Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
272 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 272 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
a-niki έγραψε:ασχετο αλλα εκανα κατι καταπληκτικα καπ κεικς για να παμε στους φιλους μας.. Κριμα που δεν σκεφτηκα να τα βγαλω φωτο να σας τα δειξω ,, Τοσο νοστιμα που κανεις μας δεν εμεινε στο ενα κομματι Razz
ευτυχώς που δεν μας έβαλες....που να βρω βραδιάτικα γλυκό????

lia-ka

lia-ka
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 Md064

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου συμφωνείτε όλες λέω να τον ξελογιάσω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M048

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:ασχετο αλλα εκανα κατι καταπληκτικα καπ κεικς για να παμε στους φιλους μας.. Κριμα που δεν σκεφτηκα να τα βγαλω φωτο να σας τα δειξω ,, Τοσο νοστιμα που κανεις μας δεν εμεινε στο ενα κομματι Razz

αχ μη μου κάνεις τέτοια και δν μπορώ να φάω γλυκο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M195 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M195

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!! evi,αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια απο τον γυναικολογο!

lenaki1982

boubou έγραψε:αφου συμφωνείτε όλες λέω να τον ξελογιάσω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M048
 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 Cz35

Deb

Deb
boubou έγραψε:
lia-ka έγραψε:αστα να πανε σας λεω,τον κυνηγουσα για  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 Cz48!αφου πηραμε πιτσα να φαμε και του λεω δεν αντεχω αλλο Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 Cz53θελω τωρα να....και του ορμηξα!

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M146

καλά λέω εγώ τον έχεις κολάσει τον παπα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M168

Λιάνα Respect !!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα καλά μου φτιαξατε το κέφι παλι!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

lia-ka

lia-ka
κοπελιες πρεπει να σας αφησω γιατι θελουν καρτουνς!φιλιαααααα....ΥΓ θα μπω πιο αργα να σας πω λεπτομερειες μετα το  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M032 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M032

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:κοπελιες πρεπει να σας αφησω γιατι θελουν καρτουνς!φιλιαααααα....ΥΓ θα μπω πιο αργα να σας πω λεπτομερειες μετα το  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M032 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M032

καλα να περασετε Wink Wink Wink Wink Wink

lenaki1982

και εγώ σας αφήνω κορίτσια γιατί είναι ώρα να κάνω μπάνιο τη μικρή!!! θα τα πούμε αύριο!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:και εγώ σας αφήνω κορίτσια γιατί είναι ώρα να κάνω μπάνιο τη μικρή!!! θα τα πούμε αύριο!!!!

Kαληνύχτα Λενάκι!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 531909

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!! evi,αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια απο τον γυναικολογο!

Χαίνογλου Δημήτριος 2310852779

Λεωφ.Βασιλ.Γεωργίου 20Α είναι και μαστολόγος ογκολόγος..εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα,άψογος επιστήμονας..

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια !!
τι μου κάνετε ; δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες τελικά, και σήμερα το ίδιο. Κάναμε πεζοπορία με τα σκυλιά μας και μετά είχα παρέα σπίτι.
Έχει γίνει κάτι που πρέπει να ξέρω ;
κανένα ευχάριστο γεγονός ;  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κορίτσια ξέρει καμία αν ενας γιατρός ειναι στον εοππύ ακόμη κι αν εχει ξεπεράσει μέσα σε ένα μήνα το πλαφόν των 200επισκέψεων που δικαιολογεί αν παρολα αυτα μπορει να σου γράψει εξετάσεις μέσω ΙΚΑ? και να γλυτώσεις τα λεφτά?απλά να πληρώνεις μόνο επίσκεψη κανονικα?

Λεμονάκι απο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994 μπόλικες..από κάποιο καινουριο νέο όχι για την ώρα!!! Laughing Laughing Razz Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη γιατί δεν ρωτάς στο ικα ;
πάρε τηλέφωνο

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα...

Ευούλι χωρις να σε εξετασω κι εγω σου δινω αγωγη!χαχαχαχαχαχα!!! Η daktarin καλη ειναι. Αλλα τη δινεις σε συγκεκριμενες παθησεις (κι εσυ δεν εισαι σιγουρη για το τι εχεις) και πρεπει να υπαρχουν προφυλάξεις σε περιπτωση εγκυμοσυνης (αφου ειναι κολπικη).Μην πανικοβαλλεσαι!!!Πρεπει να ηρεμησεις!Μιλα με το γιατρο σου και ρωτα τον πως γινεται η τηλεφωνικη διαγνωση απο την γραμματεα;!Εκφρασαι του την αγωνια σου και ζητα οδηγιες πως θα κινηθεις. Μπορει να μην ξερει τι κανει η κοπελα εξω ή αν ξερει και εχει δωσει τετοια εντολη πες πως διαφωνεις με ωραιο τροπο!

Ευη για το Ευουλι μιλουσα για τη διαγνωση δια τηλεφωνου απο τη γραμματεα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 667478 για την παρεξηγηση!Αχ!γαριδομακαροναδα; πεθαινω....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 585182 Εμεις μπριζολες με πατατες, σαλατα και ρυζακι λαχανικων!

Δεσποινα μπραβο κοπελα μου!!! Θυμωσα παρα πολυ με την γιατρο, δεν στο κρυβω!Ολα καλα θα πανε θα το δεις, αφου φαινεται στους υπερηχους οτι υπαρχει σακος και ενδειξη ζωης μεσα!Μην κανεις καμια κινηση μεχρι να παρεις κι αλλες γνωμες..... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 B13 για κουραγιο!

Λιανα με τα σχεδια σου ετσι τον βλεπω τον αντρα σου... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M097Μικρη εισαι κουκλα μου και καλα θα κανεις να ευχαριστηθεις τις προσωπικες σου στιγμές, παπαδια εισαι, οχι οσια!

Ελλη μου μη στεναχωριεσαι!Μα καλα κι αυτοι δεν μπορουσαν να την αποθηκευσουν καπου; Επρεπε να τη στησουν στο σπιτακι σας;Περαστικα σου...

Σωτηρια πως τα περασατε χθες; καλο ειναι και το σπιτακι με τη ζεστουλα του...εμενα μου αρεσει!

Λένα τι ωραια θα ηταν...κι εμενα μου ελειψε να καλω κοσμο σπιτι! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M083Καλη επιτυχια με τις προσπαθειες!Παντα υπάρχει χρονος για....  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 215994

Μαρια κι εγω θελω να χασω αλλα....!Χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα του απορροφητηρα!

Νικη Πηλιο ε; δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει καλα λογια...Γιατι ειπες τωρα για γλυκα;αφου ξερεις πως θα ζητησω συνταγη!!!!

Λιζα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M120

Σοφια εισαι καλυτερα; Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 C36

Λεμονακι δυστυχως κανενα νεο!!!Περιμενουμε απο την Ευαγγελια αλλα δεν μπηκε...

Σημερα κατεβηκαμε κεντρο για καφε με φιλους και παρακολουθησαμε δυστυχως το καρναβαλι των μικρων! Πολυ ωραιες στολες, πολύ κεφι και χορος! Το δυστυχως παει στο οτι εγινα ρακος...νομιζα πως ημουν καλα πια αι το ειχα αφησει πισω μου αλλα οταν εβλεπα τα μικρουλια τεναχωρηθηκα πολύ, δακρυσα αρκετες φορες αλλα...να ειναι καλα τα γυαλια ηλιου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 534787

Συγνωμη για το σεντονι (που λεει και η Αντα)!
[left]
[/left]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Φεβ 19, 2012 11:13 am, 1 φορά

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα λεμονακι . τι κανεις?

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωαννα μου για μενα που ζω Βολο το Πηλιο ειναι διπλα. Οτι ωρα θελουμε ανεβαινουμε Ειναι υπεροχο μερος ,βουνο και θαλασσα.
Δεσποινα , συντοπιτισσα τι μου κανεις? Χαιρομαι που θα πας σε αλλο γιατρο μικρη.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:καλησπερα λεμονακι . τι κανεις?
λέω καλά, και λέω καλά γιατί θα είμαι πραγματικά καλά όταν θα κρατώ και γω το μωρό μου.
πως πέρασες ; Wink Wink

Ιωάννα μου και εγώ μια απο τα ίδια, σήμερα πήρα μια μικρή δόση με τα ανίψια μου, το ποιο μικρό ενός χρόνου.

Η αγάπη τι κάνει ; όλα είναι καλά ;
και κάποια κοπέλα ακόμα ήταν που περίμενε χθες, θυμάμαι καλά ; τι έγινε ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικη οπως εχουμε εμεις....τα Καλαβρυτα!

Λεμονακι αστα εμενα ηταν σαν κεραμυδα σημερα... Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! - Σελίδα 31 M074

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελεια τα Καλαβρυτα , Ειχαμε ερθει τον Δεκεμβριο μηνα Πατρα (και τον Νοεμβριο) γιατι ορκιστηκε ο αδερφος μου στο Ανοικτο Πανεπιστημιο και μετα ανεβηκαμε Καλαβρυτα με το τρενακι.
Λεμονακι καλα περασα το Σ/κ αλλα και μενα με τρωει το θεμα παιδι. θα αρχισω να γινομαι γραφικη "εγω ποτε θα γινω μανα?" χιχιχιι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η τελευταια που το ειπε αυτο στο φορουμ εμεινε εγκυος......

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικη εγώ άρχισα να γίνομαι! Razz Razz Razz Razz αλλά μόνο στον εαυτό μου για την ώρα!!

Ιωάννα μου δν ξέρουν οτι προσπαθουμε για μωράκι..αυτοι φαντάζονται οτι θα ξεκινήσουμε προσπάθειες μετά τον γάμο!απλά μιας και το δωμάτιο θα ειναι το παιδικο και τους περίσσευε μια κουνια ειπαν..ε δν την βαζουμε εκει? (ασχετα αν ο αντρας μου τους ειχε πει αποσο θυμαμαι την προηγουμενη φορά οτι δν την θελαμε! γιατι ηταν εκει κατω απλα οχι συναρμολογημένη!) αυτοι εχουν χαρει με το εγγονι που έρχεται και μη ξέροντας οτι εμεις προσπαθουμε χωρις αποτέλεσμα τόσο καιρό... σκορπισαν κουνιες και ρουχα παντου Razz Razz

αντε να παμε εκει μπας και μας περισσεψει κανα φράγκο να δουμε τι θα κάνουμε μετα απο εξετάσεις!να μου φύγει αυτη η ενοια τουλαχιστον αν δν εχουμε τίποτα!

kira

kira
Καλησπέρα σε όλες!!Μπαίνω στα πεταχτά να σας πω τα νέα μου!!Χθες το μεσημέρι αδιαθέτησα και σήμερα είμαι από το πρωί με πυρετό,πόνο στα κόκκαλα,ατονία,χάλια μαύρα Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις