Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:παντα- οποτε θα εμφανιστει καποιο μελος που γραφει επιθετικα και προσβαλλει συγκεκριμενα ατομα- ερχονται 2-3 δικηγοροι που 'δεν βλεπουν κατι το μεμπτό'.
αυτο ειναι το πιο ΤΡΕΛΟ της υπόθεσης.
και συγνωμη αλλα το βρίσκω ακρως προκλητικο σαν κινηση.
εμενα προσωπικα με εξοργίζει.
Η υποθεση με το Τζενακι, αν θυμαται κάποια...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Omgggg ..omggg προβλεπω παλι θυελλα ερχετε in here εννοω...μην φταιει ο αναδρομος Ερμης?.. Shocked

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:παντα- οποτε θα εμφανιστει καποιο μελος που γραφει επιθετικα και προσβαλλει συγκεκριμενα ατομα- ερχονται 2-3 δικηγοροι που 'δεν βλεπουν κατι το μεμπτό'.
αυτο ειναι το πιο ΤΡΕΛΟ της υπόθεσης.
και συγνωμη αλλα το βρίσκω ακρως προκλητικο σαν κινηση.
εμενα προσωπικα με εξοργίζει.

και μενα και δεν καταλαβαινω το λογο..ειλικρινα..

koukida έγραψε:
βανια έγραψε:ναι ετσι ειναι και μετα σκαιπ μεχρι το πρωι για συνεχομενο θαψιμο...
το τη θα κάνει η κάθε μια εκτός από εδώ είναι δικαίωμα της αν θέλει να μιλήσει στο skype στο fb στο τηλέφωνο η όπου αλλού επιθυμεί δεν θα κάτσω να το κρίνω . Εσύ μπορεί να το λες θάψιμο εγώ συζήτηση η το αντίθετο . Αλλά εδώ μέσα οφείλουμε να είμαστε προσεκτικές και να σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου.
ετσι το λενε οταν μας συμφερει???

ξεχασες την επίθεση που εκανες στην Λιλλιπουτ ε? εκει ο σεβασμος πηγε περιπατο φαινεται......

να μιλησει για τη μπουγαδα που εβαλε οχι ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλους ... τελος παντων ξερει πολυ καλα τι λεω!!

και να ταν ΜΟΝΟ η επιθεση της Λιλη καλα θα ταν!!! αλλα τωρα μιλαμε με το γαντι και ολα καλα..ΞΕΧΝΑΜΕΕΕΕ

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
130 eyrουλακια εκαστη!!! Shocked επι 3?? 390 περικαλω!!!

Ευχαριστω Lilliput! Laughing [/quote]

Κάτσε θα κάνεις τρείς διαφορετικές?Γιατί νομίζω πως αν κάνεις μία όσες επισκέψεις και να κάνεις η τιμή είναι μία.Έτσι κάνει ο δικός μας τουλάχιστον.Έχει μια αρχική τιμή άσχετο πόσες επισκέψεις θα χρειαστεί.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αδικα εξοργιζεσαι για μερικα ατομα...

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:130 eyrουλακια εκαστη!!! Shocked επι 3?? 390 περικαλω!!!

Ευχαριστω Lilliput! Laughing

Κάτσε θα κάνεις τρείς διαφορετικές?Γιατί νομίζω πως αν κάνεις μία όσες επισκέψεις και να κάνεις η τιμή είναι μία.Έτσι κάνει ο δικός μας τουλάχιστον.Έχει μια αρχική τιμή άσχετο πόσες επισκέψεις θα χρειαστεί.[/quote
Ναι Κασσιανη μου 3 εχω κανει σε διαφορετικα δοντια,εννοειτε οτι μεχρι να σου κλεισει το δοντι ειναι 1 απονευρωση...

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ τι έχασα;;;Γιατί τσακώνεστε βρε κοριτσάκια; Shocked

cassiani

cassiani
anthaki έγραψε:

Κάτσε θα κάνεις τρείς διαφορετικές?Γιατί νομίζω πως αν κάνεις μία όσες επισκέψεις και να κάνεις η τιμή είναι μία.Έτσι κάνει ο δικός μας τουλάχιστον.Έχει μια αρχική τιμή άσχετο πόσες επισκέψεις θα χρειαστεί.[/quote
Ναι Κασσιανη μου 3 εχω κανει σε διαφορετικα δοντια,εννοειτε οτι μεχρι να σου κλεισει το δοντι ειναι 1 απονευρωση...

Α εντάξει λέω και εγώ μην της έρθει κανένας ταμπλάς?χαχαχαχ καλό κουράγιο

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Προκαταβολικο συγγνωμη...

Καλέ τι είναι αυτό????Ποια φοράει τέτοια νυφικά???

Καλησπέρα!!!![/quote]

Η Ελενα τα φοραει!Τετοιο θα βαλει στον γαμο της! Cool

Λιτς, ο περιπτεράς ζει ή αυτοκτόνησε μετά τη ληστεία;;;;

Nena έγραψε:Κατερινα, ελεος! τι ηταν τουτο καλε? Μεχρι και ο Αλεξ με ρωτησε "τι ειναι αυτο μαμα?" "νυφη" "και πού ειναι η νυφη?"

Παρτε αλλο ενα κιτσαριο

Γιατί κιτσαριό καλέ;;; Μια χαρά είναι το νυφικό!

Το ζευγαρι παντως ειναι πολυ ταιριαστο Razz
[/quote]

litsakos έγραψε:
mama katerina έγραψε:
μια αλλη προταση ειναι αυτο..

Τωρα μαλιστα!Ωραιοτατο,με το καπελινο του,την μποτα του!Ε-κτα-κτο!

Δεν είν' κακό....

cassiani έγραψε:
mama katerina έγραψε:
μια αλλη προταση ειναι αυτο..

Ωραίο αλλά μήπως η πότα είναι λίγο ζεστή για το καλοκαίρι?

Καλέ, χειμώνας θα είναι! Καταχείμωνο! Μια χαρά θα με βολέψει!

Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:
elenalamprini έγραψε:Ωραίο είναι και αυτό λύνεις και το πρόβλημα με τις κουρίνες

Ναι, στο σινικο τειχος πρεπει να γινει ο γαμος, τα παρανυφακια θα κρατανε το πεπλο στο τελος του τειχους και η νυφη θα παντρευεται στην αρχη του..

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Έχω λιώσει μιλάμε!

Αυριο θα μιλαμε για μηχανες, ποδοσφαιρο, ρεψιματα και γκομενες. Θα εισαι ευχαριστημενη? Rolling Eyes Rolling Eyes [/quote]

Και κλανιές!!!

μπεμπινι 1 έγραψε:

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

Γιατί ρε συ μπεμπίνι με αυτές συνομιλούσε εκείνη την ώρα και αυτές το είδαν! Έλεος δηλαδή! Και γιατί δε σκέφτεσαι και το άλλο;

Τόσες σου λένε ότι προσβλήθηκαν από τα λεγόμενά σου, εσύ δεν έχεις τη στοιχειώδη λογική και ευγένεια να το σκεφτείς λίγο και να δεις πού έχεις κάνει λάθος; Τα έβαλαν μαζί σου στα καλά καθούμενα χωρίς να έχεις κάνει τίποτα; Για ποιο λόγο;

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα βρες σύντομα νυφικό γιατί θα πάθουν τα ματάκια μου με τις φώτο που ανεβάζετε! Laughing

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cassiani έγραψε:
anthaki έγραψε:

Axx thanks και εσυ επισης.. Wink

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:Ελενα βρες σύντομα νυφικό γιατί θα πάθουν τα ματάκια μου με τις φώτο που ανεβάζετε! Laughing

Θαμπώθηκες από την ομορφιά, ε Φλω;

cassiani

cassiani
anthaki έγραψε:
cassiani έγραψε:
anthaki έγραψε:

Axx thanks και εσυ επισης.. Wink

Ευχαριστώ αλλά εγώ δεν κάνω απονεύρωση αλλά το κουράγιο θα το χρειαστώ .χαχαχαχαχαχ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χελεν νομιζω το νυφικο αλλα γιουροβιζιον-γαρμπη ειναι σουπερακι...

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενα η συζητηση δεν ηταν αορατη στα υπολοιπα μελη αρα κατι αλλο συμβαινει.συγνωμη δε ζητω γιατι δεν τις εθιξα.προβλημα τους και αποψη τους να βλεπουν και να οδηγουν τα λογια εκει που θελουν.ανθακι σε νοιωθω με τα δοντια τι ζορι τραβας.εγω παλεβα μισο χρονο με απονευρωσεις,σφραγισματα και εξαγωγες.

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:Ελενα η συζητηση δεν ηταν αορατη στα υπολοιπα μελη αρα κατι αλλο συμβαινει.συγνωμη δε ζητω γιατι δεν τις εθιξα.προβλημα τους και αποψη τους να βλεπουν και να οδηγουν τα λογια εκει που θελουν.ανθακι σε νοιωθω με τα δοντια τι ζορι τραβας.εγω παλεβα μισο χρονο με απονευρωσεις,σφραγισματα και εξαγωγες.

Εντάξει, ό,τι πεις...

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:Ελενα η συζητηση δεν ηταν αορατη στα υπολοιπα μελη αρα κατι αλλο συμβαινει.συγνωμη δε ζητω γιατι δεν τις εθιξα.προβλημα τους και αποψη τους να βλεπουν και να οδηγουν τα λογια εκει που θελουν.ανθακι σε νοιωθω με τα δοντια τι ζορι τραβας.εγω παλεβα μισο χρονο με απονευρωσεις,σφραγισματα και εξαγωγες.

αν πήγαινε το παιδί σου στον παιδικό σταθμό ή στο προνήπιο και σου έλεγε κάποια οτι αδειάζεις το παιδί σου δεν θα σε ενοχλούσε;
πραγματικά απορώ!

blackrose

blackrose
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΜΙΤΣΕΣ!!!!!!

Τι κανετε?????
Εμεις ειμαστε καλα,αυριο πρωι εχουμε Β επιπεδου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το 2011 τελείωσε και μπήκαμε στο 2012 βλέπω όμως ότι με την παραμικρή αφορμή γυρίζετε πίσω . Αλήθεια σας ευχαριστεί αυτό; εμένα προσωπικά η όλη αυτή κατάσταση με αφήνει αδιάφορη μπορείτε να έχετε όποια γνώμη θέλετε δικαίωμα σας είναι και δικό μου δικαίωμα να απέχω από όλο αυτό .

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..βρασε ρυζι...οτι και να πω ειναι λιγο.. Sad

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΜΙΤΣΕΣ!!!!!!

Τι κανετε?????

Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 37 215994

θα δείτε νινάκι δηλαδή;
ωραία

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη δε ζητω γιατι δεν τις εθιξα.
Καλα, δεν περιμεναμε να ζητησεις συγγνωμη εδω που τα λεμε. Εξάλλου πόσες φορές το εχεις κανει εδω??? Δεν ειναι και για χορταση.. ε?

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Τι κανετε?????

Καλά η Β επιπέδου θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εξέταση. Βλέπεις το μωράκι ολόκληρο και μάλιστα εμένα στο δεύτερο, επειδή ήταν ανφάς , μου έβγαλαν και φωτογραφία.Όταν γεννήθηκε ήταν ίδιο με τη φωτό. Wink

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Το 2011 τελείωσε και μπήκαμε στο 2012 βλέπω όμως ότι με την παραμικρή αφορμή γυρίζετε πίσω . Αλήθεια σας ευχαριστεί αυτό; εμένα προσωπικά η όλη αυτή κατάσταση με αφήνει αδιάφορη μπορείτε να έχετε όποια γνώμη θέλετε δικαίωμα σας είναι και δικό μου δικαίωμα να απέχω από όλο αυτό .

εντάξει βρε Βάνια, το 2012 μπήκε. δεν έπαθα ούτε αμνησία ούτε μου έκαναν λοβοτομή

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:

Τι κανετε?????

Καλά η Β επιπέδου θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εξέταση. Βλέπεις το μωράκι ολόκληρο και μάλιστα εμένα στο δεύτερο, επειδή ήταν ανφάς , μου έβγαλαν και φωτογραφία.Όταν γεννήθηκε ήταν ίδιο με τη φωτό. Wink

αχ τι ωραία!
μωρουλάκια μέσα στην κοιλίτσα!!!!!!!!
αχχχχχχχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις