101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Τρι Ιαν 24, 2012 5:09 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Εχω εσας δεν ειμαι αχαριστη αλλα θα θελα να βλεπω και προσωπα και ανθρωπους..........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rinamar στις Τρι Ιαν 24, 2012 5:19 pm, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Εχω εσας δεν ειμαι αχαριστη αλλα θα θελα να βλεπω και προσωπα και ανθρωπους..........
rinamar έγραψε:Ναι βρε κορίτσια έχουμε την παρεούλα μας και σε λιγο καιρό θα έχουμε και το πλασματάκι μας
..κι εμένα ο αντρούλης έχει τρελά ωράρια και επειδή μένω και λίγο μακριά το σκέφτομαι να παίρνω όλη την ώρα το αμάξι σουρτα φέρτα και βενζίνες να βλέπω τις φίλες μου, αλλα όταν σκάω το κάνω ή έρχονται κι αυτές..
κορίτσια μόλις ψώνισα αυτό!
http://www.groupon.gr/deals/special-deal/finestmartket-provjuicer-maindeal/2916427?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_25&a=1656
ioanna85 έγραψε:Και εγώ πάω για υπνο γιατι αν καταλαβει ο αντρας μου τι ωρα ειναι μαυρο φιδι που με εφαγε.....
Μαρινα αντε να το παρεις κι αυτο! Καλα να περασεις αυριο!
Αγαπη μην ανησυχεις εχει ο Θεος...ξερω αυτος εχει οχι εμεις!Ειμαστε στην ιδια κατασταση ακριβως αλλα ελπιζω ακομα...
Καληνυχτα......
ekaragiorgou έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!το νυφικο ειναι φο-βε-ρο!!!!οχι ανχος στον γαμο!!!!εσυ πραγματικα λιγα θα καταλαβεις απο ολη την βραδυα οι αλλοι καταλαβαινουν μονο!!!λοιπον εαν λεμε εαν ειναι εγγυος σημερα κλεινω μηνα αρα μαλλον το τεστ το συμβατικο δεν το πιανει!!!!εχτες εκανα ενα πρεντικτορ και μου εβγαλε στο κουτακι που επρεπε ή να βγαλει γραμμη ή να μεινει ασπρο δεν εβγαλε γραμμη αλλα αντι για ασπρο ήταν ροζ το κουτακι!!!! τωρα δεν εχω ιδεα!!!ο γιατρος μου ειπε το δευτερο να το κανω κυριακη μετα!!!τωρα τι να πω και γω111και ολα αυτα για το γινατι να μην παω στο μικροβιολογο!!!!που μου θελει και 30 ευρω με γραμμενη συνταγη!!!ελεος!ρε κοριτσια λετε να ειμαι????αφου μου κοπηκε την τριτη μερα!!!!!αλλα δεν ξερω τι να κανω!!!!!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΝ ΦΑΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης