;;
130 eyrουλακια εκαστη!!! Shocked επι 3?? 390 περικαλω!!!

Ευχαριστω Lilliput! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις