901 Απ: τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #32 Τρι Σεπ 18, 2012 2:39 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:οποτε κοντος ψαλμος ...... βρε γερο να ειναι και οτι να ναι .
ετσι ακριβως δεν θα σκασω αμα ειναι παλι αγορακι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamavivo έγραψε:οποτε κοντος ψαλμος ...... βρε γερο να ειναι και οτι να ναι .
thequeen86 έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχαχχαχαχχαχα καλα ρε αστες να λενε ....εσυ θελεις κοριτσι απο οτι καταλαβα????thequeen86 έγραψε:mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια.σκεφτομαι οτι αμα ξαναπει η πεθερα μου οτι περιμενω αγορι θα φαω φρικη
σου το λεει συνεχεια?
σε εχει πρηξει???
εντελως ομως κ αυτη κ η μανα μου πακετο.το αποκορυφωμα ηταν χτες οτι ειδε πως την κατουραγε ενα μωρο στη μαπα δν ειδε καθαρα φυλο αλλα αφου την κατουραγε στη μαπα το εδεσε οτι ειναι αγορι.ελεος κ δν ξερω κ απο ονειρα γμτ αχαχαχαχχαχαχ
Πες τους ειδα ενα κοριτσακι στον υπνο μου και με φιλουσε .....αχχαχαχαχχαχα να το κοψουν που χλωμο το βλεπω
ετσι ακριβως.ναι θελω κοριτσακι βεβαια πανω απο ολα γερο να ειναι κ οτι θελει ο θεος αλλα εχουν φαγωθει ποσο μαλλον οταν ξερουν οτι απο την αρχη εχω εντελως κ τελειως διαφορετικη εγκυμοσυνη σε σχεση με τον σωτηρη
1989 έγραψε:koritsia bohthhsteme k mena ligaki....exw ponoys edw k meres sth koilia k xamhla..k shmera exw poly komara k san mia tash gia emeto....lete na eimai egkyos?
nikoletta10 έγραψε:thequeen86 έγραψε:mamavivo έγραψε:αχαχαχχαχαχχαχα καλα ρε αστες να λενε ....εσυ θελεις κοριτσι απο οτι καταλαβα????thequeen86 έγραψε:mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια.σκεφτομαι οτι αμα ξαναπει η πεθερα μου οτι περιμενω αγορι θα φαω φρικη
σου το λεει συνεχεια?
σε εχει πρηξει???
εντελως ομως κ αυτη κ η μανα μου πακετο.το αποκορυφωμα ηταν χτες οτι ειδε πως την κατουραγε ενα μωρο στη μαπα δν ειδε καθαρα φυλο αλλα αφου την κατουραγε στη μαπα το εδεσε οτι ειναι αγορι.ελεος κ δν ξερω κ απο ονειρα γμτ αχαχαχαχχαχαχ
Πες τους ειδα ενα κοριτσακι στον υπνο μου και με φιλουσε .....αχχαχαχαχχαχα να το κοψουν που χλωμο το βλεπω
ετσι ακριβως.ναι θελω κοριτσακι βεβαια πανω απο ολα γερο να ειναι κ οτι θελει ο θεος αλλα εχουν φαγωθει ποσο μαλλον οταν ξερουν οτι απο την αρχη εχω εντελως κ τελειως διαφορετικη εγκυμοσυνη σε σχεση με τον σωτηρη
Δεν παίζει ρόλο,κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν είναι ενδεικτική για το φύλο του παιδιού,με μένα π.χ όλοι έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά οτι το 3ο ήταν αγόρι αλλά τους διαψεύσαμε πανηγυρικά κι εγώ και η Βικούλα μου....
1989 έγραψε:nai prospathoyme gia mwraki...eixa stis 28...hrthame se epafh 4,6,8,11 kai perimenw stis 25,26...
1989 έγραψε:se eyxaristw poly....elpizw na eimai...
1989 έγραψε:nai kalh moy exw... na antallaksoyme giati oxi...dhmhtra nikos tha me vreis...
1989 έγραψε:nai ayth eimai....
mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?
mama katerina έγραψε:σκεφτομαι πως ειμαι χαρουμενη που αυριο θα δω τις μαμαδοφιλες μου!!!!
ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?
καλα μαριλου μου εσυ??τι κανεις???
mariloy έγραψε:ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?
nikoletta10 έγραψε:mariloy έγραψε:ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!eirinaki έγραψε:mariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?
Καλησπέρα και στα 2 κορίτσια (εμεις Ειρήνη τα λέμε και στο fb εξάλλου)Είσαστε όλες καλά είμαστε όλοι καλά οπότε τι το καλύτερο....!!!!!
ΜARILOY μια απο τα ίδια εκτός απο την δουλειά....
ισμηνη έγραψε:δεν αντεχω αλλο σπασιμο νευρων δεν μπορω αλλο πια...ποσο πολυ εκμεταλλευση και χωρις λογο.τι
π@#$%δες ειναι αυτοι οι εργοδοτες ρε γαμωτο...
εχω 18μηνο ρε συ μεχρι τον απριλιο κ με πιεζει να παραιτηθω γιατι λεει δεν βγαινειeirinaki έγραψε:ισμηνη έγραψε:δεν αντεχω αλλο σπασιμο νευρων δεν μπορω αλλο πια...ποσο πολυ εκμεταλλευση και χωρις λογο.τι
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΣΑΤΙΣΕ?
ισμηνη έγραψε:εχω 18μηνο ρε συ μεχρι τον απριλιο κ με πιεζει να παραιτηθω γιατι λεει δεν βγαινειeirinaki έγραψε:ισμηνη έγραψε:δεν αντεχω αλλο σπασιμο νευρων δεν μπορω αλλο πια...ποσο πολυ εκμεταλλευση και χωρις λογο.τι
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΣΑΤΙΣΕ?
κ εγω απανταω χεστηκα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης