351 Απ: αλλοδαπά παιδάκια -αντιμετώπιση &αλλοδαπές οικογένειες αντιμετώπιση από τους Έλληνες και από την πολιτεία Τρι Ιαν 24, 2012 2:13 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Γλυκεια μου, κι εγω ειμαι περηφανη που ειμαι Ελληνιδα. Το οτι ενδιαφέρομαι για τον Πακιστανο διπλανο μου, ή τον Αφγανο γείτονά μου, δεν με κάνει λιγότερο Ελληνίδα. Ουτε το να βροντοφωνάξω "η Ελλάδα στους Έλληνες" με κάνει περισσοτερο Ελληνίδα, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να μας το περάσουν αυτο.mommy12585 έγραψε:...Και όσον αφορά την ιστορία μας που λες , το ότι αισθάνομαι περήφανη που η αρχαία κυρίως Ελλάδα έχει δώσει τα φώτα σε όλο τον κόσμο σε όλους τους τομείς, δε σημαίνει ότι νιώθω ανώτερη από τους άλλους λαούς, ούτε υπερόπτης ούτε σνομπ κλπ...Απλά είμαι υπερήφανη για το οτι είμαι Ελληνίδα! Τόσο κακό είναι?? ...
Δεν θεωρω επ'ουδενι οτι όλοι οι Έλληνες ειναι ρατσιστες, ή ότι όλοι οι Ελληνες ειναι σνομπ, διοτι αυτο θα με κατετασσε σαμέσως στην κατηγορία των ρατσιστων, εφοσον αποδιδω μια συγκεκριμένη ιδιότητα σε μια εθνότητα.
Απλα διαφωνω με το να παπαγαλίζουμε αυτα που ακουμε για θεωρίες συνομωσίας και οτι όλοι θέλουν να μας φάνε. Η παρουσα οικονομική φάση δεν έβαλε εμας στο στόχαστο επειδη είμαστε Έλληνες και επειδη θέλουν να μας καταστρέψουν. Και πριν απο εμας ηταν και άλλες χωρες στην ίδια κατάσταση. Ο,τι συνέβη, συνέβη διότι απλά (?) έπεσε ο κλήρος σε εμάς. Και θα πεσει και σε άλλες χωρες μετά απο εμάς. Δυστυχώς.
Δηλαδη σου φταίει ο μετανάστης που έρχεται παρανομα και όχι ο πολιτικός που υπόγραψε το μνημόνιο χωρις να το διαβάσει καν????????????????? Ποιος ειναι αυτος που εχει συμφέροντα στην προκειμένη περιπτωση?