Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
708 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 708 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και μετααααααααααααααα!!!
και αντιστροφα ο χρονος μετραει..κι αγκαλιαζομαστε κι ενωνουν τα χεριααααα!!! τελειαααααααααααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 215994

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια χαρά το μωράκι σου Μαράκι,έτσι να παέι ως το τέλος..Αναστασάκι ώσου να το κατάλαβεις θα έχεις φτάσει στον 8ο..αιματολογικές και ούρων κ λίγα ακομη είχα κάνει στον 7ο,όλα οκ,τώρα δεν ξέρω τι θα μου γράψει αλλα το κόβω για γενικό τσεκ απ Very Happy Κορίτσια μου θα έμπαινα τσάτ αλλά περιμένει ο άντρας μου να δούμε ταινία σε κανένα 10λεπτο και μάλλον δεν θα προλάβουμε να μιλήσουμε και πολύ..Ώστε εδώ τέλειωσες και έζησες Αναστασία μου,άντε καιρός να επανασυνδεθείς με τα μέρη Very Happy αλήθεια φιλολογικό τέλειωσες έδω ?Να ξέρω για την μέλλουσα καθηγήτρια της κόρης μου χεχεεχεχ Laughing

maria1984

maria1984
Αμην κ ποτε αυτο περιμένω να αρχίσω την αντίστροφη μέτρηση ...

Maryanastasia

Maryanastasia
μπράβο Μαράκι άντε να μας πεις άυριο τα καλά νέα!!

εγώ άυριο έχω την καμπύλη. 3 ώρες μου είπε θα μου πάρεεεειιιιιιιιιιιιιιιι

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κ απο μενα!
Μαίρη καλή υπομονή με την καμμπύλη!
Μαρία, τα περαστικά μου! Εμένα μου εχει κλείσει ήδη τα ραντεβού μέχρι 14/11!
Αυριο θα κατέβω κ εγώ κέντρο για τις αιματολογικές κ ούρων.
Ψυχολογικά δεν είμαι κ πολύ καλά. Ξαναμπήκε η αδερφή μου στο νοσοκομείο , εδώ κ μια εβδομάδα, κ εμένα μου το είπαν χθες. Μόνο η ενδοφλέβεια πααυσίπονη την πιάνει γι αυτό ξαναμπηκε. Δεν της εχει περάσει ακόμα ο πονοκέφαλος.
Το αντράκι μου εντωμεταξύ χθες κ σήμερα δουλεύει 11 το πρωί με 2 το βράδυ, κ έχω ψιλοφρικάρει σπίτι μόνη μου...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελένη,καλό κουράγιο,υπομονή και αισιοδόξια..οταν .ειμαστε πιεσμένοι ασ εκτιμούμε αυτά που έχουμε..ειδικά τους ανθρώπους,μικρούς- μεγάλους..καληνύχτα απο μένα κορίτσια Smile

maria1984

maria1984
Ελένη περαστικα στην αδερφουλα σου , θα δεις σύντομα θα περάσει κ όλα θα ειναι καλα....

maria1984

maria1984
Μαίρη μου σου εύχομαι να έχεις καλα αποτελέσματα αύριο με την καμπύλη σου...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερες κοριτσια! καλη εβδομαδα να εχουμε.
ελενη περαστικα στην αδελφουλα σου.
μαρια περαστικα.ιωσουλα θα ειναι. βιταμινες πολλες. και πολυ νερο. α και υπομονη.
στην ιωαννα εγω το εκοψα το βρεφικο πριν χρονισει.και στην αρχη εβαζα ενα εξτρα ξεβγαλμα. ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ. ειναι το χειροτερο απορυπαντικο αφου δεν ξεπλενεται.μενει επανω στα ρουχα. εκτος να το ξεπλενετε μετα.
αυτα
σκατα υπνο πααααααλι....αντε να δουμε Very Happy Very Happy

εχω νευρα πολλα νευρα ρε κοριτσια.ουτε εγω δεν με αντεχω......

demmy29

demmy29
Καλημέρα Αθανασία μου!Υπομονή καλό μου!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλή εβδομάδα και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας! Εγώ και κάθε εβδομάδα να το έβλεπα το νινάκι μου, πάλι θα ανησυχούσα! Φιλάκια!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολλές καλημέρες κοιλίτσες!!
περαστικά Μαράκι και Ελένη περαστικά για την αδερφή σου!!
καλά αποτελέσματα σε όσες έχετε εξετάσεις να κάνετε!!
καλά από ύπνο, άστα να πάνε...
ξύπνησα στις 6 και μισή και από τότε τίποτα, προσπαθούσα να στριφογυρίσω και ήθελα τόσο πολύ να κοιμηθώ μπρούμυτα που εόναι η αγαπημένη μου στάση!! μμμμμ..
καλή εβδομάδα σε όλες!

Μπου

Μπου
Καλημερεσ κ απο μενα κοριτσακια μου!!!! Περαστικα ελενιτσα στην αδερφη σου!!! Μαρακι μου ελπιζω να λυθει σημερα το 'προβληματακι σου' με το μπουκωμα!!! Καλα αποτελεσματα σε οσες εχετε εξετασεις!!! Αχ κοριτσακια διαβαζα το θεματακι των εγκυων σεπτεμβριου οκτωβριου κ μας φανταζομαι σε ενα μηνα που θα 'χαιρετιομαστε'πριν τη μεγαλη στιγμη μια μια!!!χαχα!!!! Αντε αμην κ ποτε!!! Αθανασια παρε ενα σακο του μποξ!!!χαχα!!! Κουραγιο! Μ αυτες τις ορμονες κ εγω βαρεθηκα να παλευω!!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια, ευτυχώς σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα απο εχθές... Αθανασία κ εγω τώρα τελευταία έχω πολλα νεύρα που ουτε εγω η ίδια δεν με παλεύω έχω γίνει πολυ σπαστικια... Αναστασία έρχεται κι εμάς σιγα σιγα ο καιρός μας ... Άντε να έρθει το απόγευμα να πάω κ στο γιατρο να δώ την μπεμπα μου ...

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περιμένουμε νέα να δούμε πόσο έχει φτάσει η μπουμπού!!
όσο για τα νεύρα που λέτε εγώ μια χαρά είμαι βρε κορίτσια...πιο ήρεμη από ποτέ!!
από την αρχή της εγκυμοσύνης ηρέμησα γενικά...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!!

Κι εγώ βρε παιδιά μια χαρά είμαι, ίσα ίσα που είμαι πιο ήρεμη απ το φυσιολογικό μου.

Ο μπέμπης μου κουνιέται συχνά πυκνά αλλά δε με ενοχλεί τόσο που να μην μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο κακό είναι που δεν μπορώ να είμαι μπρούμυτα που έτσι κοιμάμαι πάντα, οπότε γυρνάω μια απ τη μια πλευρά, μια απ την άλλη.

Επίσης, αισθάνομαι γενικά κινήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά αν είναι πατούσες ή κεφάλι ή χέρια... Εσείς πώς στο καλό το καταλαβαίνετε? (μήπως είναι νωρίς ακόμα για μένα? Θα κλείσω 28 εβδομάδες σε δυο μέρες).

Αρα λέμε οτι για βρεφικά ρούχα, πλένουμε στο πλυντήριο με πράσινο σαπούνι, ή Αρκάδι ή κάποιο τύπου Προδέρμ, Περσιλ ειδικό για βρέφη και τα κάνουμε κι ένα δεύτερο ξέβγαλμα. Σωστά?

Άλλη απορία: το ίδιο το μωρό με τι το πλένουμε? Νεράκι σκέτο τις πρώτες μέρες ή ειδικά καλλύντικά, έχετε κάτι να προτείνετε?

Και τελευταία απορία: Φωτεινή, πώς και έχεις προγραμματισμένη καισαρική? (αν θες μου λες, εννοώ γιατί δεν σου είπε να προσπαθήσετε φυσιολογικά και βλέπετε?). Θα σου πω γιατί ρωτάω, γιατί κι εμένα για καισαρική θα με βάλει, λόγω ειδικών συνθηκών (θα σου εξηγήσω) και ήθελα να δω αν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, εκτός απο τους δικούς μου.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγώ ήθελα να τη ρωτήσω τη Φωτεινή γιατί αυτό με τις προγραμματισμένες καισαρικές ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω...
εμένα πχ τελευταια φορά ήταν ανάποδα με τα ποδια κάτω δηλαδή και μου είπε ότι δυστυχώς αν μείνει έτσι τότε μόνο θα πα΄με για καισαρική...
εσύ patsie γιατί καισαρική?? αν θες μας λες...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Patsie έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!!

Κι εγώ βρε παιδιά μια χαρά είμαι, ίσα ίσα που είμαι πιο ήρεμη απ το φυσιολογικό μου.

Ο μπέμπης μου κουνιέται συχνά πυκνά αλλά δε με ενοχλεί τόσο που να μην μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο κακό είναι που δεν μπορώ να είμαι μπρούμυτα που έτσι κοιμάμαι πάντα, οπότε γυρνάω μια απ τη μια πλευρά, μια απ την άλλη.

Επίσης, αισθάνομαι γενικά κινήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά αν είναι πατούσες ή κεφάλι ή χέρια... Εσείς πώς στο καλό το καταλαβαίνετε? (μήπως είναι νωρίς ακόμα για μένα? Θα κλείσω 28 εβδομάδες σε δυο μέρες).

Αρα λέμε οτι για βρεφικά ρούχα, πλένουμε στο πλυντήριο με πράσινο σαπούνι, ή Αρκάδι ή κάποιο τύπου Προδέρμ, Περσιλ ειδικό για βρέφη και τα κάνουμε κι ένα δεύτερο ξέβγαλμα. Σωστά?

Άλλη απορία: το ίδιο το μωρό με τι το πλένουμε? Νεράκι σκέτο τις πρώτες μέρες ή ειδικά καλλύντικά, έχετε κάτι να προτείνετε?

Και τελευταία απορία: Φωτεινή, πώς και έχεις προγραμματισμένη καισαρική? (αν θες μου λες, εννοώ γιατί δεν σου είπε να προσπαθήσετε φυσιολογικά και βλέπετε?). Θα σου πω γιατί ρωτάω, γιατί κι εμένα για καισαρική θα με βάλει, λόγω ειδικών συνθηκών (θα σου εξηγήσω) και ήθελα να δω αν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, εκτός απο τους δικούς μου.

Καλημέρα κορίτσια μου συν-έγκυα..καλή εβδομάδα και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις,όπως και περαστικούλια.. Very Happy
Patsie μου,είναι κ εμένα ειδικές οι συνθήκες,από θέμα υγείας,κ ενέχει αρκετό ρίσκο για μένα ο φυσιολογικός τοκετός..δεν υπάρχει θέμα που ρωτάς,άαλλωστε είμαστε εδώ για να μιλάμεκαι να στηρίζουμε η μια την άλλη,αφου ζούμε την ίδια ευχάριστη κατάσταση..προ αρκετών ετών είχα ενα σοβαρο τροχαίο..τα παλιά κατάγματα όπως κ ένα άλλο θέμα,πιθανότατα να μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην διαστολή και εξώθηση του παιδιού..ο γιατρός αυτος( που έιναι ο 2ος σ αυτην την εγκυμοσυνη)δεν είναι ο πρώτος που το είπε,κ ο 1ος όπως και απο το νοσκομείο που πήγα,όλοι το ίδιο είπαν αυστηρά..και λόγω μιας σχετικής συνάφειας στο επάγγελμα το γνώριζα κ εγώ η ίδια..όσο για τον ύπνο κορίτσια,κ εγώ δεν καλοκοιμήθηκα χτες..ήταν ανήσυχη και η μικρή μου στην κοιλιά..σόλες μας εχει λείψει ο ύπνος μπρούμυτα Very Happy Από διάθεση,εμένα εναλάσσεται,μια έχω νεύρα και γκρίνια,μια ειμαι οκ κ μια με πιάνουν μαυρίλες και δεν έχω όρεξη για τίποτα..να ναι καλά οι ορμόνες..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η απορία για την προγραμματισμένη καισαρική είναι εύλογη,μια και όι περισσότερες ξέρουμε πως η υγεία γίνεται εμπόριο,και το λέω και σαν επαγγελματίας υγείας..αλλά όταν γνωρίζεις πως έχεις σοβαρούς λόγους υγείας,δεν ρισκάρεις ούτε την υγεία του μωρού,ούτε την δική σου..Το μωράκι μας τις πρώτες μέρες με μαλακή βρεγμένη πετσέτα ή βαμβάκι,ώσπου να πέσει το κολόβωμα( ο αφαλός)..εκεί επειδή έχει πληγούλα στην αρχή δεν επιτρεπέται ή έστω πρέπει να αποφευχθεί το να βραχεί το σημείο αυτό..μετά με ειδικό βρεφικό αφρόλουτρο και σαμπουάν..συχνότητα αναλόγως τι λέει ο παιδίατρος..συνήθως 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Thank you κορίτσια!

Εμένα θέλει να με βάλει με καισαρική, λόγω του ότι συνέλαβα με εξωσωματική και παράλληλα είμαι μεγάλη (σχεδόν 41 θα είμαι όταν γεννήσω) και είναι η πρώτη μου γέννα.

Και σύμφωνα με τα πιο πάνω, μια και δυσκολεύτηκα να πιάσω παιδί και λόγω ηλικίας τα περιθώριά μου είναι εξαιρετικά στενά, το θεωρεί "πολύτιμη εγκυμοσύνη" και δε θέλει να ρισκάρουμε διάφορες επιπλοκές ή ζορίσματα που παρουσιάζονται στο τέλος (ίσως και η πιθανότητα επιπλοκών να είναι μεγαλύτερη λόγω πρώτης γέννας σε τέτοια ηλικία, θα το ξανακουβεντιάσω σε μεγαλύτερη λέπτομέρεια).

Πάντως ένα είναι σίγουρο, δεν το κάνει για εκμετάλλευση, είναι παιδική μου φίλη και δε θα μου πάρει φράγκο για τη γέννα.
Απλά, θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του φυσιολογικού (να σπάσουν τα νερά, να σπρώχνω να βγει κλπ... - πολλές ταινίες βλέπω χαχαχ). Τεσπα, θα το ξανακουβεντιάσω μαζί της.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα συν-εγκυούλες μου!!!! Τι μου κάνετε; Σήμερα πήγα από το ΙΚΑ για την άδεια κυοφορίας, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν ξεμπέρδεψα έτσι απλά... Βασικά ενώ μου έδωσαν βεβαίωση ότι κατέθεσα τα χαρτιά και άλλο ένα χαρτί που βεβαιώνει τα στοιχεία μου, δε μου έδωσαν χαρτί που να αναγράφει το ποσό που θα πληρωθώ... Και ρώτησα την υπάλληλο εκεί για το χαρτί και μου είπε κάτι του στυλ ότι δεν μπορεί να το βγάλει τώρα και ότι θα πρέπει να μπουν τα λεφτά πρώτα κλπ. Λέτε να μου έκανε βλακεία; Καμιά άλλη εγκυούλα που να κατέθεσε ήδη τα χαρτιά της στο ΙΚΑ; Ξέρετε τι γίνεται με το χαρτί που γράφει το ποσό; Γιατί νομίζω ότι αν δεν πάω το χαρτί με το ποσό στον εργοδότη, τότε κι αυτός δεν μπορεί να με πληρώσει τα υπόλοιπα που δικαιούμαι... Mad

Κατά τ' άλλα ξεκίνησαν οι πόνοι στη μέση (δε μου έφταναν οι πόνοι στη λεκάνη) και σήμερα έχουμε και το doppler... Για να δούμε πόσο φτάσαμε!!!!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια,είμαι καινούρια στην παρέα σας!Και εγώ γεννάω το Νοέμβριο (ΠΗΤ 26/11) και ανυπομονούμε όλοι γιατί είναι το πρώτο μας και στα δυο σόγια! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 328109 Επίσης η Ζωή θα ήθελα να μου στείλει κινητό με προσωπικό μνμ γιατί είμαστε στο ίδιο τμήμα προγεννητικής αγωγής του Ιπποκράτειου (Επειδή ντρεπόμουνα δεν ζήτησα τηλ. από καμία κοπέλα και έτυχε να λείψω την προηγούμενη φορά και τώρα δεν ξέρω πότε είναι το επόμενο μάθημα! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 534787)
Εύχομαι σε όλες με έναν πόνο!!!!!!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα πρέπει να πάς στο τμήμα παροχών για να σου δώσει το χαρτί που γράφει το ποσό που θα πληρωθείς και αυτό θα το πας στον εργοδότη.
την άλλη εβδομάδα θα τα καταθέσω εγώ αλλά για την αναρρωτική προς το παρόν ο άντρας μου έτσι κάνει...
υπομονή με τον πόνο στη μέση κουκλίτσα μου..όλες ένα πόνο λίγο πολύ τον έχουμε!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:θα πρέπει να πάς στο τμήμα παροχών για να σου δώσει το χαρτί που γράφει το ποσό που θα πληρωθείς και αυτό θα το πας στον εργοδότη.
την άλλη εβδομάδα θα τα καταθέσω εγώ αλλά για την αναρρωτική προς το παρόν ο άντρας μου έτσι κάνει...
υπομονή με τον πόνο στη μέση κουκλίτσα μου..όλες ένα πόνο λίγο πολύ τον έχουμε!

Ειρήνη μου καλημέρα!
Το θέμα είναι ότι εκεί ήμουνα και ρώτησα την υπάλληλο που μου έφτιαξε τα χαρτιά για αυτό το χαρτί. Και αυτή μου είπε ότι δεν μπορούσε να το βγάλει τώρα κλπ. Λέτε να μου έλεγε βλακείες επειδή βαριόταν; Mad Αυτό το χαρτί δε θα έπρεπε να το πάρω κατευθείαν μαζί με τη βεβαίωση ότι κατέθεσα τα δικαιολογητικά; Rolling Eyes

Άσε, αυτός ο πόνος στη μέση... Γκρρ... Και ήλπιζα ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη θα με ξεχνούσε!!! Αλλά που...! Υπομονή, τι να κάνουμε, θα το αντέξουμε κι αυτό!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Christina_Kandi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια,είμαι καινούρια στην παρέα σας!Και εγώ γεννάω το Νοέμβριο (ΠΗΤ 26/11) και ανυπομονούμε όλοι γιατί είναι το πρώτο μας και στα δυο σόγια! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 328109 Επίσης η Ζωή θα ήθελα να μου στείλει κινητό με προσωπικό μνμ γιατί είμαστε στο ίδιο τμήμα προγεννητικής αγωγής του Ιπποκράτειου (Επειδή ντρεπόμουνα δεν ζήτησα τηλ. από καμία κοπέλα και έτυχε να λείψω την προηγούμενη φορά και τώρα δεν ξέρω πότε είναι το επόμενο μάθημα! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 534787)
Εύχομαι σε όλες με έναν πόνο!!!!!!!!

Καλωσήρθες Χριστίνα!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι σας είπαν;

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymommy έγραψε:

Καλωσήρθες Χριστίνα!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Αγοράκι ή κοριτσάκι σας είπαν;

Κοριτσάκιιιιιιι!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 28 328109 έχουμε γεμίσει ροζ!!! (εκτός από το κρεβατάκι και το καρότσι που τα πήραμε σε ουδέτερο χρώμα γιατί θέλουμε και αγοράκι στο μέλλον Very Happy )

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις