Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 34]

51Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:27 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως ειναι κατερινα. εχεις απολυτο δικιο!

52Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:32 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο το πρωι την ωρα που εγινε ολο αυτο διαβαζω αρκετα σχολια του στυλ....."καλα της εκανε" και τετοια!!!!
δεν μπορει να τα πιστευουν!!!!δηλαδη ολοι οσοι λενε τετοια καλυτερα να μην εχουμε αντιπαραθεσεις γιατι προβλεπεται να μας δειρουν!!!!
απορω με μερικα μυαλα!!!

53Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:32 am

gogo ali

gogo ali
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?[/quote]

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!

54Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:40 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα σωστη παρατηρηση.

55Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:45 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:..Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?
Δεν εχεις αδικο σε αυτο - παρόλα αυτα απο τη στιγμη που βγηκε η ΧΑ εχει μαλλιασει η γλωσσα μας στο φορουμ, σε γκρουπ, με σχολια, ποστς και λοιπα, να λέμε οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι δολοφονοι, ειναι φασιστες, ειναι βαθυτατα αντιδημοκρατες, ειναι ναζιστες.
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ, εχουμε καυγαδισει ουκ ολιγες φορες για το αν εχουν δικαιωμα εκπροσωπησης, για το αν καλα παθαινουν οι μεταναστες που τις τρωνε απο τους Χρυσαυγιτες, κι εχουμε τσακωθει απειρες φορες, κυριως στις μαμαδες.
Η διαφορα ειναι οτι τωρα "ξυπνησαν" (?????) τα καναλια και οι μεγαλοδημοσιογραφοι. Και πάλι δεν ξερω, μπορει και όχι.

56Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:56 am

zetoyla

zetoyla
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το ειδα κι εγω αυτο ολο που εγινε κοριτσια κι εμεινα αλλα εκτος του οτι στενοχωρηθηκα μ αυτα που ειδα στενοχωρηθηκα ακομα περισσοτερο οταν μια φίλη μου και ο αντρας της μου ειπαν γελώντας καλά της εκανε και λιγες της εδωσε και ειναι περηφανοι που ψηφισαν χρυση αυγη. Ε οχι αυτο πραγματικά μ εσκασε

57Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:56 am

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
kat3r1na έγραψε:..Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?
Δεν εχεις αδικο σε αυτο - παρόλα αυτα απο τη στιγμη που βγηκε η ΧΑ εχει μαλλιασει η γλωσσα μας στο φορουμ, σε γκρουπ, με σχολια, ποστς και λοιπα, να λέμε οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι δολοφονοι, ειναι φασιστες, ειναι βαθυτατα αντιδημοκρατες, ειναι ναζιστες.
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ, εχουμε καυγαδισει ουκ ολιγες φορες για το αν εχουν δικαιωμα εκπροσωπησης, για το αν καλα παθαινουν οι μεταναστες που τις τρωνε απο τους Χρυσαυγιτες, κι εχουμε τσακωθει απειρες φορες, κυριως στις μαμαδες.
Η διαφορα ειναι οτι τωρα "ξυπνησαν" (?????) τα καναλια και οι μεγαλοδημοσιογραφοι. Και πάλι δεν ξερω, μπορει και όχι.

Νένα όντως,δεν έπεσε όλος ο κόσμος απο τα σύννεφα,αναφορικά με το τί είναι η Χ.Α.Αν θες και την προσωπική μου εμπειρία,εν έτει 1997 έφυγα από κατάληψη του σχολείου μου με συνοδεία του συλλόγου των καθηγητών,μετά από απειλές "τοπικών" ακροδεξιών,οι οποίες είχαν γραφτεί με σπρέυ σε όλο το κτήριο.
Πρέπει όμως να δούμε και τα εξής:
-Αυτό το 7% που τους ψήφισε,είναι όλοι τους φασίστες, χιτλερικοί,ρατσιστές?
-Ποιος ο ρόλος των καναλιών,των δημοσιογράφων,των δημοσκόπων,που από το πουθενά παρουσίασαν αυτους τους ανθρώπους σαν τους φορείςι της κάθαρσης που χρειάζεται η χώρα?
και τέλος
-Εμείς πότε επιτέλους θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτή την κατάσταση..?

58Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 5:03 am

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τοσο καιρό δεν λέγαν όλοι να μπουν στη βουλή να τους δείρουν. Ε τώρα που κάποιος το κάνει... κια μάλιστα live φοβαμαι πως θα αυξηθεί το ποσοστό τους παρά θα μειωθεί!

http://provagamou.gr

59Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 5:16 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γουργουριτσας έγραψε:κοριτσια δεν ειπα μπραβο για την πραξη του τραμπουκου απλα εθεσα καποια πραγματα που σιγουρα ολοι μας τα εχουμε σκεφτει στην συγκεκριμενη φαση που βρισκετε η χωρα μας ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ...
ωραιο επιπεδο εχουνε ομως καποιοι στο συγκεκριμενο φορουμ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

sorry αλλά τι σχέσει έχει το ότι η Κανέλη δε μοιάζει με γυναίκα??δηλαδή αν ήταν άντρας?παιδί?θα ήταν αλλιώς?όσο προκλητικός και αν είναι ο συνομιλητής σου οφείλεις να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου ,να είσαι εγκρατείς και όσο μπορείς ευγενής!!!λέω εγώ τώρα..
όσο αφορά το καλοκαιράκι πίστεψε με θα προτιμούσε να πάει μπάνιο παρά να τη βρέχουν σε μια εκπομπή ε?

αν στο 90% του πληθυσμού δεν άρεσε ,τους όργισε όλο αυτό,ε τότε μάλλον το 10% αποτελεί μειοψηφία ε?

60Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 6:36 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:
Nena έγραψε:

Νένα όντως,δεν έπεσε όλος ο κόσμος απο τα σύννεφα,αναφορικά με το τί είναι η Χ.Α.Αν θες και την προσωπική μου εμπειρία,εν έτει 1997 έφυγα από κατάληψη του σχολείου μου με συνοδεία του συλλόγου των καθηγητών,μετά από απειλές "τοπικών" ακροδεξιών,οι οποίες είχαν γραφτεί με σπρέυ σε όλο το κτήριο.
Πρέπει όμως να δούμε και τα εξής:
-Αυτό το 7% που τους ψήφισε,είναι όλοι τους φασίστες, χιτλερικοί,ρατσιστές?
-Ποιος ο ρόλος των καναλιών,των δημοσιογράφων,των δημοσκόπων,που από το πουθενά παρουσίασαν αυτους τους ανθρώπους σαν τους φορείςι της κάθαρσης που χρειάζεται η χώρα?
και τέλος
-Εμείς πότε επιτέλους θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτή την κατάσταση..?

πιστευω πως το 7% που τους ψηφισε δεν ειναι φασιστοειδη ολοι τους. αυτο φνηκε καταρχην απο την πτωση τους στις δημοσκοπησεις. και θα φανει ακομα περισσοτερο με το ποσοστο που θα παρουν στις εκολες την 17ης Ιουνιου. πιστευω....

61Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 7:37 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

62Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 8:13 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διανύουμε αισίως το 2012 και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που επικροτούν τη βία; Τι σημαίνει αυτό για το είδος μας ρε παιδιά; Αναλογιστείτε λίγο! Δηλαδή εσείς αυτό θέλετε για τη χώρα σας; (μιλάω πάντα για όσους συμφωνούν με τις απίστευτες εικόνες που είδαμε σήμερα) Αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας; Όποιος δε συμφωνεί μαζί μας τον πλακώνουμε στο ξύλο; Ήμαρτον δηλαδή! Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι, αλίμονο αν παίρναμε αμπάριζα και βγαίναμε χωρίς να λογαριάζουμε τίποτα! Αυτός είναι ο πολιτισμός που κοκορευόμαστε ότι έχουμε κ ότι τον έχουμε μεταλαμπαδεύσει και στους "απολίτιστους";

63Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 9:41 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το καλυτερο το διαβασα σε τοιχο φιλης στο φεις, σχόλιο φίλης της φίλης:

"...τα ατομα αυτα [που επικροτουν το χαστουκι] ειναι κατι τεστοστερονατοι λεβεντομαλακες που κατα τη γνωμη τους οι Κανελλη και Δουρου καμια θεση δεν ειχαν εκει ουσες γυναικες, ποσω μαλλον να βγαζουν και γλωσσα. Ειναι εκεινοι οι ιδιοι που θα κραξουν λουγκρες τους ομοφυλοφυλους και εκεινοι οι οποιοι θα δημιουργησουν επεισοδια στο γηπεδο γιατι ειναι γαβροι ή βαζελοι και δεν ξερω τι αλλο. Ειναι εκεινοι οι ιδιοι που ριχνουν χριστοπαναγιες αλλα σεβονται τη θρησκεια, δεν κοβουν αποδειξεις αλλα ειναι πατριωτες, ειναι σωστοι οικογενειαρχες αλλα αμα τυχει καμια ρωσιδουλα καλη δεν λενε οχι. με λιγα λογια ανθρωποι που δεν αξιζει να ασχολουμαστε."

Νομιζω οτι εχει σκιαγραφησει το προφιλ του ψηφοφορου της ΧΑ. Ειτε ασπαζονται τη ναζιστικη ιδεολογια, ειτε όχι.

64Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 10:29 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πόσο ντρέπομαι για πολλα απο αυτα που διαβασα σημερα δεν λεγετε!

Ειμαστε καθολου καλα ρε κοριτσια; Επικροτουμε ενα κωλοπαιδο που σηκωσε το χερι του και με μανια χτυπαγε εναν ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ μας; Ειτε ηταν αντρας είτε ηταν γυναικα! Που αν με ρωτατε το οτι χτυπησε γυναικα και μαλιστα καποιας ηλικιας των κανει ακομα περισσοτερο αλητη στα ματια μου!

Διαβαζω απο το πρωι δικαιολογιες του τυπου ''τον προκάλεσαν'' , ''η Κανελλη τον εδειρε πρωτη'' και αλλα πολλα!!

Αληθεια απο ποτε το φυλλο εφημεριδας (στην απελπισμενη προσπαθεια να μην πεταξει και το ποτηρι ο αλητακος) ειναι ισαξιας δυναμης με τις μπουνιες;

Ξερετε ποσοι ανθρωποι εχουν φαει ξυλο απο το κωλοπαιδο αυτο; Η μηπως επειδη ηταν ''ξενοι'' να μην μας νοιαζει;;

Πραγματικα λυπαμαι για τον τροπο που καποιες αντιμετωπιζετε τα πραγματα!!

Παιδια μεγαλωνουμε!

65Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 10:52 am

iwanna

iwanna
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Λυπαμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που είδα σήμερα στη τηλεόραση αλλά ξέρετε κάτι δε μπορώ να λυπηθώ ούτε για τη Κανέλη ,ούτε για τη Δούρου ,ούτε για τον Κασιδιάρη-λυπάμαι για μένα την οικογένεια μου και τους συμπολίτες μου που ζουν μέσα στη μιζέρια τη φτώχια και σε ένα μέλλον όχι αβέβαιο αλλά ανύπαρκτο.Εχουμε χάσει την ουσία και να μου το θυμηθείτε οτι θα παίζουν αυτό το σκηνικο μέχρι τις εκλογές για κοιμήσουν τον κόσμο και να μη βγουν 7-8 κομματα στη βουλη (γιατι τους έτσουξε πολύ που χάσανε τόσες έδρες)και να βγουν οι 3-4 που βγαίνανε όλα αυτά τα χρόνια.κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος,τα παιδιά μου ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ όχι εξαιτίας του κασιδιαρη αλλά εξαιτιας κατι άλλων λεβεντόπαιδων που μας έχουν κατα κλέψει,γιατί δεν ασχολούμαστε μ'αυτούς?Νέα παιδια φεύγουν από τηχώρα γιατί δεν έχουν να φάνε και να ταισουν τις οικογένειες τους,δεν έχουμε φάρμακα και παιδεία και θέλετε να μου πείτε οτι κουτσαίνει ο γάιδαρος από το αφτί?????βρε δε πάνε να κοψουνε το λαίμο τους και οι 300 εκεί μέσα μήπως και ξεβρωμίσουμε λιγάκι????????
Μη μασάτε με ότι μας πλασάρουν σαν είδηση.η ουσία είναι εμείς τι κάνουμε flower

66Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 11:17 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ειδηση δεν ειναι οτι ενας χρυσαυγιτης εδειρε εναν πολιτη. Η ειδηση ειναι οτι υπαρχουν ατομα που το επικροτουν. Το οτι εχουμε 1000+2 άλλα προβληματα σαν κρατος, σαν πολιτες, σαν ψηφοφοροι, δεν κανει την πραξη αυτου του υποκειμενου καλυτερη, ουτε δικαιολογημενη.
Και δεν θα πεσω στην παγιδα να σκεφτομαι οτι "τοσοι άλλοι μας κλεβουνε, εμεις γιατι τα βαλαμε με αυτους?".
Και με αυτους τα βαλαμε. Και με τους άλλους. Και με όλους οσους μας εφεραν μεχρι εδω. Καταλαβετε το, το οτι απεχθανομαστε τη ΧΑ σαν ιδεολογια δεν σημαινει οτι επικροτουμε τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Αυτα ειναι οι ηλιθιοτητες που χρησιμοποιουν οι θειές οταν τους λες οτι η ΝΔ εκλεψε ["γιατι? μηπως το ΠΑΣΟΚ δεν εκλεψε?"]. Ειναι σαν να εχουμε 5 πάνες με κατουρα να καθαρισουμε, και μας ερχεται μια 6η που ειναι γεματη με σκατα. Θα προτιμουσαμε να μην εχουμε καμια πάνα - απεχθανομαστε τα κατουρα, αλλά προεχουν τα σκατα. Διοτι σκατα ειναι οι συγκεκριμενοι.
Καποια μαμα, στο γκρουπ του φέις ειχε προτεινει να κατεβουμε σαν κομμα "Ελληνιδες μαμαδες" και να τους δειξουμε εμεις. Ειλικρινα, μετα απο αυτα που διαβασα στο γκρουπ, αμφιβαλλω για το ποιον και τη νοητικη κατασταση πολλών Ελληνιδων μαμαδων. Και ωρες ωρες σκεφτομαι, οτι αν αυτες μεγαλωνουν παιδια, και τα διδασκουν τις δικες τους νοοτροπίες και τα δικά τους πιστευω, πραγματικα, η Ελλάδα δεν εχει καμια ελπίδα.
Μα ΚΑΜΙΑ.

67Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 11:25 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Η ειδηση δεν ειναι οτι ενας χρυσαυγιτης εδειρε εναν πολιτη. Η ειδηση ειναι οτι υπαρχουν ατομα που το επικροτουν. Το οτι εχουμε 1000+2 άλλα προβληματα σαν κρατος, σαν πολιτες, σαν ψηφοφοροι, δεν κανει την πραξη αυτου του υποκειμενου καλυτερη, ουτε δικαιολογημενη.
Και δεν θα πεσω στην παγιδα να σκεφτομαι οτι "τοσοι άλλοι μας κλεβουνε, εμεις γιατι τα βαλαμε με αυτους?".
Και με αυτους τα βαλαμε. Και με τους άλλους. Και με όλους οσους μας εφεραν μεχρι εδω. Καταλαβετε το, το οτι απεχθανομαστε τη ΧΑ σαν ιδεολογια δεν σημαινει οτι επικροτουμε τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Αυτα ειναι οι ηλιθιοτητες που χρησιμοποιουν οι θειές οταν τους λες οτι η ΝΔ εκλεψε ["γιατι? μηπως το ΠΑΣΟΚ δεν εκλεψε?"]. Ειναι σαν να εχουμε 5 πάνες με κατουρα να καθαρισουμε, και μας ερχεται μια 6η που ειναι γεματη με σκατα. Θα προτιμουσαμε να μην εχουμε καμια πάνα - απεχθανομαστε τα κατουρα, αλλά προεχουν τα σκατα. Διοτι σκατα ειναι οι συγκεκριμενοι.
Καποια μαμα, στο γκρουπ του φέις ειχε προτεινει να κατεβουμε σαν κομμα "Ελληνιδες μαμαδες" και να τους δειξουμε εμεις. Ειλικρινα, μετα απο αυτα που διαβασα στο γκρουπ, αμφιβαλλω για το ποιον και τη νοητικη κατασταση πολλών Ελληνιδων μαμαδων. Και ωρες ωρες σκεφτομαι, οτι αν αυτες μεγαλωνουν παιδια, και τα διδασκουν τις δικες τους νοοτροπίες και τα δικά τους πιστευω, πραγματικα, η Ελλάδα δεν εχει καμια ελπίδα.
Μα ΚΑΜΙΑ.

δν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα Respect Respect Respect Respect

68Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 11:26 am

iwanna

iwanna
Νενάκι έχεις πολλά δίκια αλλά με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί εγώ προσωπικά έχω παραδώσει.Δε ξέρω πλέον που να στραφώ,με έχει πνιξει η αβεβαιότητα και ΦΟΒΑΜΑΙ για το τι μου ξημερώνει αύριο.
Crying or Very sad

69Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 11:39 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
iwanna έγραψε:Νενάκι έχεις πολλά δίκια αλλά με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί εγώ προσωπικά έχω παραδώσει.Δε ξέρω πλέον που να στραφώ,με έχει πνιξει η αβεβαιότητα και ΦΟΒΑΜΑΙ για το τι μου ξημερώνει αύριο.
Crying or Very sad
Ολες ετσι ειμαστε Ιωαννα. Ολες.
Ολες φοβομαστε για το αυριο, για τα παιδια μας, για το σπιτι μας.
Το κρατος μας ειναι/ηταν ηδη χρυσαυγιτικο, και πριν μπει η ακατανομαστη ομαδα στη βουλη. Δεν χρειαζεται να το κανουμε περισσοτερο. Δεν χρειαζεται να βαλουμε εμεις τη βουλα του φασισμου.

70Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 11:48 am

iwanna

iwanna
Nena έγραψε:
iwanna έγραψε:Νενάκι έχεις πολλά δίκια αλλά με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί εγώ προσωπικά έχω παραδώσει.Δε ξέρω πλέον που να στραφώ,με έχει πνιξει η αβεβαιότητα και ΦΟΒΑΜΑΙ για το τι μου ξημερώνει αύριο.
Crying or Very sad
Ολες ετσι ειμαστε Ιωαννα. Ολες.
Ολες φοβομαστε για το αυριο, για τα παιδια μας, για το σπιτι μας.
Το κρατος μας ειναι/ηταν ηδη χρυσαυγιτικο, και πριν μπει η ακατανομαστη ομαδα στη βουλη. Δεν χρειαζεται να το κανουμε περισσοτερο. Δεν χρειαζεται να βαλουμε εμεις τη βουλα του φασισμου.
Άστα-βράστα κοπέλα μου και άλλο κακό να μη μας βρει (που έτσι όπως είναι η κατάσταση χλώμό το κόβω)
Καληνύχτα κοριτσια και το νου σας στα παιδια μας που δε φταινε σε τίποτα. Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 850933

71Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 12:48 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:...... Δεν χρειαζεται να βαλουμε εμεις τη βουλα του φασισμου.

εμ...ναι ντε...

72Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 12:50 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Nena"]
Μα ΚΑΜΙΑ.[/
quote]

Για χίλιους δύο λόγους...και όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό...'εχεις απόλυτο δίκιο!!

Προφανώς αυτοί μας αξίζουν γιατί σαν λαός έχουμε ΄΄ξεφύγει΄΄...
δεν μου λέει κάτι που όλοι πολίτικοι, και δημόσια πρόσωπα (και πολλές μαμάδες φυσικά) κατηγορούν την χ.α.....
αν όντως όλοι αυτοί ήταν εναντίον...δεν θα ήταν σήμερα στην βουλή...
οπότε για άλλη μια φορά μεγάλα λόγια που λένε οι Έλληνες...όλοι αν ήταν στην εξουσία...και καλά θα φερόντουσαν αλλιώς....ουτοπικές συζητήσεις...και επί της ουσίας τίποτα!

73Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 1:50 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν το πιστευω οτι θα το κάνω αυτο, τη μοναδικη φορα που εχεις συμφωνησει μαζι μου - αλλά με βάση τα οσα γραφεις παρακατω, εχεις χασει ελαφρως το νοημα των οσων εγραψα.

Το οτι η ΧΑ ηταν μια παραταξη που τρεφοταν απο τα δυο μεγαλα κομματα ειναι γνωστο. Αυτος που ψηφισε σημερα ΧΑ, προχτες ειχε ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ - δε νομιζω κάποιος του ΚΚΕ να άλλαξε τοσο πολυ στρατοπεδο και απο κομμουνιστης να εγινε φασιστας. Οποτε ο ιδιος ο χρυσαυγιτης που τωρα καμωνεται πως δεν θελει τους μεταναστες στην ουσια ειχε ψηφισει παλιοτερα τις παραταξεις που ανοιξαν τα συνορα και που ψηφισαν την ισχυ των συνθηκων του Δουβλινου.

Επειτα διαφωνω με τη μοιρολατρικη σταση - συμφωνα με αυτα που λες, εφοσον μας αξιζει, δεν υπάρχει και λογος να το συζηταμε, ετσι? Η ΧΑ δεν εκανε κυβερνηση, πηρε το 7%. Το οποιο ειναι 7% παραπανω απο οσο επρεπε να παρει κατα τη γνωμη μου, αλλά εφοσον εγινε, πρεπει να ξεκινησουμε με αυτην τη βαση. Στο χερι μας ειναι να μειωσουμε το 7% σε 0%. Τι θα πει μας αξιζει? Εσυ προσωπικα νιωθεις οτι σου αξιζει η ΧΑ?

Και μπουμπουκιτσα, εσυ τι θα προτεινες? Εσυ προσωπικά, εχεις προσπαθησει να ενημερωσεις καποιον που ψηφισε ΧΑ για το ποιον του κομματος του? Εχεις αντιφασιστικα και αντιναζιστικα φρονηματα? Και κυρίως, θα φροντισεις να δωσεις στα παιδια σου την παιδεια που θα τα φερει αντιθετα με τετοιου ειδους αποβρασματικες παραταξεις? Διοτι και οι χρυσαυγιτες ξεκινησαν με την πεποιθηση οτι ο Ελληνικος λαος ειναι ανωτερος όλων, και οτι γιαυτον το λόγο όλοι θελουν να τον φάνε...

74Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 2:08 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aυριο εχει αντιφασιστικο συλλαλητηριο.
Ωρα 7 μ.μ. , στην πλατεια Ομονοιας το ραντεβου με πορεια προς την Βουλη.
Στην Θεσσαλονικη 6μ.μ. στο αγαλμα Βενιζελου.
Ρεθυμνο 7 μ.μ. στο Δημαρχειο.
Στην Πατρα επισης στις 7 μ.μ. πλατεια Αγ.Γεωργιου.

75Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 2:13 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Aυριο εχει αντιφασιστικο συλλαλητηριο.
Ωρα 7 μ.μ. , στην πλατεια Ομονοιας το ραντεβου με πορεια προς την Βουλη.
Στην Θεσσαλονικη 6μ.μ. στο αγαλμα Βενιζελου.
Ρεθυμνο 7 μ.μ. στο Δημαρχειο.
Στην Πατρα επισης στις 7 μ.μ. πλατεια Αγ.Γεωργιου.

Εδω τίποτα??? 9% φασιστοειδη ειχε ο δημος μας... No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις