126 Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ! Πεμ Ιουλ 15, 2010 6:04 am
tzeni
Η ψυχή της παρέας!
επισης ρε κοριτσια εχετε ποτε ακουσει την εκφραση φοβαμαι να θηλασω????
εντυπωση μου κανει
εντυπωση μου κανει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπραβο ρε 12 ωρες εμεις ακομη ρε νικολεττα 4 το πολυ...nikoleta έγραψε:Η κόρη μου από 40 ημερών κοιμόταν 12ωρο. Δεν μου κόπηκε το γάλα θήλασα 13 μήνες, επίσης της έδινα πιπίλα από την πρώτη μέρα. Όπως είπε και μία μαμά πιο πριν, είναι κατά περίπτωση κάποια πράγματα και δεν πρέπει να είμαστε απόλυτεςΣτελλίτσα έγραψε:[κανεις δεν ειπε ότι εισαι κακια.....
ενημέρωση λέμε δεν υπάρχει!!
Αναρρωτηθηκες γιατι σου κόπηκε το γάλα? Μηπως το εβαζες σε προγραμμα? Κοιμοταν πολυ και δεν το ξυπναγες να θηλασει?
Το γαλα σταματαει όταν εμεις σταματαμε να θηλαζουμε.....το στηθος ειναι εργοστασιο παραγωγης γαλακτος... όσο το δουλευεις βγαζει...
Επίσης οι διαιτες καμια φορα μειωνουν την ποσοτητα και την ποιοτητα!
Ήμουν τυχερή τι να πω... ελπίζω στον μικρούλη να μην πληρώσω όλα τα σπασμένα!!!tzeni έγραψε:μπραβο ρε 12 ωρες εμεις ακομη ρε νικολεττα 4 το πολυ...nikoleta έγραψε:Η κόρη μου από 40 ημερών κοιμόταν 12ωρο. Δεν μου κόπηκε το γάλα θήλασα 13 μήνες, επίσης της έδινα πιπίλα από την πρώτη μέρα. Όπως είπε και μία μαμά πιο πριν, είναι κατά περίπτωση κάποια πράγματα και δεν πρέπει να είμαστε απόλυτεςΣτελλίτσα έγραψε:[κανεις δεν ειπε ότι εισαι κακια.....
ενημέρωση λέμε δεν υπάρχει!!
Αναρρωτηθηκες γιατι σου κόπηκε το γάλα? Μηπως το εβαζες σε προγραμμα? Κοιμοταν πολυ και δεν το ξυπναγες να θηλασει?
Το γαλα σταματαει όταν εμεις σταματαμε να θηλαζουμε.....το στηθος ειναι εργοστασιο παραγωγης γαλακτος... όσο το δουλευεις βγαζει...
Επίσης οι διαιτες καμια φορα μειωνουν την ποσοτητα και την ποιοτητα!
tzeni έγραψε:επισης ρε κοριτσια εχετε ποτε ακουσει την εκφραση φοβαμαι να θηλασω????
εντυπωση μου κανει
χαχαχα τα διαβασα ρε συ ολα μανιακη μανα !!!!απλα πραγματικα δεν εχω ξανακουσει καποια να λεει φοβαμαι να θηλασω!!Στελλίτσα έγραψε:tzeni έγραψε:επισης ρε κοριτσια εχετε ποτε ακουσει την εκφραση φοβαμαι να θηλασω????
εντυπωση μου κανει
αν διαβασεις το πρωτο μηνυμα αυτου του θεματος θα καταλαβεις απο που ξεκινησε η συζητηση........
απλα εδω εχει ξεφυγει τωρα το θεμα και νομιζουν αυτες που θηλασαν λίγο ή αυτες που δεν θηλασαν ή αυτες που δεν μπορεσαν οτι δεχονται επιθεση απο μανιακες μάνες που θηλαζουν ακομα και τους καταλογιζουν ευθυνες για να νιωσουν τυψεις!! φοβερο ε?
τι σου ειναι οι γυναικες........
Α!!!η συζητηση ξεκινησε απο μενα!!
και δεν ειμαι μανιακη καθολου!!
tzeni έγραψε:χαχαχα τα διαβασα ρε συ ολα μανιακη μανα !!!!απλα πραγματικα δεν εχω ξανακουσει καποια να λεει φοβαμαι να θηλασω!!Στελλίτσα έγραψε:tzeni έγραψε:επισης ρε κοριτσια εχετε ποτε ακουσει την εκφραση φοβαμαι να θηλασω????
εντυπωση μου κανει
αν διαβασεις το πρωτο μηνυμα αυτου του θεματος θα καταλαβεις απο που ξεκινησε η συζητηση........
απλα εδω εχει ξεφυγει τωρα το θεμα και νομιζουν αυτες που θηλασαν λίγο ή αυτες που δεν θηλασαν ή αυτες που δεν μπορεσαν οτι δεχονται επιθεση απο μανιακες μάνες που θηλαζουν ακομα και τους καταλογιζουν ευθυνες για να νιωσουν τυψεις!! φοβερο ε?
τι σου ειναι οι γυναικες........
Α!!!η συζητηση ξεκινησε απο μενα!!
και δεν ειμαι μανιακη καθολου!!
εγω ασχετο αλλα ακομη τον παλευω τον θηλασμο προσπαθω μαζι με συμπληρωμα και οσο παει!!!!αλλα οταν αρχισω την δουλεια θα το κοψω αναγκαστικα γιατι με το θηλαστρο οσες φορες προσπαθησα πανω απο 30 μλ δεν βγαζει!!
Κι εγώ από ότι ξέρω όταν χρησιμοποιείς θήλαστρο μαθαίνει το παιδί να πίνει πιο εύκολα με μπιμπερό και μετά κουράζεται στο στήθος με αποτέλεσμα να ''απειλείται'' ο θηλασμός. Να πω την προσωπική μου εμπειρία (ίσως βοηθήσω την Τζένη) με το θήλαστρο δεν έβγαζα σταγόνα... θήλασα όμως κανονικά και αποκλειστικά 13 μήνες. Επίσης καθαρά προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η πιπίλα δεν κάνει κακό (τουλάχιστον δεν έκανε σε εμένα) στο θηλασμό γιατί έδινα από την πρώτη μέρα. Το ίδιο έχω να πω και για το τσάι το οποίο επίσης έδινα από την πρώτη μέρα γιατί ο γιατρός μου είπε να δίνω υγρά όσο διψάει (και έπινε πολύ τσάι). Όσο για το χρόνο θηλασμού οι μαίες μας είπαν να μην κρατάμε παραπάνω από 30 λεπτά σύνολο. Αυτό το έκανα αλλά υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που ''ξέφευγα''!Στελλίτσα έγραψε:
Δηλαδη δεν βαζεις το παιδι στο στηθος σου?
Ρωταω απλα επειδη απο οτι γνωριζω ορισμενα θηλαστρα δεν κανουν τη θηλαστικη κινηση που κανει στο στομα του μωρου με αποτελεμα να βγαζει πιο λιγο γαλα. Βεβαια εδω στη συζητηση ειπε μια κυρια οτι αυτο δεν ισχυει με βαση τη δικη της εμπειρια...
εγω μπορω να δωσω πληροφοριες με βαση τη δικη μου εμπειρια.....
δεν χρεισιμοποιησα ποτε θηλαστρο, ποτε πιπιλα (προσπαθησα να της δωσω 2 μηνων και δεν ηθελε απο τοτε μεχρι και τωρα!)και επισης δεν χρησιμοποιησα ποτε ρολοϊ. θηλαζα απο τη πρωτη στιγμη οσο ηθελε και οποτε ηθελε. υπηρξαν 3-4 μερες που θηλαζα και 12 ωρες με μικρα διαλλειματα, εις γνωση μου οτι το παιδι περναει φαση αναπτυξης και πρεπει να καθησει παραπανω στο στηθος για να γινει η αναλογη παραγωγη γαλακτος! δεν εχω δωσει ποτε χαμομηλο ή νερο επισης!
απο τον 7ο μηνα που μπηκαμε στις στερεες τροφες δινω εννοειται νερο και τη θηλαζω κανονικα και μετα το μεσημεριανο και το απογευματινο της γιατι το θελει.
εγω μπορω και το κανω ολο αυτο επειδη δεν εργαζομαι και δοξα το Θεό ειμαι καλα στην υγεια μου! μακαρι να ηταν ετσι για ολες τις μανουλες!
8ou8oumi έγραψε:
Ερώτηση για όσες σταμάτησαν το θηλασμό. Γιατί σταματήσατε και πως ήταν για το μωράκι σας? Όταν το ζητούσε τί κάνατε?
Μην το σκέφτεσαι έτσι κοριτσάκι μου... όλες κάνουμε λάθη είτε από επιλογή είτε από άγνοια που μετά μετανιώνουμε για αυτά. Μην τιμωρείς τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο. Ίσα ίσα που τώρα ξέρεις και στο 2ο δε θα κάνεις το ίδιο λάθος. Ξέχασέ το και προχώρα, έχεις τόσα να δώσεις στον μπεμπουλίνο σου, αυτό είναι το λιγότερο!peppy-mama έγραψε:
ΕΧς ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ 2Ο ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΟ ΜΟΥ...
nikoleta έγραψε:Μην το σκέφτεσαι έτσι κοριτσάκι μου... όλες κάνουμε λάθη είτε από επιλογή είτε από άγνοια που μετά μετανιώνουμε για αυτά. Μην τιμωρείς τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο. Ίσα ίσα που τώρα ξέρεις και στο 2ο δε θα κάνεις το ίδιο λάθος. Ξέχασέ το και προχώρα, έχεις τόσα να δώσεις στον μπεμπουλίνο σου, αυτό είναι το λιγότερο!peppy-mama έγραψε:
ΕΧς ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ 2Ο ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΟ ΜΟΥ...
valerakievelinaki έγραψε:το αλλο που το πας ;; αν ειναι αγορι μπορεις να καταψυξεις γαλα για το στρατιωτικο του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης