Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
21 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 21 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα! ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου εισαι μια γλυκα να μου φιλησεις τα κοριτσακι σου που σε αφηνουν χωρις κουμπια! Laughing Laughing

κλειουλα καλα σου κανει καρδια μου το νινι και σε κλωτσαει! χιχιχ
συμπεθερα μου τωρα το ειδα καλοριζικο το καινουριο κεραμιδι με πολυ αγαπη μεσα!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απάντησε απλά κάποιο μέλος που έχει το ψευδώνυμο επισκέπτης μήπως έχετε μπερδέψει κάποιες αυτό ; γιατί σαν απλός επισκέπτης δεν μπορείς να απαντήσεις .
Να δώ τη ώρα φάμε έξω οι άντρες μου ψήνουν και πίνουν και γελούν πατέρας και γιος . ευτυχισμένες στιγμές .

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:

Τατιανάκι, υπομονή ρε συ...

Ευχαριστω μικρη Χελεν.

stefaniandreas έγραψε:
tatijana έγραψε:Ετοιμο το σπιτι.Αντε καλη αρχη και ειδωμεν...
καλοριζικο!!!!!!!!!!!
θα κερασεις καφεδακι μια μερα?
σαν επισκεπτης δεν μπορεις να απαντησεις γιατι σας διαβαζα πολυ πριν γραφτω και ετσι το ξερω
και γω μικρο πλυντηριο εχω αλλα τα βαζω ολα μεσα.ακομα και 1 ταψι.ειμαι λιγο απαραδεκτη!!!

Εννοειται μικρη οποτε θες,θα χαρω πολυ....Αλλωστε πλησιαζουν κ τα γεννεθλια του μικρου μου... Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κοπέλες! Τι κάνετε;

Μου λείπετε βρε παλιοκόριτσα! Το ίντερνετ εδώ πότε πιάνει πότε όχι και δεν το ευχαριστιέμαι.

Μήνυμα προς Νένα και Κούκι: Πότε θα βρεθούμε οέο;;;;; Αύριο λέω να ανέβω Καβάλα, αν μπορείτε στείλτε κανένα μηνυμα να κανονίσουμε! Άντε, θα φτιάξω και το σουφλέ της Κατερίνας το βράδυ, θα σας φέρω κι εσάς αν έρθετε!

που εισαι εσυ ωρε κοπελια και μου κανονιζεις εξορμησεις εις την μακεδονια????δε πιστευω να εισαι εδω πανω και να κανεις την παπια????

κλειω πατα τους ενα χεσιμο!με τους δικους μου επιασε!!!
εν τω μεταξει ειμαι σχεδον σιγουρη οτι σημερα με κλωτσησε η μπαμπα κι εμενα!σα νωρις δεν ειναι ομως????ωχ αυτη θα μου βγει πιο αλανιαρα απο την μικρη!οιμε!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γεωργια μαλλον μπεμπα ειναι ειπαν οι γιατροι!θα δειξει!ο γιος μου θελει αδερφο και η κορη θελει αδερφη!να δω ποιος θα χαρει στο τελος!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις γυρίσαμε από τον καραγκι'οζη και η μικρή ζορίζεται να χέσει! Εμένα περίμενε για να τα κάνει?  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259 Τάτι, καλορίζικο το νέο σπιτικό.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Μόλις γυρίσαμε από τον καραγκι'οζη και η μικρή ζορίζεται να χέσει! Εμένα περίμενε για να τα κάνει?  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259 Τάτι, καλορίζικο το νέο σπιτικό.

Ευχαριστω Ματινακι,θα δειξει κι αυτο το σπιτι ποσο καλο θα βγει...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

Μου λείπετε βρε παλιοκόριτσα! Το ίντερνετ εδώ πότε πιάνει πότε όχι και δεν το ευχαριστιέμαι.

Μήνυμα προς Νένα και Κούκι: Πότε θα βρεθούμε οέο;;;;; Αύριο λέω να ανέβω Καβάλα, αν μπορείτε στείλτε κανένα μηνυμα να κανονίσουμε! Άντε, θα φτιάξω και το σουφλέ της Κατερίνας το βράδυ, θα σας φέρω κι εσάς αν έρθετε!

που εισαι εσυ ωρε κοπελια και μου κανονιζεις εξορμησεις εις την μακεδονια????δε πιστευω να εισαι εδω πανω και να κανεις την παπια????

εν τω μεταξει ειμαι σχεδον σιγουρη οτι σημερα με κλωτσησε η μπαμπα κι εμενα!σα νωρις δεν ειναι ομως????ωχ αυτη θα μου βγει πιο αλανιαρα απο την μικρη!οιμε!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γεωργια μαλλον μπεμπα ειναι ειπαν οι γιατροι!θα δειξει!ο γιος μου θελει αδερφο και η κορη θελει αδερφη!να δω ποιος θα χαρει στο τελος!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αυτο σκεφτηκα και εγω οτι η κορη σου θα εχει παρεα,αλλα ο γιος με ποιον θα πεζει.η λυση ειναι να κανεις και ενα 4ο αργοτερα,αγορακι για να εχει και ο γιος παρεα. Very Happy

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην το βάζεις κάτω ρε σύ. Κάνε αυτό που είναι το καλύτερο για σένα και τον μικρό και τάλλα όλα θα έρθουν. Ότι είναι για καλό. Κάποιος στη γειτονιά έχει ντέρτια από χθες και βαράει μπουζουκοτράγουδα στη διαπασών. Έρωτά μου...  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 604962
Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259 Πάω για ξεσκάτισμα- μπανάκι.  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 612298

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Μην το βάζεις κάτω ρε σύ. Κάνε αυτό που είναι το καλύτερο για σένα και τον μικρό και τάλλα όλα θα έρθουν. Ότι είναι για καλό. Κάποιος στη γειτονιά έχει ντέρτια από χθες και βαράει μπουζουκοτράγουδα στη διαπασών. Έρωτά μου...  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 604962
Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 679259 Πάω για ξεσκάτισμα- μπανάκι.  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 612298

Καλο ξεσκατισμα μικρη...  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 315810

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

μονο η Κατερινα θα λειπει..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μην κλαις ρε Κατερινιώ! Αν βρεθούμε θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σε βάλω σε ανοιχτή ακρόαση να μιλάμε όλες μαζί!

Ευάκι έγραψε:

Πάνω είμαι αλλά όχι στη Θεσσαλονίκη ρε Ευάκι.. Είμαι στον εξοτικό και κοσμοπολίτικο Ακροπόταμο Καβάλας! Έλα μια βόλτα αν γουσταρίζεις να πιούμε καφέ!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

αυτο σκεφτηκα και εγω οτι η κορη σου θα εχει παρεα,αλλα ο γιος με ποιον θα πεζει.η λυση ειναι να κανεις και ενα 4ο αργοτερα,αγορακι για να εχει και ο γιος παρεα. Very Happy

ολο ωραιες ιδεες εισαι σαν τον γιο μου κι εσυ!!!! Razz Razz Razz Razz

elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

μονο η Κατερινα θα λειπει..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μην κλαις ρε Κατερινιώ! Αν βρεθούμε θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σε βάλω σε ανοιχτή ακρόαση να μιλάμε όλες μαζί!

Ευάκι έγραψε:

Πάνω είμαι αλλά όχι στη Θεσσαλονίκη ρε Ευάκι.. Είμαι στον εξοτικό και κοσμοπολίτικο Ακροπόταμο Καβάλας! Έλα μια βόλτα αν γουσταρίζεις να πιούμε καφέ!

εισαι τρελη????αμα πω πως ειμαι καλα και πως παω ταξιδακι θα αρχισει και το πεθεροσογο τα ελατε και σε εμας τωρα που ειστε καλα και τετοια κουλά αφου καταφεραν να μας αγαπησουν 10 χρονια μετα και αφου εμπεδωσαν οτι το 3ο παιδι το θελαμε και δε μας εσπασε το προφυλακτικο βυθιζοντας μας σε απογνωση..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:κ

..αφου καταφεραν να μας αγαπησουν 10 χρονια μετα και αφου εμπεδωσαν οτι το 3ο παιδι το θελαμε και δε μας εσπασε το προφυλακτικο βυθιζοντας μας σε απογνωση..... [img]http:

xaxaxaxxaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω πεθάνει στα γέλια!!!!  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 654316  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 654316  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 654316  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 654316

έτσι και οι δικοί μου ..και στο δεύτερο και στο τρίτο...χαχαααααααααααααααα

αφού λεω να κανω ένα τέταρτο για να πάθουνε...δεν τους σώζει τίποτα μετά...
άσε που η πεθερά ειναι σε τρελή απόγνωση και κατάθλιψη που έχουμε περισσότερα παιδιά από την κόρη της....

α..ρε ευάκι γέλασα!!!ωραία τα λες!!  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 215994  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 215994  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 215994

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι εχεις παντα εναν ιδιαιτερο τροπο να τα λες!Με μερικες κοπελες δεν ειχαμε μιλησει αλλα παρακολουθουσα τα ποστ σας,και μου ειχατε κανει εντυπωση!Μια απο αυτες εισαι και εσυ,εχεις και αυτο το αβαταρ που ειναι σημα κατατεθεν σου και σου ταιριαζει απολυτα!Αμα τα βαψεις και ξανθα θα ειστε ιδιες χεχεχ!

Μπραβο παντως βρε κοριτσια ειλικρινα σας θαυμαζω εσας που κανετε ακομη και σε τετοιες εποχες 3 παιδια!Μπραβο σας!Ευακι εχεις βοηθεια(καμια μαμα σου πχ?)

Εγω νομιζω θα ειχα αποτρελαθει!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μπουμπουκιτσα ετσι μου ειπε "ειναι ευχαριστα αυτα τα νεα?" τι να υποθεσω εγω δλδ?
black beauty ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και αλλοτε εχω βοηθεια αλλοτε οχι.αυτη τη στιγμη ειμαι κοντα στους γονεις μου και μπορω να μην εχω αγχος για το ποιος θα κρατησει τα παιδια σε απεργια ή για να παω πχ γυναικολογο αλλα εχουν και οι γονεις μας τρεξιμο,θελουν κι αυτοι το γιατρο τους,να τους πας καπου με το αμαξι!αμοιβαια ειναι και η αγαπη και η δοτικοτητα!το καλοκαιρι αφου γεννησω περιμενουμε μεταθεση αλλα δε σκαω γιατι εχω κανει πρωτομανα στην πλατη εβρου!αν δεις που ειναι θα καταλαβεις!!!!!!!χαχαχαχα

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω πω δυσκολη η ζωη σου!

εγω ειμαι απο πανω και μενω Κρητη πλεον μονιμα,δυσκολευτηκα πολυ!Δεν μπορω να φανταστω πως θα ημουν με 3 παιδια!ΠΦΦΦ μαλλον στο Δαφνι θα ειχα καταληξει!!

Σας χαιρομαι πολυ κοριτσια!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε κοριτσουλια καληνυχτα!!!
η πιτσα μας μολις βγηκε απο το φουρνο!κερναμε οριστε!!!
παω να διαβασω το βιβλιο μου!φιλακια!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια ευακι!καλη ορεξη!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σορυ για το ασχετο μπορειτε να με βοηθησετε ?
με παιδευει τωρα 2-3 μερες με το φαγητο, οταν την ταιζω καπου στην μεση αρχιζει και τεντωνει το κορμακι της σφιγγεται και κλαιει, ενω τη βλεπω που πειναει και ανοιγει ενα στομα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααα! μου το κανει πολλες φορες κατα τη διαρκεια του γευματος  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 534787
και κανουμε μαραθωνιο ταισματος -καμμια ωρα για να φαει 120 με 130 ml -

τι λετε να ειναι? σας εχει τυχει?
ο δοκτωρας μου ειπε οτι μπορει να την πειραζει το γαλα

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εχει δυσκοιλιοτητα?γιατι εμενα το κανει οταν θελει να κανει κακα και δεν μπορει και με το γαλα ερεθιζεται μαλλον παραπανω το εντερακι του

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανει μια φορα τη μερα λες να ζοριζεται?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:κανει μια φορα τη μερα λες να ζοριζεται?

Δυσκοιλιοτητα εχει? Μια φορα την μερα αν θηλαζει θεωρειται νορμαλ,αν δεν θηλαζει μπορει να την ενοχλει. Τι σας ειπε ο παιδιατρος?

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κόρες! flower

Ελενα σου εστειλα μηνυμα στο φβ να βρεθουμε εντος εβδομαδος!! Laughing

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Δυσκοιλιοτητα εχει? Μια φορα την μερα αν θηλαζει θεωρειται νορμαλ,αν δεν θηλαζει μπορει να την ενοχλει. Τι σας ειπε ο παιδιατρος?

κανει μια φορα τη μερα συνηθως κακα αλλα ειναι πολυ μαλακα -σορυ κιολλας χαχα-
της εκανα μικτη διατροφη απ την αρχη και εχω φτασει σε σημειο τωρα να την θηλαζω μονο μια φορα τη μερα, γιατι μου ειπε η μαια οτι αραιωθηκε το γαλα και να το κοψω σιγα σιγα,αλλα δεν μπορω  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 534787

αυτο που περιεγραψα το κανει με το συμπληρωμα μονο, τις τελευταιες 2-3 μερες
ο δοκτωρ μου ειπε οτι ισως την πειραζει το γαλα, να το αλλαζαμε

stefaniandreas

stefaniandreas
ισως γιατι και μενα μια φορα τη μερα κανει και συνεχιζει και ζοριζεται

http://stefxon@gmail.com

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Έχω άρρωστη τη μικρή μαζί με το σύζυγο!!
Και ο χειρότερος φυσικά είναι εκείνος.Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!Λες και είναι ετοιμοθάνατος κάνει!!
Και εγώ είμαι έτσι  Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 - Σελίδα 5 585182 απο το πρωι!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις