151 Απ: ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ #3 Σαβ Ιαν 28, 2012 7:08 am
????????
Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 11:31 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή δημοσιεύσεων)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LayElDi στις Τετ Φεβ 29, 2012 11:31 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή δημοσιεύσεων)
Ευάκι έγραψε:θα σας μιλησω για τα πεθερικα της πεθερας μου!που αν το
καλοσκεφτειτε ειναι 2 φορες πεθερικα μου!μπρρρρρρρρρρ ψωνισα κι εκει απο
σβερκο οπως θα καταλαβετε!δε θα σας πω τι λεει η πεθερα μου οτι της
καναν αυτοι τοσα χρονια θα σας πω εγω τι καναν σε μενα που τα ειδα και
τα εζησα γιατι σε οσα λεει η πεθερα μου διατηρω αμφιβολιες σχετικα με το
ποσο καλα τους φερθηκε κι αυτη.
Ευάκι έγραψε:οποτε με ρωταει ο παππους του βαγγελη
"τι να σας παρουμε για το καινουριο σας σπιτι?" του λεω κι εγω ολο χαρα
οτι δε θελουμε τιποτα μονο την αγαπη τους και να ερχονται να μας
βλεπουν-22 χρονων ημουν μη βαρατε!στην αντιστοιχη ερωτηση η αλλη νυφη
ειπε οτι θελει πλυντηριο ΚΑΙ στεγνωτηριο και φυσικα της τα πηραν!
Ευάκι έγραψε:και τι μου λεει ο γερος και πεφτω απο τα συννεφα?????δηλαδη δε
σε πειραξε που ειχαν κουμπαρα τους την πρωην ερωμενη του βαγγελη και
γι'αυτο δε πηγες?
να λενε σε ολο τον κοσμο "ξερετε ο βαγγελης δεν ηρθε γιατι η
γυναικα του δεν τον αφηνει για να μην την παρατησει για την
κουμπαρα"?????????????????ελεος πια.............
Ευάκι έγραψε:μα μετα απο τοσα χρονια τα παππουδια θελουν
οπωσδηποτε εναν λογαριασμο του βαγγελη να μας βαλουν λεφτα???απο που κι
ως που?
Ada έγραψε:Ευάκι έγραψε:θα σας μιλησω για τα πεθερικα της πεθερας μου!που αν το
καλοσκεφτειτε ειναι 2 φορες πεθερικα μου!μπρρρρρρρρρρ ψωνισα κι εκει απο
σβερκο οπως θα καταλαβετε!δε θα σας πω τι λεει η πεθερα μου οτι της
καναν αυτοι τοσα χρονια θα σας πω εγω τι καναν σε μενα που τα ειδα και
τα εζησα γιατι σε οσα λεει η πεθερα μου διατηρω αμφιβολιες σχετικα με το
ποσο καλα τους φερθηκε κι αυτη.
Αυτό το ανεξήγητο, να γίνονται οι πεθερές θανάσιμες ενώ έχουν τραβήξει τα ίδια, πού το πας? Μου θυμίζει την ταινία το Πορφυρό χρώμα
Ευάκι έγραψε:οποτε με ρωταει ο παππους του βαγγελη
"τι να σας παρουμε για το καινουριο σας σπιτι?" του λεω κι εγω ολο χαρα
οτι δε θελουμε τιποτα μονο την αγαπη τους και να ερχονται να μας
βλεπουν-22 χρονων ημουν μη βαρατε!στην αντιστοιχη ερωτηση η αλλη νυφη
ειπε οτι θελει πλυντηριο ΚΑΙ στεγνωτηριο και φυσικα της τα πηραν!
Έλεος!!Ευάκι έγραψε:και τι μου λεει ο γερος και πεφτω απο τα συννεφα?????δηλαδη δε
σε πειραξε που ειχαν κουμπαρα τους την πρωην ερωμενη του βαγγελη και
γι'αυτο δε πηγες?
να λενε σε ολο τον κοσμο "ξερετε ο βαγγελης δεν ηρθε γιατι η
γυναικα του δεν τον αφηνει για να μην την παρατησει για την
κουμπαρα"?????????????????ελεος πια.............
Λόγια δεν έχω!!! Τι σκέφτηκε ο παππούς δες!!!Ευάκι έγραψε:μα μετα απο τοσα χρονια τα παππουδια θελουν
οπωσδηποτε εναν λογαριασμο του βαγγελη να μας βαλουν λεφτα???απο που κι
ως που?
Μετά από αυτά που διάβασα όχι ένα, τρεις λογαριασμούς να δώσετε μπας κι εξιλεωθούν οι παππούδες!!!
Αχ τα γράφεις με τέτοιο χιούμορ που αντί να θέλω να τους πλακώσω, γελάω μαζί τους!!
Ada έγραψε:
Αυτό το ανεξήγητο, να γίνονται οι πεθερές θανάσιμες ενώ έχουν τραβήξει τα ίδια, πού το πας? Μου θυμίζει την ταινία το Πορφυρό χρώμα
Ευάκι έγραψε:αχ δε ξερω...μακαρι να μην ειχα παιδια να τον παρατουσα τον αντρα μου μα το θεο θα το εκανα να ησυχαζε το κεφαλακι μου απο ολο το σκατοσογο του..........καλος χρυσος αλλα ανεχομαι παρα πολλα και δε μου αξιζε να μου φερονται ετσι ουτε καν για το χατηρι του........
Ευάκι έγραψε:αλλα ουτε οτι ειμαι εγκυος σεβονται και θα μου κουβαληθουν ξανα το σαββατοκυριακο...μεσα σε 40 μερες 2 φορες...και δε ρωτανε κιολας "να ερθουμε?μπορειτε?"οχι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος...εδω ειμαστε ξενοδοχειο μπατε σκυλοι αλεστε...........
Ευάκι έγραψε:
αντα μου δε το σκεφτηκε ο παππους ολο αυτο το σεναριο,αυτοι το διεδιδαν προσπαθωντας να με βγαλουν σκαρτη και τον γαμο μου ανουσιο..........αλλα οπως βλεπεις εμεις δεν ειχαμε το δικαιωμα ουτε καν της αμφιβολιας τοτε...τωρα ξαφνικα αποκτησαμε και δικιο????αχ δε ξερω...μακαρι να μην ειχα παιδια να τον παρατουσα τον αντρα μου μα το θεο θα το εκανα να ησυχαζε το κεφαλακι μου απο ολο το σκατοσογο του..........καλος χρυσος αλλα ανεχομαι παρα πολλα και δε μου αξιζε να μου φερονται ετσι ουτε καν για το χατηρι του........αλλα ουτε οτι ειμαι εγκυος σεβονται και θα μου κουβαληθουν ξανα το σαββατοκυριακο...μεσα σε 40 μερες 2 φορες...και δε ρωτανε κιολας "να ερθουμε?μπορειτε?"οχι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος...εδω ειμαστε ξενοδοχειο μπατε σκυλοι αλεστε...........
Ευάκι έγραψε:τατι μου κι εγω πατησα τα 30 και ξερω τι θελω!ή μαλλον ξερω τι δε θελω...δε θελω παρεισακτους να μου φορτωνονται...αρκετους κουβαλαει τοσα χρονια η πλατη μου........δε θελω κανεναν αλλο απο τους πλεον απαραιτητους...........
blackrose έγραψε:Και μετα σου λενε απτο ενα να μπαινει απτο αλλο να βγαινει....
Η αγενεια δεν ειναι σημαντικο?
Ε τοτε εγω να μην εχω αξιοπρεπεια αν ειναι.
1 βδομαδα δν ενδιαφερθηκε για την νυφη της,που ολο την παινευει (μα για τα ματιααα του κοσμου). Που γυρναει κ λεει ελα να χαιδεψω τη μπεμπα.
Και εγω η ηλιθια ακομα να προσπαθω να κρατησω τροπους!!!!!!!
Και μετακομισα και Ουδεις δεν νοιαζεται για μενα να με παρει ενα τηλ απο αυτους και ολοι απαιτουν να πηγαινω Εγω εκει! Και εγω ο μαλακας ακομα παω.
Ο αντρας μου? Σαφως και ξερει το δικιο μου. Και σκυβει το κεφαλι.απο ντροπη.
Αλλα τελευταια φορα!
Δεν θα ανεχτω να σκυψει το κεφαλι.
Το ξερω πως προσπαθει να με καλμαρει,αλλα αν θελει να λεμε και ενα γεια με την μανα του να κοιταξει να τα βαλει σε ταξη!Ή μαλλον να την βαλει σε ταξη!
Δε θα μου γαμαει την ψυχολογια κανενας τους!Μονο για βιτρινα ειναι αυτοι! Βιτρινα καλη αν εχουν τα αλλα τα χεζουν!
Και να ειναι η Παναγια μαζι μου γιατι αν χασω κ αλλο μωρο δεν ξερω τι μπορει να κανω μετα!!!!
κραταω σεβασμο,προσχηματα,καλους τροπους γιατι ειμαι αξιοπρεπες ανθρωπος!!Και δν θελω να πεφτω χαμηλα! Αλλα οταν γινω κ εγω μαμα με το καλο εχω να ριξω πολυ πορτα!!
Δεν ειμαι η κοτα που κλωσαει το αυγο και θα το παρουν αυτοι να το φανε!Και θα το χωνεψουν!
Εχε χαρη που νιωθω ηρεμη και συγκατοικω με μια κατα τ αλλα ομορφη και γλυκια σχεση,αυτη με τν αντρα μου.
Ομως,ομως!! Μια ζωη να μου φερεται αυτη ετσι αφ υψηλου και απαιτητικα,και υποτιμητικα ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ!
Χαλασα την Κυριακη μου...μαλλον το αντιθετο.μου τη χαλασε..Σεβασμος κανενας. Φιλοξενια καμια.τροποι μηδεν.
Αυτα ειναι...
blackrose έγραψε:Ο μονος λογος που δεν Κανω χοντρη φασαρια ειναι κυριως το οτι εχω στηριξη απτον αντρα μου και μπροστα της,αλλα και γιατι αν τα κανω μανταρα ολα ξερω πως θα φανω εγω η κακια.Περιμενω την χοντραδα της και το γλιστρημα της να της την πω ασχημα!!!!
Αυτη ξερεις τι ανθρωπος ειναι?
Ολο ζηλια ,μπροστα καλη και πισω μαχαιρι!
Ας πουμε,
πηγα ειδα την ξαδερφη μου(γυναικα α ξαδερφου) που γεννησε.Οταν εφεραν το μωρακι ,πηγε η θεια μου (πεθερα της) να παρει το μωρο.Η πρωτη της κουβεντα και πραξη ηταν: ελα να σε παω στη μανουλα σου!!!σε περιμενει!! Ηταν πολυ συγκινητικο.η κοπελα εκανε καισαρικη και επομενο ηταν να μην μπορει να σηκωθει. Η πεθερα της σεβαστηκε την κατασταση της και το δικαιωμα της.
Ε εμενα η δικια μου θα εκανε το αντιθετο!Θα την κραταγε μεχρι να τη ζητησω εγω!τετοια ειναι!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΝΟΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ "ΠΟΡΤΑ" ΤΕΛΟΣ
blackrose έγραψε:Ευη,ειλικρινα ομως ΠΟΤΕ δε θελω να γινω ετσι.η ζηλια τα κανει ολα.Ζηλια πολυ.Και ο αντρας μου το εχει πει ο ιδιος.Φαντασου ρε ο μεγαλος γιος ειναι 30 μενει ακομα με τους γονεις,του συμπεριφερεται σαν 15χρονο.Καλα τα θελει κ αυτος.
Αλλα ρε συ νομιζει θα εχω τα περσινα παλι.Που ειχε ΟΛΗ την γκαρνταρομπα μωρουδιακων που θα πρεπε να χω εγω σαν μανα.την ειχε για παρτη της.ή θα ξεχασω που ηθελε δικο της σετ πολυκαροτσι?.?Και φετος αυτα τα κοψα.Ξηγηθηκα.καλα η ξυνιλα της αλλο πραμα.
Να φανταστεις της ειπα να μου δωσει μια εκ των δυο κουβερτων που ειχε παρει α ποιοτητας,της ζητησα την μια για την μπεμπα και ξυνισε κ ειπε παρτες αν ειναι θα παρω αλλες εγω
Μα ποιος της ειπε οτι θα εχει την ΔΙΚΗ ΤΗΣ γκαρνταρομπα για το ΜΩΡΟ ΜΟΥ ??? Ποιος? Δεν μπορω να καταλαβω!
Εγω και ο αντρας μου παλευουμε να τα εχουμε ολα εις περας κ αυτη κοιταει να ειναι κομπλε για το Παιδι ΜΑΣ??????
Που ειναι η λογικη της?
Βεβαια ο αντρας μου ειπε,θα γεννησεις με το καλο και θα μαστε σπιτι μας.Αν θελει ας τα φοραει αυτη τα ρουχαλακια και τα κουβερτακια αφου δν σκεφτηκε να μας τα δωσει ,βοηθεια θα μας ηταν!Και αφου τα πιστευει κ ο αντρας μου αυτα ,τοτε αφηνω το χρονο να της ριξει πορτα.
Εγω ποτε δν θα γινω ετσι.Γιατι μονο ευτυχια δν θα φερω στα παιδια μου και στους γαμπρους η νυφες μου.
Η μανα μου,ειναι ψυχουλα,ουδεποτε ανακατευτηκε.Συμβουλευει κ τους δυο μας αλλα δεν επεμβαινει ποτε!
Γιατι αυτη ετσι?
Επειδη τι? θελει αποκλειστικοτητα?
Να παει στα καναλια!!
Ευη ,καλα της απαντησες αλλα ξερεις τι? εκεινη την μαλακια της την ειπε,απαρατηρητη δεν περασε,σε χαλασε,αυτο πρεπει να τους κοψουμε! εγω δε θα μπορω μια ολοκληρη ζωη να της την λεω! Γι αυτο θα φαει πορτα.εχω καλυτερα πραγματα να κανω στη ζωη μου.Κι εσυ!
blackrose έγραψε:Ο μονος λογος που δεν Κανω χοντρη φασαρια ειναι κυριως το οτι εχω στηριξη απτον αντρα μου και μπροστα της,αλλα και γιατι αν τα κανω μανταρα ολα ξερω πως θα φανω εγω η κακια.Περιμενω την χοντραδα της και το γλιστρημα της να της την πω ασχημα!!!!
Αυτη ξερεις τι ανθρωπος ειναι?
Ολο ζηλια ,μπροστα καλη και πισω μαχαιρι!
Ας πουμε,
πηγα ειδα την ξαδερφη μου(γυναικα α ξαδερφου) που γεννησε.Οταν εφεραν το μωρακι ,πηγε η θεια μου (πεθερα της) να παρει το μωρο.Η πρωτη της κουβεντα και πραξη ηταν: ελα να σε παω στη μανουλα σου!!!σε περιμενει!!
Xristina 2 έγραψε:χαχαχα τι μου θυμίσατε τώρα! Όταν γέννησα τον μεγάλο μου γιο τον κοιτάει και λέει: Σου μοιάζει λίγο, αλλά ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ, Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Όπως καταλαβαίνετε οι επαφές μας είναι Πάσχα - Χριστούγεννα από δύο ώρες κάθε φορά και πολύ τους είναι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης