Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:κατερινιω δε το ειχα σκεφτει...μμμμ....θα το επιχειρησω!!!!
η ναταλια,η τανια?κανενα νεο?
λιστα καναμε και εμεις....θελει αρκετα πραγματακια αλλα την εστειλα στη μαμα να τα ψωνισει!
Εστειλα στην Αθηνα.
Στη Λία έστειλα εχτές αλλά δε μου απάντησε ακόμη αν έχω κανένα νέο θα σας πω.
Η Τάνια έχει κάνει δικό της θεματάκι κοίτα να το βρεις, δε τα καταφερε το μωράκι Crying or Very sad
Με τη λίστα καλά εξηγήθηκες...
Εγώ θέλω ακόμη πολλά... τον άλλο μήνα με το μισθό ότι περισσέψει δηλαδη.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:κατερινιω δε το ειχα σκεφτει...μμμμ....θα το επιχειρησω!!!!
η ναταλια,η τανια?κανενα νεο?
λιστα καναμε και εμεις....θελει αρκετα πραγματακια αλλα την εστειλα στη μαμα να τα ψωνισει![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

με την Ναταλια ειχε μιλησει το Χριστινακι κ ειχε μπει νοσοκομειο αλλα ειπε οτι θα εβγαινε δεν εχουμε αλλο νεο απο τοτε!! confused confused

η Τανια δυστυχως ειχε αποβολη,ανοιξε κ θεματακι εδω οποτε αν θελεις μπες να της μιλησεις Sad Sad

emilou

emilou
xara64 έγραψε:Εμη μου κ εγω οταν πηγα πρωτη φορα δεν ηξερα τι θα επρεπε να παρω γιατι τελη οκτωβρη που ειμαι εγω θα εχει αρχησει το κρυο αλλα κ παλι δεν του φορας πολυ χοντρα κ καταλαβα οτι αν επερνα κατι μονη μου χωρις να ρωτησω μπορει να ηταν κ αχρηστα οπως με τα 0-3 που αν βγει λιγο μεγαλουτσικο το μωρο μπορει να μην του κανουν κιολας!!πρεπει κ εγω να κανω λιστα γιατι δεν γινετε αλλιως!δεν ειμαστε να πεταμε ασκοπα τα λεφτα! Crying or Very sad Crying or Very sad

ναι και αυτο με τα νουμερα ειναι ενα θεμα... μαλλον θα πρεπει να τα αγορασουμε πιο μετα που θα μας πει ο γιατρος περιπου ποσο θα ειναι το μωρο...

εμενα μεχρι στιγμης δειχνει μεγαλοσωμο, οποτε σκεφτομουν να παρω το μεγαλυτερο νουμερο...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:

ναι και αυτο με τα νουμερα ειναι ενα θεμα... μαλλον θα πρεπει να τα αγορασουμε πιο μετα που θα μας πει ο γιατρος περιπου ποσο θα ειναι το μωρο...

εμενα μεχρι στιγμης δειχνει μεγαλοσωμο, οποτε σκεφτομουν να παρω το μεγαλυτερο νουμερο...

κ εγω ετσι νομιζω οτι θα βγει μεγαλουτσικη η μπεμπα οποτε μπορει να μην παρω καθολου 0-3 Laughing Laughing

emilou

emilou
Iokasti27 έγραψε:Καλημερα κ στις υπολοιπες κοπελιες!
Τινη να ζησετε κ παντα χαρούμενοι κ αγαπημενοι!
Σοφακι καλη αρχη κ καλο κουραγιο με τη μετακομιση!!
Κατερίνα κανε λιγο υπομονη ακομα! Κοντευουμε!!!
Εμη οντως τα αγορακια δεν εχουν κ πολλες επιλογες... Αλλα βρισκεισ γενικα ωραια ρουχαλακια κ γιαυτα!! Παντως καλες τιμες εχει και στο εκπτωτικο χωριο στα matou france να ξερετε .. Εγω εχω αγορασει καποια φορμακια bebe απο jumbo και h&m και για πιο καλα εχω παρει λιγα απο matου france k mamas and papas.. Ε θα χουμε κ δωρα ομως οποτε δε το παρακανα...0-3 πάντως εχω παρει πολυ λιγα γιατι σε 2 βδομαδες δε θα της μπαινουν!

αχ μπραβο αν σου πω οτι το εκπτωτικο χωριο τα ειχα ξεχασει τελειως... θα παμε κ απο εκει μια βολτα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 328109

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ ρουχαλάκια δεν έχω αγοράσει ακόμη μου δώσανε πολλά....θα πάρω μόνο για να τον βγάλω από το μαιευτήριο!!!Λέω να την κάνω προς το σπίτι σιγά σιγά γρήγορα γρήγορα....!!!Μα τι βαρεμάρα με έχει πιάσει δεν αντέχω τίποτις.....δεν μπορώ να κάνω τίποτις είμαι μέσα στη σαπίλα!!!
Σας αφήνω πάω να σαπίσω σαν τη γεροντοκόρη με τις γάτες μου στο καναπέ στο ύπνο!!!!Φιλούνια σε όλες!!!

inakriti

Μιλησα χθες με την Τανια ...μας διαβαζει για να μαθαινει για την καθε μια τα νεα της ...μεχρι και εκεινη με ρωτησε χθες για την Αθηνα , οτι εχει να μπει καιρο ... προτιμησε να μην μιλησει στο θεματακι μας για να μην μας αγχωσει και να μην μας επιβαρυνει...ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ...κατα τ αλλα εκεινη ειναι λιγο καλυτερα ... προσπαθει οσο μπορει

emilou

emilou
καλη ξεκουραση Βικακι... φιλια στα γατακια σου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 35468

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στεναχωρηθηκα μωρε για τη τανια... Crying or Very sad

παω να κανω κανενα μακαρονακι να φαμε γιατι σημερα που βγαλαμε και τις κουρτινες ειμαστε λες και μας κανουνε εξωση! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 534787

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!πωπω,δεν σας προλαβαινω!!!!!!
χαρα,μολις στειλω τον πεθερουλη μου,θα σε ενημερωσω,,σημερα τον εστειλα να δει για στρωματα..
λετιτσαπαιδαρος ο δικος σου!1800γρ??? Shocked Shocked μπραβο!
τινη,να ζησετε κοπελα μου κ με το καλο το μπεμπακι!!! Very Happy
σοφακι,ωραια η θεσ/νικη!!!μπραβο!!!
κατερινα,κ εγω εχω 34 αιματοκριτη,κ λιιιιιιγακι ανεβασμενα τα λευκα.αλλα δεν ανησυχησε ο γιατρος,αρα ουτε κ εγω.
μαμα ποπηκ εγω εβαζα ελειολαδο στον θυλασμο,κ αυτο με εσωσε..ουτε πληγες ουτε τιποτα,κ τωρα βαζω,κ στο στηθος κ στην κοιλια!

ακουστε τα δικα μου νεα τωρα..πηγα χθες να δω για κουνια που ελεγα,δεν μας αρεσε καθολου.στον γυρισμο,σταματησαμε στην εθνικη,στο περιστερη που εχει το mothercare,ηρα κ λητω.βρηκαμε 3 που μας αρεσαν πολυ.απο 250-280ευρω,χωρις στρωμα.μαλλον θα καταληξουμε στο λητω,γιατι μπορουν να μας ζωγραφισουν τον mickey..(το δωματιο ειναι mickey-minnie)κ μαλλον θα το κλεισουμε το σαββατο..ειδα κ την ενδοεπικοινωνια με αισθητηρα για απνια,χωρις καμερα 160,με καμερα 260.το πηρε καμια σας????
ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ανησυχος,απο το πρωι δεν μάφηνει να παρω ανασα.ολο σβουρες κ κλωτσιες κανει..αχ,τι με περιμενει οταν βγει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακο καλη ξεκουραση!!

Σοφακι μακαρονακια εε??εγω ειχα χθες εγω θα φτιαξω κοτοπουλακι με ρυζακι στο φουρνο παραγγελια του αντρα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 40746 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 40746

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Ίνα, τι συγκινητικό εκ μέρους της... έχει μεγάλη καρδιά! Να ναι καλά το κορίτσι και να το ξεπεράσει γρήγορα.

Μου απάντησε η Αθηνά, ανατρίχιασα, το κορίτσι είχε ένα ατύχημα έπεσε από τη σκάλα και ήταν στο νοσοκομείο ως προχτές. Θα μας τα πει καλύτερα και η ίδια όταν μπορέσει να μπει, γιατί ακόμη δε μπορεί να σηκωθεί. Ευτυχώς ο μπεμπούλης της είναι καλά δεν έπαθε τίποτα, απλά αυτή υποφέρει από τους πόνους γιατί χτυπησε στη λεκάνη, είχε και συσπάσεις, ευτυχώς μέρα με τη μέρα πάει καλύτερα.

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 727892 Θέλετε να της στείλουμε όλες μαζί την αγάπη μας και τις ευχές μας να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα, και το μωράκι της να έρθει με το καλό στην ώρα του??

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 417472 Τα φιλιά μας Αθηνάκο σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια Αννουλα μου οταν κ αμα βγαλει καμια ακρη με το ΤΕΒΕ μου λες!!

εγω παντως αν αγοραζα κουνια(θα μου δωσει η αδερφη μου) Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 265569 θα επερνα του ΙΚΕΑ την ασπρη που ειναι πολυ οικονομικη κ θα επερνα ενα καλο στρωματακι κ παντα!!
οπου αλλου κοιτουσα ηταν πανακριβες κ χωριστα το στρωμα ,χωριστα οι παντες κ τα αλλα..!!! Mad Mad οπως κ συρταριερα που θελω απο εκει θα την παρω ουτε 100 ευρω ενω στα παιδικα καταστηματα εχουν απο 300 κ πανω!!εεε δεν ειμαστε για τετοια!! No No

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Ίνα, τι συγκινητικό εκ μέρους της... έχει μεγάλη καρδιά! Να ναι καλά το κορίτσι και να το ξεπεράσει γρήγορα.

Μου απάντησε η Αθηνά, ανατρίχιασα, το κορίτσι είχε ένα ατύχημα έπεσε από τη σκάλα και ήταν στο νοσοκομείο ως προχτές. Θα μας τα πει καλύτερα και η ίδια όταν μπορέσει να μπει, γιατί ακόμη δε μπορεί να σηκωθεί. Ευτυχώς ο μπεμπούλης της είναι καλά δεν έπαθε τίποτα, απλά αυτή υποφέρει από τους πόνους γιατί χτυπησε στη λεκάνη, είχε και συσπάσεις, ευτυχώς μέρα με τη μέρα πάει καλύτερα.

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 727892 Θέλετε να της στείλουμε όλες μαζί την αγάπη μας και τις ευχές μας να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα, και το μωράκι της να έρθει με το καλό στην ώρα του??

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 417472 Τα φιλιά μας Αθηνάκο σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!!!

ελα ρε συ??πω πω τι επαθε καλε η κοπελα??φυσικα θα τις στειλουμε κ τις ευχες μας κ την αγαπη μας να γινει γρηγορα καλα!!φυσικα εχει κοντα της κ τον Αγιο Ραφαηλ κ δεν θα την αφησει να παθει τπτ κακο!!

Αθηνακο περαστικουλια να αναψεις κ ενα κερακι οταν μπορεσεις!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 334590 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 20 334590

giotaki2

giotaki2
Άννα για πες λεπτομέριες για αυτη την ενδοεπικοινωνια με αισθητηρα για απνια, τι ακριβως είναι δε το χω δει.
Καλά με τις τιμές στις κούνιες μη το συζητάς έχουν ξεφύγει...

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!πωπω,δεν σας προλαβαινω!!!!!!
χαρα,μολις στειλω τον πεθερουλη μου,θα σε ενημερωσω,,σημερα τον εστειλα να δει για στρωματα..
λετιτσαπαιδαρος ο δικος σου!1800γρ??? Shocked Shocked μπραβο!
τινη,να ζησετε κοπελα μου κ με το καλο το μπεμπακι!!! Very Happy
σοφακι,ωραια η θεσ/νικη!!!μπραβο!!!
κατερινα,κ εγω εχω 34 αιματοκριτη,κ λιιιιιιγακι ανεβασμενα τα λευκα.αλλα δεν ανησυχησε ο γιατρος,αρα ουτε κ εγω.
μαμα ποπηκ εγω εβαζα ελειολαδο στον θυλασμο,κ αυτο με εσωσε..ουτε πληγες ουτε τιποτα,κ τωρα βαζω,κ στο στηθος κ στην κοιλια!

ακουστε τα δικα μου νεα τωρα..πηγα χθες να δω για κουνια που ελεγα,δεν μας αρεσε καθολου.στον γυρισμο,σταματησαμε στην εθνικη,στο περιστερη που εχει το mothercare,ηρα κ λητω.βρηκαμε 3 που μας αρεσαν πολυ.απο 250-280ευρω,χωρις στρωμα.μαλλον θα καταληξουμε στο λητω,γιατι μπορουν να μας ζωγραφισουν τον mickey..(το δωματιο ειναι mickey-minnie)κ μαλλον θα το κλεισουμε το σαββατο..ειδα κ την ενδοεπικοινωνια με αισθητηρα για απνια,χωρις καμερα 160,με καμερα 260.το πηρε καμια σας????
ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ανησυχος,απο το πρωι δεν μάφηνει να παρω ανασα.ολο σβουρες κ κλωτσιες κανει..αχ,τι με περιμενει οταν βγει..

καλημερα Αννα... για το angelcare κοιταγα κ εγω τωρα!!!! λεω να το παραγγειλω απο το amazon ειναι με εναν αισθητηρα, αλλα λενε οτι και με εναν κανει δουλεια http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401-Movement-Sensor-Monitor/dp/B0013FW5G8/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1342690983&sr=1-2 εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη απο ελλαδα... ακομη ομως δεν εχω βγαλει ακρη με τα εξοδα αποστολης...

emilou

emilou
τωρα διαβασα για την Αθηνα.... πω πω η κοπελα...

Αθηνουλα περαστικα... συντομα να γινεις καλα ευχομαι κοριτσι μου... αφου ειναι καλα το μωρακι, οι πονοι θα περασουν!! ολα θα πανε καλα...

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικά στην Αθηνούλα!Ευχομαι να σηκωθέι σύντομα!!

Χαρά αυτό που λες θα κάνω κι εγώ ακριβώς για τα έπιπλα.Κούνια και αλλαξιέρα από ΙΚΕΑ,μαζί με το ακριβότερο στρωμα που διαθέτει γιαυτήν.Ακόμα κι έτσι, είναι πολύ μεγάλη η διαφορά απ0ό τα υπόλοιπ ακαταστήματα,και ειλικρινά δε τους τα χαλαλίζω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ωραιο ειναι αυτο για την απνια παλι βρε κοριτσια αλλα ειναι πανακριβο!!γενικα εχουν ξεφυγει με τις τιμες στα βρεφικα Twisted Evil Twisted Evil θελεις μια περιουσια για να παρεις τα απαραιτητα!!να τα ειχαμε ευχαριστως να τα εδινα αλλα τωρα που δεν τα εχουμε τι γινεται!!
ωρες ωρες στεναχωριεμαι πολυ που δεν ειχε ερθει το μωρο τον καιρο που δουλευα κ εγω κ η δουλεια του αντρα μου πηγαινε πολυ καλυτερα να μπορω να χαρω ολη τη διαδηκασια!!τωρα σκεφτομαστε τα παντα απο την κλινικη,το δωματιο,τα ρουχαλακια.... Sad Sad Sad

emilou

emilou
τελικα στο amazon αν επιλεξεις FREE Super Saver Delivery (3-10 business days) ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης!! εγω λεω να το παρω... εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα γι αυτο

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:τελικα στο amazon αν επιλεξεις FREE Super Saver Delivery (3-10 business days) ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης!! εγω λεω να το παρω... εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα γι αυτο
κ εγω χθες που ρωτησα,καλο μου φανηκε,εχω βεβαια απο την μικρη,αλλα το χρησιμοποιουμε ακομα..αρα θελαμε ενα αλλο..100ευρω βγαινει απ'οτι υπολογισα..ειναι μεγαλη διαφορα..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιωτακι,εχει εναν αισθητηρα,που το βαζεις κατω απο το στρωμα του μωρου κ αν δεν αναπνεει πανω απο 20 δευτερολεπτα,βαραει συναγερμος.το συγκεκριμενο,εχει κ με καμερα, να βλεπεις το μωρο..κ εκτος απο να το ακους,σε ακουει κιολας,για να το καθησυχαζεις οταν κλαιει..

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:
emilou έγραψε:τελικα στο amazon αν επιλεξεις FREE Super Saver Delivery (3-10 business days) ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης!! εγω λεω να το παρω... εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα γι αυτο
κ εγω χθες που ρωτησα,καλο μου φανηκε,εχω βεβαια απο την μικρη,αλλα το χρησιμοποιουμε ακομα..αρα θελαμε ενα αλλο..100ευρω βγαινει απ'οτι υπολογισα..ειναι μεγαλη διαφορα..

η διαφορα σε σχεση με αυτο που πουλουν στην ελλαδα ειναι οτι εχει ενα αισθητηρα που βαζεις κατω απο το κρεβατι, ενω στην ελλαδα εχει 2 για να πιανει μεγαλυτερη εκταση του στρωματος... στο επισημο site βεβαια της εταιριας δεν εχει το μοντελο με τους 2 αισθητηρες, τωρα που το βρηκαν στην ελλαδα και το πουλαν δεν ξερω... πολυ φοβαμαι οτι ειναι ελληνικη πατεντα για να το πουλαν ακριβοτερα!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για δες αυτο?ειναι πιο παλιο μοντελο?γιατι ειναι τοσο φθηνο?ειναι κ με 2 αισθητηρες..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις