Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Να πας απο βδομάδα στον γιατρό και να μην ανησυχείς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι συσπάσεις αυτό που νοιώθεις.
ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΣΤΗΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ)Κ ΧΑΙΡΟΜΕ ΜΟΛΙς ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙς ΤΟ ΑΓΓΗΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ Shocked Shocked ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΥ

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Να πας απο βδομάδα στον γιατρό και να μην ανησυχείς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι συσπάσεις αυτό που νοιώθεις.
ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΣΤΗΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ)Κ ΧΑΙΡΟΜΕ ΜΟΛΙς ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙς ΤΟ ΑΓΓΗΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΑ Shocked Shocked ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΥ

Κατα 90% είναι συσπάσεις αφου πετρώνει η κοιλιά σου!!!Εμένα στον 7ο μήνα μου είχε δώσει κάτι χάπια για τις συσπάσεις!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω απο το πρωι σουρτουκευω.το πρωι πηγαμε σε γενεθλια,απο εκει πηγαμε στην αδερφη μου στο χωριο να φαμε και γυρισαμε στις 9 με την μια κορη,η μεγαλη ηθελε να μεινει στην θεια με τα ξαδερφια της.ελπιζω να μην με παρουν μεσα στην νυχτα τηλ να παω να την παρω.πολυ αερα ρε κοριτσια σημερα και βροχη.
λιτσακι περαστικα.

μαρακι τι να πω?ο ανθρωπος ειναι μπιιιπ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
διδυμομαμα χρονια πολλα,αλλη δεν θυμαμαι sorry Embarassed

κατερινα να χαιρεσαι την φωτεινουλα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

Κατα 90% είναι συσπάσεις αφου πετρώνει η κοιλιά σου!!!Εμένα στον 7ο μήνα μου είχε δώσει κάτι χάπια για τις συσπάσεις!!!
ναι κ δεν το ηξερα ευτηχως ειδα κατα τυχει ενα θεμα κ ειδα τα ιδια συμπτωματα!!!ειναι επικυνδηνο απο τωρα συσπασεις θα απρω την γιατρο μου αυριο,γτ μου γινεται πολλες φορες την μερα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 αν ανησυχείς και αν νοιώθεις πως είναι έντονο πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου. Γι'αυτό είναι άλλωστε και γι'αυτό τον πληρώνεις. Να μην το σκέφτεσαι. Ακόμα κι αν δεν είναι στο ιατρείο του θα σου πει να πας σε νοσοκομείο να σε βάλουν σε καρδιοτοκογράφο.

mama365

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Την τούρτα του Φάνη που έχω στο ψυγειο και δεν πρέπει να φάω Laughing

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

ναι κ δεν το ηξερα ευτηχως ειδα κατα τυχει ενα θεμα κ ειδα τα ιδια συμπτωματα!!!ειναι επικυνδηνο απο τωρα συσπασεις θα απρω την γιατρο μου αυριο,γτ μου γινεται πολλες φορες την μερα

Να την πάρεις για αν είσαι και εσύ 100% σίγουρη για αυτό που σου συμβαίνει!!!Μην αγχώνεσαι πάνω απ' όλα!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα την παρω αυριο το πρωη,βασικα μεχρι της 10 λειπει του μηνος,παντως εχω αυτα τα συμπτωματα που αναφερατε ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ Κ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ Κ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!απλα νομιζα οτι ειναι ο μπεμπης το κεφαλακη του η ο ποπος του....ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ειναι οταν πονας χαμηλα,ευτηχως το ειδα,οκ δεν ανυσηχω ιδιετερα απλα δοβαμαι δεν ξερω ειναι επικυνδηνο να γινεται τοσο συχνα!!!! Shocked

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην ανησυχείς γιατί μπορεί να είναι μικρούλες οι συσπάσεις. Αντιμετωπίζονται αυτά.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Να μην ανησυχείς γιατί μπορεί να είναι μικρούλες οι συσπάσεις. Αντιμετωπίζονται αυτά.
ωραια θα μιλησω αυριο κ με την γυναικολογω μου!!ευχαριστω πολυ Smile

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κάτι άντρες που κυκλοφορούν...

Πάντως για το λογαριασμό που λέτε, νομίζω πως μπορεί να τα σηκώσει όλα τα λεφτά αν είναι κοινός. Εμείς έχουμε με τον Τάσο κοινό αλλά τον χρησιμοποιώ πιο πολύ εγώ μιας και κάνω τις συναλλαγές της δουλειάς μου από εκεί. Πολλές φορές τα έχω πάρει όλα τα χρήματα από το λογαριασμό μόνη μου, χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα.

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elena25 έγραψε:Ρε κάτι άντρες που κυκλοφορούν...

Πάντως για το λογαριασμό που λέτε, νομίζω πως μπορεί να τα σηκώσει όλα τα λεφτά αν είναι κοινός. Εμείς έχουμε με τον Τάσο κοινό αλλά τον χρησιμοποιώ πιο πολύ εγώ μιας και κάνω τις συναλλαγές της δουλειάς μου από εκεί. Πολλές φορές τα έχω πάρει όλα τα χρήματα από το λογαριασμό μόνη μου, χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα.

Αλλό να πάρεις απο 100 εως 1000 ευρώ κια άλλο 40000 ευρω!!Ο άντρας μου πήγε να πάρει 1500 ευρω απο λογαριασμό κοινό και δεν του τα έδιναν επρεπε λεει να πάω και εγώ εκεί!Μπόρει βέβαια να έγινε με εμας αυτό γιατί η συγκεκριμένη ταμίας την είχε πατήσει με τους προηγούμενους και ως γνωστων όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι Wink

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οτι τους βολευει κανουν.εμεις σε κοινο βιβλιαριο με πρωτο ονομα το δικο μου πηγε ο αντρας μου να σηκωσει χρηματα για να πληρωσουμε το μαιευτηριο και δεν του τα εδιναν.ηθελαν υπογραφη δικη μου.μηπως ειναι αναλογα την τραπεζα;τι να πω!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεί ρε κορίτσια... Τι να πω...

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα κορίτσια!!Όνειρα γλυκά και απονείρευτα!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 850933 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 850933
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα το πρωι ειμασταν σε γενεθλια και σε ενα τραπεζι ειμασταν μαζεμενες μανουλες και ο 4χρονος γιος της μιας.και λεγαμε φυσικα για τα παιδια μας και αν θα κανουμε αλλο.εγω ειπα οτι θελω τριτο αλλα οχι ακομα και γυρναει ο μικρος και με ρωταει "γιατι?σου αρεσει να γεννας?" Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
τι να πεις εκεινη την ωρα?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenalamprini έγραψε:Καληνύχτα κορίτσια!!Όνειρα γλυκά και απονείρευτα!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 850933 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 850933
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ τι ωραιο!!!
καληνυχτα ελενα.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διφαινεται ενα καποιο φως στο τουνελ.το θεμα εχει ως εξης:

ο κουνιαδος μου δν ηθελε να την παντρευτει ποτε.οι δικοι του τον πιεσαν κ παντρευτικαν εκεινος ισως νομιζοντας οτι θα δεθουν σαν ζευγαρι ηθελε να κανει παιδια οπως κ εγινε μονο που μαλλον ολα εγιναν χειροτερα.προφανως πνιγοταν κ ετσι ηρθε στη ζωη του κ η αλλη γυναικα.της γυναικας του τωρα ολα αυτα τα εχει πει αλλα εκεινη δν τον αφηνει και κανει υστεριες και τα ρεστα.δεν θελει να την διωξει ουτε αυτην ουτε τα παιδια ας μεινουν,κ διατροφη θα τους δωσει κ ολα.
η ατακα της ημερας? δεν ταιριαζουμε...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να του πεις τα χαιρετίσματα πως δεν ήταν μωρό όταν τον παντρευαν. Αν δεν αγαπάς τον άλλον δεν κάνεις 2 παιδιά μαζί του που είναι τα θυματα της ιστορίας. Ας χωριζε και ας μην εψαχνε γκομενα αφου πνιγονταν. Το βιβλιάριο και τους τιτλους τι τα θελει τοτε; Μήπως ειναι καλα δασκαλεμενος αφου ειδε οτι θα βγει χαμενος;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω την αληθεια μου δν ξερω ποιον και τι να πιστεψω πλεον...

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
διδυμομαμα χρονια πολλα,αλλη δεν θυμαμαι sorry Embarassed

κατερινα να χαιρεσαι την φωτεινουλα.

Ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!!!Να χαίρεσαι τα παιδάκια και τον άντρα σου!!! Πολλά φιλάκια!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαμά Κατερίνα να χαίρεσαι την συνονόματη μου κόρη σου!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama χρόνια πολλά!!!!
Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:didumomama χρόνια πολλά!!!!
Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472

Ευχαριστώ Ιωάννα αν και τώρα ξημερώνει η δική σου εορτή άρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά!!!Να χαίρεσαι το όνομα και ότι επιθυμείς!!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama:Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Να χαίρεσαι τα παιδακια σου!!!crazydance: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 328109 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 328109 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 328109 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 328109 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 17 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις