Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
608 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 608 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενα θας πω.... 1210 γρ πολλα δεν ειναι? τα τετοια μας ειναι χιουντζζζζζ οπως θα ελεγε και η καθηγητρια μαιρη. χιχιχι ζωουλα τι τυχερη η κορη σου ρε παιδι μου....αντρα με .....θα παρει! Very Happy
ενα κεφαλι ναααααα, χαχαχα μεχρι και η ιωαννα ειπε πωπωπω μεγαλο κεφαλι μαμα εχει ο μπεμπης....
τον βρηκε μια βδομαδα πιο μεγαλο-ειχα χασει την περιοδο. οποτε πιστευουμε το μηχανημα-.
κουνουσε χερια ποδια, εκανε και μια τουμπα.πολυ πλακα ειχε.
ααα κιλα +6 παρακαλω στην ζυγαρια...δεν πειραζει μετα θα πεσει τρεξιμο και θα φυγουν.ματσ μουτσ

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κάνετε κοιλιτσες;;; Κι εγω έχω τρεξιματα με τ σπιτι που πρέπει να ειναι έτοιμο μέχρι τις 5του Οκτωβρίου που μπαίνω στο μήνα μου ... Εγω έχω πάρει μόνο μερικά φορμακια κ ζιπουνακια για την μπεμπα , περιμένω να τελειώσω με το σπιτι για να ασχοληθώ μόνο με αυτα... Κρεβατακι κ καροτσάκι έχω βρει απλα πρέπει να τα παραγγειλω ... Μην αγχωνεστε με τα κιλά κι εγω 10 έχω πάρει αλλα θα χαθούν γρήγορα πιστεύω ... Το μόνο που με νοιάζει ειναι να ειναι καλα το μωρο μου κ όλα τα υπόλοιπα φτιάχνουν σιγα σιγα .

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ γω μπαίνω, διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Εορτάζουσες, πεθερόπληκτες, χαμός.
Είχαμε κ μεις γιατρό χθες, όλα πολύ καλά, 10 μέρες μεγαλύτερο τον δείχνει ο υπέρηχος, φτάσαμε τα 2 κιλά κ έχει πάρει θέση τοκετού ήδη από την προηγούμενη φορά. Αν δεν αλλάξει οκ.
Από κιλά πολλά, 12-13 ήδη, αλλά δεν το ράβω κ γω η γυναίκα. Όλα στην κοιλιά. Πλακώνομαι στις κρέμες μπας κ σώσω τίποτα. Στο πρώτο έβαλα 14 κ τα έχασα σε 3 μήνες κ με το που αρχίσαμε τις κρέμες κλπ κ θήλαζα πολύ λιγότερο πήρα 4 μέχρι να ξαναμείνω έγκυος. Oh well, υγεία, γερά μωρά κ όλα τ'άλλα είναι δευτερεύοντα.
Φιλάκιαααα

454Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 Empty Ta xairetismata mou s olh thn egkyopareoula edw :) Τετ Σεπ 19, 2012 4:08 am

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Geia sas fouskwmena mou koritsia..Parakolouthw syxna pykna ta themata se forum,blog etc.alla den etyxe na sxoliasw,para na blepw k na parathrw.Mia pou h P.H.T. mou einai 7/11/2012 (an kai mallon nwritera tha gennisw,i kaisariki einai sigouri s emena ) Rolling Eyes Eipa shmera na moirastw k me alla koritsia poy genname konta,thn xara mou gia ton erxomo ths mpempas mou Very Happy Na eiste oles kala,k na exete gera mwrakia,me ton ligotero dynato pono!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotini77 στις Τετ Σεπ 19, 2012 4:45 am, 1 φορά

eirini2

Fotini77 έγραψε:Geia sas fouskwmena mou koritsia..Parakolouthw syxna pykna ta themata se forum,blog etc.alla den etyxe na sxoliasw,para na blepw k na parathrw.Mia pou h P.H.T. mou einai 7/11/2012 (an kai mallon nwritera tha gennisw,i kaisariki einai sigouri s emena ) Rolling Eyes Eipa shmera na moirastw k me alla koritsia poy genname konta,thn xara mou gia ton erxomo ths mpempas mou Very Happy Na eiste oles kala,k na exete gera mwrakia,me ton ligotero dynato pono!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Make a pregnancy ticker
καλωσηρθες φωτεινη.με το καλο να ερθει το μωρακι σου.εγω ειμαι εγκυος στο δευτερο και εχω πητ 21/12

maria1984

maria1984
Γεια σου Φωτεινη... Καλώς ήρθες ... Κι εγω είχα Πήτ στις 09/11 αλλα τώρα μου το άλλαξε ο γιατρός με τις μετρήσεις που έκανε στην μπεμπα κ μου έδωσε Πήτ 05/11 πιστεύω να μην μου το ξαναλλαξει την επόμενη φορα που θα πάω!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς σας βρήκα κορίτσια Smile Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα Very Happy Ο πρώτος γιατρός που είχα ως το τέλος του 4ου μήνα 3 διαφορετικές Π.Η.Τ. μου έβγαζε..τέλος πάντων..Η μικρή μου έχει πάρει και θέση,στις 29/8 που την είδαμε τελευταία φορά ήταν με το κεφάλι κάτω,και 1,5 κιλό Smile Βλέπω πως πολλές κοπέλες ανησυχούν για τα κιλά και διάφορα άλλα θέματα..Η υγεία η δική μας και του παιδιού μετρά πάνω από όλα..Είμαι +15 κιλά και δεν αγχώνομαι τόσο..Επίσης μια κ το επάγγελμα μου είναι στον τομέα της υγείας,αν μπορέσω να βοήθησω σε κάτι ( αχρείαστη να είμαι)μην διστάσετε..φιλιά

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσο για την Π.Η.Τ.Μαρία μου,μην σε απασχολεί αν άλλαξε,γιατί έτσι κ αλλιώς είναι απλά ενδεικτική,μια και το μωράκι συνήθως έχει την δική του άποψη,που υπερισχύει, κ επίσης δεν μπορεί ο γιατρός να γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία σύλληψης!

Μπου

Μπου
γεια σου φωτεινουλα με το καλο!!!εγω εχω πητ 12.12.12τελειο;;;χαχα!
Αθανασια παιδαρας ο γιος!!!!τελεια!!!! Φιλακια σε ολες!!!ειρηνουλες μου ευχομαι να μην παρω πολλα ως το τελος!!! Εννοειται πως στεφτομαι πρωτα να ναι καλα το μωρακι μου!!!! :chers: ππ cheers

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:αααααααααααααααααχ μη λες για σοκολατοπιτες!!! λιποθυμωωωωωωω!!!!!χαχαχαχαα
ολη μερα το μυαλο μου ειναι στο φαγητο!!!! καθε λεπτο σκεφτομαι τι θα φαω μετα!!!! αν τα ετρωγα και ολα οσα σκεφτομουν ποιος ξερει ποσα θα ημουν τωρα!!!! Twisted Evil Rolling Eyes Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 534787

Χαχα, κι εγώ επίσης!!!

demmy29 έγραψε:Ρε κορίτσια μην αγχώνεστε για τα κιλά! Αυτό είναι το τελευταίο... Σιγά! Θα χαθούν χωρίς να το καταλάβετε! Κι εμένα χορεύει η μπέμπα δύο μέρες συνέχεια!!! Λέτε να κάνει πολύ γυμναστική και γι' αυτό να παίρνει λίγο βάρος; Χα Χα!

Χαχαχα, όχι καλέ δεν αγχωνόμαστε κιόλας! Απλά προσπαθούμε να προσέχουμε, για να μη δυσκολευτούμε τόσο στο μέλλον! Razz Πάντως και σήμερα το έφαγα τελικά το παγωτάκι μου!!!

Όσο για το δικό σου μωράκι, στάνταρ αθλήτρια την κόβω!!! Προσέχει από τώρα!!! Wink

Μπου έγραψε:θα χαθουν μωρε μετα η θα φαινομαι ακομη εγκυος;;;;;;;;;;;;;
Δημητρουλα μου λες να γυμναζεται γιαυτο;;;;;; μπορει!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 536304

Κοίτα, να μη σε τρομάξω, μπορεί και να φύγουν αλλά μπορεί και να μη φύγουν αμέσως! Είναι και θέμα γυναίκας αυτό. Αλλά σίγουρα με τον καιρό θα φύγουν τα περισσότερα, εκτός και αν βάλεις κανα +30 στην εγκυμοσύνη, οπότε μην ελπίζεις και πολλά! Αλλά δεν το πας για τόσο, οπότε don't worry! Wink

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Βέβαια, να την πω την αλήθεια, εμείς κοιτάμε για κρεβάτι για τη μεγάλη. Γιατί πρέπει να τη βγάλουμε νωρίς από την κούνια, ώστε να μη νιώσει ότι της κλέβει το κρεβάτι το μωρό! Πιο πολύ αγωνία έχω γι' αυτό εγώ! Laughing
κι εμεις ψαχνουμε για κρεβατι για τον μεγαλο.εχεις υποψη σου καποιο μαγαζι?

Αχ, όχι, αυτό ψάχνουμε κι εμείς τώρα. Κοιτάμε καταρχήν μέσω ίντερνετ. Βέβαια, εμείς ίσως καταλήξουμε και σε κουκέτα (μια και καλή), οπότε πάμε σε άλλη κατηγορία... Αλλά αν βρεις κάτι πες μου, θα σου πω κι εγώ γιατί θα πρέπει να καταλήξουμε σχετικά σύντομα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jen75 έγραψε:Κ γω μπαίνω, διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Εορτάζουσες, πεθερόπληκτες, χαμός.
Είχαμε κ μεις γιατρό χθες, όλα πολύ καλά, 10 μέρες μεγαλύτερο τον δείχνει ο υπέρηχος, φτάσαμε τα 2 κιλά κ έχει πάρει θέση τοκετού ήδη από την προηγούμενη φορά. Αν δεν αλλάξει οκ.
Από κιλά πολλά, 12-13 ήδη, αλλά δεν το ράβω κ γω η γυναίκα. Όλα στην κοιλιά. Πλακώνομαι στις κρέμες μπας κ σώσω τίποτα. Στο πρώτο έβαλα 14 κ τα έχασα σε 3 μήνες κ με το που αρχίσαμε τις κρέμες κλπ κ θήλαζα πολύ λιγότερο πήρα 4 μέχρι να ξαναμείνω έγκυος. Oh well, υγεία, γερά μωρά κ όλα τ'άλλα είναι δευτερεύοντα.
Φιλάκιαααα

Γεια σου! (δε θυμάμαι να σε είχα πετύχει παλιότερα που έγραφα πάλι) Μήπως έχεις κι εσύ ΠΗΤ 17/11/2012; Very Happy Very Happy Very Happy Και το βγάλατε κιόλας 2 κιλά;
Καλά, βέβαια να θυμάσαι ότι οι υπέρηχοι δεν πέφτουν πάντα μέσα, παίζει και κάποια απόκλιση... Για να δούμε πόσο θα γράψει και η δικιά μου τη Δευτέρα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fotini77 έγραψε:Geia sas fouskwmena mou koritsia..Parakolouthw syxna pykna ta themata se forum,blog etc.alla den etyxe na sxoliasw,para na blepw k na parathrw.Mia pou h P.H.T. mou einai 7/11/2012 (an kai mallon nwritera tha gennisw,i kaisariki einai sigouri s emena ) Rolling Eyes Eipa shmera na moirastw k me alla koritsia poy genname konta,thn xara mou gia ton erxomo ths mpempas mou Very Happy Na eiste oles kala,k na exete gera mwrakia,me ton ligotero dynato pono!

Καλωσήρθες Φωτεινή και με το καλό επίσης το μωράκι σου! Και φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε ακριβώς θα γεννήσουμε. Σίγουρα κάποιες από εμάς θα γεννήσουν και νωρίτερα, ίσως κάποιες και τέλη Οκτώβρη, αλλά αυτό δεν πειράζει εφόσον το μωράκι είναι τελειόμηνο! Εξάλλου κι εγώ σχεδόν σίγουρα ξέρω ότι θα γεννήσω νωρίτερα, όπως και την 1η φορά... Για να δούμε όμως! Το σημαντικό είναι να πάνε όλα καλά!!!

Μαίρη μου χτυπάτε 12ωρα; Χαρά στο κουράγιο σας, αλλά μην πιέζεσαι τόσο βρε κούκλα μου!!!!!!

Αθανασία μου παίδαρος λέμεεεεεεεε!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:γεια σου φωτεινουλα με το καλο!!!εγω εχω πητ 12.12.12τελειο;;;χαχα!
Αθανασια παιδαρας ο γιος!!!!τελεια!!!! Φιλακια σε ολες!!!ειρηνουλες μου ευχομαι να μην παρω πολλα ως το τελος!!! Εννοειται πως στεφτομαι πρωτα να ναι καλα το μωρακι μου!!!! :chers: ππ cheers

Χαχαχα, τέλειο ΠΗΤ, όντως!!! Βέβαια... και το δικό μου μόλις το λέω... τρομοκρατεί τον κόσμο! Cool Χιχιχι!

Άντε, σας ζάλισα, πάω να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι γιατί σε λίγο θα έρθει η μικρή!!!! Σας φιλώ!!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικη πρωτος μου ξαδελφακι εχει γενεθλια 17 νοεμβρη. παντα επαναστατη τον λεμε χιχιχι
φωτεινη καλωσηρθες.τι δουλεια κανεις?αντε και εσυ μετο καλο βρε κοριτσι.
τα μωρα αλλαζουν θεσεις μεχρι ναπεις κειμενο-ετσι το λενε?- η ιωαννα ειχε παρει θεση απο 6,5 μηνων και τελικα γυρισε μια εβδομαδα πριν γεννησω-39 εβδ- και δεν μπορεσε να ξαναβρει σωστη θεση και εξου και η καισαρικη.
τα +30 καμια μας δεν εχει σκοπο νατα βαλει, αλλα καπου στον 7 με 8 χανεις το τρενο Embarassed καπως ετσι το εχασα και εγω στην ιωαννα,αλλα ομως τα εχασα οοοολα +4 παρακαλω.θεληση να υπαρχει και οοολα γινονται

μααααααααιρη ασε τα 12ωρα, εσυ θα σωσεις την ελλαδα κοριτσακι μου????
μαρκελα, ελπιζω να μην σας τρελανε ο κυρπαντελης ο τρελος χιχιχιχι
φιλια σε οοοοολες

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξάπλωσα λίγο να κοιμηθώ κ με τρελάναν στα τηλέφωνα!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 654655 τα νεύρα μου!!!!!

Παώ να κάνω καμιά δουλιτσα γιατί το ξεφτίλησα σήμερα.

Αθανασία παίδαρος ο γιος σου!!!!!

Φωτεινή καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 531909 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 531909 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 531909 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 531909

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια η λυση για τα τηλεφωνα. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

eirini2

crazymommy έγραψε:
eirini2 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Βέβαια, να την πω την αλήθεια, εμείς κοιτάμε για κρεβάτι για τη μεγάλη. Γιατί πρέπει να τη βγάλουμε νωρίς από την κούνια, ώστε να μη νιώσει ότι της κλέβει το κρεβάτι το μωρό! Πιο πολύ αγωνία έχω γι' αυτό εγώ! Laughing
κι εμεις ψαχνουμε για κρεβατι για τον μεγαλο.εχεις υποψη σου καποιο μαγαζι?

Αχ, όχι, αυτό ψάχνουμε κι εμείς τώρα. Κοιτάμε καταρχήν μέσω ίντερνετ. Βέβαια, εμείς ίσως καταλήξουμε και σε κουκέτα (μια και καλή), οπότε πάμε σε άλλη κατηγορία... Αλλά αν βρεις κάτι πες μου, θα σου πω κι εγώ γιατί θα πρέπει να καταλήξουμε σχετικά σύντομα!
εμεις εχουμε παει modeco και neoset.κι εμεις μαλλον για κουκετα το βλεπουμε.δεν ξερω που μενεις.βρηκαμε κουκετα με βακελιτη 380 ευρω χωρις τα στρωματα.εχει και στο αιγαλεω και στους αγ.αναργυρους μαγαζι.θελουμε να παμε και σε μια εκθεση για επιπλα μηπως βρουμε κι εκει κατι αλλιως θα καταληξουμε σ`αυτον που σου λεω.στη νεοσετ δεν μειναμε ευχαριστημενοι γιατι τα βγαζουν σε στανταρ διαστασεις τα κρεβατια κι επειδη το δωματιο ειναι μικρο θελουμε συγκεκριμενες διαστασεις.στη modeco ειναι ολα απο μελαμινη και μας φανηκαν ψευτικα.αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες πες μου.αν βρεις κι εσυ κατι καλο ενημερωσε.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και πάλι και από εμενά κορίτσια,μετά από τον μεσημεριανό ύπνο που μ'εχει γίνει απαραίτητος τους 2 τελευταίους μήνες.Thanks για το καλωσόρισμα και τις εύχες και στις άλλες κοπέλες κ φυσικά ανταποδίδω! "μαμακα μου" είμαι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα.Τώρα φυσικά δεν εργάζομαι, έχω άδεια κυήσεως.Α.. κ η Π.Η.Τ. 12/12/12 φοβερή! Very Happy

eirini2

κοριτσια τι κανετε?εγω πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε ολα καλα. βλεπει το μωρο 1 βδομαδα μεγαλυτερο και υποθετω οτι θα ειναι κι αυτο μεγαλο μωρο οπως και το 1ο.μου ειπε να κανω αρχες οκτωβριου τις τελευταιες εξετασεις αιμα-ουρα και να με ξαναδει τοτε παλι.για τους μυκητες μου ειπε αν δεν αντεχω να παρω να βαλω αυτα τα υποθετα που ειχα βαλει πριν 2 βδομαδες αλλιως αν μπορω να κανω υπομονη αυτα θα φυγουν σιγα σιγα οσο κρυωνει ο καιρος.πριν τον τοκετο μου ειπε θα δουμε αν εχω παλι μυκητες να βαλουμε υποθετο για να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα.

Μπου

Μπου
γεια σας κοιλιτσες μου!! τι κανετε;;; εγω χαλαρωνω!!!! ειχα αρκετη δουλεια σημερα στον υπολογιστη!!! δακτυλογραφω κειμενα για εκθεσεις για να εχω ετοιμα οταν θα χρειαστει να αφοσιωθω στο Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 401147 χιχι!!! σημερα το βραδυ αποφασισα να μη φαω τιποτε παρα μονο 1 νεκταρινι! εξαλλου το μεσημερι ειχαμε φασολια στο φουρνο και ακομη ειμαι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! χαχαχαχαχα

Maryanastasia

Maryanastasia
Κορίτσια επειδή δεν πορολαβαίνω να σας διαβάσω η Μαρκέλλα είναι καλά?

Η ντέμυ?

Η Αναστασία??

Η Αθανασία η αδυναμία μου??????

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Μπου

Μπου
Εγω καλα!!!! χαχαχα παρουσα!!!! καλη ξεκουραση Μαιρουλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 - Σελίδα 19 35468

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Jen75 έγραψε:Κ γω μπαίνω, διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Εορτάζουσες, πεθερόπληκτες, χαμός.
Φιλάκιαααα

Γεια σου! (δε θυμάμαι να σε είχα πετύχει παλιότερα που έγραφα πάλι) Μήπως έχεις κι εσύ ΠΗΤ 17/11/2012; Very Happy Very Happy Very Happy Και το βγάλατε κιόλας 2 κιλά;
Καλά, βέβαια να θυμάσαι ότι οι υπέρηχοι δεν πέφτουν πάντα μέσα, παίζει και κάποια απόκλιση... Για να δούμε πόσο θα γράψει και η δικιά μου τη Δευτέρα!

Εννοείται ότι δεν το'δεσα κόμπο ότι είναι 2 κιλά. Στο πρώτο το έβγαλε 3600 2 μέρες πριν γεννήσω και βγήκε 3420. Όλα κατά προσέγγιση. ΠΗΤ 17/11 αλλά μάλλον πιο νωρίς σα δεύτερο που είναι αλλά κ με πρόκληση λόγω μεγάλης μυωπίας. Εγώ υπολογίζω(χωρίς τον 'ξενοδόχο') 5-10/11.

Μπου

Μπου
17 βΝοεμβρη;; τελειο;;; χαχαχαχα! κι εμενα προχθες ο γιατρος μου πε οτι ενταξει εμεις λεμε 12 Δεκεμβρη αλλα η μπουμπου θα βγει οταν γουσταρει!!!χαχαχαχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις