826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #4 Τετ Ιαν 11, 2012 4:37 am
rinamar
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Από τον Ιούλιο!Δν θέλω να μπω στη διαδικασία να δω τι φταίει και δν μένω έγκυος από τώρα, απλά θέλω να δω αν κάτι δν πάει καλά με μένα να το ρυθμίσουμε! θυρεοειδή έκανα το καλοκαίρι και ήταν οκ (γιατί έχει και η μαμά μου!)και γι αυτό έλεγα να δω μήπως έχω κάτι άλλο και δν πέφτει η ορμόνη που ανιχνεύει το τεστ...όχι γιατί δν μένω έγκυος, αλλά γιατί φοβάμαι μην έχω τίποτα! κατάλαβες?
Άντε βρε! τι θα μπορούσες να έχεις μωρε το οποίο να είναι επικύνδυνο;; αν είταν κάτι σοβαρό ο οργανισμός σου θα σου έδινε σήματα! ..φαντάσου εγω με προχωρημένη υδροσάλπιγγα και μου είπανε και οι δύο γιατροί οτι και 5 χρόνια να είταν έστι δεν θα μου έκανε προβλημα υγείας!
Μη σε τρομάξω σε καμία περίπτωση δεν σου λέω οτι θα έχεις κάτι τέτοιο. Μη παρεξηγηθώ.. Απλώς επειδή σε καταλαβαίνω και ποιό πολύ την αγωνία σου κάθε μήνα.. Κάνε αυτό που νομίζεις εσύ, και άν θες να πας να δείς τι γίνεται πήγαινε.
Άν εγώ άκουγα τον εαυτό μου και όχι όοοολους τους άλλους τώρα θα είχα ξεμπερδέψει και θα είμουν έγκυος. Ήθελα να ψαχτώ απο τον 6ο μήνα και όλοι μου λέγανε ξεκόλα και είσαι υστερική και τιποτα δεν έχεις και φταίει το αγχος σου. Απο εδώ και πέρα αν μου μπεί κάτι στο μυαλό μου εγω θα πηγαινω να το κοιτάω. τέλος.
Σε συμβουλεύω απλα και σου λέω (θα στο πει και ο γιατρός σου σίγουρα) πρώτα απ'όλα κάντε σπερμοδιάγραμμα. Σου λέω και ποιό απλή εξέταση είναι και ποιό φτηνη. Τις ορμονολογικές πρέπει να τις κάνεις 2-4 μέρα κύκλου και ξανά 13-16..