51 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Πεμ Ιουν 07, 2012 4:27 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ακριβως ειναι κατερινα. εχεις απολυτο δικιο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν εχεις αδικο σε αυτο - παρόλα αυτα απο τη στιγμη που βγηκε η ΧΑ εχει μαλλιασει η γλωσσα μας στο φορουμ, σε γκρουπ, με σχολια, ποστς και λοιπα, να λέμε οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι δολοφονοι, ειναι φασιστες, ειναι βαθυτατα αντιδημοκρατες, ειναι ναζιστες.kat3r1na έγραψε:..Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?
Nena έγραψε:Δεν εχεις αδικο σε αυτο - παρόλα αυτα απο τη στιγμη που βγηκε η ΧΑ εχει μαλλιασει η γλωσσα μας στο φορουμ, σε γκρουπ, με σχολια, ποστς και λοιπα, να λέμε οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι δολοφονοι, ειναι φασιστες, ειναι βαθυτατα αντιδημοκρατες, ειναι ναζιστες.kat3r1na έγραψε:..Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ, εχουμε καυγαδισει ουκ ολιγες φορες για το αν εχουν δικαιωμα εκπροσωπησης, για το αν καλα παθαινουν οι μεταναστες που τις τρωνε απο τους Χρυσαυγιτες, κι εχουμε τσακωθει απειρες φορες, κυριως στις μαμαδες.
Η διαφορα ειναι οτι τωρα "ξυπνησαν" (?????) τα καναλια και οι μεγαλοδημοσιογραφοι. Και πάλι δεν ξερω, μπορει και όχι.
γουργουριτσας έγραψε:κοριτσια δεν ειπα μπραβο για την πραξη του τραμπουκου απλα εθεσα καποια πραγματα που σιγουρα ολοι μας τα εχουμε σκεφτει στην συγκεκριμενη φαση που βρισκετε η χωρα μας ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ...
ωραιο επιπεδο εχουνε ομως καποιοι στο συγκεκριμενο φορουμ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
kat3r1na έγραψε:Nena έγραψε:Δεν εχεις αδικο σε αυτο - παρόλα αυτα απο τη στιγμη που βγηκε η ΧΑ εχει μαλλιασει η γλωσσα μας στο φορουμ, σε γκρουπ, με σχολια, ποστς και λοιπα, να λέμε οτι αυτοι οι άνθρωποι ειναι δολοφονοι, ειναι φασιστες, ειναι βαθυτατα αντιδημοκρατες, ειναι ναζιστες.kat3r1na έγραψε:..Πάντως να προσθέσω και κάτι άλλο.Σήμερα έπεσε ξύλο σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.Μέχρι και χτες το βράδυ,μαχαίρωναν μετανάστες στα τρένα και στα λεωφορεία,και περνούσε κάθε μέρα στα ψιλά των ειδήσεων και των εφημερίδων.Το ότι μέχρι χτές δε μιλούσαμε (για να μην πω οτι υπάρχει και κόσμος που ένοιωσε ανακούφιση με τις επιθέσεις αυτές),δεν οδήγησε επι της ουσίας στη βιαιοπραγία Live και χωρίς κουκούλα?
ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ, εχουμε καυγαδισει ουκ ολιγες φορες για το αν εχουν δικαιωμα εκπροσωπησης, για το αν καλα παθαινουν οι μεταναστες που τις τρωνε απο τους Χρυσαυγιτες, κι εχουμε τσακωθει απειρες φορες, κυριως στις μαμαδες.
Η διαφορα ειναι οτι τωρα "ξυπνησαν" (?????) τα καναλια και οι μεγαλοδημοσιογραφοι. Και πάλι δεν ξερω, μπορει και όχι.
Νένα όντως,δεν έπεσε όλος ο κόσμος απο τα σύννεφα,αναφορικά με το τί είναι η Χ.Α.Αν θες και την προσωπική μου εμπειρία,εν έτει 1997 έφυγα από κατάληψη του σχολείου μου με συνοδεία του συλλόγου των καθηγητών,μετά από απειλές "τοπικών" ακροδεξιών,οι οποίες είχαν γραφτεί με σπρέυ σε όλο το κτήριο.
Πρέπει όμως να δούμε και τα εξής:
-Αυτό το 7% που τους ψήφισε,είναι όλοι τους φασίστες, χιτλερικοί,ρατσιστές?
-Ποιος ο ρόλος των καναλιών,των δημοσιογράφων,των δημοσκόπων,που από το πουθενά παρουσίασαν αυτους τους ανθρώπους σαν τους φορείςι της κάθαρσης που χρειάζεται η χώρα?
και τέλος
-Εμείς πότε επιτέλους θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτή την κατάσταση..?
Nena έγραψε:Η ειδηση δεν ειναι οτι ενας χρυσαυγιτης εδειρε εναν πολιτη. Η ειδηση ειναι οτι υπαρχουν ατομα που το επικροτουν. Το οτι εχουμε 1000+2 άλλα προβληματα σαν κρατος, σαν πολιτες, σαν ψηφοφοροι, δεν κανει την πραξη αυτου του υποκειμενου καλυτερη, ουτε δικαιολογημενη.
Και δεν θα πεσω στην παγιδα να σκεφτομαι οτι "τοσοι άλλοι μας κλεβουνε, εμεις γιατι τα βαλαμε με αυτους?".
Και με αυτους τα βαλαμε. Και με τους άλλους. Και με όλους οσους μας εφεραν μεχρι εδω. Καταλαβετε το, το οτι απεχθανομαστε τη ΧΑ σαν ιδεολογια δεν σημαινει οτι επικροτουμε τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Αυτα ειναι οι ηλιθιοτητες που χρησιμοποιουν οι θειές οταν τους λες οτι η ΝΔ εκλεψε ["γιατι? μηπως το ΠΑΣΟΚ δεν εκλεψε?"]. Ειναι σαν να εχουμε 5 πάνες με κατουρα να καθαρισουμε, και μας ερχεται μια 6η που ειναι γεματη με σκατα. Θα προτιμουσαμε να μην εχουμε καμια πάνα - απεχθανομαστε τα κατουρα, αλλά προεχουν τα σκατα. Διοτι σκατα ειναι οι συγκεκριμενοι.
Καποια μαμα, στο γκρουπ του φέις ειχε προτεινει να κατεβουμε σαν κομμα "Ελληνιδες μαμαδες" και να τους δειξουμε εμεις. Ειλικρινα, μετα απο αυτα που διαβασα στο γκρουπ, αμφιβαλλω για το ποιον και τη νοητικη κατασταση πολλών Ελληνιδων μαμαδων. Και ωρες ωρες σκεφτομαι, οτι αν αυτες μεγαλωνουν παιδια, και τα διδασκουν τις δικες τους νοοτροπίες και τα δικά τους πιστευω, πραγματικα, η Ελλάδα δεν εχει καμια ελπίδα.
Μα ΚΑΜΙΑ.
Ολες ετσι ειμαστε Ιωαννα. Ολες.iwanna έγραψε:Νενάκι έχεις πολλά δίκια αλλά με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί εγώ προσωπικά έχω παραδώσει.Δε ξέρω πλέον που να στραφώ,με έχει πνιξει η αβεβαιότητα και ΦΟΒΑΜΑΙ για το τι μου ξημερώνει αύριο.
Άστα-βράστα κοπέλα μου και άλλο κακό να μη μας βρει (που έτσι όπως είναι η κατάσταση χλώμό το κόβω)Nena έγραψε:Ολες ετσι ειμαστε Ιωαννα. Ολες.iwanna έγραψε:Νενάκι έχεις πολλά δίκια αλλά με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατεί εγώ προσωπικά έχω παραδώσει.Δε ξέρω πλέον που να στραφώ,με έχει πνιξει η αβεβαιότητα και ΦΟΒΑΜΑΙ για το τι μου ξημερώνει αύριο.
Ολες φοβομαστε για το αυριο, για τα παιδια μας, για το σπιτι μας.
Το κρατος μας ειναι/ηταν ηδη χρυσαυγιτικο, και πριν μπει η ακατανομαστη ομαδα στη βουλη. Δεν χρειαζεται να το κανουμε περισσοτερο. Δεν χρειαζεται να βαλουμε εμεις τη βουλα του φασισμου.
Nena έγραψε:...... Δεν χρειαζεται να βαλουμε εμεις τη βουλα του φασισμου.
litsakos έγραψε:Aυριο εχει αντιφασιστικο συλλαλητηριο.
Ωρα 7 μ.μ. , στην πλατεια Ομονοιας το ραντεβου με πορεια προς την Βουλη.
Στην Θεσσαλονικη 6μ.μ. στο αγαλμα Βενιζελου.
Ρεθυμνο 7 μ.μ. στο Δημαρχειο.
Στην Πατρα επισης στις 7 μ.μ. πλατεια Αγ.Γεωργιου.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης