701 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Δευ Ιαν 09, 2012 7:46 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινακι απατεωνια??θα σε καταγγειλω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:Κατερινακι απατεωνια??θα σε καταγγειλω!!!!!
mama katerina έγραψε:athina24 έγραψε:Κατερινακι απατεωνια??θα σε καταγγειλω!!!!!
Λιτς αυτο να κανεις το ιδιο ειχα σκεφτει κι εγω.. εμας ειχαν θεσεις στο κοντινο σχολειο αλλα ηταν ολοημερο και δεν ηθελα..ετσι εκανα αυτο,απλα ειναι λιγο πιο μακρια...
Αθηνα τι να κανω αμαρτησα για το παιδι μου
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Πάει το κινητό μου το 3 μέσα σε 5 μήνες
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
χαχαχχαχα καλε τι τα κανεις τα τρωως????
elenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Τα 2 μου τα κλεψανε και το 3 το πήρε η μικρή της έπεσε απο τα χέρια και πάει η οθόνη!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Τα 2 μου τα κλεψανε και το 3 το πήρε η μικρή της έπεσε απο τα χέρια και πάει η οθόνη!
πωπω δεν σε θελει με την καμια!!!
elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Ήταν και αφής και μου ζητάνε το λιγότερο 70 ευρώ!!
thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:thequeen86 έγραψε:elenalamprini έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι τα κανεις καλε???elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!!Τι κάνετε?
Ήταν και αφής και μου ζητάνε το λιγότερο 70 ευρώ!!
γτ καλε δεν ειχε εγγυηση??
bell έγραψε:elenalamprini, [b]δεν πειράζει, την υγεία μας να ΄χουμε!
καλή τηλεθέαση!!!!thequeen86 έγραψε:αχ κοριτσακια πηρα μολις το dvd και τις φωτο απο την βαφτηση!!!!!!!!!! παω να τα δω!!!!!!!!
cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
cinderella έγραψε:cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
και γιατί δεν κάνεις;;;;;;;;
cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
elenalamprini έγραψε:cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
Πότε "δεν" περιμένεις?
cassiani έγραψε:elenalamprini έγραψε:cassiani έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Αυτή η αναμονή με τρελαίνει .
Πότε "δεν" περιμένεις?
Μωρε πάντα αδιαθετούσα δυο μερες νωρίτερα εκτός απο τις δυο τελευταιες που αδιαθέτησα 4 μέρες νωρίτερα.Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει τελευταία περίοδο είχα στις 12 όπως είπα πριν.Μόλις διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας και θυμήθηκα πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πόνο στις θηλές που αυτή την φορά δεν έχω και απογοητευτηκα πιο πολύ.
cassiani έγραψε:
Μωρε πάντα αδιαθετούσα δυο μερες νωρίτερα εκτός απο τις δυο τελευταιες που αδιαθέτησα 4 μέρες νωρίτερα.Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει τελευταία περίοδο είχα στις 12 όπως είπα πριν.Μόλις διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας και θυμήθηκα πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πόνο στις θηλές που αυτή την φορά δεν έχω και απογοητευτηκα πιο πολύ.
cassiani έγραψε:Αχ κορίτσια τι να πω δεν ξέρω Δεν θέλω να ελπίζω και να μου έρθει κατραπακιά απο την μία και απο την άλλη δεν μπορώ να μην το θέλω τόσο πολύ.Είμαι και απο την φύση μου ανυπόμονη .Αν ήταν πιο φτηνά τα τέστ θα το είχα κάνει ήδη αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης