26 Απ: οικογενειακο επιδομα (ενα παιδια) Παρ Οκτ 12, 2012 1:44 am
sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
prepei na douleueis gai na to pareis ayto?egw eimai sto tameio toy antra mou sto teve..ginete tippota?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sissympempis έγραψε:prepei na douleueis gai na to pareis ayto?egw eimai sto tameio toy antra mou sto teve..ginete tippota?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ?ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?
ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ?ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΜΗΝΑ?
ak.fassa έγραψε:Έχω κι εγώ ερώτηση. Έκανα τα χαρτιά μου για το οικογενειακό. Γέννησα τον Σεπτέμβριο του 2011 και κατέθεσα τα χαρτιά μου πριν από κάνα μήνα ή και παραπάνω. Ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα. Πρέπει να καταθέσω ξανά για το 2012? Νομίζω η αίτηση που είχα κάνει ήταν για το 2011 και μου είπαν θα πάρω αναλογία...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011?ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΧ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013.
Όχι καλέ, τα δικαιολογητικά από το site του ΟΑΕΔ τα βρήκα και έκανα αίτηση γι'αυτό!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΛΛΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ elenidek.
ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ak.fassa
elenidek έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ elenidek.
ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ak.fassa
ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗ
ak.fassa έγραψε:Εγώ πήγα μέσα στον Σεπτέμβριο νομίζω, ή λίγο νωρίτερα. Είχα διαβάσει στο site ότι από 01/10 αρχίζει η καταβολή του επιδόματος, όχι η κατάθεση των χαρτιών. Τόσο ξανθιά να είμαι πια??? Εγώ πήγα μέσω ΚΕΠ και πήγα νωρίτερα για να προλάβω την καταβολή και καλά...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης