Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας και πάλι κορίτσια μου..Τέζαρα στον υπνο καμιά ώρα,μια και είχα πάλι ανήσυχο βράδυ,και μολις ξύπνησα,απο τα χτυπήματα τις μπέμπας..διάβασα και τα μηνύματα σας..Βίβιαν θα έχω υπόψη την ζώνη μια και είμαι στο κλάμπ της καισαρικής,Δήμητρα απο άγχος άλλο τπτ,αυτά τα αν που μ πιάνουν ώρες ωρες πολλά,τρώω όμως τις κλωτσιές μου και ησυχάζω Very Happy
Αναστασία μου όταν τρώς την μεγάλη φρίκη προσπάθησε να φέρεις σαν εικόνα στο μυαλό σου την μπέμπα σου,πιάνει χεχεεχε... Wink Very Happy είπες και για φίδια που τα φοβάμαι υπερβολικάααα μπρρρ (τι πήγα και συγκράτησα η άτιμη εεε ?)Ζωή καλώς σε βρήκα..άντε να δω τι θα κάνω σήμερα,αν θα απλωθεί όαντρας μου μ΄νος του στο κρεββάτι χωρίς να τον σπρώχνουμε εγώ και η μπέμπα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 215994

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Make a pregnancy ticker

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zooula1985 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:θεος ο αντρας σου αναστασια....
ζωουλα γιατι αγχωνεσαι για τον τοκετο? μια εμπειρια ακομη λοιπον....
ελα ρε συ, εγω οταν γεννουσα την ιωαννα γελαγα και τους ελεγα καντε οοοοοτι θελετε, βαλτε τεχνητους, βαλτε μαχαιρια να ζεσταινονται, κουταλες να βραζουν εγω θελω να ελευθερωθω και να παρω αγκαλια το μωρακι μου....
πατρινια δημητρουλα, γιατι δηλ να μην μεγαλωνει η μπουμπου σου? δειξε καλε λιγη εμπιστοσυνη στο παιδι. μια χαρα θα ειναι.
εγω παρακαλαω να ερθει η ωρα να γεννησω. δεν δεν δεν την θελω την γκαστρεια δεν την μπορω εγω και μεταξυ μας δεν με γουσταρει και αυτη χιχιχι

συμπεθερα δεν ξερω εαν θα ειμαι τοσο γενναια ...χαχαχα ειλικρινα μπορει ο θεος βεβαια εκεινη την στιγμη να μου δωσει τεραστια δυναμη αλλα θα τους τρελανω με τις βλακειες που θα λεω..σιγουρααααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 215994
Παντως εγω τη δευτερα που πηγα στο γιατρο τον κουφανα με την ερωτηση μου.Του λεω γιατρε οταν γεννησω μετα απο ποσες ωρες μπορω να φαω κανα σουβλακι απ εξω η κανα κεφτεδακι της μαμας;και μου λεει ρε βιβιαν απ ολα αυτα της καισαρικης που ειπαμε αυτο βρηκες να με ρωτησεις!!!!Αχχχ κοριτσια ημουν αρχη 34ης βδομαδας οταν πηγα και η μικρη δικο της βαρος ηταν περιπου 2200 γιατι στον υπερηχο ελεγε 2400 χαρηκα παρα πολυ!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 215994

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά με αυτά τα σουβλάκι όλες έρωτα έχουμε ε??
κι εγώ δεν τα έχω κόψει και στην εγκυμοσύνη...τρώω 1 φορά το μήνα περίπου!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zooula1985 έγραψε:αγαπες επειδη διαμαρτυρεται το παιδι μου παω να φαω ( δικαιολογιες χαχαχαχαχαχαχα) θα τα πουμε παλι φιλακια σε ολες καλο μεσιμεριιι και καλη ορεξηηηηηηηηηηηηηηηηηη σας φιλω γλυκα κοιλουπιτσες μου!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472
Καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 417472 Αυριο θα δω το γιατρο παλι και θα του πω για τη ζωνη της καισαρικης την ειχε προτεινει στην κοπελα μου τον συστησε το γιατρο και μου ειπε να του το πω γιατι τη βολεψε στο θεμα θυλασμου τομης!Αχχχ αυτα τα σουβλακια ΟΝΕΙΡΩ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! και τωρα που ειμαι προς το τελος εχω περισσοτερη ταση προς το κρεατικο!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 564595

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε στοπ κουβεντα για σουβλακια. εκανα μια αμαρτια εχθες Embarassed
βιβιαν εγω φλερταρω την υποστηρικτικη ζωνη. νιωθω αφορητους πονους στην μεση και νομιζω οτι εχει πεσει η κοιλια μου. κατι μπετατζηδες με την τεραστια κοιλια που φτανει στα γονατα....ε ετσι νιωθω. η αλλη ζωνη που δειχνει καλη ειναι αλλα νομιζω την εχει ακριβη.
θα κοιταξω αυριο γιατι αυτην την φορα θα την χρειαστω σιγουρα.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:ε στοπ κουβεντα για σουβλακια. εκανα μια αμαρτια εχθες Embarassed
βιβιαν εγω φλερταρω την υποστηρικτικη ζωνη. νιωθω αφορητους πονους στην μεση και νομιζω οτι εχει πεσει η κοιλια μου. κατι μπετατζηδες με την τεραστια κοιλια που φτανει στα γονατα....ε ετσι νιωθω. η αλλη ζωνη που δειχνει καλη ειναι αλλα νομιζω την εχει ακριβη.
θα κοιταξω αυριο γιατι αυτην την φορα θα την χρειαστω σιγουρα.
Εχεις δικιο στοπ η κουβεντα γιατι αρχιζω και αισθανομε σα σκυλος μπροστα απο ψησταρια!!!Εγω θα πω αυριο στο γιατρο μηπως μου συστησει καποια συγκεκριμενη απο καποιο σαιτ η να παραγκειλω απ το φαρμακειο οτι μου πει θα σου πω!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάρες!!

Κι εγώ είδα με ενδιαφέρον αυτή τη ζώνη καισαρικής, θα το ψάξω το θέμα γιατί κι εγώ για καισαρική πάω.

Εγώ πήγα σήμερα για υπέρηχο, ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, είναι πλέον 1 ολόκληρο κιλό, τον έχουμε και φάτσα σε 3d φωτογραφίες, γέλαγε κιόλας σε κάτι φάσεις πολύ πλάκα!!

Το κακό είναι οτι εξακολουθώ να έχω χαμηλό πλακούντα, τώρα μάλιστα μου έγραψε "επιχείλιο" και αγχώνομαι μη γίνει καμιά στραβή τώρα στο τέλος. Γενικά είμαι αρκετά δραστήρια, δεν έχω πάρει αναρρωτικές, δεν έχω μείνει ξάπλα, αλλά δεν είχα και τίποτα εδώ που τα λέμε οοολο αυτό το διάστημα, ούτε συπάσεις, ούτε αιματάκι ούτε τίποτα(χτύπα ξύλο). Τελοσπάντων, θα προσπαθήσω να φρονιμέψω λίγο.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι δεν έχω κούραση στο σπίτι, άλλο παιδάκι δεν έχω να τρέχω μ αυτό, φαγητό παίρνουμε τάπερ απο μαμά κάθε εβδομάδα που μας καλύπτει για τις περισσότερες μέρες, σε δουλειές σπιτιού κλπ. ο άντρας μου κάνει όσα κάνω κι εγώ, φέρνουμε και μια γυναίκα κάθε 15. Οπότε αν εξαιρέσεις που πάω στη δουλειά 8 ώρες (καθιστή και χωρίς ιδιαίτερο άγχος) και τις βόλτες που κάνω, όλη την υπόλοιπη ώρα είμαι σε ένα καναπέ.

Προς το παρόν μόνο αυτό με τον πλακούντα με αγχώνει και το αν θα έχω όλα τα απαιραίτητα στο σπίτι για το παιδί να μην τρέχουμε πανικόβλητοι εκείνες τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο. Για τα υπόλοιπα θα αγχωθώ αργότερα!!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Γεια σας κοριτσάρες!!

Κι εγώ είδα με ενδιαφέρον αυτή τη ζώνη καισαρικής, θα το ψάξω το θέμα γιατί κι εγώ για καισαρική πάω.

Εγώ πήγα σήμερα για υπέρηχο, ο μπέμπης μου είναι μια χαρά, είναι πλέον 1 ολόκληρο κιλό, τον έχουμε και φάτσα σε 3d φωτογραφίες, γέλαγε κιόλας σε κάτι φάσεις πολύ πλάκα!!

Το κακό είναι οτι εξακολουθώ να έχω χαμηλό πλακούντα, τώρα μάλιστα μου έγραψε "επιχείλιο" και αγχώνομαι μη γίνει καμιά στραβή τώρα στο τέλος. Γενικά είμαι αρκετά δραστήρια, δεν έχω πάρει αναρρωτικές, δεν έχω μείνει ξάπλα, αλλά δεν είχα και τίποτα εδώ που τα λέμε οοολο αυτό το διάστημα, ούτε συπάσεις, ούτε αιματάκι ούτε τίποτα(χτύπα ξύλο). Τελοσπάντων, θα προσπαθήσω να φρονιμέψω λίγο.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι δεν έχω κούραση στο σπίτι, άλλο παιδάκι δεν έχω να τρέχω μ αυτό, φαγητό παίρνουμε τάπερ απο μαμά κάθε εβδομάδα που μας καλύπτει για τις περισσότερες μέρες, σε δουλειές σπιτιού κλπ. ο άντρας μου κάνει όσα κάνω κι εγώ, φέρνουμε και μια γυναίκα κάθε 15. Οπότε αν εξαιρέσεις που πάω στη δουλειά 8 ώρες (καθιστή και χωρίς ιδιαίτερο άγχος) και τις βόλτες που κάνω, όλη την υπόλοιπη ώρα είμαι σε ένα καναπέ.

Προς το παρόν μόνο αυτό με τον πλακούντα με αγχώνει και το αν θα έχω όλα τα απαιραίτητα στο σπίτι για το παιδί να μην τρέχουμε πανικόβλητοι εκείνες τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο. Για τα υπόλοιπα θα αγχωθώ αργότερα!!
Γεια σου Κλεοπατρα!!!Αχ γελαγε κι ολας το ζουζουνι;;;χαχαχχαχαχα ολα καλα θα πανε μην ανχωνεσε εσεις μου μαθατε απο το φορουμ οτι το ανχος ειναι ο χειροτερο συνεπηβατης στην εγκυμοσυνη!Ειναι και ενα κιλο κι ολας πωπωπω σωστος ανθρωπος μινιον!!!Κοιτα εγω στο θεμα της γεννας για το τι να εχω μαζι μου εκατσα και εκανα λιστα και τα εχω ετοιμασει θες να στα πω να παρεις ιδεες;

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχω βρει κάτι λίστες στο ίντερνετ και στα βιβλία εγκυμοσύνης και μου έχει δώσει κι η γυναίκα του αδερφού μου που είναι φρεσκομάνα, απλά με αγχώνει που τα έχω όλα σε εκκρεμότητα ακόμα (ως γνήσιο control-freak που είμαι...).

Αλλά κάθε βοήθεια και συμβουλή ευπρόσδεκτη, άλλωστε φαντάζομαι όλες οι πρωτομάνες θα έχουμε παρόμοιες απορίες!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά παντού λίστες βλέπω κι εγώ, στα βιβλία που διαβάζω, στο ίντερνετ παντού!!
το θέμα είναι ότι δε μπορώ να βγω να κάνω τα μαγαζιά και θα πρέπει μα΄λλον να τα πάρω όλα από το ίντερνετ!!
προς το απ΄ρον μόνο βιβλία έχω παραγγείλει και το άλμπουμ του μωρού για τα 3 πρώτα του χρόνια για σουβενιρ!!
άρχισα από τα πιο σημαντικά δε μπορείτε να πειτε!! αναποδος άνθρωπος είμαι, θα δώσω τα βιβλία να φάει το μωρό...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την τσάντα μαιευτήριου την έχω ετοιμάσει εδω και 2 εβδομάδες,γιατι σκεφτόμουν ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..Συμβουλεύτηκα αρκετά site κ νομίζω είμαι ετοιμη για πολεμο! Very Happy Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 654316
Όποιο κορίτσι θέλει,να της πω τι ετοίμασα flower
Θα συμβουλευτώ κ εγώ τον ντοκ για την ζώνη,αλλά σίγουρα μια γερή φαρδιά θα χρειαστώ,αν πάρω τελικά...Απο κρεατικό άλλο τίποτα αυτές τις μέρες,σχεδόν μπούχτισα απο την λιχουδιά μου για πολλών ειδών κρέατα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 328109

αυτήν την 3d φωτογράφια που λες καλημερίζω κάθε μέρα,μαζί με την κοιλίτσα Laughing
Καλο μεσημερι Smile

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Make a pregnancy ticker

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Patsie έγραψε:Έχω βρει κάτι λίστες στο ίντερνετ και στα βιβλία εγκυμοσύνης και μου έχει δώσει κι η γυναίκα του αδερφού μου που είναι φρεσκομάνα, απλά με αγχώνει που τα έχω όλα σε εκκρεμότητα ακόμα (ως γνήσιο control-freak που είμαι...).

Αλλά κάθε βοήθεια και συμβουλή ευπρόσδεκτη, άλλωστε φαντάζομαι όλες οι πρωτομάνες θα έχουμε παρόμοιες απορίες!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εγω παντως τα πραγματακια ολα ξεκινησα να τα περνω απ τον εβδομο μηνα και μετα τωρα τελειωσα με τα πραγματα προσφατα μη νομιζεις οτι τα χα απ το πρωτο μηνα!!!λοιπον Περα απο κουνια καροτσι που ειναι τα βασικα η Γκαρνταρομπα του παιδιου βασικοτατο αποτελειτε απο φορμακια κορμακια παντελονακια μινιον ζακετουλες και ενα μπουφανακι καλου κακου εγω της πηρα γιατι θα φαμε ολο το χειμωνα και δε σκοπευω να εχω το παιδι κλεισμενο μεσα μονιμως καλτσακια και εγω εχω παρει γαντακια για τα χερια της επειδη τα νυχια των νεογεννητων θελουν καθε μερα κοψιμο μη γρατζουναει τη μουρη της στον υπνο της.Εχω εφοδιαστει με σαμπουαν αφρολουτρο για μωρα μπουρνουζακι σαλιαρες απο τωρα πανες αγκαλιας γιατι χρειαζετε λιγο φασκιομα τις πρωτες 40 μερες σεντονακια κουβερτουλες πικε κουβερτουλα πιο χοντρη γιατι στο χωριο εδω εχει σκληρο χειμωνα παπλωματακι και αντιπνηκτικο μαξιλαρι.εχω παρει απο τωρα μπεμπιλινα και κρεμουλα για συγκαματα οπως και βρεφηκο απορρυπαντικο.μια μπανιεριτσα για μωρα εφοδιασμενη με μπιμπερο γυαλινα ειμαι σε περιπτωση που δεν εχω γαλα να μην τρεχω τελευταια στιγμη μωρομαντιλα να υπαρχουν κουνουπιερα καροτσιου και κουνιας γιατι πολλα ακουγοντε με τα κωλοκουνουπα και τους ιους πιπιλα την οποια θα της τη δωσω μονο αν κανει τουτουνι γιατι το δαχτυλο κανει μεγαλητερη ζημια απ οτι η πιπιλα στο στομα του παιδιου μα και στο ιδιο το δαχτυλο.Τα ρουχαλακια που εχω δεν ειναι μονο για βρεφη αλλα και για μηνες πιο μετα διοτι η αναπτυξη στα βρεφη ειναι ραγδαια.Εεεε και επειδη εχω ψωνιστει λιγουλακι με τη μικρη εχω παρει και τις χαζομαρες μου κορδελιτσα για το κεφαλι σκουφακια διαφορα και κατι μικρουλικα παπουτσακια!!!!Αααα ξεχασα να σου γραψω για ψαλιδακι νυχοκοπτη βουρτσιτσα για τα μαλλια και δικο της θερμομετρο αυτα τα πηρα απ τα τζαμπο τα ειχε σε κασετινες ολα μαζι σετακι πολυ πιο οικονομικα απ το να τα παρεις απο φαρμακιο.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παναγία μου, όλα αυτά!!! Haha, ευχαριστώ!
Εντάξει, εγώ κάποια θα τα αφήσω γιατί θα έρθουν και δώρα διάφορα, οπότε αν π.χ. σου φέρουν 20 φορμάκια, τα πας και τα αλλάζεις και παίρνεις ρουχαλάκια για λίγο μεγαλύερη ηλικία ή ένα δεύτερο κουβερτάκι κλπ.

Α, έχω κι απορίες!!!
Τι είναι πάνες αγκαλιάς?
Τι είναι αντιπνηκτικό μαξιλάρι?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα εγκυούλεεεεεεες!!!!!
Καλέ Βίβιαν με άγχωσες!!!!! Κι εγώ σαν την Ειρήνη είμαι, μόνο που... η εγκυμοσύνη μου είναι λίγο πιο προχωρημένη...! Αλλά εγώ στην κοσμάρα μου συνεχίζω χαλαρή... Σήμερα μ' άρχισε η μάνα μου στο τηλέφωνο γιατί λέει δεν έχω πάρει τίποτα για το μωρό και πότε θα τα πάρω! Rolling Eyes Έεεεεεχουμε καιρό της είπα... καλάαααα... μου είπε εκείνη, χαχαχα! Αλλά πάντως έχω ήδη κάποια πραγματάκια από τη Δανάη, κυρίως από ρουχαλάκια πρέπει να δω τι παίζει γιατί η Δανάη γεννήθηκε σε καλοκαιρινή εποχή... Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Παναγία μου, όλα αυτά!!! Haha, ευχαριστώ!
Εντάξει, εγώ κάποια θα τα αφήσω γιατί θα έρθουν και δώρα διάφορα, οπότε αν π.χ. σου φέρουν 20 φορμάκια, τα πας και τα αλλάζεις και παίρνεις ρουχαλάκια για λίγο μεγαλύερη ηλικία ή ένα δεύτερο κουβερτάκι κλπ.

Α, έχω κι απορίες!!!
Τι είναι πάνες αγκαλιάς?

Πάνες αγκαλιάς είναι κάτι σα σεντονάκια αλλά πολύ πιο μικρά σε μέγεθος, για να ακουμπάει πάνω σε αυτά το μωράκι όταν κάποιος το παίρνει αγκαλιά... (για λόγους αποστείρωσης). Μαξιλάρι δε χρειάζεται καθόλου το βρέφος, τουλάχιστον σε εμάς η παιδίατρος το απαγόρευσε... Μην αγχώ, από όλα τα παραπάνω λίγα είναι τα πραγματικά αναγκαία, όλα τ' άλλα δεν είναι απαραίτητο πως θα χρειαστούν... Wink

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ περιμένω να σταματήσω δουλειά σε ένα μήνα περίπου, για να έχω όλες τις μέρες δικές μου και το μυαλό μου καθαρό, να ασχοληθώ μόνο με τα ψώνια.

Αυτό που θα βάλω σε προτεραιότητα είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου, που χρειάζεται from day 1, γιατί θέλω ιδανικά να το πάρω σετ με το καρότσι, να κουμπώνει επάνω. Κι επειδή αν θέλω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο εκείνη την ώρα και χρειαστεί παραγγελία, δεν ξέρω πόσο θα τους πάρει να μου το φέρουν, θα πρέπει να τα ψάξω πρώτα-πρώτα αυτά.

Τα άλλα όλα αν και πολλά είναι εύκολα, θέλω να πω, θα κάνεις 2-3-4 εξορμήσεις σε μερικά μωρομάγαζα και θα τα μαζέψεις.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Α, έχω κι απορίες!!!
Τι είναι πάνες αγκαλιάς?
Οι πανες αγκαλιας ειναι σαν σεντονακι φαντασου ψιλοτετραγωνες οι οποιες χρησιμευουν στο να φασκιονεις το μωρο για να ξεκουραζετε το καημενο.ρωτα τη μαμα σου αν σε φασκιωνε θα σου πει.επεισης το σωστο φασκιωμα βοηθαει στο να κανει ισιο σωμα το μωρο και ξεκουραζει τα χερακια κρατωντας το σε σταθερη θεση.Να παρεις φανελενιες η αλλιως φανελα πανες αγκαλιας ειναι πολυ ελαφρυ υφασμα και δεν ζεστενετε ουτε κρυωνει.με λιγα λογια ειναι αυτο το μικρο σεντονακι που βλεπεις μωρακια τυλιγμενα μεσα.το αλλο υπερ της πανας αυτης ειναι οτι οταν εχεις το μωρο τυλιγμενο εκει μεσα και το περνουν αγκαλια συγγενεις κτλ αποφευγει την αμεση επαφη με τα ρουχα του καθενος που εχουν σκονη αρωμα κτλ.το αντιπνικτικο μαξιλαρι ειναι ενα τετραγωνο επιπεδο μαξιλαρακι με τρυπουλες αν θες το περνεις δεν ειναι απαραιτητο χρησιμευει στο οτι το μωρακι καποια στιγμη θα αρχιζει να γυρναει μπρουμιτα μονο του και αν ερθει σε δυσκολη θεση με τη μουρη στο στρωμα μονο μπορει να πνιγει να δυσκολευτει να αναπνευσει κτλ και ενταξει τις βραδινες ωρες δεν εισαι πανω απ το μωρο κοιμασε και εσυ οσο μπορεις.Σε αυτη τη περιπτωση αν το μωρο γυρησει και ειναι σε αβολη θεση θα γυρησει πανω στο μαξιλαρι και απο τις τρυπουλες που εχει το μαξιλαρι μπορει και αναπνεει μεχρι να γυρησει η να το γυρησεις εσυ.πιστεψε με το δοκιμασα στον εαυτο μου και οντως αναπνεεις απ τις τρυπουλες.

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΜΗΛΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ(ΠΑΡΑΧΕΙΛΙΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 679259

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια οτι πηρα και οτι μου δωσαν οι ξαδερφες μου δε τα συμβουλευτικα απο βιβλια η απ το ιντερνετ αλλα απ τη μανα μου απο ρουχαλακια μπιμπερο κτλ αυτα ειναι βασικα και οσον αφορα το μπανακι το οποιο το πηρα 10 ευρω απ τα τζαμπο το πηρα για να την κανω εκει μεσα μεχρι να παει 1 ετους γιατι μεσα στη μπανιερα δε θελω να τη βαζω τη μικρη εκει μεσα ξυριζομε ξεπλενω το μαλλι μετα απο βαφη δε μπορω να κανω τη μπανιερα απολυμανση καθε μερα πριν κανει το μωρο μπανιο και δε κανει καθε μερα και η χλωρινη.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellaef έγραψε:ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΜΗΛΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ(ΠΑΡΑΧΕΙΛΙΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 37 679259
Εσυ τι ζωνη εχεις;μηπως εχεις να μας προτεινεις καποια; Razz

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Euxoula έγραψε:

Α, έχω κι απορίες!!!
Τι είναι πάνες αγκαλιάς?
Οι πανες αγκαλιας ειναι σαν σεντονακι φαντασου ψιλοτετραγωνες οι οποιες χρησιμευουν στο να φασκιονεις το μωρο για να ξεκουραζετε το καημενο.ρωτα τη μαμα σου αν σε φασκιωνε θα σου πει.επεισης το σωστο φασκιωμα βοηθαει στο να κανει ισιο σωμα το μωρο και ξεκουραζει τα χερακια κρατωντας το σε σταθερη θεση.Να παρεις φανελενιες η αλλιως φανελα πανες αγκαλιας ειναι πολυ ελαφρυ υφασμα και δεν ζεστενετε ουτε κρυωνει.με λιγα λογια ειναι αυτο το μικρο σεντονακι που βλεπεις μωρακια τυλιγμενα μεσα.το αλλο υπερ της πανας αυτης ειναι οτι οταν εχεις το μωρο τυλιγμενο εκει μεσα και το περνουν αγκαλια συγγενεις κτλ αποφευγει την αμεση επαφη με τα ρουχα του καθενος που εχουν σκονη αρωμα κτλ.το αντιπνικτικο μαξιλαρι ειναι ενα τετραγωνο επιπεδο μαξιλαρακι με τρυπουλες αν θες το περνεις δεν ειναι απαραιτητο χρησιμευει στο οτι το μωρακι καποια στιγμη θα αρχιζει να γυρναει μπρουμιτα μονο του και αν ερθει σε δυσκολη θεση με τη μουρη στο στρωμα μονο μπορει να πνιγει να δυσκολευτει να αναπνευσει κτλ και ενταξει τις βραδινες ωρες δεν εισαι πανω απ το μωρο κοιμασε και εσυ οσο μπορεις.Σε αυτη τη περιπτωση αν το μωρο γυρησει και ειναι σε αβολη θεση θα γυρησει πανω στο μαξιλαρι και απο τις τρυπουλες που εχει το μαξιλαρι μπορει και αναπνεει μεχρι να γυρησει η να το γυρησεις εσυ.πιστεψε με το δοκιμασα στον εαυτο μου και οντως αναπνεεις απ τις τρυπουλες.
εγω το αντιπνικτικο μαξιλαρι δεν το χρησιμοποιησα καθολου οταν ηταν νεογεννητο.καταρχην δεν κανει μαξιλαρι μεχρι το χρονο.επισης ουτε με παπλωμα κανει να το σκεπαζεις.αν διαβασεις για συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου απαγορευει καποια πραγματα και ενα απο αυτα ειναι το παπλωμα.εγω μετα τον χρονο τον σκεπασα με παπλωμα.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πολυ ενδιαφερον αυτα που μας ειπατε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.και γω εχω αγορασει σχεδον τα παντα γιατι εδω και μια εβδομαδα δεν βγαινω εξω μεχρι να μπω στο μηνα μου και λεω απο αυριο να φτιαχνω σιγα σιγα και την βαλιτσα του μαιευτηριου.το απογευμα εχω γιατρο και ανυπομονω να παω να δω τι κανει η μπεμπα μου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
Euxoula έγραψε:

Α, έχω κι απορίες!!!
Τι είναι πάνες αγκαλιάς?
εγω το αντιπνικτικο μαξιλαρι δεν το χρησιμοποιησα καθολου οταν ηταν νεογεννητο.καταρχην δεν κανει μαξιλαρι μεχρι το χρονο.επισης ουτε με παπλωμα κανει να το σκεπαζεις.αν διαβασεις για συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου απαγορευει καποια πραγματα και ενα απο αυτα ειναι το παπλωμα.εγω μετα τον χρονο τον σκεπασα με παπλωμα.

Συμφωνώ! Επίσης, έχω την εντύπωση ότι το πάπλωμα δεν το βάζουμε στην αρχή και για άλλο λόγο: τα μωρά δεν μπορούν να ρυθμίσουν ακόμα τόσο καλά τη θερμοκρασία τους όπως οι ενήλικες. Κι εγώ μετά το χρόνο έβαλα πάπλωμα...

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Euxoula έγραψε:
stellaef έγραψε:ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Εσυ τι ζωνη εχεις;μηπως εχεις να μας προτεινεις καποια; Razz

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΣΤΕΞ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΤΕΥΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ.ΕΦΙΓΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΣΦΥΞΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟ.Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΧΕ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ(ΓΕΝΕΣΙΣ) 80ΕΥΡΩ!ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΖΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ-ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΤΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHICCO 168 ΠΑΝΕΣ 23,80ΕΥΡΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΠΛΑΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΣ!MY GOD!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να πω κ γω στα γρήγορα για γαντάκια που διάβασα. Του στερείς την αίσθηση της αφής κ είναι πολύ βασική τον πρώτο καιρό, όπως κ η όσφρηση. Ψαλιδάκι ή λίμα την ώρα που κοιμάται. Αυτά τα λένε μαίες που κάνουν μαθήματα προγεννετικά, δεν τα διάβασα κάπου. Επίσης όχι μαξιλάρι, όχι πάπλωμα πριν χρονίσουν, κ απαγορεύεται το σφηνάκι, ο κλασικός μάρσιπος που κρέμονται τα πόδια κ επιβαρύνεται η σπονδυλική, και ποτέ περπατούρα. Αυτά μου έρχονται τώρα στο νου από 'οδηγίες'.
Α, κ για τοκετό, φοβόμουν κ γω την καισαρική κ μου είπε μια μαία ότι ένας φυσιολογικός μπορεί να είναι 'χειρότερος'. Ε, για μαντέψτε. Γέννησα φυσιολογικά κ υπέφερα από ράμματα κλπ. Μου πήρε 2,5 μήνες να μπορώ να καθήσω κανονικά.Βέβαια είναι κ το πόσο ανθεκτικός είσαι στον πόνο γενικά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις