126 Απ: οικογενειακο επιδομα (ενα παιδια) Τρι Δεκ 04, 2012 4:02 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΔΗΛ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:σορυ αλλα απο του χρονου τι βλακεια ετοιμαζονται να κανουν? ειναι δυνατον?
Λοιπον με τα ΚΕΠ την πατησα κι εγω! Πηγα στα ΚΕΠ επειδη ειδα οτι δεν το πηρα το επιδομα και μου ειπαν οτι δεν δινουν καποιο αντιγραφο αλλα να μην ανυσηχο να παω στον ΟΑΕΔ να ρωτησω. Παω μετα απο 2 μερες μου ζηταν ΑΦΜ για να δουν τον λογαριασμο μου και μου λεν "Δεν εχετε κανει αιτηση" Τρελαθηκα! Τους λεω οτι εκανα μεσω ΚΕΠ αλλα δεν δινουν καποιο χαρτι για να εχω σαν αποδειξη. Και εκεινη την ωρα πετιεται μια υπαλληλος και με ρωταει απο ποιο ΚΕΠ, της λεω, και μου απανταει οτι τα εστειλαν εχτες!!!!! ΔΗλαδη αν δεν πηγαινα στα ΚΕΠ ακομα θα περιμενα!!! Και το αλλο που μου ειπε η υπαλληλος ειναι οτι 31 Ιανουαριου ληγει και δεν ειχα μεσα βεβαιωση εργοδοτη για τους 2 μηνες που δουλεψα το 2012 (αρχες Μαρτιου βγηκα σε αδεια κυησης) και ειχα μονο βεβαιωση για ολο το 2011. Οποτε ετρεξα στο αφεντικο πηρα για εκεινους τους 2 μηνες βεβαιωση και τωρα περιμενω.ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ 11/10 ΣΤΑ ΚΕΠ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ 0.
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ Κ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΑΠΛΑ Ο ΟΑΕΔ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ..............
DimiKgianni έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Είχα καταθέσει τα χαρτιά μου αρχές Οκτωβρίου, και είχαν κάνει κατάθεση στον λογαριασμό μου το ποσό των 83 ευρώ περίπου απο τι θυμάμαι, τον Νοέμβριο μήνα.
Αυτά τα λεφτά που πείρα είναι για το 2012???????
Και για το 2013 πότε τα καταθέτουμε τα χαρτιά?????
ξέρει καμία???
ΕΦΑΚΙ έγραψε:
Αυτα ηταν για το 2012.Απο αυτο τον χρονο αλλαζει ο τροποs χορηγησηs.Δεs εδω:
http://www.dikaiologitika.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1-2013.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης