1 οικογενειακο επιδομα (ενα παιδια) Παρ Οκτ 05, 2012 3:24 am
elbar
Πανταχού παρούσα!
Κατεθεσε καμια απο εσας τα δικαιολογητικα? τι χρειαζεται? τι ποσο θα παρουμε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elbar έγραψε:Κατεθεσε καμια απο εσας τα δικαιολογητικα? τι χρειαζεται? τι ποσο θα παρουμε?
elbar έγραψε:Κατεθεσε καμια απο εσας τα δικαιολογητικα? τι χρειαζεται? τι ποσο θα παρουμε?
aggeliki5579 έγραψε:elbar έγραψε:Κατεθεσε καμια απο εσας τα δικαιολογητικα? τι χρειαζεται? τι ποσο θα παρουμε?
http://www.dikaiologitika.gr/images/oga/oikog201
γεια σας και απο εμενα κοριτσια ξερετε μηπως αν μπορεις να το παρεις και χωρις ενσημα..?εχω καρτα ανεργειας και καθολου ενσημα με ενα παιδι και χωρισμενη....εχετε ακουσει τιποτα?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΕΔ ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ !
νομίζω ότι μπορείς να πάρεις το μισό ποσό. όταν γεννήσεις πήγαινε κάνε τα χαρτιά σουnewmum έγραψε:Εγώ που γενναω αρχές Νοέμβρη λέτε να το δικαιούμαι?
erwtoulis έγραψε:Εγώ πέρσι ειχα πάρει για πρώτη φορά το επίδομα. Οχι οτι θυμάμαι τι χρειαζετε. Αλλα σήμερα πήγα και μου είπαν απο τον οαεδ οτι εγκρίθηκε το επίδομα ανεργίας μου το οποιο θα ξεκινήσει τέλος Δεκέμβρη. Ξέρει καμιά σας αν δικαιούμαι και το οικογενειακό επίδομα τη στιγμή που θα παίρνω ανεργία?Αλλα και παλι τιν στιγμή που είμαι άνεργη τώρα, και χωρίς κάρτα ανεργίας.... θα μπορεί να το πάρει ο άντρας μου?
ΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 1 ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ !!erwtoulis έγραψε:Εγώ πέρσι ειχα πάρει για πρώτη φορά το επίδομα. Οχι οτι θυμάμαι τι χρειαζετε. Αλλα σήμερα πήγα και μου είπαν απο τον οαεδ οτι εγκρίθηκε το επίδομα ανεργίας μου το οποιο θα ξεκινήσει τέλος Δεκέμβρη. Ξέρει καμιά σας αν δικαιούμαι και το οικογενειακό επίδομα τη στιγμή που θα παίρνω ανεργία?Αλλα και παλι τιν στιγμή που είμαι άνεργη τώρα, και χωρίς κάρτα ανεργίας.... θα μπορεί να το πάρει ο άντρας μου?
ΜΑΜΑΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ !mamamia12 έγραψε:ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ 300ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ .ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΣΥ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΤΗΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΚΑ !cleo! έγραψε:καλησπερα!
το μωρο μου ειναι 5 μηνων,γεννηθηκε φετος τον Μαιο...γνωριζετε εαν το δικαιουμαστε??επισης παντρευτηκαμε μεσα σε αυτην την χρονια (δηλ. το 2012) οποτε δεν καναμε κοινη δηλωση τωρα για το 2011...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??διαβασα τα δικαιολογητικα και δεν αναφερει κατι για το αν δεν υπαρχει κοινη δηλωση.οποια γνωριζει κατι ας ενημερωσει βρε μανουλες.σας ευχαριστω!
ναι παίρνεις το μισό ποσο,αλλά από το τίποτα καλό είναι και αυτό!!!cleo! έγραψε:καλησπερα!
το μωρο μου ειναι 5 μηνων,γεννηθηκε φετος τον Μαιο...γνωριζετε εαν το δικαιουμαστε??επισης παντρευτηκαμε μεσα σε αυτην την χρονια (δηλ. το 2012) οποτε δεν καναμε κοινη δηλωση τωρα για το 2011...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??διαβασα τα δικαιολογητικα και δεν αναφερει κατι για το αν δεν υπαρχει κοινη δηλωση.οποια γνωριζει κατι ας ενημερωσει βρε μανουλες.σας ευχαριστω!
cleo! έγραψε:καλησπερα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης