876 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Τετ Σεπ 26, 2012 1:20 am
REINE
Η ψυχή της παρέας!
καλο αυτό γαι τη ζωνη αλλά θα πρεπει να ξέρουμε αν θα κανουμε καισαρική για να την πα΄ρουμε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Euxoula έγραψε:Κοριτσια τωρα σας διαβασα ειχα κανει διαλειμα απ το λαπ τοπ και ετρωγα τοστακια!!!Κανονικα αν ειχα τελειομηνη κυηση μεχρι 2 νοεμβρη αλλα αυριο θα ξερω ποτε θα γεννησω με καισαρικη μολις κανω το καρδιοτοκογραφημα γιατι γερναει ο πλακουντας απο τωρα (μαζευει αλατα) και πρεπει να δουμε ποσο θα αντεξει τουλαχιστον το ντοπλερ ηταν καλο και σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα δεν ειναι ο πλακουντας ο λογος της καισαρικης αλλα η υπερβολικη μυωπια που εχω μαζι με αστιγματισμο και δε ρισκαρουμε μη παθω καμια αποκοληση αμφιβληστροειδη.
Ναι ειμαι ανχωμενη λιγακι για το θεμα της καισαρικης οχι για την ιδια την επεμβαση αλλα για μετα την επεμβαση που καποια στιγμη θα αραιωνουν τα αναλγητικα και θα αρχιζω να ποναω λιγακι εχω ανχωθει για το πως θα βολευομε να θυλαζω τη μικρη για το αν θα λειτουργισει συντομα το εντερο μου να γλυτωσω το υποθετο ποσες μερες θα κατσω στο νοσοκομειο γιατι εδω που τα λεμε μεγαλη ευτυχια να εχεις το παιδακι σου μεγαλη δυστυχια για μενα προσωπικα να μην ειμαι στο σπιτακι μου με την ανεση μου!!! και εσυ για καισαρικη εισαι;επισκληριδιο ετσι;γιατι ανχωνεσε καλε ολα κατευχην θα πανε!!!!(Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις οσον αφορα για μενα στο θεμα ανχους!!!)χαχαχαχαχαχαzooula1985 έγραψε:Euxoula έγραψε:Κοριτσια τωρα σας διαβασα ειχα κανει διαλειμα απ το λαπ τοπ και ετρωγα τοστακια!!!Κανονικα αν ειχα τελειομηνη κυηση μεχρι 2 νοεμβρη αλλα αυριο θα ξερω ποτε θα γεννησω με καισαρικη μολις κανω το καρδιοτοκογραφημα γιατι γερναει ο πλακουντας απο τωρα (μαζευει αλατα) και πρεπει να δουμε ποσο θα αντεξει τουλαχιστον το ντοπλερ ηταν καλο και σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα δεν ειναι ο πλακουντας ο λογος της καισαρικης αλλα η υπερβολικη μυωπια που εχω μαζι με αστιγματισμο και δε ρισκαρουμε μη παθω καμια αποκοληση αμφιβληστροειδη.
κοριτσαρα μου ευχομαι ολα να ειναι καλα....να μπεις εννοειται να μας πεις!!! εμεις ακομα με το γιατρο δεν εχουμε πει τελικη ημερομηνια τωτα λογικα στην επομενη επισκεψη θα αρχισουμε να μιλαμε και αυτο ...εχετε καθολου αγχος???? η μονο εγω ειμαι σκασμενη???
Χιχιχιχιχιχι Μπου ολα καλα θα πανε μην ανχωνεσε και το μπουμπουκακι σου μια χαρα θα ειναι παντως το οτι εχουν τα μωρα στην κοιλια λοξιγκα δε το ηξερα πηρα τηλ τον αντρα μου και του το πα και εβαλε τα γελια!!!Μου λεει τελικα εχει λοξιγκα ευτυχως που ηταν αυτο και δεν της αρεσει ο Τσαλικης και γω που νομιζα οτι εκανε ''Σε σε σε σε σε για σενα τα σπαω!!!'' εχει και χιουμορ τρομαρα του!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜπου έγραψε:με το καλο Ευχουλα μου να πανε ολα!!!
Ζωουλα κι εγω αρχισα σιγα σιγα να αγχωνομαι!!! κυριως να μη γεννησω προωρα!!!! κι εμεις 15 Οκτωβριου εχουμε ραντεβου(ως τοτε παρακαλαω στο Θεο να ναι καλα η μπεμπα μου)και μαλλον τοτε θα μας πει τα νεοτερα για την τελικη ΠΗΤ μιας και θα μπω και στον 8ο!!!
Euxoula έγραψε:Ναι ειμαι ανχωμενη λιγακι για το θεμα της καισαρικης οχι για την ιδια την επεμβαση αλλα για μετα την επεμβαση που καποια στιγμη θα αραιωνουν τα αναλγητικα και θα αρχιζω να ποναω λιγακι εχω ανχωθει για το πως θα βολευομε να θυλαζω τη μικρη για το αν θα λειτουργισει συντομα το εντερο μου να γλυτωσω το υποθετο ποσες μερες θα κατσω στο νοσοκομειο γιατι εδω που τα λεμε μεγαλη ευτυχια να εχεις το παιδακι σου μεγαλη δυστυχια για μενα προσωπικα να μην ειμαι στο σπιτακι μου με την ανεση μου!!! και εσυ για καισαρικη εισαι;επισκληριδιο ετσι;γιατι ανχωνεσε καλε ολα κατευχην θα πανε!!!!(Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις οσον αφορα για μενα στο θεμα ανχους!!!)χαχαχαχαχαχαzooula1985 έγραψε:Euxoula έγραψε:Κοριτσια τωρα σας διαβασα ειχα κανει διαλειμα απ το λαπ τοπ και ετρωγα τοστακια!!!Κανονικα αν ειχα τελειομηνη κυηση μεχρι 2 νοεμβρη αλλα αυριο θα ξερω ποτε θα γεννησω με καισαρικη μολις κανω το καρδιοτοκογραφημα γιατι γερναει ο πλακουντας απο τωρα (μαζευει αλατα) και πρεπει να δουμε ποσο θα αντεξει τουλαχιστον το ντοπλερ ηταν καλο και σε φυσιολογικα επιπεδα αλλα δεν ειναι ο πλακουντας ο λογος της καισαρικης αλλα η υπερβολικη μυωπια που εχω μαζι με αστιγματισμο και δε ρισκαρουμε μη παθω καμια αποκοληση αμφιβληστροειδη.
κοριτσαρα μου ευχομαι ολα να ειναι καλα....να μπεις εννοειται να μας πεις!!! εμεις ακομα με το γιατρο δεν εχουμε πει τελικη ημερομηνια τωτα λογικα στην επομενη επισκεψη θα αρχισουμε να μιλαμε και αυτο ...εχετε καθολου αγχος???? η μονο εγω ειμαι σκασμενη???
Euxoula έγραψε:Χιχιχιχιχιχι Μπου ολα καλα θα πανε μην ανχωνεσε και το μπουμπουκακι σου μια χαρα θα ειναι παντως το οτι εχουν τα μωρα στην κοιλια λοξιγκα δε το ηξερα πηρα τηλ τον αντρα μου και του το πα και εβαλε τα γελια!!!Μου λεει τελικα εχει λοξιγκα ευτυχως που ηταν αυτο και δεν της αρεσει ο Τσαλικης και γω που νομιζα οτι εκανε ''Σε σε σε σε σε για σενα τα σπαω!!!'' εχει και χιουμορ τρομαρα του!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜπου έγραψε:με το καλο Ευχουλα μου να πανε ολα!!!
Ζωουλα κι εγω αρχισα σιγα σιγα να αγχωνομαι!!! κυριως να μη γεννησω προωρα!!!! κι εμεις 15 Οκτωβριου εχουμε ραντεβου(ως τοτε παρακαλαω στο Θεο να ναι καλα η μπεμπα μου)και μαλλον τοτε θα μας πει τα νεοτερα για την τελικη ΠΗΤ μιας και θα μπω και στον 8ο!!!
Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακι! πως πας;;;
demmy29 έγραψε:Ζωούλα μου μαμάκα γίνεσαι δε γεννιέσαι...Όλα θα τα μάθουμε και θα τα καταφέρουμε! Θα αγαπάμε τα παιδάκια μας και θα τα φροντίζουμε!
demmy29 έγραψε:Ζωούλα μου μαμάκα γίνεσαι δε γεννιέσαι...Όλα θα τα μάθουμε και θα τα καταφέρουμε! Θα αγαπάμε τα παιδάκια μας και θα τα φροντίζουμε!
Δεν ξέρω ρε Αθανασία μου! Κάθε φορά που δεν κουνιέται και είναι ήσυχη τρομάζω...Έ, μα, όποιος έχει τη μύγα...Αυτό! Φιλάκια πολλά πολλά!μαμακα μου έγραψε:θεος ο αντρας σου αναστασια....
ζωουλα γιατι αγχωνεσαι για τον τοκετο? μια εμπειρια ακομη λοιπον....
ελα ρε συ, εγω οταν γεννουσα την ιωαννα γελαγα και τους ελεγα καντε οοοοοτι θελετε, βαλτε τεχνητους, βαλτε μαχαιρια να ζεσταινονται, κουταλες να βραζουν εγω θελω να ελευθερωθω και να παρω αγκαλια το μωρακι μου....
πατρινια δημητρουλα, γιατι δηλ να μην μεγαλωνει η μπουμπου σου? δειξε καλε λιγη εμπιστοσυνη στο παιδι. μια χαρα θα ειναι.
εγω παρακαλαω να ερθει η ωρα να γεννησω. δεν δεν δεν την θελω την γκαστρεια δεν την μπορω εγω και μεταξυ μας δεν με γουσταρει και αυτη χιχιχι
μαμακα μου έγραψε:θεος ο αντρας σου αναστασια....
ζωουλα γιατι αγχωνεσαι για τον τοκετο? μια εμπειρια ακομη λοιπον....
ελα ρε συ, εγω οταν γεννουσα την ιωαννα γελαγα και τους ελεγα καντε οοοοοτι θελετε, βαλτε τεχνητους, βαλτε μαχαιρια να ζεσταινονται, κουταλες να βραζουν εγω θελω να ελευθερωθω και να παρω αγκαλια το μωρακι μου....
πατρινια δημητρουλα, γιατι δηλ να μην μεγαλωνει η μπουμπου σου? δειξε καλε λιγη εμπιστοσυνη στο παιδι. μια χαρα θα ειναι.
εγω παρακαλαω να ερθει η ωρα να γεννησω. δεν δεν δεν την θελω την γκαστρεια δεν την μπορω εγω και μεταξυ μας δεν με γουσταρει και αυτη χιχιχι
Ελα βρε συσπασεις εχω και γω αλλα ο γιατρος τη Δευτερα που ειχα παει μου ειπε μονο γι αυτο να μην ανησυχω κανει προπονηση η μητρα και η δικια σου ηταν τελειως απροπονητη!!!Θα φτασεις στις 36 εβδομαδες και ολα καλα θα ειναι!!!Κοριτσια σημερα μαγειρευει το αντρακι μου τον περιμενω να ερθει σπιτι να φιαξει πιτσα και σας πληροφορω την κανει πιο ωραια απο μενα κριμα που δε καταφερε να παει σε σχολη μαγειρικης θα ηταν εκπληκτικος μαγειρας!!!Μπου έγραψε:ειχα εχθες οοοοολο το απογευμα κι ηταν σχετικα τακτικες γιαυτο τα εκανα λιγο πανω μου καταλαβες;;; δε με πονανε ποτε απλως μου ειναι ενα πολυ δυσαρεστο σφιξιμο που μου κοβει την ανασα!!!! ααα ωραι ο φαγακι θα φας!!! μιαμ μιαμ!!!!! κι εγω εχω αγχος για οοοοοοοοοολα εκτος απο τον τοκετο ακομη! βασικα θελω να φτασω τις 36 εβδομαδες!!! πολλα ζηταωωωωω;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης