101 Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ! Τετ Ιουλ 14, 2010 11:26 pm
Στελλίτσα
Σιωπηλή δύναμη
valerakievelinaki έγραψε:κατερινιο δεν ξερω γιατι τα παιρνεις ετσι τα πραγματα !! δεν εχω κανεναν απολυτως κερδος απο τα λεγομενα μου και πραγματι αυτα ηταν τα λογια της μαιας !! γεννησα την πρωτη μου κορη στις 6/8/2006 και απο τοτε θηλαζω χωρις να σταματησω ουτε μια μερα και την δευτερη μου κορη δηλ θηλαζα σε ολη την δευτερη εγκυμοσυνη μου και καποιο διαστημα και τις δυο γιατι το γουσταρα εγω και ακομα το γουσταρω και δεν θελω να σκεφτω πως θα ερθει η μερα που θα σταματησει οποτε καταλαβαινεις αν ειμαι υπερ του θηλασμου και αν και ποσο γνωριζω τα οφελη του !! οσο για τη κοκα κολα ;;; αν με το που γεννιοντουσαν μαθαιναν αυτη την γευση ;;; θα την επιναν κανονικα σε ολα τα γευματα τους !! απλα εμας ευχαριστει να ξερουμε οτι θρεφουμε τα μωρακια μας ακομα και μετα την γεννα !! εμας βολευει που δεν εχουμε το αγχος ποτε εφαγε ;; ποσο εφαγε ;; αντε να αποστειρωσουμε , μην ξυπνησουμε μες την νυχτα κ τρεχουμε να βρασυμε νερο παμεμια βολτα και δεν κουβαλαμε την σαρα και την μαρα για ενα γευμα κλπκλπ ειναι η πραγματικοτητα ειτε θες να το δεχτεις ειτε οχι !!
καλε μην φουντωνεις πρωι-πρωι ουτε καφε δεν ηπιαμε.........
το θελω και το παραθέλω και γι' αυτο θηλαζω απλα δεν θηλαζω μονο γι'αυτο και σιγουρα και εσυ....αυτο που θελω να λεμε και να διαβασουν οι νεες που φοβουνται ειναι και τα ωφελη που θα εχει το παιδι τους που δεν ειναι μονο η θρεψη....
να πουμε λοιπον ποσο υπεροχα και μοναδικα νιωθουμε οταν κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια, τα θηλαζουμε και μπορουμε ταυτοχρονα να μαγειρευουμε, να σερφαρουμε, να περπαταμε στην παραλια ή στο βουνο και πολλα αλλα....ενω παραλληλα το παιδι ειναι ηρεμο δεν γκρινιαζει, δεν ειναι λαιμαργο, δεν ειναι παχυσαρκο (και δεν κινδυνευει να γινει) και εχει καλη ανυνα ο οργανισμος του απεναντι στα μικροβια και τους ιους τοσα αλλα......πολλα πολλα??
( οσο για την κοκακολα αρκετη διαφιμηση της καναμε απλα...δεν κολαει για μενα σε αυτη την κουβεντα που ανοιξαμε)