101 Απ: το χρημα φερνει τελικα την ευτυχια ??? Παρ Απρ 06, 2012 2:39 am
Theofania
Είναι σε καλό δρόμο!
Σήμερα ειναι η Good Friday
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
supermama έγραψε:Vivian έγραψε:
Όπου αλλοθρησκος εννοουμε τον Καθολικο σωστα;;; Αχ Παναγια μου τι αλλο θα ακουσω- διαβασω εδω μεσα!!!
Καλε μεγαλωνουμε και παιδια!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
καλα! οτι ναναι ομως τι σχεση τωρα εχει η θρησκεια στο θεμα με τα λεφτα?
υγ. αν και ειμαι χριστιανη λιγα λογια περι καθολικων. μεγαλη κουβεντα αλλα ειλικρινα σε θεμα θρησκειας και σεβασμου προς αυτην πιστευω δεν τους φτανουμε ουτε στο δακτυλακι τους. πως μου ξεφυγε φετος μωρε.. παντα πηγαινα στην καθ.εκκλησια το πασχα.. νομιζω περασε ε?
Λεμονάκι έγραψε:σήμερα είναι αργία για τους καθολικούς
μιλούσα πριν λίγο με μια θεία μου και μου είπε είναι τα πάντα κλειστά...
supermama έγραψε: παντα πηγαινα στην καθ.εκκλησια το πασχα.. νομιζω περασε ε?
ε καλά τα εργοστάσια δεν νομίζω να κλείνουν... τουλάχιστον γερμάνια είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα και τα μαγαζιά..florentiab έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:σήμερα είναι αργία για τους καθολικούς
μιλούσα πριν λίγο με μια θεία μου και μου είπε είναι τα πάντα κλειστά...
μπααααα
λόγω δουλειάς έχω μιλήσει με αρκετά εργοστάσια στην Ιταλια σήμερα
bell έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
bou-boukitsa έγραψε:mama katerina έγραψε:florentiab έγραψε:
έχεις δίκιο Μπουμπουκίτσα!
και εγώ την έχω καταλάβει τι φίδι κολοβό είναι η Κατερίνα, εσύ πως την πήρες χαμπάρι; σου το είπε ο πνευματικός σου;
Κατερίνα σε ξεμποστιάσαμε. επιτέλους! πληγή του φόρουμ
ουπς .. ηθικος αυτουργος του φορουμ! ακουτε? μη μου παρει καμια τον τιτλο την εσφαξα
μην ανησυχείς ...δεν κινδυνεύεις..είσαι πρώτη και με διαφορά!
Νενεν έγραψε:Ελπιζω να εχουν ειρμο αυτα που θα γραψω γιατι αυτη τη στιγμη πραγματικα βραζω... Ο πατερας μου ειναι 80 χρονων. Δουλευει απο 11 χρονων παιδακι πουλωντας αρχικα στραγαλια με τον ταβλα και στη συνεχεια (επειδη ετρωγε απο το εμπορευμα γιατι πεινουσε λογω κατοχης) πουλαγε τσιγαρα. Ο ανθρωπος αυτος τελειωσε το σχολειο και δεν σταματησε τη δουλεια ουτε για μια μερα μεχρι τα 76 του. Πλουσιος δεν εγινε ποτε. Καταφερε ομως με το μεροκαματο να σπουδασει 2 παιδια, να μας φτιαξει απο ενα σπιτι, να μας ξεκινησει και απο ενα εξοχικο. Σαν παιδια δεν μας ελλειψε τιποτα.Μπορει να μην ειχαμε τις ακριβες μαρκες αλλα ειχαμε απ'ολα.. Εμεις...Γιατι ο ιδιος εβαζε εφημεριδες στους πατους των παπουτσιων του που ειχαν τρυπησει. Αυτος λοιπον ο ανθρωπος, μετα απο 65 χρονια δουλειας, καλειται καθημερινα να πληρωσει ξανα και ξανα για αυτα που εχει δημιουργησει, να πληρωνει για τους γιατρους και τα φαρμακα (για τα οποια τοσα χρονια του γινινταν κρατησεις) και να του μειωνουν την συνταξη που ανερχεται στο αστρονομικο ποσο των 560 ευρω!!! Οταν λοιπον καποιος στην ηλικια αυτη φτανει σε σημειο να βαζει το χερι στην τσεπη και να βρισκει μονο κερματα, οταν δεν μπορει οχι να παρει μια σοκολατα στα εγγονια του αλλα ουτε να καλυψει βασικες του αναγκες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Η ψυχικη ασθενεια δεν εμφανιζεται ξαφνικα στα 77 σου και το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω κουραστει να φορτωνουμε απο τη μια τα παντα σε ψυχολογικα προβληματα και απο την αλλη να πρεπει να ευγνωμονουμε για μια ζωη που για καποιους ειναι απλα επιβιωση...
Νενεν έγραψε:Ελπιζω να εχουν ειρμο αυτα που θα γραψω γιατι αυτη τη στιγμη πραγματικα βραζω... Ο πατερας μου ειναι 80 χρονων. Δουλευει απο 11 χρονων παιδακι πουλωντας αρχικα στραγαλια με τον ταβλα και στη συνεχεια (επειδη ετρωγε απο το εμπορευμα γιατι πεινουσε λογω κατοχης) πουλαγε τσιγαρα. Ο ανθρωπος αυτος τελειωσε το σχολειο και δεν σταματησε τη δουλεια ουτε για μια μερα μεχρι τα 76 του. Πλουσιος δεν εγινε ποτε. Καταφερε ομως με το μεροκαματο να σπουδασει 2 παιδια, να μας φτιαξει απο ενα σπιτι, να μας ξεκινησει και απο ενα εξοχικο. Σαν παιδια δεν μας ελλειψε τιποτα.Μπορει να μην ειχαμε τις ακριβες μαρκες αλλα ειχαμε απ'ολα.. Εμεις...Γιατι ο ιδιος εβαζε εφημεριδες στους πατους των παπουτσιων του που ειχαν τρυπησει. Αυτος λοιπον ο ανθρωπος, μετα απο 65 χρονια δουλειας, καλειται καθημερινα να πληρωσει ξανα και ξανα για αυτα που εχει δημιουργησει, να πληρωνει για τους γιατρους και τα φαρμακα (για τα οποια τοσα χρονια του γινινταν κρατησεις) και να του μειωνουν την συνταξη που ανερχεται στο αστρονομικο ποσο των 560 ευρω!!! Οταν λοιπον καποιος στην ηλικια αυτη φτανει σε σημειο να βαζει το χερι στην τσεπη και να βρισκει μονο κερματα, οταν δεν μπορει οχι να παρει μια σοκολατα στα εγγονια του αλλα ουτε να καλυψει βασικες του αναγκες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Η ψυχικη ασθενεια δεν εμφανιζεται ξαφνικα στα 77 σου και το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω κουραστει να φορτωνουμε απο τη μια τα παντα σε ψυχολογικα προβληματα και απο την αλλη να πρεπει να ευγνωμονουμε για μια ζωη που για καποιους ειναι απλα επιβιωση...
Λεμονάκι έγραψε:μαμά κατερίνα
τώρα μόνο αν βάλεις τον άγιο Πέτρο μέσον ίσως και να γίνει κάτι...
θα ρωτήσω τον πνευματικό μου αν έχει καμιά άκρη...
Νενεν έγραψε: το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. [/color]
bou-boukitsa έγραψε:Νενεν έγραψε: το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. [/color]
ειναι πολύ βαρυ αυτο που λες...και ετσι απαξιώνεις ολους αυτους που δεν εχουν υγεια, τους ανάπηρους...αυτους που εχουν υγεια ,αλλα δεν εχουν χρηματα...
καλύτερα ολοι αυτοι να μην ζούσαν?..καλυτερα οσοι αρρωσταίνουν π.χ.να τους πεταμε στον καιάδα?
δεν ειναι ετσι...υπαρχουν ανθρωποι ανάπηροι, φτωχοι, που ζουν σε πολεμους κλπ..και ομως αν τους ρωτήσεις δεν θα ηθελαν να πεθάνουν !γιατι οσο ζεις ελπίζεις!
σωστή!Νενεν έγραψε:Ελπιζω να εχουν ειρμο αυτα που θα γραψω γιατι αυτη τη στιγμη πραγματικα βραζω... Ο πατερας μου ειναι 80 χρονων. Δουλευει απο 11 χρονων παιδακι πουλωντας αρχικα στραγαλια με τον ταβλα και στη συνεχεια (επειδη ετρωγε απο το εμπορευμα γιατι πεινουσε λογω κατοχης) πουλαγε τσιγαρα. Ο ανθρωπος αυτος τελειωσε το σχολειο και δεν σταματησε τη δουλεια ουτε για μια μερα μεχρι τα 76 του. Πλουσιος δεν εγινε ποτε. Καταφερε ομως με το μεροκαματο να σπουδασει 2 παιδια, να μας φτιαξει απο ενα σπιτι, να μας ξεκινησει και απο ενα εξοχικο. Σαν παιδια δεν μας ελλειψε τιποτα.Μπορει να μην ειχαμε τις ακριβες μαρκες αλλα ειχαμε απ'ολα.. Εμεις...Γιατι ο ιδιος εβαζε εφημεριδες στους πατους των παπουτσιων του που ειχαν τρυπησει. Αυτος λοιπον ο ανθρωπος, μετα απο 65 χρονια δουλειας, καλειται καθημερινα να πληρωσει ξανα και ξανα για αυτα που εχει δημιουργησει, να πληρωνει για τους γιατρους και τα φαρμακα (για τα οποια τοσα χρονια του γινινταν κρατησεις) και να του μειωνουν την συνταξη που ανερχεται στο αστρονομικο ποσο των 560 ευρω!!! Οταν λοιπον καποιος στην ηλικια αυτη φτανει σε σημειο να βαζει το χερι στην τσεπη και να βρισκει μονο κερματα, οταν δεν μπορει οχι να παρει μια σοκολατα στα εγγονια του αλλα ουτε να καλυψει βασικες του αναγκες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Η ψυχικη ασθενεια δεν εμφανιζεται ξαφνικα στα 77 σου και το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω κουραστει να φορτωνουμε απο τη μια τα παντα σε ψυχολογικα προβληματα και απο την αλλη να πρεπει να ευγνωμονουμε για μια ζωη που για καποιους ειναι απλα επιβιωση...
bou-boukitsa έγραψε:
ειναι πολύ βαρυ αυτο που λες...και ετσι απαξιώνεις ολους αυτους που δεν εχουν υγεια, τους ανάπηρους...αυτους που εχουν υγεια ,αλλα δεν εχουν χρηματα...
καλύτερα ολοι αυτοι να μην ζούσαν?..καλυτερα οσοι αρρωσταίνουν π.χ.να τους πεταμε στον καιάδα?
δεν ειναι ετσι...υπαρχουν ανθρωποι ανάπηροι, φτωχοι, που ζουν σε πολεμους κλπ..και ομως αν τους ρωτήσεις δεν θα ηθελαν να πεθάνουν !γιατι οσο ζεις ελπίζεις!
florentiab έγραψε:
Μπουμπουκίτσα στ αλήθεια νομίζω οτι μας δουλεύεις. ειλικρινά δηλαδή.
florentiab έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Νενεν έγραψε: το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. [/color]
andith έγραψε:Ακομα γελαω ρε κοριτσια!ντροπη!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
florentiab έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Νενεν έγραψε: το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. [/color]
bou-boukitsa έγραψε:florentiab έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:Νενεν έγραψε: το δωρο της ζωης ειναι δωρο αδωρο οταν δεν συνοδευεται απο αξιοπρεπεια... Καιδεν εχω υποχρεωση σε κανενα Θεο, Βουδα ή Αλλαχ μονο και μονο επειδη ηρθα σε αυτον τον κοσμο. Για να αναγνωρισω και να εκτιμησω το δωρο του θελω να εχω υγεια, δικαιοσυνη, ειρηνη και να μην πεθαινω απο την πεινα. Αλλιως μη μου κανει ποτε το "δωρο" της γεννησης. [/color]
λαθος κανεις.!...εχω σταθερη αποψη απο την αρχη...οτι η ζωη αξιζει με η χωρις λεφτα και η αυτοκτονια δεν ειναι ποτε η λυση...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης