751 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! Παρ Ιουλ 27, 2012 1:12 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
ναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:κ μας μας εμειναν 14 κ σημερα...ουφφφφφφφφ
διακοπουλες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:κ μας μας εμειναν 14 κ σημερα...ουφφφφφφφφ
διακοπουλες?
ANNAST έγραψε:ναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:κ μας μας εμειναν 14 κ σημερα...ουφφφφφφφφ
διακοπουλες?
του χρονου ομως σοφακι θα γινει χαμος!!]sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:ναιιιι!!!!!!!!!!!!!!!sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:κ μας μας εμειναν 14 κ σημερα...ουφφφφφφφφ
διακοπουλες?
τι καλα!!!!!!!!!!!!!!εμεις δε θα παμε πουθενα φετος....
kat3r1na έγραψε:Άντε Χαρά,καλό δρόμο και να προσέχετε!!!
Βικ ενίσταμαι!!Το ελλειπτικό δεν το ειχα καθόλου κρεμάστρα!Απλά το πήρα μόλις έναν μήνα πριν την εγκυμοσύνη.Δλδ τι ήθελε το καλό μου,να χτυπιέμαι πάνω με την κοιλιά στο στόμα,για να δείξω οτι δεν πήγε στράφι???Άσε που είχα 3 μέρες το πιλάτες (και ευτυχως θα το έχω και μετα,γιατί ανανέωσα τη συνδρομή λίγο πριν την εγκυμοσύνη για 6 μηνες) οπότε άντε,ανέβαινα άλλες 2 στο μηχάνημα και πολύ ήταν..Κακεντρέχειες παιδί μου!!Άντρες!!
κακεντρεχειες δεν λες τιποτα..παντως εμας πανω στο διαδρομο εχουμε οτι θες,απο ποδηλατακι της μικρης,μηχανημα κοιλιακων....(αλοιμονο),τσαντες που καααααααποια στιγμη θα πανε αποθηκη...αστα να πανε δηλαδη..kat3r1na έγραψε:Άντε Χαρά,καλό δρόμο και να προσέχετε!!!
Βικ ενίσταμαι!!Το ελλειπτικό δεν το ειχα καθόλου κρεμάστρα!Απλά το πήρα μόλις έναν μήνα πριν την εγκυμοσύνη.Δλδ τι ήθελε το καλό μου,να χτυπιέμαι πάνω με την κοιλιά στο στόμα,για να δείξω οτι δεν πήγε στράφι???Άσε που είχα 3 μέρες το πιλάτες (και ευτυχως θα το έχω και μετα,γιατί ανανέωσα τη συνδρομή λίγο πριν την εγκυμοσύνη για 6 μηνες) οπότε άντε,ανέβαινα άλλες 2 στο μηχάνημα και πολύ ήταν..Κακεντρέχειες παιδί μου!!Άντρες!!
χρυσοχοιο..kat3r1na έγραψε:θέλω κι εγώ ογκρατέν διαίτης!!!Με διπλή δόση διαιτητικό τυρί παρακαλώ!!
Χριστινάκι εύχομαι περαστικά στον καλό σου,και να περάσετε όμορφα έστω και αυτές τις λίγες μερούλες.Ίσα ισα να αλλάξετε λίγο παραστάσεις.
Άννα τί μαγαζί έχετε?
ANNAST έγραψε:χρυσοχοιο..kat3r1na έγραψε:θέλω κι εγώ ογκρατέν διαίτης!!!Με διπλή δόση διαιτητικό τυρί παρακαλώ!!
Χριστινάκι εύχομαι περαστικά στον καλό σου,και να περάσετε όμορφα έστω και αυτές τις λίγες μερούλες.Ίσα ισα να αλλάξετε λίγο παραστάσεις.
Άννα τί μαγαζί έχετε?
το καταλαβα απο την προηγουμενη φωτο.. αρα ειμαστε συναδελφοι!!Kristinaki έγραψε:ANNAST έγραψε:χρυσοχοιο..kat3r1na έγραψε:θέλω κι εγώ ογκρατέν διαίτης!!!Με διπλή δόση διαιτητικό τυρί παρακαλώ!!
Άννα τί μαγαζί έχετε?
Aννουλα και μενα ο καλος μ εχει κοσμηματοπωλειο!!
Ευχαριστώ καλή μου... ευχομαι στο δικό σου τουλάχιστον να έχει air cool... δε παλεύεται αλλιώς, εγώ ευτυχώς τα έβαψα προχτές στο σπίτι με την αδερφή μου, βράδυ, στο μπαλκόνι, με ανεμηστήρα αγκαλιά αλλιώς δε θα το άντεχα...ANNAST έγραψε:γιωτακι με γειααααααα!!!!!! κ εγω εκλεισα την τεταρτη να παω να κανω ανταυγιες,αρα με βλεπω να πληττω..
αν δεν εχει,εγω δεν καθομαι,sorry κιολας.θα φυγω..κ πες μου τι θα κανω που θα παω κρητη κ δεν εχει ac εκει?θα πεθανωωωωωωω.....κ εχει κ κατι σαρανταριαααααα....giotaki2 έγραψε:Ευχαριστώ καλή μου... ευχομαι στο δικό σου τουλάχιστον να έχει air cool... δε παλεύεται αλλιώς, εγώ ευτυχώς τα έβαψα προχτές στο σπίτι με την αδερφή μου, βράδυ, στο μπαλκόνι, με ανεμηστήρα αγκαλιά αλλιώς δε θα το άντεχα...ANNAST έγραψε:γιωτακι με γειααααααα!!!!!! κ εγω εκλεισα την τεταρτη να παω να κανω ανταυγιες,αρα με βλεπω να πληττω..
κακεντρεχειες δεν λες τιποτα..παντως εμας πανω στο διαδρομο εχουμε οτι θες,απο ποδηλατακι της μικρης,μηχανημα κοιλιακων....(αλοιμονο),τσαντες που καααααααποια στιγμη θα πανε αποθηκη...αστα να πανε δηλαδη..[/quote]kat3r1na έγραψε:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης