776 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! Παρ Ιουλ 27, 2012 2:54 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω!σχολασα κ παω σπιτι για μαμ,ραντεβου το απογευματακι!!φιλακιαααα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giotaki2 έγραψε:Να ανοίξω εγώ τώρα ένα θεματάκι που με απασχολεί τελευταία...κι αν μπορούν οι εγκυούλες που είναι ήδη μανούλες να μας δώσουν τα φώτα τους...
Σερβιέτες λοχείας ποιες θα πάρουμε;Τι βηθάει τελικά?
- Κανονικές περιόδου για μεγάλη ροή/νυκτός,
- ειδικές λοχείας από φαρμακείο ή
- τενα για ακράτεια που λένε κάποιες?
Και όσο για τα εσώρουχα που υπάρχουν μιας χρήσης, βολεύουν για τις πρώτες μέρες ή καλύτερα με τα δικά μας?
γεια σου εμη!!!εγω γεννησα την κορη μου 3 οκτ,ειχα παρει μαζι μου φορμακι βαμβακερο με φανελακι απο μεσα.οχι σκουφακια κ τετοια βεβαια κ οταν βγηκαμε ειχε 25 βαθμους εξω κ εκανε λιγο ζεστη..σαραντησαμε 13 νοεμβιου κ την βολτα που πηγαμε εξω της φορεσα καλσονακι λεπτο,φουστιτσα κ λεπτο πουλοβερακι.emilou έγραψε:κ εγω θελω να κανω ερωτηση στις εμπειρες μανουλες... τι φορανε τα νεογεννητα την εποχη που θα γεννησουμε εμεις? μακρυμανικα? τα ποδαρακια πρεπει να ειναι μεσα? δεν εχω ιδεα τι πρεπει να παρω απο ρουχαλακια...
χαχαχα,θα περνανε βρε..θα σε βολεψουν,θα φορας με καλτσακια αργοτερα..emilou έγραψε:ασε που τα μακρυμανικα τα κοιτουσα χτες και σκεφτομουν πως θα περναω τα χερακια του απο μεσα!!!
Despoina83 έγραψε:Γεια σας Αννα και Έμυ!!!!
Κια γω δεν ξέρω τι να πάρω για αρχή για το μωρό, οπότε είπα να πάρω κανα δυο από το καθένα, να δω τι με βολευει και μετα στέλνω και μου παίρνουν....είδα και ένα τέλειο φορεματάκι και λέω να τη βγάλω με αυτό από το μαιευτήριο
2 ευρώ μ΄όνο!!!! ελπίζω να προλάβω τιποτα από βδομάδα που θα παω.....letitsa έγραψε:aaaaaaaaaaaa και αυτο που ξεχασα να πω στης τυχερες κοριτσομανες ειναι οτι στον ζαρα εχει ρουχαλακια με 2 ευρο και παπουτσακια αγκαλιας με 7 ευρο.... για τις αγορομανες οχι και πολλα αλλα και τα παιδικα τα h& m ειχε ωραιοτατες ζακετουλες με παντελονι 13 ευρο εγω πηρα παντελονακια και μπλουζακια η ζακετουλες γιατι φορμακια εχω απο την αδερφη μου
ANNAST έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!!!!χαρα,σοφακι,καλο ταξιδι να εχετε!βικακο,κουκλα εισαι μην αγχωνεσαι!!!!!!δεν σου φαινονται ΚΑΘΟΛΟΥ!
ινακο,τινη,δεν περιμενατε 2 εβδομαδες ακομα,να ερχομουν κ εγω?????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Ιουλ 27, 2012 8:02 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Ιουλ 27, 2012 8:16 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης