751 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Δευ Ιουν 25, 2012 12:30 pm
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Οπως θελεις,σορυ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Δευ Ιουν 25, 2012 1:50 pm, 1 φορά
Οχι, δεν ειμαι Καβαλιωτισσα. Γιατι?Και εσυ καβαλιωτισσα εισαι σωστα?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Δευ Ιουν 25, 2012 1:48 pm, 1 φορά
markella_p έγραψε:Πωωωωωωωωωωωωω τι ακουσαν τα αυτακια μου?
Δημητρης Χατζησωκρατης, βουλευτης της ΔΗΜΑΡ, ζωγραφισε ο ανθρωπος!!!
Το οτι θα προσπαθησουμε να διαπραγματευτουμε (μνημονιο) δεν σημαινει οτι θα τα καταφερουμε, λεει. Ουτε οτι ντε και καλα δεν θα βγει η χωρα απο την ευρωζωνη.
Μα τι μας λενε τωρα?
Τοσο καιρο δεν μας τρομοκρατουσαν να μην ψηφισουμε ΣΥΡΙΖΑ η ΚΚΕ η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ η δεν ξερω και γω τι, γιατι θα μας βγαλουν απο την ευρωζωνη?
Και, ηδη, πριν καν καλα καλα, κλεισει μια βδομαδα ζωης αυτη η κυβερνηση, μας λενε "ξερετε κατι? εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε, αλλα μπορει να μας πεταξουν εξω"?
athina24 έγραψε:για ολα αλλα και για τη καταντια του forum φταιει ο Τσιπρας και η Παπαρηγα!!!!
litsakos έγραψε:Μαλιστα.....δεν μπορεις να προγραμματησεις τπτ σε αυτη την χωρα, να κλεισω για διακοπες ή οχι>? Να στειλω καπαρο σε ευρω ή σε δραχμες?
Να τυπωσω προσωπικο νομισμα? Πρεπει αν χει μελανι ο εκτυπωτης..θα τυπωσω νομισμα!
Nena έγραψε:Κασιδιαρης σε συνεντευξη?? Εννοεις με λογια??? Ξερει να μιλαει? ή το μονο που ελεγε ηταν "αντε βρε νουμερο, φερε μου κανενα μπουκαλι νερο"?
Αντεξες παντως ε? Εχεις γερο στομαχι τελικα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης