Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
700 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 700 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις μια χαρα.ευη εισαι ενταξει με το αιμα που ειδες?ελπιζω να μην ειναι τιποτα.αθανασια περαστικα στην ιωαννιτσα.οσον αφορα για τη μεταφορα του βρεφους απο το μαιευτηριο εγω το ειχα παρει με την καλαθουνα.οταν σαραντησα και καναμε ταξιδι μεγαλο τον ειχα σε καθισματακι και τον βγαζαμε τακτικα για να ξεπιαστει .για το ρηλαξ που ειδα μερικες να ρωτανε εμας η παιδιατρος μας αφηνε απο την αρχη να τον βαζουμε.εμενα την ημερα κιολας κοιμοταν στο ρηλαξ και αν τον εβγαζες απο κει ξυπνουσε.οποτε τον αφηνα εκει να κοιμαται και το βραδυ στην καλαθουνα τη οποια χρησιμοποιησαμε μεχρι 2,5 μηνων.μετα μπηκε στο κρεβατι του στο δωματιο του.και το ρηλαξ να ξερετε οτι μπορει και να μην το χρησιμοποιησετε πολυ.εχω ακουσει για παιδια 10 μηνων να καθονται στο ρηλαξ.ο δικος μου μολις εκλεισε τους 5 μηνες αρχησε να ζοριζεται εκει μεσα και ηθελε να βγει.

mamameli

Το ρηλαξ ειναι στο παιδι!
Δεν ειναι να το αφηνεις με τις ωρες.Εμας μας αφησε αλλα υπστηριζαμε την πλατη και με ενα μαξιλαρακι χιλιοστων που ειχαμε σαν πανα αγκαλιας.Της αρεζε και επειδη κουνιοταν με την παραμικρη κινηση του μωρου κατα καποιο τροπο αυτονανουριζοταν.
Την εβαζα ομως συνεχεια με σεντονακι διπλα μου στον καναπε ξαπλωτη και οταν επρεπε να κανω δουλειες εκει.Μετα το χρησιμοποιησα σαν καρεκλακι φαγητου..5-6 μηνων εκει με βολευε να την ταιζω γιατι δεν καθοταν και τοσο σταθερα.Και αργοτερα το ειχε για πολυθρονιτσα και εβλεπε ζουζουνια!

Maryanastasia

Maryanastasia
κορίτσια μου γεια σας
δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω

εχθές έκανα καμπύλη κάθισα εκεί 4 ώρες καθώς 3 φορές έκανα εμετό! Τα αποτελέσματα μου είπαν σήμερα αλλά εγώ δεν προλαβαίνω να πάω σήμερα΄άρα άυριο.

Ρε κορίτσια έχω μυωπία και έχω ξεχάσει να τον ρωτήσω θα χρειασθεί καισαρίκη????

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ !!!

mamameli

Α επισης η ελαφρως καθιστη σταση εξυπηρετει στη χωνεψη και σε λιγοτερους κολικους.Την εβαζα να καθεται και στα ποδια μου ετσι ή στην κοιλια μου και αμεσως εκανε κακακια και αερια που τοσο ταλαιπωρουν την κοιλιτσα.Και εχει και καλυτερη οπτικη το παιδι.Αρκει να εχεις το νου σου να μην ειναι τοσο κεκλυμενο ωστε να πεφτει το βαρος στη μεση του σαν να καθεται.

Οσο για τη μυωπια καποιες που ειχαν παρα πολυ ειπαν οτι ειναι μυθος..αλλα προσωπικα δεν το εχω ψαξει.

Καλα αποτελεσματα Μαιρη..
Περαστικα στα αρρωστουλια της παρεας μικρα ή μεγαλα!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Euxoula έγραψε:Αχ καλημερα κοριτσια τωρα ειπα να σς γραψω χθες καναμε υπερηχο η μικρη ειναι 2200 και ειναι καλα αλλα ο πλακουντας μου γερναει απο τωρα δυστυχως και σα να μην εφτανε αυτο λογω υψηλης μυοπιας θα κανω προγραμματισμενη καισαρικη...Την πεμπτη θα κανω καρδιοτοκογραφημα να δουμε ποσο μπορει να μεινει το μωρο μεσα λογω του πλακουντα οπως και να χει το πολυ σε 3 εβδομαδες γενναω.ανχωθηκα αρκετα μπορω να πω νομιζα οτι θα ειχα τελειομηνη κυηση δηλαδη μεχρι αρχες Νοεμβρη αλλα τελικα παμε για Οκτωβρη τωρα σε μια βδομαδα σε δυο σε τρεις ακομα δε γνωριζω την Μεμπτη θα ξερω και ευχομε να μπορω να την κρατησω λιγο ακομα μεσα να παρει κι αλλο βαρος...Σας εχει τυχει εσας κατι αναλογο;

Πόση μυωπία έχεις; Εγώ με 9,5 κ λίγο αστιγματισμό γέννησα με πρόκληση στις 38,5 βδομάδες αφού πήγα στο τέλος του 8ου σε οφθαλμίατρο για να δει την πίεση του ματιού. Ψάξτο λίγο, ρώτα, πήγαινε κ σε οφθαλμίατρο κ με το γιατρό σου αποφασίζετε. Εύχομαι όλα καλά κ να μείναι μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:
Euxoula έγραψε:Αχ καλημερα κοριτσια τωρα ειπα να σς γραψω χθες καναμε υπερηχο η μικρη ειναι 2200 και ειναι καλα αλλα ο πλακουντας μου γερναει απο τωρα δυστυχως και σα να μην εφτανε αυτο λογω υψηλης μυοπιας θα κανω προγραμματισμενη καισαρικη...Την πεμπτη θα κανω καρδιοτοκογραφημα να δουμε ποσο μπορει να μεινει το μωρο μεσα λογω του πλακουντα οπως και να χει το πολυ σε 3 εβδομαδες γενναω.ανχωθηκα αρκετα μπορω να πω νομιζα οτι θα ειχα τελειομηνη κυηση δηλαδη μεχρι αρχες Νοεμβρη αλλα τελικα παμε για Οκτωβρη τωρα σε μια βδομαδα σε δυο σε τρεις ακομα δε γνωριζω την Μεμπτη θα ξερω και ευχομε να μπορω να την κρατησω λιγο ακομα μεσα να παρει κι αλλο βαρος...Σας εχει τυχει εσας κατι αναλογο;

Πόση μυωπία έχεις; Εγώ με 9,5 κ λίγο αστιγματισμό γέννησα με πρόκληση στις 38,5 βδομάδες αφού πήγα στο τέλος του 8ου σε οφθαλμίατρο για να δει την πίεση του ματιού. Ψάξτο λίγο, ρώτα, πήγαινε κ σε οφθαλμίατρο κ με το γιατρό σου αποφασίζετε. Εύχομαι όλα καλά κ να μείναι μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Aχ κουκλα μουεχω 12,5 στο ενα ματι συν αρκετο αστιγματισμο και 9,5 στο αλλο ματι συν αρκετο αστηγματισμο αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας απλα ο κερατοειδης μου στο ενα ματι ειναι πιο λεπτος απ το φυσιολογικο οπως καταλαβενεις υπαρχει προβλημα....

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια γεια σας!
Ευη ολα καλα?
Αναστασια περαστικα!

Εμεις τιποτα απο νεα η μπεμπα κλωτσαει, ο μικρος μου ξεσαλωνει και δεν τρωει!αχ αυτο το φαγητο!

Εμενα στον γιο μου με βολεψε το ριλαξ αλλα για λιγο.μετα δεν καθοταν με τιποτα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ θεσσαλονικη ρε κοριτσια!αχ ζηλευω.
στελα εκανα μοσχαρι βραστο με καροτο,κρεμμυδι και γλυκοπατατα. εριξα και ενα μπαχαρικο κιτρινο-δεν θυμαμαι πως το λενε ρε συ, απο ξανθη ειναι-. το τσακισε λεμε η μικρη. την γλυκοπατα την πεταξα απλα την αφησα να δωσει γευση και βιταμινες. ο αντρας μου το τσακισε επισης.σπανιο φαινομενο για την ιωαννα να φαει ετσι μοσχαρι-συνηθως σκοτωνομαστε- .δοκιμασε το μηπως και....
καλαθουνες ακουω, πορτ μπεμπε ακουω.... για εμενα τουλαχιστον αχρηστα πραγματα. την καλαθουνε την εβαλα 2 μερες , το πορτ μπεμπε δεν το πηρα ποτε. δεν μου ελειψε ομως...
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
συγνωμη αλλα ειμαι απολυτη. ποια δεν εχει? να ψαξουμε να βρουμε ενα μεταχειρισμενο να κανει την δουλεια της με ασφαλεια.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αθανασία, τι κάνεις? Εγώ την καλαθούνα θα τη χρησιμοποιήσω βασικά για να έχω το μωρό να κοιμάται δίπλα στο κρεβάτι μου για το πρώτο δίμηνο (μετά θα παέι στο δωμάτιό του και στην κούνια του).

Κούνια δεν χωράει με τίποτα στο δωμάτιό μας, να το έχω σε άλλο δωμάτιο απ την πρώτη μέρα δε θέλω, οπότε γι αυτό.

Φιλάκια σε όλες κι αντίο, ώρα να την κάνω απ τη δουλειά να πάω κι εγώ σπιτάκι μου!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλεοπατρα καλα ειμαι.εσυ ολα οκ διαβαζω.μπραβο κοριτσι/ εσυ θελεις να την βαλεις στην καλαθουνα-οπως ηθελα και εγω να βαλω την ιωαννα-αλλα...η ιωαννα ειχε αλλη γνωμη επι τουτου...
τα περισοτερα μωρα δεν χωραν,αλλα δεν θελουν να ειναι στριμωγμενα κτλ κτλ. και εγω την πηγα 8 ημερων στο δωματιο της και εκανα βολτουλες, εννοειται με ενδοεπικοινωνια.μια συνηθεια ειναι ολα.ας ειναι αυτα καλα και ας μας φανε οι δρομοι. Very Happy
νιωθω μια -μη σας πω και 2 και 3 και 13- φουντωση.να ζεσταινομαι ή να ανεβαζω πυρετο και εγω? ωχ να δω ποιος θα μας νταντεψει.ευτυχως αυριο εχουν απεργια οι ταριφες χιχιιχιχ

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:ααααχ εν τω μεταξυ η μπεμπα μου σε οποιο πελυρο ξαπλωνω εκει χωνεται και σπρωχνει σπρωχνει!! κατσε κυρια μου λιγακι! ανασκελα δεν μπορω μπρουμητα δεν μπορω τι να κανω κι εγω η μανα πια;;;; ααααααααα!!!! τον αβολευτο εχει πια!!!χαχαχαχα
αυριο εχω εξετασεις ουρα αιμα κλπ
και δεν κανει τωρα να φαω κατι και ελεος;;;; πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Και η δικιά μου έτσι κάνει,με ιδιαίτερη προτίμηση στο αριστερό πλευρό. Πήρα ειδικό μαξιλάρι-σκουληκαντέρα και λίγο ηρέμησα. Άμα δε σηκωνόμουνα και 4 φορές για κατούρημα,θα κοιμόμουνα τέλεια! Razz

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Euxoula έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Euxoula έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Euxoula έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Euxoula έγραψε:Παιδια εμεις επειδη δεν εχουμε αυτοκινητο και θα μας φερει σπιτι ενα φιλικο ζευγαρι δεν εχουμε καθησματακι θα το ψαξω ομως η να παρω ενα φθηνουλη η να δανειστω τουλαχιστον!

Ναι μωρέ, αν δεν έχετε αυτοκίνητο (κι επομένως δε θα μετακινείστεWink καλύτερα να δανειστείτε για να μην μπαίνετε στα έξοδα! Αλλιώς, ακόμα κι ένα φθηνό θεωρείται καλύτερο από την καλαθούνα! Και πάλι ελπίζω να μην παρεξήγησες τα λεγόμενά μου, πιστεύω άλλωστε πως μόλις δεις πόσο μικρούλι και εύθραυστο θα είναι το ανθρωπάκι σου ούτε κι εσύ η ίδια θα το συζητάς! Smile
Καλε εισαι με τα καλα σου τι να παρεξηγησω!!!Ισα ισα καθε συμβουλη ευπροσδεκτη ειναι!!! Wink Εχω ξεκινησει και κοιταω στο ιντερνετ τωρα για καθησματακι ας αγορασουμε καλητερα γιατι μολις γεννησω θα κοιταξω σιγα σιγα να αρχισω το διαβασμα για να παρω διπλομα και εγω και ο συζηγος οποτε αχρηστο δε θα μας ειναι και να το αγορασουμε!!!

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 417472

Επίσης, μπορείτε να πάρετε καθισματάκι 0-18κιλά, ώστε να σας κρατήσει περισσότερο... Υπάρχουν κάποια στην αγορά, αλλά δεν ξέρω καλά τι παίζει με τις τιμές και ποιο θα σας συμφέρει καλύτερα!
Ακομα καλητερα Very Happy !Θα κανω μια ερευνα αγορας διαδυκτιακα και την Πεμπτη το πρωι μετα το καρδιοτοκογραφο θα παμε και απο κανενα πολυκαταστημα τυπου Τζαμπο κτλ για να δουμε και τιμες εκει αλλα και να δουμε και απο κοντα τα καθησματακια!

Καλές αγορές λοιπόν! Μονάχα να προσέξετε να απευθύνεται στην κατηγορία 0+ (δηλαδή νεογέννητα), διότι υπάρχουν καθισματάκια που προορίζονται για λίγο μεγαλύτερα μωράκια, πχ 9-18κιλά κλπ.

Και όσο για τον ψυχολόγο, χαχα, εδώ είμαστε η μία για την άλλη! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 417472
Ευχαριστω!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 417472 ναι εννοειτε αυτο το εχω το νου μου!!!Ρε κοριτσια μια παιδιατρος μου ειπε οτι απαγορευετε να βαζουμε τα μωρα στο ρηλαξ εαν δε παει 6 μηνων γιατι δε κανει καλο στη σπονδυλικη στυλη.Αληθευει;

Εντάξει, δεν είμαι και γιατρός για να εκφέρω άποψη. Λένε γενικά όχι από νεογέννητα γιατί πρέπει να είναι σε τελείως ξαπλωτή θέση. Γι' αυτό και λέμε ότι στο καθισματάκι του αυτοκινήτου δεν πρέπει να κάθεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχόμενα... Από την άλλη δεν ξέρω από πότε ακριβώς είναι καλά να τα βάζουμε στο ριλάξ, έχω την εντύπωση ότι εγώ την έβαζα από νωρίτερα, αλλά δε θυμάμαι κιόλας! Πρέπει να ξαναρωτήσω την παιδίατρο!

αθανασια μου οταν λες για 0 μέχρι 13 κιλά περίπου εννοείς κατι τετοιο φανταζομαι!!
βρηκα πολύ οικονομικά καθισματακια σε γερμανική ιστοσελίδα!
ρίξτε μια ματιά:
http://www.mytoys.de/Maxi-Cosi-Babyschale-Citi-SPS-Cave-2012/Auto-Kindersitze/KID/de-mt.ba.ca02.01.14/2423915

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Καλησπέρα κι απο μένα ...εχω καιρο να γραψω εκτος απο χθες το βραδυ που απαντησα αλλα χαθηκε το μηνυμα μου...δεν ξερω τι εγινε δεν ειχα κουραγιο να ξαναγραψω..

Καλωσορισατε στην παρεα νεα κοιλουμπακια σειρες του δικου μου μπεμπη!

Ευη μου ευχομαι να ηταν περαστικο!

Παρακολουθω βιαστικα τη συζητηση αλλα δεν μπορω να απαντησω λογω φορτου αυτες οι τελευταιες μερες στη δουλεια..

Χθες πηγα κι εγω στο γιατρο αλλα κοβω λαθος τη μετρηση γιατι οταν το βραδυ τα συγκρινα ειδα το ποδι μικροτερο απο την προηγουμενη φορα οποτε δεν ειναι σιγουρα πολυ σωστο το αποτελεσμα!Γυρω στα 1700 +-230 παντως βγαζει.Ο μπεμπουλης ειναι ζωηρουλης τον τελευταιο καιρο αλλα το χαιρομαι.Ο υπνος μου και μενα ζορι αλλα 3 μερες δουλιτσα ακομα... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 654316

Καρκλακι αυτοκινητου ειναι απαραιτητο απο την πρωτη μερα..στο εξωτερικο δεν σάφηνουν απο το μαιευτηριο να παρεις το μωρο αν δεν εχεις και δεν εχουν και ελληνες οδηγους Laughing εμεις πηραμε 0-18 britax με ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητα το οποιο εχει ακομα η μικρη 4 ετων αλλα θα της παρουμε νεο τωρα και θα παρει ο μπεμπης το παλιο αλλα δεν εχει τιποτα..
Καροτσι ειχαμε παρει ενα φθηνο που ηταν απο 0 και γυριζε και απο την μερια της μαμας να το βλεπει(baby star)..δεν ηταν τελειο αλλα τη δουλεια του την εκανε.Ομως μολις πηγε 8-9 μηνων πηραμε chicco καλοκαιρινο ελαφρυ και το αλλο το πηραμε 1-2 φορες σε βαρυχειμωνια.Ετσι δεν το πολυμετανιωσα.

να σε ρωτησω λίγο, αυτο που πήρες το britax την είχες δηλαδή τη μικρή κατευθειαν από την αρχή κανονικά στο αυτοκινητο και όχι να κοιταει ανάποδα όπως είναι τα περισσότερα καθισματακια για τα νεογεννητα? θυμάσαι από που το πήρες και τι τιμή περίπου?? όταν είναι νεογέννητο καει να κάθεται έτσι σε όρθια θέση όπως είναι το καθισματάκι? προβληματίστηκα παλι...

evi86

evi86
Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε;Εγω πηγα στον γιατρο το πρωι αλλιως θα εσκαγα.Μου ειπε πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο αλλα τον ανησυχησε το οτι εχω συσπασεις.Μου ειπε να κατσω μια εβδομαδα σπιτι και να ξεκουραστω και θα με δει στο επομενο ραντεβου.Ελα μου ομως που δεν μπορω να μην παω στην δουελια.Τι να κανω;;;Ξερω θα μου πειτε να κατσω σπιτι και να μην κουνηθω αλλα ειχαμε μεινει λιγες και η δουλεια μας επιβαρυνε ολες.Πηρα για αυριο και ειπα δεν θα παω και βλεπουμε....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ευη.αν δεν μπορεις να μην πας.πηγαινε αλλα οσο πιο χαλαρα γινεται. θελω να πιστευω οτι θα σε βοηθησουν οι αλλες κοπελες εκει. κανε υπομονη, θα ερθει το νινι που λεει και ο ταριφας μου χιχιχι
ειρηνη εγω δεν ειπα για κιλα.αν καποια δεν εχει καθισματακι να ψαξω μηπως βρω καννενα για νεογεννητο.
αν καποια επισης θελει εχω βαση αλουμινιου με ροδες για καλαθουνα.εγω δεν θα την χρησιμοποιησω. να της την δωσω να κανει δουλεια.

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:αχ ευη.αν δεν μπορεις να μην πας.πηγαινε αλλα οσο πιο χαλαρα γινεται. θελω να πιστευω οτι θα σε βοηθησουν οι αλλες κοπελες εκει. κανε υπομονη, θα ερθει το νινι που λεει και ο ταριφας μου χιχιχι
ειρηνη εγω δεν ειπα για κιλα.αν καποια δεν εχει καθισματακι να ψαξω μηπως βρω καννενα για νεογεννητο.
αν καποια επισης θελει εχω βαση αλουμινιου με ροδες για καλαθουνα.εγω δεν θα την χρησιμοποιησω. να της την δωσω να κανει δουλεια.

Οταν τις πηρα τηλ σημερα και ειπα πως δεν θα παω αυριο μου ειπαν καλα θα κανεις.Ας μεινω μια μερα ξαπλα και βλεπουμε.Δυσκολευομαστε πολυ και τις καταλαβαινω.Πλεον πανω τους θα πεσουν ολα

Μπου

Μπου
γεια σας κι απο μενα!!!!
τζαμπα η χαρα μου τελικα! καποιος με ματιαζει!! ενω απο την προηγουμενη εβδομαδα μεχρι σημερα ημουν καλα ολο το απογευμα ειχα συσπασεις και να σου παλι το κωλοχαπι! ξαπλα παλι! σκατα!!!!!!!!!! πφφφφφφφφφ βαρεθηκα! μια ετσι μια γιουβετσι! κι εχω και ιδιαιτερα! ευτυχως στο σπιτι αλλα και σε καρεκλα που καθομαι παλι εχω! ααααααααααα τα νευρα μου! και θα κοιμηθω και μονη μου αποψε! καλη φαση; περιμενω να σχολασει ο αντρουλης μου στις 12 να μου κανει τηλεφωνικη παρεα μεχρι να κοιμηθω!!! Mad Crying or Very sad
οσο για τα αλλα που λεγατε: εμας η κλινικη απεχει 5 λεπτα απ το σπιτι μας με αμαξι! πρεπει να χουμε οπωσηποτε λετε καρεκλακι ε;

mamameli

REINE έγραψε:[quote="mamameli"
Καρκλακι αυτοκινητου ειναι απαραιτητο απο την πρωτη μερα..στο εξωτερικο δεν σάφηνουν απο το μαιευτηριο να παρεις το μωρο αν δεν εχεις και δεν εχουν και ελληνες οδηγους Laughing εμεις πηραμε 0-18 britax με ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητα το οποιο εχει ακομα η μικρη 4 ετων

να σε ρωτησω λίγο, αυτο που πήρες το britax την είχες δηλαδή τη μικρή κατευθειαν από την αρχή κανονικά στο αυτοκινητο και όχι να κοιταει ανάποδα όπως είναι τα περισσότερα καθισματακια για τα νεογεννητα? θυμάσαι από που το πήρες και τι τιμή περίπου?? όταν είναι νεογέννητο καει να κάθεται έτσι σε όρθια θέση όπως είναι το καθισματάκι? προβληματίστηκα παλι...[/quote]

Το καθισματακι αυτο το πήραμε περίπου 250-280 έχει 4 χρόνια αλλα θα μας βγάλει 7-8 χρόνια gκαλή απόσβεση.
Το βάζεις ανάποδα μεχρι 12 κιλά η 1,5 χρόνων.Και μετα κανονικά.Όσο είναι νεογέννητο έχει ένα μαξιλαρακι και είναι σχεδόν ξαπλωτο.Μόλις δεν χωράει έτσι βγάζεις το μαξιλαρακι και έχει διάφορες κλίσεις ώστε να το προσαρμοζεις ανάλογα τις ανάγκες.Η ζώνη είναι κι αυτή ευέλικτη.Πλενεται στο πλυντήριο αν λερώνει.Εμάς μας κράτησε πολυ γιατί είναι και μικροκαμωμενη.Όμως την χωράει ακόμα .Η ηλικία της είναι όμως για πιο μεγαλιστικο.

Εύη προσοχή θέλει!Μην υπερβαινεις δυνάμεις.

Αναστασία λίγο έμεινε...ξεκουρασου μήπως και αποθηκευσεις δυνάμεις...

Αθανασία ποιος είναι απο Ξάνθη;

mamameli

Ξέχασα να πω ότι λέγεται first class Kai απο οτι ξέρω είναι αξιόπιστα.έχει και τώρα νέα μοντέλα αυτής της σειράς που το εψαξα λιγάκι.σε αυτές και χαμηλότερες τιμές μέσω Ίντερνετ.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aναστασία μου όσο μικλρη κ να είναι η απόσταση το καθισματάκι χρειάζεται..άλλωστε δεν θα είναι μονο γι αυτην την απόσταση..αλλα και για βόλτες η οτιδήποτε άλλο μελλοντικά με το αυτοκίνητο..Εύη κάνε κορίτσι μου ότι είναι καλύτερο για την υγεία σου κ το μωράκι σου..μπορεί να είναι δύσκολο πλέον η εύρεση εργασίας κ να το φοβάσαι,αλλά το παιδάκι μας σ αυτην τηνφάση ειδικά στηρίζεται μόνο σ εμάς..Εμένα το καθισματάκι μου είναι το Maxi cosi,και το καροτσάκι το quinny speedi..χρώματος κόκκινου όλα..δεν μπορώ να βλέπω παντού ροζ,το βαριέμαιιιι..ο ύπνος μου γίνεται συνέχεια πιο ζόρικος,βλέπω εφιάλτες κ κινηματογραφικές ταινίες,πιάνομαι σχεδόν όπως και να κάτσω..αλλά να την δω πως είναι καλά και να την νίωθω κ αυτά να είναι μόνο.. Laughing

Μπου

Μπου
να ρωτησω κατι σε οσες ξαπλωνετε η και οχι μονο σ αυτες;;; εχει τυχει να πονανε οι κλειδωσεις σας;(στην περιοχη του μπικινι κυριως) απ το πλαινο ξαπλωμα;
ακομη και οταν περπαταω πονανε!!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:να ρωτησω κατι σε οσες ξαπλωνετε η και οχι μονο σ αυτες;;; εχει τυχει να πονανε οι κλειδωσεις σας;(στην περιοχη του μπικινι κυριως) απ το πλαινο ξαπλωμα;
ακομη και οταν περπαταω πονανε!!!!

Aν και δεν ξαπλώνω Αναστασια μου,συχνά πυκνά πονάνε ,ειδικά αυτόν τον μήνα που φουσκώνω φουσκώωνωωωω.. Smile Αλλά η πλάτη μου να δεις χαράααα.. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 215994

Μπου

Μπου
αχ ωραια γιατι μεχρι που πιστευα οτι ανοιγει η λεκανη μου και θα γεννησω!!!
σα να ποναω απο κατω αισθανομαι δλδ ωρες ωρες! καλα η μεση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
καποιες φορες ουτε μεχρι την τουαλετα μπορω να παω απ τον πονο!!! ααααααααα
τωρα που θα μαι παλι ξαπλα μεχρι και την Παρασκευη θα μπαινω πιο συχνα!!! θα τον βρω αυτον που μ εφτυσε παντως!!!!!!!δε θα τον βρω;;; θα δει αυτος η αυτη!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:αχ ωραια γιατι μεχρι που πιστευα οτι ανοιγει η λεκανη μου και θα γεννησω!!!
σα να ποναω απο κατω αισθανομαι δλδ ωρες ωρες! καλα η μεση ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
καποιες φορες ουτε μεχρι την τουαλετα μπορω να παω απ τον πονο!!! ααααααααα
τωρα που θα μαι παλι ξαπλα μεχρι και την Παρασκευη θα μπαινω πιο συχνα!!! θα τον βρω αυτον που μ εφτυσε παντως!!!!!!!δε θα τον βρω;;; θα δει αυτος η αυτη!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Κορίτσι μου γράψτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι..κοίτα να χαίρεσαι με το νινι σου και τα άλλα,ξέρεις που!! Wink Από κακεντρέχεια κ όχι μόνο,γύρω μας συνέχεια και γεμάτη απο αυτη!Ειδικά οι "καλοι" και χαμογελαστοι...βρε ουσττττ...άντε έρχεται κ ο αντρούλης σου τώρααα..μπαίνω κ εγώ συχνά μια και είμαι πιο πολύ σπίτι,που να πάω στην κατάσταση μου..κουράζομαι εύκολα..εδώ πήρα 2 αστικά να έρθω στην μάνα μου και τέντωσα όλο το απόγευμα..για οδήγηση ούτε λόγος πλέον..ήθελα βόλτα κέντρο σε συνδυασμό με την μάνα μου,που να παρκάρει το ερμο το συζυγάκι μου εκει..όπότε από αύριο πάλι άραγμα home sweet home..ε αξίζουν οι μπεμπούλες μας όλα αυτά και με το παραπάνωω... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 34 328109

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:
REINE έγραψε:[quote="mamameli"
Καρκλακι αυτοκινητου ειναι απαραιτητο απο την πρωτη μερα..στο εξωτερικο δεν σάφηνουν απο το μαιευτηριο να παρεις το μωρο αν δεν εχεις και δεν εχουν και ελληνες οδηγους Laughing εμεις πηραμε 0-18 britax με ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητα το οποιο εχει ακομα η μικρη 4 ετων

να σε ρωτησω λίγο, αυτο που πήρες το britax την είχες δηλαδή τη μικρή κατευθειαν από την αρχή κανονικά στο αυτοκινητο και όχι να κοιταει ανάποδα όπως είναι τα περισσότερα καθισματακια για τα νεογεννητα? θυμάσαι από που το πήρες και τι τιμή περίπου?? όταν είναι νεογέννητο καει να κάθεται έτσι σε όρθια θέση όπως είναι το καθισματάκι? προβληματίστηκα παλι...

Το καθισματακι αυτο το πήραμε περίπου 250-280 έχει 4 χρόνια αλλα θα μας βγάλει 7-8 χρόνια gκαλή απόσβεση.
Το βάζεις ανάποδα μεχρι 12 κιλά η 1,5 χρόνων.Και μετα κανονικά.Όσο είναι νεογέννητο έχει ένα μαξιλαρακι και είναι σχεδόν ξαπλωτο.Μόλις δεν χωράει έτσι βγάζεις το μαξιλαρακι και έχει διάφορες κλίσεις ώστε να το προσαρμοζεις ανάλογα τις ανάγκες.Η ζώνη είναι κι αυτή ευέλικτη.Πλενεται στο πλυντήριο αν λερώνει.Εμάς μας κράτησε πολυ γιατί είναι και μικροκαμωμενη.Όμως την χωράει ακόμα .Η ηλικία της είναι όμως για πιο μεγαλιστικο.

Εύη προσοχή θέλει!Μην υπερβαινεις δυνάμεις.

Αναστασία λίγο έμεινε...ξεκουρασου μήπως και αποθηκευσεις δυνάμεις...

Αθανασία ποιος είναι απο Ξάνθη;[/quote]
καννενας μας. ειχαμε παει εκει με τον ταριφακο μου τον 02/2010 για μια δουλεια και μειναμε 3 μερες.ειναι και μια φιλη μου απο ενα χωριο.και καθε καλοκαιρι που παει της δινω λεφτα και μου φρνει μπαχαρικα και καριοκες χιχιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις