801 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 18!!!* Δευ Σεπ 03, 2012 11:17 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια μπήκα στον υπολογιστή μου στη δουλειά από το σπίτι να δω τα αποτελέσματά μου, όσα βγαίνουν αυθημερόν, από τις πρωινές μου εξετάσεις. Η γενική έδειξε ανεβασμένα λευκά, 14.800 (καλά είχα φτάσει και 19.400) αλλά πιο πολύ με ανησύχησε η γεν. ούρων που μου έβγαλε ένα σταυρό (+) λεύκωμα στα ούρα. Για να σας δώσω να καταλάβετε περίπου, το λευκωμα στα ούρα είναι δέικτης προδιάθεσης για προεκλαμψία, σε συνδυασμό βέβαια με αυξημένη πίεση και οίδημα από κατακράτηση στα άκρα. Τις τελευταίες μέρες επίσης έχει αρχίσει η πίεσή μου από 5 με 9 που είναι τα νορμάλ υποτασικά μου, να φτάνει στο 12 με 8 που είναι τα απόλυτα φυσιολογικά, αλλά όχι για μένα. Από την άλλη ένας σταυρός λεύκωμα είναι ίσως η αρχή του κακού, ίσως και τίποτα..αύριο θα τηλ στη μικροβιολόγο μας να ρωτήσω αν πρέπει να ανησυχήσω και ο Θεός βοηθός..Αγχώθηκα πάντως..
Πηνελόπη μου, περαστικούλια στο γονατάκι, να γίνει γρήγορα καλά..ευτυχώς δεν χτύπησες πουθενά αλλού και γενικώς το πήρες καλά!
Κορίτσια μου εδώ ούτε Η&Μ έχουμε και τα βρεφικά καταστήματα είναι πανάκριβα. Δυστυχώς με το άλλοθι των μεταφορικών στο νησί, τα ίδια πραγματάκια στο Ηρακλειο τα αγοράζουμε ακριβότερα..ακόμη δεν έχω πάρει ένα σουτιέν θηλασμούτης προκοπής γιατί κάτω από 40 ευρώ δεν έχω βρει, εκτός από τους κινέζους που δεν το κόβω να με βολεύει τελικά..
Έμη μου, Χαρά, Μαράκι φιλιά!
Πηνελόπη μου, περαστικούλια στο γονατάκι, να γίνει γρήγορα καλά..ευτυχώς δεν χτύπησες πουθενά αλλού και γενικώς το πήρες καλά!
Κορίτσια μου εδώ ούτε Η&Μ έχουμε και τα βρεφικά καταστήματα είναι πανάκριβα. Δυστυχώς με το άλλοθι των μεταφορικών στο νησί, τα ίδια πραγματάκια στο Ηρακλειο τα αγοράζουμε ακριβότερα..ακόμη δεν έχω πάρει ένα σουτιέν θηλασμούτης προκοπής γιατί κάτω από 40 ευρώ δεν έχω βρει, εκτός από τους κινέζους που δεν το κόβω να με βολεύει τελικά..
Έμη μου, Χαρά, Μαράκι φιλιά!