926 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 7 Τετ Σεπ 26, 2012 7:22 am
μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
πως βαζω εδω διευθυνση απο αλλο σαιτ? θελω να σας δειξω απο το μοδερκεαρ....το αγλλικο εσκισε παλι χιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πάνες chicco πήρα και εγώ μεσω ιντερνετ,για να υπάρχει ακριβώς αυτό η καβα..αλλα και για την περίπτωση που δεν της ταιριάξουν της μπέμπας μου,πήρα και άλλες 2 γνωστές μάρκες από πάνες..διάβαζα τώρα για τα γαντάκια,τις σφήνες μωρού κ το μαξιλάρι,και θέλω να ρωτήσω τις εδώ ήδη μαμάδες,πότε βάλανε μαξιλάρι στο μωράκι τους ( μια και δεν θυμάμαι όλα τα μηνύματα )απλά επειδή μου βάλατε ψύλλους στα αυτιά,μηπως δεν χρησιμοποιήσω μερικά πράγματα που πήρα..θα το ψάξωstellaef έγραψε:Euxoula έγραψε:Εσυ τι ζωνη εχεις;μηπως εχεις να μας προτεινεις καποια;stellaef έγραψε:ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΜΗΛΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ(ΠΑΡΑΧΕΙΛΙΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!!!!
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΣΤΕΞ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΤΕΥΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ.ΕΦΙΓΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΣΦΥΞΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΟ.Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΧΕ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ(ΓΕΝΕΣΙΣ) 80ΕΥΡΩ!ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΖΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ-ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ.ΤΙΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHICCO 168 ΠΑΝΕΣ 23,80ΕΥΡΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΠΛΑΚΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΣ!MY GOD!!!!!!
Γειά σου Ειρηνούλα Κ΄σποια πράγματα πήρα απο μαγαζιά,κάποια από ιντερνετ..πχ το μαξιλαρι κ την σφήνα απο μαγαζί..όσο για το σκέπασμα του μωρού,καλύτερη ειναι μια ακρυλική μπεμπε κουβερτουλα,και με σεντονακι απο κάτω..εγώ πήρα και αρκετές fleece κουβερτούλες από μαγαζιά,και για σκεπασμα και για τύλιγμα..πάπλωμα δνε πήρα γιατί μου φάνηκε βαρύ για νεογέννητο..Όλα όσα ανέφερε η Βιβιαν τα εχω κ εγω ηδη,ξεκινώντας να παίρνω σιγα σιγα..ειδικά όταν ήμουν πιο ευκίνητη αν κ δεν είμαι control freak,στην μπέμπα ήθελα να οργανωθώ,μια κ είναι η αδυναμία μουREINE έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι, αφου απαγορευεται το παπλωμα, με τι θα το σκεπάζουμε το μωρό που θα είναι και χειμώνας??
και κάτι άλλο, όλα αυτά σφήνες, μαξιλάρια κτλ τα πήρατε από το ίντερνετ ή από μαγαζί??
Εννοειται βρε..Αναλόγως για ποια πραγματάκια θες,.οπως και τα οικονομικά(χωρις να γίνομαι αδιάκριτη )..Π.χ. για κουβερτούλες fleece,μαξιλάρι,σφήνα,όπως και κάποια μωρουδιακά καλλυντικά κ κρεμες συγκάματος,κ ενα σελτεδάκι (το αδιάωροχο που βάζεις εκει που αλλάζεις το μωρο),πήγα στα Jumbo,από εκεί επίσης πήρα και μερικά φορμάκια και φανελάκια-κορμάκια καθημερινής χρήσης-μια και τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα και μαζί με τα δώρα σου μενουν αμανάτι-όπως επίσης και ψαλιδάκι,χτενούλα,νυχοκόπτη κτλ..Επίσης κ΄κάποιες πιπίλες απο εκεί,αν χρειαστούν.Επίσης απο το Kiddo(έχει 2 μαγαζιά,ανατολικά είναι δ[ιπλα στα sprider στην Γεωργικής σχολής στον Φοίνικα,από εκεί θερμόμετρο,πιπίλες,μπανάκι,όπως και ένα παρκοκρέββατο που μ πήρε η μανα μου..σε ρηλάξ,παρκα και τέτοια είχε καλές τιμές,ξεκινούσανε πολύ προσιτά κ έχει γενικά μεγάλη ποικίλια σ αυτά όπως και σε κρεββατάκια κτλ..αξίζει έστω μια ματιά να ρίξεις (δεν κάνω διαφημιση )αν θες και διευθύνσεις ιντερνετ,αφου δεν μπορείς να βγείς,ευχαρίστως..μην ξεχάσω και το λητώ βέβαια,αν και τσιμπαέι αρκετά,πήρα απο εκεί καλό στρώμα αλλαξιέρας,απο εκεί μου πήρανε και το καρότσι με το κάθισμα..και μετα και στα παιδικά του ικέα για κρεββατάκια,φωτιστικά κτλ..στρωματάκι κρεββατιού μόνο απο εταιρία που βγάζει μπεμπε στρωματα,το θεώρησα πιο βασικό απο την ομορφιά του κρεββατιου..ελπίζω να μην σ κουρασα κ να βοηθώ λίγο..REINE έγραψε:μιας και εισαι Θεσσαλονικη μπορεις να μου πεις ποιο μαγαζί προτιμησες να παω κάποια στιγμή κι εγώ αν μ αφησει ο γιατρος να βγω έξω?
Αλίμονο ωρε Ειρήνη,τίποτα δεν έκανα,γι αυτό είμαστε εδώνα βοηθάμε η μια την άλλη..μπιμπερό μου έκαναν δώρο,όπως και αποστειρωτή,αν κ εγώ θέλω να θηλάσω..1-2 εξτρά μπιμπερό πήρα απο το jumbo,όπως και θηλές μπιμπερό και μερικά φορμάκια και ρουχάκια και απο το prenatal,ανατολικά ειναι δίπλα στο leroy-merlin,κοντά στο ικέα.Μια και ανατολικά είναι η γειτονιά μου,ασχέτως που μετακόμισα δυτικά,απο εκεί κατέχω περισσο΄τερο και απο κέντρο αν χρειαστείς διευθύνσεις απο site μου λες..τισ περισσότερες τις βρίσκω κάνοντας αναζήτηση στο www.skroutz.gr στην μηχανή αναζήτησης αναλόγως τι έψαχνα..στρωματάκια μωρού ανατολικά έχει η grecostrom στην εθνικής αντιστάσεως,και η τερζοστρομ..τουλάχιστον αυτοί σίγουρα βγάζουν βρεφικά, α και η media strom απέναντι απο το ικεα,εκει που ειναι κ το mothercare..έχει κ αυτό εξειδικευση σε βρεφικά,αλλα εμένα δεν έτυχε να με βολέψειREINE έγραψε:αχ σ ευχαριστω πολύ!!
είσαι σούπερ!!
νομίζω για μπιμπερό δεν έγραψες μονο από που πηρες και αποστειρωτη..αν και ελπίζω να θηλασουμε!!
Στη μοδερκεαρ έχει και έχει και στα πρενατάλ πολύ ποικιλία και είναι και αυτά δίπλα στο ΙΚΕΑ!!!REINE έγραψε:και κατι τελευταιο, πυζαμα ή νυχτικια θηλασμου για σένα καθώς και σουτιεν θηλασμου από πού πήρες??
κι εμένα αντολικά με βολευει οποτε όλες οι πληροφορίες που έδωσες είναι τέλειες!!
αλήθεια εχει μαδερκερ απέναντι απο το ικεα?? νομιζα οτι εχει μονο στο κεντρο!
Θυμόμουν πως μένεις ανατολικά,γι αυτό στο είπα Εμένα οι γονείς μου μένουν Αγ.Ιωάννη,και γενικώς απο εέκει γύρω ψώνισα τα πιο πολλά για το μωρο Σουτιέν θηλασμού πήρα απο το λητω,και απο τα H&Μ στο cosmos -ξέχασα να σου πω πως έχει πολύ ομορφα μωρουδιακά ρουχάκια,φανελάκια κτλ σε πολκύ λογικές τιμές όπως και εσώρουχα-ρούχα εγκυμοσυνής και θηλασμού..και νυχτικιά με κουμπακια κ ρομπα ,κ πυτζαμες,αναλόγως τι βολέψει..στα νυχτικά παιδεύτηκα λίγο λόγω εποχής,1 μου πήραν δωρο απο κέντρο,άλλο πήρα μόνη μου απο ενα μαγαζί στο μεγαλο carrefour..εχουν κ τα λητω κ mothercare κτλ..λίγο τσιμπανε βεβαια..το mothercare είναι δίπλα απο το μεγαλο hondos center,την απολλωνια πολιτεια που γράφει δλδ,αν υπάρχει αυτοκίνητο ειναι σαφώς πιο βολικά απο το κέντροREINE έγραψε:και κατι τελευταιο, πυζαμα ή νυχτικια θηλασμου για σένα καθώς και σουτιεν θηλασμου από πού πήρες??
κι εμένα αντολικά με βολευει οποτε όλες οι πληροφορίες που έδωσες είναι τέλειες!!
Fotini77 έγραψε:ιΘυμόμουν πως μένεις ανατολικά,γι αυτό στο είπα Εμένα οι γονείς μου μένουν Αγ.Ιωάννη,και γενικώς απο εέκει γύρω ψώνισα τα πιο πολλά για το μωρο Σουτιέν θηλασμού πήρα απο το λητω,και απο τα H&Μ στο cosmos -ξέχασα να σου πω πως έχει πολύ ομορφα μωρουδιακά ρουχάκια,φανελάκια κτλ σε πολκύ λογικές τιμές όπως και εσώρουχα-ρούχα εγκυμοσυνής και θηλασμού..και νυχτικιά με κουμπακια κ ρομπα ,κ πυτζαμες,αναλόγως τι βολέψει..στα νυχτικά παιδεύτηκα λίγο λόγω εποχής,1 μου πήραν δωρο απο κέντρο,άλλο πήρα μόνη μου απο ενα μαγαζί στο μεγαλο carrefour..εχουν κ τα λητω κ mothercare κτλ..λίγο τσιμπανε βεβαια..το mothercare είναι δίπλα απο το μεγαλο hondos center,την απολλωνια πολιτεια που γράφει δλδ,αν υπάρχει αυτοκίνητο ειναι σαφώς πιο βολικά απο το κέντροREINE έγραψε:και κατι τελευταιο, πυζαμα ή νυχτικια θηλασμου για σένα καθώς και σουτιεν θηλασμου από πού πήρες??
Υπομονή και κουράγιο! Αφού είναι καλά ο μπέμπης, όλα τ' άλλα αντιμετωπίζονται!evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Τι κανετε;Εμενα συνεχιζονται οι συσπασεις και εχω ξεκινησει να παιρνω yutopar.Αμαν με αυτο το χαπι,τρεμουλο με εχει πιασει,ταχυκαρδια κτλ...Τουλαχιστον ειναι καλα ο μπεμπης μου και το καταλαβαινω απο το γλεντι που εχει καθε μερα.
evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Τι κανετε;Εμενα συνεχιζονται οι συσπασεις και εχω ξεκινησει να παιρνω yutopar.Αμαν με αυτο το χαπι,τρεμουλο με εχει πιασει,ταχυκαρδια κτλ...Τουλαχιστον ειναι καλα ο μπεμπης μου και το καταλαβαινω απο το γλεντι που εχει καθε μερα.
Fotini77 έγραψε:Χριστίνα τώρα μου θύμισες τον άντρα μου που έλεγε τις προάλλες,πως η κόρη μας ήδη μας εκτόπισε με την ως τώρα γκαρνταρομπα,από τόσα ρουχάκια που μας έφεραν και πραγματάκια!μια χαρά και η μπέμπα σου,να δω πόσο θα ελιναι η δικιά μου μεθαύριο!Ειρηνη μου,ξέχασα να σου πω για θήλαστρο,μια κ σ εμένα θα μου το φέρουν,αλλά κοιτώντας στο ιντερνετ και στα μαγαζιά,σαφώς συνέφερε το ιντερνετ,και οπωσδήποτε ηλεκτρικό
Στην 30η εβδομάδα που είδαμε την δικιά μας ήταν 1,460 για την ακρίβεια,το μωράκι σου μπορεί να πάρει απότομα βάρος,μην ανησυχείς..απο βόλτες εγώ άλλο τπτ..ευτυχώς με ανάγουλιαζε ο καφές απο το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης,εμένα που είχα τρέλα με αυτον!Τωρα μια στο τόσο λιγουρεύομαι κανέναν,αλλα κρατιέμαι!Christina_Kandi έγραψε:Fotini77 έγραψε:Χριστίνα τώρα μου θύμισες τον άντρα μου που έλεγε τις προάλλες,πως η κόρη μας ήδη μας εκτόπισε με την ως τώρα γκαρνταρομπα,από τόσα ρουχάκια που μας έφεραν και πραγματάκια!μια χαρά και η μπέμπα σου,να δω πόσο θα ελιναι η δικιά μου μεθαύριο!Ειρηνη μου,ξέχασα να σου πω για θήλαστρο,μια κ σ εμένα θα μου το φέρουν,αλλά κοιτώντας στο ιντερνετ και στα μαγαζιά,σαφώς συνέφερε το ιντερνετ,και οπωσδήποτε ηλεκτρικό
Εμάς η μπέμπα δεν παίρνει το βάρος που πρέπει μας είπε η γιατρός γιατί έκανα βλακείες και δεν ξεκουραζόμουνα!τώρα βέβαια ηρέμησα και σταμάτησα τις βόλτες και τις δουλειές. Αύριο παίρνω και τα αποτελέσματα από την γενική αίματος-ούρων και κάτι με τρανσ... του σηκωτιού.δε θυμάμαι πώς λέγεται ακριβώς. Θέλω καφέ τώρα.... άσχετο.
Christina_Kandi έγραψε:Μακάρι να πάρει κ η δικιά μας! Εγώ πίνω κάθε μέρα καφέ, με μία κουταλιά κανονικό και μία ντεκαφεινέ. Στους πρώτους 4 μήνες δεν έπινα καθόλου.Πριν την εγκυμοσύνη έπινα και 3 την ημέρα ή έναν βαρύ. Επίσης έπινα πολύ τσαι. Τώρα δεν πίνω καθόλου. Γενικά όμως που το έχω ψάξει πολύ στο ίντερνετ για τον καφέ, είδα ότι η επιτρεπόμενη κατανάλωση είναι 200-300 mg καφείνης ημερησίως. Και ένας νεσ έχει 124. οπότε νομίζω καλά είμαι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης