Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσουδια μου καλημερα τι κανετε??? εγω επιτελους εκανα τις εξετασεις μου και τωρα την πεμπτη θα παρουμε αποτελεσματα ....στημμενη βεβαια απο τις 6,30 για να πιασω σειρα συν οτι πηρε και την γλυκοζη μλπιαχ δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι .....παει ομως τελειωσε ....
εσεις αγαπες μου τι κανετε???

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!!! Ολα αυτα τα χαρτια στο ικα τα καταθετεις!!! Ναι πρεπει 56μερες πριν την πητ σου! Αλλα παρε κ κλεισε ραντεβου κ με γιατρο του ικα γιατι πρεπει κ αυτος να υπογραψει την πητ οχι μονο ο ιδιωτης!!!! Τα 900ναι νομιζω τα παιρνουμε ετσι κ αλλιως αλλα νομιζω πληρωνονται κατευθειαν στο νοσοκομειο αν γεννησεις εκει! Δλδ δν περνανε απ τα χερια σου καθολου!!!
Δημητρουλα μου τοση ξεκουραση που θα χεις προσφερει στην πριγκιπισσα σου θα πρεπει να σε ευγνωμωνει οταν γεννηθει!!!! Ειπαμε θα ναι η τοσοδουλα νεραιδουλα μας!!!! Η πιο γλυκια μπεμπουλα του φορουμ!!!

Μπου

Μπου
Καλημερουδια κ στις υπολοιπες φουσκωκοιλιτσες!!!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Καλημερα!!! Ολα αυτα τα χαρτια στο ικα τα καταθετεις!!! Ναι πρεπει 56μερες πριν την πητ σου! Αλλα παρε κ κλεισε ραντεβου κ με γιατρο του ικα γιατι πρεπει κ αυτος να υπογραψει την πητ οχι μονο ο ιδιωτης!!!! Τα 900ναι νομιζω τα παιρνουμε ετσι κ αλλιως αλλα νομιζω πληρωνονται κατευθειαν στο νοσοκομειο αν γεννησεις εκει! Δλδ δν περνανε απ τα χερια σου καθολου!!!
Δημητρουλα μου τοση ξεκουραση που θα χεις προσφερει στην πριγκιπισσα σου θα πρεπει να σε ευγνωμωνει οταν γεννηθει!!!! Ειπαμε θα ναι η τοσοδουλα νεραιδουλα μας!!!! Η πιο γλυκια μπεμπουλα του φορουμ!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σου!!!! Wink Wink Wink Wink

eirini2

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εγω δυστυχως επιδομα τοκετου δεν θα παρω αυτη τη φορα.ειμαι στο τυδκυ αφου δουλευω σε παιδικο σταθμο του δημου.το τυδκυ ειναι στον εοππυ και οπως μου ειπανε δεν δικαιουμαι επιδομα τοκετου επειδη θα γεννησω στο αρεταιειο που ειναι δημοσιο νοσοκομειο και ειναι συμβεβλημενο με τον εοππυ.
δημητρα κρατα γερα και το κοριτσακι σου θα ειναι καλα.
ευη ξεκοψε τους απο τωρα να μην ανακατευονται σπιτι σου γιατι θα ανακατευονται και μετα στην ανατροφη του παιδιου.

demmy29

demmy29
Καλημερα!!! Ολα αυτα τα χαρτια στο ικα τα καταθετεις!!! Ναι πρεπει 56μερες πριν την πητ σου! Αλλα παρε κ κλεισε ραντεβου κ με γιατρο του ικα γιατι πρεπει κ αυτος να υπογραψει την πητ οχι μονο ο ιδιωτης!!!! Τα 900ναι νομιζω τα παιρνουμε ετσι κ αλλιως αλλα νομιζω πληρωνονται κατευθειαν στο νοσοκομειο αν γεννησεις εκει! Δλδ δν περνανε απ τα χερια σου καθολου!!!
Δημητρουλα μου τοση ξεκουραση που θα χεις προσφερει στην πριγκιπισσα σου θα πρεπει να σε ευγνωμωνει οταν γεννηθει!!!! Ειπαμε θα ναι η τοσοδουλα νεραιδουλα μας!!!! Η πιο γλυκια μπεμπουλα του φορουμ!!![/quote] Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 315810 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 377361

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα,κοριτσια!σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες.με τη σειρα μου σας ευχομαι να πανε ολα καλα.απ'οτι βλεπετε παραπανω ακομα εδω με τη μπεμπουλιτσα βολεμενη.

Μπου

Μπου
Να σαι καλα Ζωη μου μακαρι να ισχυει το ιδιο και για σενα και να τα απρεις ολα!! Ειρηνη μου τουλαχιστον δεν θα πληρωσεις εσυ το νοσοκομειο!!!!
Σοφακι θα τον φας οοοοοοοοοοοοοοολο το μηνα ε;;; τι πολυ της αρεσε εκει μεσα ρε συ!!!! χαχα! αντε 2 μερουλες ακομη!!!

Μπου

Μπου
demmy29 έγραψε:Καλημερα!!! Ολα αυτα τα χαρτια στο ικα τα καταθετεις!!! Ναι πρεπει 56μερες πριν την πητ σου! Αλλα παρε κ κλεισε ραντεβου κ με γιατρο του ικα γιατι πρεπει κ αυτος να υπογραψει την πητ οχι μονο ο ιδιωτης!!!! Τα 900ναι νομιζω τα παιρνουμε ετσι κ αλλιως αλλα νομιζω πληρωνονται κατευθειαν στο νοσοκομειο αν γεννησεις εκει! Δλδ δν περνανε απ τα χερια σου καθολου!!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 315810 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 377361 [/quote] Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 15419 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 15419 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 15419 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 15419 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 415870 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 415870 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 315810 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 379767 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 377361 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 377361 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 377361 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 727892 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 727892 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 727892

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Της αρεσει οτι τρωει τα παντα,εχει την ησυχια της,κανεις δε τη ζουλαει.ε,τι αλλο;αλλα οι μερες περασανε και αν δεν ερθει απο μονη της,την αλλη τεταρτη μπαινω με προκληση.

evi86

evi86
Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε;Εγω μολις γυρισα απ'την δουλεια,θα φαω και μετα εχουμε να ψησουμε τις πιπεριες με τον αντρα μου και ξανα δουλεια.Κατι μου λεει πως το βραδυ θα πεσω ξερη.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρε ρε ευη,της την ειπε ο γιος της και την εκανε με ελαφρα για τις πιπεριες?!μπραβο της....μετα θα φταις εσυ....αρε κατι γυναικες! Twisted Evil

δημητρουλα βαστα, ξαααααααπλωνε και η μπεμπα θα σε ανταμειψει...
ουφ τρεξιμο σημερα,αλλα τελειωσα.το απογευμα θα παμε ναδουμε τον μπεμπη....

πηρα κατι πλαστελινες της ιωαννας επωνυμης εταιρειας. αν ειναι δυνατον, ηταν χαλασμενες Twisted Evil
πηρα τηλ στην εταιρεια που τα εισαγει και τι δεν ακουσανε????θα μου στειλουν λεει αλλες να τις αντικαταστησουν και ενα δωρακι....αρε ελλαδαρα και ο αγιος φοβερα θελει....

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:αρε ρε ευη,της την ειπε ο γιος της και την εκανε με ελαφρα για τις πιπεριες?!μπραβο της....μετα θα φταις εσυ....αρε κατι γυναικες! Twisted Evil

δημητρουλα βαστα, ξαααααααπλωνε και η μπεμπα θα σε ανταμειψει...
ουφ τρεξιμο σημερα,αλλα τελειωσα.το απογευμα θα παμε ναδουμε τον μπεμπη....

πηρα κατι πλαστελινες της ιωαννας επωνυμης εταιρειας. αν ειναι δυνατον, ηταν χαλασμενες Twisted Evil
πηρα τηλ στην εταιρεια που τα εισαγει και τι δεν ακουσανε????θα μου στειλουν λεει αλλες να τις αντικαταστησουν και ενα δωρακι....αρε ελλαδαρα και ο αγιος φοβερα θελει....

Αθανασια το θεμα ειναι να καταλαβει καποια πραγματα και δεν με ενδιαφερει αν θα βοηθαει η οχι.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Ολα καλά? Φτάνει με την πεθερά, πολύ σημασία της δώσαμε!!

Λοιπόν, ήθελα να σας πω οτι είδα προχθές μια ταινία "Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" που παίχτηκε πρόσφατα στα σινεμά.

Αυτή εδώ είναι
http://www.imdb.com/title/tt1586265/

Εντάξει, δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο, αλλά περνάς ευχάριστα, έχει την πλάκα της, και λόγω θέματος ταυτιζόμαστε όσο νάναι!!!

evi86

evi86
Ουφφ κοριτσια ευτυχως δεν θα παω δουλεια.Με ειδοποιησαν πως ακυρωθηκε το ραντεβου(ενα ειχα μονο σημερα το απογευμα).Τζαμπα θα εκανα πηγαινε ελα δηλαδη.Εχω αφησει τωρα τον αντρα μου να κανει τις πιπεριες γιατι εγω αρχισα να ζεσταινομαι και δεν με κρατουσαν τα ποδια μου

Μπου

Μπου
Ευη μου η δικη σου κοιλιτσα ειναι αυτη;;;;
Αντε θα ξεκουραστεις επιτελους!!! Κ γω ειχα 2,5ωρες ιδιαιτερο κ πονεσε η μεσουλα μου να καθομαι!!!!
Τι καλα που θα κανει ο αντρουλης σου τις πιπεριες!!!!!! Παρε μια βενταλια κ απολαυσε τη δροσια!!!!χαχα!!!
Κ εγω περιμενω να γυρισει ο καλος μου για να δουμε αυτη την ταινια!!!!<3 afro χ

evi86

evi86
Μπου έγραψε:Ευη μου η δικη σου κοιλιτσα ειναι αυτη;;;;
Αντε θα ξεκουραστεις επιτελους!!! Κ γω ειχα 2,5ωρες ιδιαιτερο κ πονεσε η μεσουλα μου να καθομαι!!!!
Τι καλα που θα κανει ο αντρουλης σου τις πιπεριες!!!!!! Παρε μια βενταλια κ απολαυσε τη δροσια!!!!χαχα!!!
Κ εγω περιμενω να γυρισει ο καλος μου για να δουμε αυτη την ταινια!!!!<3 afro χ

Αναστασια μου δεν ειναι αυτη η κοιλιτσα μου,καταρχην αυτη ειναι το 1/3 απο την δικια μου.Σου ειχα πει πως θα βαλω αλλα δεν ειχα και πολυ χρονο,ελπιζω να καταλαβαινεις.Ταινια βλεπω...Αντε χαρειτε την αγκαλιτσα!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια γεια σας!
Παλι προβλημα ειχα με το ιντερνετ.
Θα προσπαθησω να διαβασω ολα τα νεα σας αλλα θελω χρονο.Ελπιζω να ειστε ολες καλα!
Εγω αυριο θα παω να δω τη μπεμπουλα μου και λογικα θα μου γραψει να κανω και την καμπυλη.δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη γιατι τις δυο τελευταιες μερες οι μετρησει που κανω μονη μου δεν ειναι πολυ καλες.Θα φανει!

Περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο για να το απλωσω.

εχω τελειωσει με τα ψωνια για την μπεμπουλα!Κατι μικροπραγματα μεινανε που ειπρ=ε πως θα μου τα παρει η πεθερα μου αλλα θα φανει κι αυτο!
Εσεις κανατε τα ψωνια ας?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα καλημερα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 215994
μου ακυρωσε το χθεσινο ραντεβου ο γιατρος που θα εκανε τον υπερηχο Twisted Evil Twisted Evil
απο τα νευρα μου πηγα βολτα να ξεχαστω. εχω σημερα ραντεβου στις 12,30 να τον δουμε.θα παρω και την ιωαννα μαζι μου. Very Happy Very Happy Very Happy
μου αρεσει που ειμαι και και μανα με πειρα, Shocked
εχω παρει μονο 5 φορμακια για τον μπεμπη.τιποτα αλλο. φεεεετα που λεει και μια φιλη μου χιχιχι
εγω εχω χρονο μπροστα μου.
μαρκελα εχω νεα, περιμενω και απο καποιον αλλο νεα να σε ενημερωσω καλυτερα. πες μου σε ποιο ικα ανηκει ο εργοδοτης,στους αγ. ανργυρους????

παω για σιδερο,ερχεται και η ναοτικη βοηθεια σημερα-πεθερα- για μπαλκονι και τζαμια Very Happy
φιλακια

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αγαπουλες μου τι κανετε???????
εμεις εδω μεγαλωνουμε χιχιχι εχθες το βραδυ μαλλον γυρισε η μπεμπα και ενιωθα κατι ψηλα στο στομαχι τι ηταν αυτο δεν μπορεσσα να καταλαβω ...εχει κανει αισθητη την παρουσια τις χαχα...
Ψωνακια εχουμε κανει κατι λιγα η μαμα μου δηλαδη φορμακια κ τετοια τιποτα αλλο δεν εχουμε παρει ...θα μας δωσουν ενα λικνο για τον πρωτο καιρο και μετα θα παρουμε κουνια το μονο που σκεφτομαι να παρω ειναι καροτσακι αλλα ολοι μου λενε οχι ακομα θα δουμε οσο για το δωματιο τις μπεμπας χαχαχα ακομα ειναι γραφειο μονο τα χρωματα ειναι για την μπεμπα....δεν πειραζει ομως σιγα σιγα για να απολαυσω την διαδικασια!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 215994

να και μια φωτο με την κοιλιτσα μας εχθες την τραβηξαμε στο δωματιο της μπεμπας χαχαχαχα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα,
κι εγώ απο ψώνια απολύτως τίποτα, κι εμάς το δωμάτιό μας είναι ακόμα γραφείο και όχι παιδικό δωμάτιο.

Εγώ βασικά περιμένω προς τα τέλη Οκτώβρη που θα βγω αναγκαστικά σε άδεια απο το ΙΚΑ. Οπότε θα έχω μπροστά μου πάνω απο 1,5 μήνα που θα κάθομαι όλη μέρα και δε θα έχω άλλη ασχολία. Ε, τότε θα γίνουν όλα, διαμόρφωση δωματίου, ψώνια κλπ. Τώρα μαζί με τόσες ώρες δουλειά και διάφορα που έχω στο κεφάλι μου, αποκλείεται να ασχοληθώ.

Κι εμένα μια καλαθούνα για τον πρώτο καιρό να την έχω δίπλα στο κρεβάτι θα μου τη δώσει η κουμπάρα μου. Α, κι έχω πάρει ήδη απο ένα φίλο στη δουλειά αποστειρωτή και μου είπε θα μου δώσει και θήλαστρο. Συν οτι οι γονείς μου έχουν στο σπίτι τους πλαστικό μπανάκι και παρκοκρέβατο (απο τον μπέμπη του αδερφού μου, που μένουν εκτός Αθηνών, για όταν έρχονται)

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:Καλημέρα,
κι εγώ απο ψώνια απολύτως τίποτα, κι εμάς το δωμάτιό μας είναι ακόμα γραφείο και όχι παιδικό δωμάτιο.

Εγώ βασικά περιμένω προς τα τέλη Οκτώβρη που θα βγω αναγκαστικά σε άδεια απο το ΙΚΑ. Οπότε θα έχω μπροστά μου πάνω απο 1,5 μήνα που θα κάθομαι όλη μέρα και δε θα έχω άλλη ασχολία. Ε, τότε θα γίνουν όλα, διαμόρφωση δωματίου, ψώνια κλπ. Τώρα μαζί με τόσες ώρες δουλειά και διάφορα που έχω στο κεφάλι μου, αποκλείεται να ασχοληθώ.

Κι εμένα μια καλαθούνα για τον πρώτο καιρό να την έχω δίπλα στο κρεβάτι θα μου τη δώσει η κουμπάρα μου. Α, κι έχω πάρει ήδη απο ένα φίλο στη δουλειά αποστειρωτή και μου είπε θα μου δώσει και θήλαστρο. Συν οτι οι γονείς μου έχουν στο σπίτι τους πλαστικό μπανάκι και παρκοκρέβατο (απο τον μπέμπη του αδερφού μου, που μένουν εκτός Αθηνών, για όταν έρχονται)

μια χαρα και εμεις καπως ετσι θα την βγαλουμε...δεν χρειαζονται κ πολλα εξοδα ειναι η αληθεια....εμεις θα τα παρουμε τα περισσοτερα απο μια ξαδερφη του αντρα μου που ειναι σχεδον ολα καινουργια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις όμορφες κοιλίτσες!!!

Αθανασία περιμένουμε νέα!!! Όσες έχετε την καμπύλη να μην ανησυχείτε (ακόμα και αν κάνετε ζάχαρο αυτό ρυθμίζεται και σπάνια να μείνει μετά την εγκυμοσύνη) και να τρώτε καλά τις προηγούμενες μέρες (όχι δίαιτες κλπ) για να δείξει πιο σωστά η καμπύλη.

Καλά, κι εγώ που είμαι στον 8ο πλέον δεν έχω αγοράσει τίποτα απολύτως για το μωρό. Τι να λέμε, εδώ δεν είχα αγοράσει ούτε στη "μεγάλη", τα πήρα όλα όταν ήμουν στο μήνα μου και βασικά ρουχαλάκια ελάχιστα (μου φέρανε κιόλας). Οπότε, έεεεεεχουμε καιρό! Razz

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες κοιλίτσες!!!

Αθανασία περιμένουμε νέα!!! Όσες έχετε την καμπύλη να μην ανησυχείτε (ακόμα και αν κάνετε ζάχαρο αυτό ρυθμίζεται και σπάνια να μείνει μετά την εγκυμοσύνη) και να τρώτε καλά τις προηγούμενες μέρες (όχι δίαιτες κλπ) για να δείξει πιο σωστά η καμπύλη.

Καλά, κι εγώ που είμαι στον 8ο πλέον δεν έχω αγοράσει τίποτα απολύτως για το μωρό. Τι να λέμε, εδώ δεν είχα αγοράσει ούτε στη "μεγάλη", τα πήρα όλα όταν ήμουν στο μήνα μου και βασικά ρουχαλάκια ελάχιστα (μου φέρανε κιόλας). Οπότε, έεεεεεχουμε καιρό! Razz

αυτο ακριβως λεω και εγω εχουμεεεεε καιροοοοοοο Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες κοιλίτσες!!!

αυτο ακριβως λεω και εγω εχουμεεεεε καιροοοοοοο Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 17 328109

Χεχεχε! Όχι άγχος και γι αυτό!!!!!

Παρεπιπτόντως Ζωούλα φτου σου ωραία κοιλίτσα!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις