101 Απ: οικογενειακο επιδομα (ενα παιδια) Τρι Νοε 13, 2012 3:39 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαλλον θα αργησουμε να παρουμε. καθε μερα ελεγχω αλλα τιποτα. λετε να περιμενουν την δοση του δανειου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:λεγε τετοια να παω τωρα να δω!!!!!!!!!!!
DimiKgianni έγραψε:elenidek έγραψε:λεγε τετοια να παω τωρα να δω!!!!!!!!!!!
Εγώ κατα λάθος πήγα, με το σκεπτικό ότι σιγά μην μπήκανε, αφου την συγκεκριμένη κάρτα δεν την δουλεύω καθόλου, μόνο για το επίδομα την έβγαλα. Πήγα σούπερ, και λέω, και δεν κοιτάω στην κάρτα, μήπως και μπήκανε ?!?!?!?
aggeliki5579 έγραψε:Εγω το επιδομα το πηρα την Παρασκευη που μας περασε..ειχακανει τα χαρτια μου στις 5 Οκτωβριου και πιστευα οτι θα τα παρω σε κανα 2μηνο και βαλε..πηρα 98,60
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:DimiKgianni έγραψε:elenidek έγραψε:λεγε τετοια να παω τωρα να δω!!!!!!!!!!!
Εγώ κατα λάθος πήγα, με το σκεπτικό ότι σιγά μην μπήκανε, αφου την συγκεκριμένη κάρτα δεν την δουλεύω καθόλου, μόνο για το επίδομα την έβγαλα. Πήγα σούπερ, και λέω, και δεν κοιτάω στην κάρτα, μήπως και μπήκανε ?!?!?!?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ?aggeliki5579 έγραψε:Εγω το επιδομα το πηρα την Παρασκευη που μας περασε..ειχακανει τα χαρτια μου στις 5 Οκτωβριου και πιστευα οτι θα τα παρω σε κανα 2μηνο και βαλε..πηρα 98,60
ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Η ΣΤΑ ΚΕΠ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:DimiKgianni έγραψε:elenidek έγραψε:λεγε τετοια να παω τωρα να δω!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης