701 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Δευ Σεπ 24, 2012 2:01 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς ήρθες Χριστίνα...Με το καλό να έρθει κ εσάς το μωράκι σας....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Καλώς ήρθες Χριστίνα...Με το καλό να έρθει κ εσάς το μωράκι σας....
Christina_Kandi έγραψε:crazymommy έγραψε:
Καλωσήρθες Χριστίνα!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι σας είπαν;
Κοριτσάκιιιιιιι!!!!!!! έχουμε γεμίσει ροζ!!! (εκτός από το κρεβατάκι και το καρότσι που τα πήραμε σε ουδέτερο χρώμα γιατί θέλουμε και αγοράκι στο μέλλον )
crazymommy έγραψε:REINE έγραψε:θα πρέπει να πάς στο τμήμα παροχών για να σου δώσει το χαρτί που γράφει το ποσό που θα πληρωθείς και αυτό θα το πας στον εργοδότη.
την άλλη εβδομάδα θα τα καταθέσω εγώ αλλά για την αναρρωτική προς το παρόν ο άντρας μου έτσι κάνει...
υπομονή με τον πόνο στη μέση κουκλίτσα μου..όλες ένα πόνο λίγο πολύ τον έχουμε!
Ειρήνη μου καλημέρα!
Το θέμα είναι ότι εκεί ήμουνα και ρώτησα την υπάλληλο που μου έφτιαξε τα χαρτιά για αυτό το χαρτί. Και αυτή μου είπε ότι δεν μπορούσε να το βγάλει τώρα κλπ. Λέτε να μου έλεγε βλακείες επειδή βαριόταν; Αυτό το χαρτί δε θα έπρεπε να το πάρω κατευθείαν μαζί με τη βεβαίωση ότι κατέθεσα τα δικαιολογητικά;
Άσε, αυτός ο πόνος στη μέση... Γκρρ... Και ήλπιζα ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη θα με ξεχνούσε!!! Αλλά που...! Υπομονή, τι να κάνουμε, θα το αντέξουμε κι αυτό!!!
Christina_Kandi έγραψε:Ο μπαμπάς μου έχει πλάκα!Πήγαμε με τη μαμά και τον μπαμπά για να πάρω τζιν εγκυμοσύνης και την ώρα που το δοκίμαζα αυτός χάζευε τα καρότσια,επειδή είπε ότι θέλει να το πάρει δώρο για την εγγονή του. Πληρώσαμε,βγαίνουμε έξω με τη μαμά και της λέει "Δε βρήκα αυτό που ήθελα". Τον κοιτάζω παραξενεμένη γιατί δεν είδα να του έκανε καμιά πωλήτρια ενημέρωση για τα καρότσια και λέω τώρα τι ψάχνει αφού κι αυτός άσχετος είναι από αυτά. Ε, τον ρωτάω τι ακριβώς έψαχνε δηλαδή και μου λέει σοβαρά: ΡΟΖ ΚΑΡΟΤΣΙ!
evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
Εγώ θα το γεμίσω τίποτα τζίτζιλι-μίτζιλι μαζί με την πεθερά μου, ή κάνα κομμάτι ύφασμα θα βάλω απ'έξω, θα δω... Και εγώ είχα σταμπάρει ένα φουξ. Ααααχ ωραία είναι τα κοριτσίστικα!!!!!!crazymommy έγραψε:
Αχαχα, εγώ είχα σταμπάρει το καρότσι μας σε μωβ (το αγαπημένο μου χρώμα) αλλά ο αντρούλης μου είχε διαφορετική άποψη... Κι έτσι το πήραμε κι εμείς σε ουδέτερο τότε, μήπως και έρθει αγόρι μετά... Αλλά μπαααα... Θα το έχω άχτι το μωβ καρότσι!!!
evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
REINE έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
για πες Εύη τα παρήγγειλες όλα τα έπιπλα για το δωμάτιο?? από πού τα πήρες?? θα ήθελ ανα μου πεις για αλλαξιέρα τι πήρες??
όλο το έπιπλο ή μονο μια πλαστική αλλαξιέρα?
REINE έγραψε:δεν ξέρω πολύ ταλαιπωρία μας κάνουν!!
και σκέψου ότι τα αργούν και τα λεφτά..κι εγώ για την αναρρωτική που είμαι κάτι ψίχουλα μου έχουν βάλει μέχρι τώρα...
αφού δεν τέλειωσες, σίγουρα θα πρέπει να ξαναπας στο ΙΚΑ για να σε διαφωτίσουν το τι πρέπει να κάνεις..
Christina_Kandi έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
Καλώς σας βρήκα!Εμείς ακόμα το δικό μας κρεβάτι περιμένουμε γιατί μετακομίσαμε και αυτός ο βλάκας είχε πει θα μας το στείλει 15/9 και ακόμα έρχεται το κρεβάτι. Της μπέμπας θα μας έρθει τέλη Οκτωβρίου, αλλά εμείς δε θα κάνουμε ακόμα παιδικό, θα την έχουμε δίπλα μας!
evi86 έγραψε:REINE έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
για πες Εύη τα παρήγγειλες όλα τα έπιπλα για το δωμάτιο?? από πού τα πήρες?? θα ήθελ ανα μου πεις για αλλαξιέρα τι πήρες??
όλο το έπιπλο ή μονο μια πλαστική αλλαξιέρα?
Πηραμε ολο το δωματιο που μετρατρεπεται σε εφηβικο.Στην κοζανη βρηκαμε ενα μαγαζι (οχι γνωστο) το οποιο κλεινει και τα δινει ολα μισοτιμης.Πηραμε πλαστικη αλλαξιερα και θα την βαλουμε πανω στην συρταριερα.Ηταν ευκαιρια να τα παρουμε ολα μαζι γιατι οι υπολοιπες τιμες που βλεπαμε ηταν φωτια....
crazymommy έγραψε:REINE έγραψε:δεν ξέρω πολύ ταλαιπωρία μας κάνουν!!
και σκέψου ότι τα αργούν και τα λεφτά..κι εγώ για την αναρρωτική που είμαι κάτι ψίχουλα μου έχουν βάλει μέχρι τώρα...
αφού δεν τέλειωσες, σίγουρα θα πρέπει να ξαναπας στο ΙΚΑ για να σε διαφωτίσουν το τι πρέπει να κάνεις..
Ναι, άστα να πάνε, ρώτησα την κοπέλα και μου είπε για 2 μήνες καθυστέρηση!!!! Ελπίζω να έκανε λάθος! Θα έχω γεννήσει μέχρι τότε!!! Τι να πω, τουλάχιστον ας μπούνε γιατί αν κηρύξουμε και καμιά πτώχευση ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά...!
Στάνταρ θα πρέπει να ξαναπάω στο ΙΚΑ για το χαρτί, μου το είπαν άλλωστε. Από Τετάρτη και μετά. Βέβαια μου είπαν ότι δε χρειάζεται απαραιτήτως να είμαι εγώ, αρκεί ο οποιοσδήποτε δικός μου μαζί με το βιβλιάριο και δε χρειάζεται εξουσιοδότηση. Αλλά θα δούμε αν θα τα καταφέρω να πάει ο αντρούλης μου... Αλήθεια, όταν έρθει η σειρά σου για τα χαρτιά να μου πεις αν σου έκαναν το ίδιο (εύχομαι να μην έχεις τέτοια...).
evi86 έγραψε:
Εμας εχει ξεχωριστο κρεβατι και η κουνια γινεται γραφειο μετα.Οποτε τον πρωτο καιρο θα κοιμαμαι εκει,θα συνηθησει και το δωματιο και δεν θα αλλαξει κλιμα(θα ειναι και πιο ευκολο για οταν θα ειναι μονο του.
evi86 έγραψε:Christina_Kandi έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
Καλώς σας βρήκα!Εμείς ακόμα το δικό μας κρεβάτι περιμένουμε γιατί μετακομίσαμε και αυτός ο βλάκας είχε πει θα μας το στείλει 15/9 και ακόμα έρχεται το κρεβάτι. Της μπέμπας θα μας έρθει τέλη Οκτωβρίου, αλλά εμείς δε θα κάνουμε ακόμα παιδικό, θα την έχουμε δίπλα μας!
Εμας εχει ξεχωριστο κρεβατι και η κουνια γινεται γραφειο μετα.Οποτε τον πρωτο καιρο θα κοιμαμαι εκει,θα συνηθησει και το δωματιο και δεν θα αλλαξει κλιμα(θα ειναι και πιο ευκολο για οταν θα ειναι μονο του.
REINE έγραψε:crazymommy έγραψε:REINE έγραψε:δεν ξέρω πολύ ταλαιπωρία μας κάνουν!!
Ναι, άστα να πάνε, ρώτησα την κοπέλα και μου είπε για 2 μήνες καθυστέρηση!!!! Ελπίζω να έκανε λάθος! Θα έχω γεννήσει μέχρι τότε!!! Τι να πω, τουλάχιστον ας μπούνε γιατί αν κηρύξουμε και καμιά πτώχευση ποιος ξέρει τι θα γίνει μετά...!
Στάνταρ θα πρέπει να ξαναπάω στο ΙΚΑ για το χαρτί, μου το είπαν άλλωστε. Από Τετάρτη και μετά. Βέβαια μου είπαν ότι δε χρειάζεται απαραιτήτως να είμαι εγώ, αρκεί ο οποιοσδήποτε δικός μου μαζί με το βιβλιάριο και δε χρειάζεται εξουσιοδότηση. Αλλά θα δούμε αν θα τα καταφέρω να πάει ο αντρούλης μου... Αλήθεια, όταν έρθει η σειρά σου για τα χαρτιά να μου πεις αν σου έκαναν το ίδιο (εύχομαι να μην έχεις τέτοια...).
θα σου πω για το πόσο θα ταλαιπωρήσουν τον άντρα μου...πάντως μας βλέπω να τα παίρνουμε τα λεφτά αφού γεννήσουμε!! τόσα έξοδα αυτή την εποχή και έσοδα 0!!
χριστέ μου!!
REINE έγραψε:evi86 έγραψε:Christina_Kandi έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
τι καλά που τα πήρες όλα από ένα μαγαζί!!
εγώ δεν έχω πα΄ρει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ!!
μόνο από το ίντερνετ κοιτάζω αλλά και πάλι θέλω να παώ να τα δω από κοντά..
αλλά δε μπορώ να βγω καθώς δε μου επιτρέπι ο γιατρός!! να δω τι θα κάνω στο τέλος!!
crazymommy έγραψε:REINE έγραψε:evi86 έγραψε:Christina_Kandi έγραψε:evi86 έγραψε:Γυρισα απ'την δουλεια επιτελους!!!Πως ειστε σημερα φουσκωτες κοιλιτσες;Τα ποδια με εχουν πεθανει.Με τις παντοφλες τριγυρνω παντου..τα παπουτσια μου δεν με κανουν.Μας πηραν τηλεφωνο και 8/10 θα μας φερουν το δωματιο(εκεινη την ημερα μπαινω και στον 8ο νομιζω)και θα τακτοποιησω σιγα σιγα τα πραγματα.Το δωματιο θα το αφησουμε ως εχει(δεν θα ξαναβαφει ο τοιχος εχουμε πολυ υγρασια και δεν θα στεγνωνει παλι).Χριστινακι καλως μας ηρθες,με το καλο! Πειτε τα νεα σας....
τι καλά που τα πήρες όλα από ένα μαγαζί!!
εγώ δεν έχω πα΄ρει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ!!
μόνο από το ίντερνετ κοιτάζω αλλά και πάλι θέλω να παώ να τα δω από κοντά..
αλλά δε μπορώ να βγω καθώς δε μου επιτρέπι ο γιατρός!! να δω τι θα κάνω στο τέλος!!
Χαχαχα, δικιά μου είσαι εσύ! Μην αγχώνεσαι βασικά, εγώ στην 1η μου τα είχα πάρει όλα στον 9ο!!! Και βασικά (για να απαντήσω και στη Χριστίνα) δεν είναι απαραίτητο να τα πάρεις όλα από πριν. Εκ πείρας έχω να πω ότι στην αρχή πρέπει να έχεις είτε καλαθούνα/πορτ-μπεμπέ είτε λίκνο είτε κρεβατάκι (ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός) + αλλαξιέρα ή κάποιο χώρο να το αλλάζεις (εμάς τελικά μας βόλεψε περισσότερο το πλυντήριο στο μπάνιο!!!) και κανα θήλαστρο/μπιμπερό, αναλόγως τι σκοπεύεις να κάνεις. Τα υπόλοιπα όλα βολεύονται και με τον καιρό...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης