801 Απ: Άρχισε το ξύλο κορίτσια..... Τρι Ιουν 26, 2012 4:18 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Να χαιρομαστε τον καινουριο μας "τσαρο"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
litsakos έγραψε:Στις βιομηχανιες το πατερν εχει ως εξης, στα στελεχη κανουμε εμμεσες αναφορες του τυπου "αν γυρισουμε στην δραχμη (κολλαμε και την λεξη αριστερα εδω) θα εχετε μειωση μισθου (το πιο ανωδυνο), θα κλεισει η εταιρεια.(δικη μου εκτιμηση συμφωνα με αυτα που μου ειπαν δικοι μου ανθρωποι παντα)
Στα εργοστασια των βιομηχανιων το λες κ τρομοκρατια με την βουλα αυτο που κανουν.
Στην ΔΕΚΟ που εχω κατα νου αρκουσε η φραση "αν βγει ο συριζα κλεισαμε κ μενετε ανεργοι".
Και ειναι ζητημα σοβαρο για να παρεμβει εισαγγελεας....και επισης ειναι ζητημα το οτι το πιστευουν οι ανθρωποι.
Ασχετο...οι γυναικες των κομματων περνιουνται για φεμινιστριες? Γι αυτο συσκεπτονται ξεχωριστα απο τα αγορια?
"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λοιπόν.Οι βιομήχανοι,οι τραπεζίτες,οι καναλάρχες,ΕΙΝΑΙ τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ασκούν με όποιον τρόπο μπορούν πίεση προκειμένου να εξασφαλίσουν τις μαριονέτες τους στις κυβερνητικές καρέκλες"
αγκρη.
kat3r1na έγραψε:litsakos έγραψε:Στις βιομηχανιες το πατερν εχει ως εξης, στα στελεχη κανουμε εμμεσες αναφορες του τυπου "αν γυρισουμε στην δραχμη (κολλαμε και την λεξη αριστερα εδω) θα εχετε μειωση μισθου (το πιο ανωδυνο), θα κλεισει η εταιρεια.(δικη μου εκτιμηση συμφωνα με αυτα που μου ειπαν δικοι μου ανθρωποι παντα)
Στα εργοστασια των βιομηχανιων το λες κ τρομοκρατια με την βουλα αυτο που κανουν.
Στην ΔΕΚΟ που εχω κατα νου αρκουσε η φραση "αν βγει ο συριζα κλεισαμε κ μενετε ανεργοι".
Και ειναι ζητημα σοβαρο για να παρεμβει εισαγγελεας....και επισης ειναι ζητημα το οτι το πιστευουν οι ανθρωποι.
Ασχετο...οι γυναικες των κομματων περνιουνται για φεμινιστριες? Γι αυτο συσκεπτονται ξεχωριστα απο τα αγορια?
"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας λοιπόν.Οι βιομήχανοι,οι τραπεζίτες,οι καναλάρχες,ΕΙΝΑΙ τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ασκούν με όποιον τρόπο μπορούν πίεση προκειμένου να εξασφαλίσουν τις μαριονέτες τους στις κυβερνητικές καρέκλες"
αγκρη.
Α και επίσης μην ξεχνάμε και το περιβόητο του Κόκκαλη "Αν βγει η ΝΔ κλείνω την Ιντρακομ και πάει Βουλγαρία" στης προπερασμένες εθνικές εκλογές.και δε το είπε και καθόλου κρυφα!!
Λιτσάκο οι γυναίκες ήταν και αντιμετωπίζονταν πάντα ως το πιο άγρια εκμεταλλευόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας,γιαυτό και συνήθως τα κόμματα (τουλάχιστον αυτά που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερά) έχουν ξεχωριστά επιτροπές-συλλόγους γυναικών,κάποιες από τις οποίες θεωρούνται και ιστορικές πια, προκειμένου να αναδεικνύουν πιο συγκεκριμένα τα ζητήματα των γυναικών.
markella_p έγραψε:
εχω και γω παλια monopoly. Nena, αν μαθεις κατι ενημερωσε με.
Nena έγραψε:Επίσης ακουσα, αλλα επιφυλασσομαι για την εγκυροτητα της πηγης, οτι ο Ακης το παιζει τρελλος στη φυλακη και κυκλοφορει με το βρακι ωσαν δευτερος Πετροχειλος στους "Χουλιγκανς".
ΕΑΝ ειναι αληθεια αυτο (ξαναλεω, επιφλασσομαι), προτεινω προωρη συνταξιοδοτηση σε ολους τους φυλακες και αποφυλακιση όλων των κρατουμενων. Κανενας δεν αξιζει τετοια ποινη..
Nena έγραψε:Φεμινισμος στην Ελλαδα ειναι να αναγνωριζεις το δικαιωμα της Κανελλη να φαει και αυτη τη μπουφλα της απο τον Κασιδιαρη..
Nena έγραψε:Φεμινισμος στην Ελλαδα ειναι να αναγνωριζεις το δικαιωμα της Κανελλη να φαει και αυτη τη μπουφλα της απο τον Κασιδιαρη..
kat3r1na έγραψε:Βερνίκος ακούω...Πολλά φτωχόπαιδα έχει μαζέψει αυτή η φιλολαϊκή κυβέρνηση..
Λίτσα κοίμησε τα παιδιά παιδί μου,έχουμε ένα θέμα (και ένα φόρουμ) να εξαντλήσουμε!
litsakos έγραψε:Θα πω μονο αυτο.
Ο Τραμπακουλας θα ξαναχτυπησει!
απο εκει το βρηκα και μπηκα στην σελιδα τους.athina24 έγραψε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_2849.html
βρηκα και αυτη την αναρτηση απο το tromaktiko σχετικα με αυτο της Βιβης!!!!
δεν εχω ιδεα!!!
SURE SURE ...my name is vivi and i come from greecelitsakos έγραψε:Den ξερω Βιβη τι ειναι.Τωρα που το κοιταω, το εχει ξεκινησει ενας εφοπλιστης , Πητερ Νομικος λεγεται.
"accepts donations for the purpose of buying Greek government bonds in international markets at prices much lower than the amount owed by the Greek government. GDF will then help reduce the debt through the cancellation of these bonds".
litsakos έγραψε:Den ξερω Βιβη τι ειναι.Τωρα που το κοιταω, το εχει ξεκινησει ενας εφοπλιστης , Πητερ Νομικος λεγεται.
"accepts donations for the purpose of buying Greek government bonds in international markets at prices much lower than the amount owed by the Greek government. GDF will then help reduce the debt through the cancellation of these bonds".
Δεν ξέρω τί είναι,αλλά μου θυμίζει την άλλη τη μπαρούφα,με τα ομόλογα από μια "Τράπεζα Ανατολής",που πάλι θα μας ξεχρέωναν..Άσε που οταν ακούω ΜΚΟ με πιάνει μεγαλύτερος φόβος από την οποιαδήποτε κυβερνητική..
Όπως και να έχει όποιος εφοπλιστής ή βιομήχανος επιθυμεί να το παίξει φιλάνθρωπος,ας κοπιάσει.Γιατί για τους πολίτες που λέει...σόρυ αλλα δε θα μπορέσω.Μου τα ΄χετε φάει πενταπλά με τα χαρατσια και τις αυξήσεις με αφορμή την κρίση.Ε ας βάλει κ κάνας άλλος το χέρι στην τσέπη.Όχι μέσος όρος φορολόγησης των φυσικών προσώπων 49% και οι ΑΕ στο 20%!!!Εεεεεεεεεεελεοοοςςςςςςςς!!!
kat3r1na έγραψε:litsakos έγραψε:Den ξερω Βιβη τι ειναι.Τωρα που το κοιταω, το εχει ξεκινησει ενας εφοπλιστης , Πητερ Νομικος λεγεται.
Δεν ξέρω τί είναι,αλλά μου θυμίζει την άλλη τη μπαρούφα,με τα ομόλογα από μια "Τράπεζα Ανατολής",που πάλι θα μας ξεχρέωναν..Άσε που οταν ακούω ΜΚΟ με πιάνει μεγαλύτερος φόβος από την οποιαδήποτε κυβερνητική..
Όπως και να έχει όποιος εφοπλιστής ή βιομήχανος επιθυμεί να το παίξει φιλάνθρωπος,ας κοπιάσει.Γιατί για τους πολίτες που λέει...σόρυ αλλα δε θα μπορέσω.Μου τα ΄χετε φάει πενταπλά με τα χαρατσια και τις αυξήσεις με αφορμή την κρίση.Ε ας βάλει κ κάνας άλλος το χέρι στην τσέπη.Όχι μέσος όρος φορολόγησης των φυσικών προσώπων 49% και οι ΑΕ στο 20%!!!Εεεεεεεεεεελεοοοςςςςςςςς!!!
mamavivo έγραψε:SURE SURE ...my name is vivi and i come from greecelitsakos έγραψε:Den ξερω Βιβη τι ειναι.Τωρα που το κοιταω, το εχει ξεκινησει ενας εφοπλιστης , Πητερ Νομικος λεγεται.
litsakos έγραψε:mamavivo έγραψε:SURE SURE ...my name is vivi and i come from greecelitsakos έγραψε:Den ξερω Βιβη τι ειναι.Τωρα που το κοιταω, το εχει ξεκινησει ενας εφοπλιστης , Πητερ Νομικος λεγεται.
hey there! are we sexually satisfied yet?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 18 ... 32, 33, 34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης