Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
30 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 30 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

pontikoula1

pontikoula1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ.

ευχομαι να το εκτιμαει και να το καταλαβαινει ο αντρας σου
και να κανει και ο ιδιος τα παντα για σενα

φιλακια

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καληπέρα κορίτσια!!!

Νάσια μου τι έπαθες??? θα την είχα κρεμάσει ανάποδα, όποιος κι αν ήταν...

Έχω την εντύπωση ότι η καλύτερη λύση είναι να μπεί ο άντρας σου μπροστά, να της πει ότι δεν θα της την ξαναδώσει. Εσύ τον "αλέκο" και άμα σου πεί τίποτα εσύ θα λές "μακάρι να την πέρνατε θα με ξεκουράζαται κιόλας αλλά δεν αφήνει ο γιός σας". Τρελάνεέ τους όλους!!!! Τέτοια θέλουνε!! και εγώ με τον άντρα μου έτσι κάνουμε εγώ μπαίνω μπροστά στους δικούς μου και εκείνος στους δικούς του. Έτσι πάει γιατί για το παδί σου δεν μπορείς να πεις τίποτα. Θα παέι στη γειτόνισα και θα πεί? ο γιος μου δεν μου δίνει το παιδί? Δεν νομίζω..

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νικολέττα μου θα διαφωνήσω μαζί σου...όχι μόνο για παππουδογιαγιάδες αλλά για οποιονδήποτε θα έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά μου!!!!!! Και τους δικούς μου τους έχω κράξει πολλές φορές αν δεν κάνουν αυτά που τους λέω και αφορούν τα παιδιά μου......εγώ (και ο μπαμπάς τους) έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γι'αυτά είτε τους αρέσει είτε όχι! Και δεν μπορούν να μας ακυρώνουν σαν γονείς κάθε φορά που έτσι τους γουστάρει..........ακόμα περισσότερο δε ο κουνιάδος μου γιατί για το χθεσινό - όπως παραδέχτηκε ο ίδιος - εκείνος αποφάσισε (και τον υποστήριξε και η μάνα του) πως επειδή μπορεί να μην τους άφηνα να την πάνε στον παιδότοπο, το έκανε κρυφά γράφοντάς με...να μην πώ καλύτερα πού!!!!!!!!!!!! Και τελικά δεν έμαθα και ποτέ ΠΟΥ ήταν το παιδί μου γιατί μου τα μπουρδούκλωσαν τόσο που δεν ξεκαθάρισε το τοπίο......

Naselen μου συνήθως αφήνω τον άντρα μου να μπεί μπροστά (όπως είπες κι εσύ) και αντιστοίχως κι εγώ στους γονείς μου......λίγες ήταν οι φορές που ξεσπάθωσα κι αυτό γιατί με βγάλαν από τα ρούχα μου με αυτά που κάνουν (π.χ. τότε που επέμενε ότι ΔΕΝ έδωσε στο παιδί μέλι την ίδια ώρα που κρατούσε στα χέρια της τον κεσέ με το γιαούρτι τίγκα στο μέλι και ήμουν μπροστά)......

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ "ωραίοι" τα πεθερικά σου.......αλλά να σου πώ κάτι?????? Καλύτερα έτσι παρά σαν την πεθερά μου που θέλει να έχει άποψη ακόμα κ για το βρακί που θα φορέσουμε.......

Αν είναι να με βοηθάνε έτσι καλύτερα μόνη μου......

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΑ ΝΑΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΡΛΗ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΚΡΙΑ!! Mad Mad Mad
ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ !

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariloy έγραψε:ΕΓΩ ΝΑ ΝΑΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΡΛΗ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΚΡΙΑ!! Mad Mad Mad
ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ !

Καλά ο κουνιάδος μου Μαριλού μου είναι σκέτο έγκλημα (28 χρονών κ μυαλό κουκούτσι)......έχω πλακωθεί τόσες φορές μαζί του για τις βλακείες που κάνει (και λέει....μεταξύ αυτών με χαρακτήρισε π.......α κάποια στιγμή επειδή έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ για να τυλίξω τον αδερφό του κι εγώ του απάντησα ότι δεν είχα ανάγκη να τον τυλίξω γιατί είμασταν ήδη αρραβωνιασμένοι άρα τον είχα ήδη "τυλίξει")!!!!!!! Πλέον δεν έχουμε ούτε τυπικές σχέσεις, δεν λέμε ούτε καλήμερα ακόμα κι αν πέσει ο ένας πάνω στον άλλο....έκανε μια μεγάλη χοντράδα όταν ήμουν λεχώνα στην μικρή μου κ από τότε δεν του το συγχώρεσα (είχα βαρεθεί κιόλας να του συγχωρώ απανωτές βλακείες)! Πιστεύω γι'αυτό κάνει αυτά που κάνει...θέλει με κάθε τρόπο να πιαστούμε στα χέρια, δεν εξηγείται αλλιώς.....

Δεν τον φοβάμαι όμως κι ας με περνάει δύο κεφάλια και καμιά 50αριά κιλά  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 186566

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Ελευθερία ναι made in volos!!!!χαχαχα!!!ΑΧ!!!και τι δεν θα έδινα να ημουν εκεί να πίνουμε τσιπουράκια,βέβαια τα τιμάω και απο 'δω αλλά άλλο το αυθεντικό πράγμα με τους καταπληκτικούς βολιώτικους μεζέδες.Ζηλεύω απίστευτα.
Α εσ'ενα είναι χειρότερα τα πεθερικά εμένα τουλάχιστον έφεραν ένα φορεματάκι.

Νάσια μου δεν λέω οτι έχεις άδικο,αυτό που έκαναν ήταν πολύ μεγάλη βλακεία αλλά δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον βρε παιδί μου,εμείς που έχουμε αόρατους παππούδες τί να πούμε.
Φάντάσου στο σχολείο να τους βάλουν έκθεση "Μια μέρα με τον παππού και την γιαγια" τι θα γράψουν τα παιδιά μου πές μου;;
Τελοσπάντων θα πρέπει να πάρεις πιο δραστικά μέτρα όσο αφορά τον κουνιάδο σου,ένα γερό χέσιμο θα τον πείσει ίσως και η απειλή ακόμα οτι την επόμενη φορά θα καλέσεις την αστυνομία...

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!!!!!Ξέχασα να σας πω οτι στα γενέθλια της μικρής δεν θα μπορέσουν να έρθουν τα πεθερικά γιατι θα πάνε στο χωριό για κάτι δουλειές.
Πως τυχαίνει βρε παιδί μου σε κάθε γιορτή και γενέθλιο να έχουν πάντα δουλειές;;;;;;

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!!!!!

Τσίρκο γίνεται σήμερα στο σπίτι.....πολύ γκρίνια και οι δύο, δεν ξέρω τί πάθανε.....

Νικολέττα μου κι εμάς στο πάρτυ μας είμαι σίγουρη ότι μόνο η ξινέλω η πεθερά θα έρθει (έτσι για να μου ανακατέψει το στομάχι η αχώνευτη).....ο πεθερός μου στα πρώτα γενέθλια της Μαρίας μου όχι μόνο δεν είχε έρθει αλλά ούτε τηλέφωνο να ευχηθεί δεν είχε πάρει!!!!!!!!!! Το βόϊδι!!!!!!!!!!! Άσχετο.....αιματολογικές θα κάνεις στην μικρή σου τώρα που χρονίζει???????? Στην Μαρία είχα κάνει όταν χρόνισε αλλά τελικά μόνο ταλαιπωρία ήταν για την κακομοίρα γιατί δεν της έβρισκαν φλέβα....την είχαν κατατρυπήσει.....πλάνταξε στο κλάμα το καλό μου κι εγώ μαζί της φυσικά!!!!!!!!!!! Σκέφτομαι να μην κάνω στην Χρυσουλίτσα εκτός πια κι αν μας το επιβάλλει η παιδίατρος......

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ Η ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΣΠΙΤΗ !

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι σκέφτομαι; Το σεξ. Έχω ωορρηξία βλέπετε Wink

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Τι σκέφτομαι; Το σεξ. Έχω ωορρηξία βλέπετε Wink

xaxaxaxaxa e! tote ti perimeneis pane sto antra sou na kanete agkalitses I love you

mhtsaina

mhtsaina
Asabache έγραψε:

xaxaxaxaxa e! tote ti perimeneis pane sto antra sou na kanete agkalitses I love you
 τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 587529  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 587529  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 875502  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 875502  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 654316  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 654316

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ν Ε Α ! Very Happy Very Happy

mhtsaina

mhtsaina
mariloy έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ν Ε Α ! Very Happy Very Happy
σε ευχαριστώ πολύ mariloy μου! να χαιρεσαι την οικογένειά σου

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994
Μην το καθυστερείς........Καλή διασκέδαση!!!!!!!!!!!

mhtsaina

mhtsaina
Νάσια* έγραψε:

τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 215994
Αααχχχ Νάσια μου, ευχαριστώ! Τον θυμασαι τον καημό μου, ε; Απόψε το βράδυ θα γίνουν πράγματα ακατάλληλα για ανηλίκους!
Υ.Γ. Συγνώμη που έγραψα για ένα τέτοιο θέμα τοσο νωρίς το απόγευμα, αλλά καταλαβαίνετε, όλες κορίτσια είμαστε

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
Νάσια* έγραψε:

Αααχχχ Νάσια μου, ευχαριστώ! Τον θυμασαι τον καημό μου, ε; Απόψε το βράδυ θα γίνουν πράγματα ακατάλληλα για ανηλίκους!
Υ.Γ. Συγνώμη που έγραψα για ένα τέτοιο θέμα τοσο νωρίς το απόγευμα, αλλά καταλαβαίνετε, όλες κορίτσια είμαστε
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ!!

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!
μετα απο 2,5 χρονια πηγα σινεμα προχθες κ ειδα "ο θεος αγαπουσε το χαβιαρι"...
υπεροχη μουσικη πολυ χλιαρο εργο...οσες δεν πηγατε μην σπευσετε παρτε το σε dvd Very Happy Very Happy
αλλα το καταχαρηκα γιατι ειχα πολυ καιρο να παω σινεμα πηγα και στην βραδυνη παρασταση καθως νωριτερα κοιμιζα την μικρη και πηγα με μια φιλη που ειχαμε πολυ καιρο να βγουμε!!!.....απεργουσαμε κ εχθες οποτε ολα καλα!1

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!! Τι κάνετε κορίτσια μου!!!??

Μήτσαινα πέρασες καλά εχθές Wink Wink ??

Ισμήνη μου και εγώ έχω καιρό να πάω σινεμά, ααααχχχχ πόσο μου έχει λείψει... εγώ θέλω να πάω να δω τον Αστεριξ, κάπου άκουσα ότι θα βγεί αυτες τις ημέρες

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΙΣΗΜΝΗ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ! ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ Ε Ε? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΛ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ !! Very Happy

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!!!

Πώς είναι τα κέφια σήμερα????

Καλά Μήτσαινα εσένα δεν σε ρωτάω καθόλου!!!!! Φαντάζομαι  τι σκεφτεστε αυτην την στιγμη? #33 - Σελίδα 20 654316

Θέλω κι εγώ να πάω σινεμάααααααααα......ούτε θυμάμαι πότε πήγα τελευταία φορά!!!! Κάποτε πηγαίναμε κάθε Κυριακή!!!!!!!! Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να το δώ το "ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", μου αρέσει ο τρόπος που "τα λέει" ο Σμαραγδής.....και το "ελ γκρέκο" μου είχε αρέσει πολύ!!!!

Τί μαγειρεύετε σήμερα?????

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!

Τι μου κάνετε;;;
Μήτσαινα εύχομαι ο Μήτσος να έκανε το θαύμα του!!!!χαχαχαχ!!Αντε με το καλό......

Νάσια μου δεν έκανα στην μεγάλη δεν θα κάνω ούτε στην μικρή.Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να την ταλαιπωρήσω.Κάποια στιγμή είχα κάνει στην Αλεξάνδρα οταν ήταν 8,5 χρονών γιατι είχε σταματήσει ένα διάστημα περίπου 3 μήνες να τρώει ζούσε μόνο με γάλα και 5 μπουκιές φαγητό όλη την ημέρα.

Ισμήνη,Ελισάβετ,Μαριλού I love you I love you I love you

Σήμερα το μενού έχει μπιφτέκια για τους μεγάλους και χορτόσουπα για την Βίκυ.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου έχω ένα θέμα εδω και 4-5 μέρες.Έχω καθυστέρηση και όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης αλλά το θέμα είναι οτι φοράω σπιράλ.
Πάω να σκάσω,έχω πρηστει κοιλιά και στήθος συν οτι μου βγήκε λίγο γάλα εχθές,πονάω,τα νέυρα μου τσατάλια και προχθές το πρωί είδα λίγο καφέ αίμα το πρωί και μετά τζίφος.
Αχ δεν ξέρω τι να κάνω,δεν τολμάω να κάνω τεστ.

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoletta10 έγραψε:Κορίτσια μου έχω ένα θέμα εδω και 4-5 μέρες.Έχω καθυστέρηση και όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης αλλά το θέμα είναι οτι φοράω σπιράλ.
Πάω να σκάσω,έχω πρηστει κοιλιά και στήθος συν οτι μου βγήκε λίγο γάλα εχθές,πονάω,τα νέυρα μου τσατάλια και προχθές το πρωί είδα λίγο καφέ αίμα το πρωί και μετά τζίφος.
Αχ δεν ξέρω τι να κάνω,δεν τολμάω να κάνω τεστ.

Ούτε κι εγώ θα κάνω αιματολογικές στην μικρή......τζάμπα ταλαιπωρία είναι νομίζω.....εκτός αν μας το επιβάλλει η παιδίατρος!!!!!!

Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα κι ένα τεστ - έτσι για τον "φόβο" των Ιουδάιων - σιγά μην καθόμουν να με τρώει η αμφιβολία!!!!!! Με σπιράλ δεν έχω ακούσει ποτέ εγκυμοσύνη αλλά ποτέ δεν ξέρεις (αυτά δεν χαλάνε κάποια στιγμή??? Μπορεί να έληξε και να τσάκωσες σποράκι!).....Τί κάθεσαι και σκας καλό μου??????? Μπορεί να είναι καμιά ανωμαλία του κύκλου, εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα 5 μέρες καφετιά...κάποια στιγμή σταμάτησαν τελείως και είπα ωραία τώρα είναι ώρα για ένα μίνι εγκεφαλικούλι....τελικά μου ήρθε κανονική περίοδος!!!!!!!!!

Μην το αφήνεις όμως, κάνε για αρχή ένα τεστάκι κι αν αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο ρώτα και τον γιατρό σου! Μήπως έχεις καμιά κύστη....

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό περιμένω Νάσια μου, μήπως μου έρθει σε 2-3 μέρες και μετά θα δώ.
Θα πάρω και τον γιατρό μου να μου πει και αυτός τη γνώμη του.
Αχ ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις