Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
458 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 458 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 26]

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:αα οκ Razz Very Happy

εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994

vicky00

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εισαι 21 χρονων εχεις ακομα πολλα να ζησεις και να αποκτησεις οποτε κρινεις εσυ ενα παιδι,με τις συνθηκες που θα έχεις δημιουργησει ετσι ωστε να μεγαλωσει σωστα...πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο αντικειμενικα,μην ανησυχεις δεν εισαι δολοφονος...είσαι ώριμη κοπελα να κατευθύνεις εσυ την ζωή σου και να την ζήσεις έτσι οπως ακριβώς θέλεις...ένα παιδί ειναι δώρο που πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι(και οι δύο γονεις κατ'εμε)να το δεχτούμε.Δεν είναι παιχνίδι και απαιτεί πολλές θυσίες..Κανείς μα κανείς δεν εχει το δικαίωμα να σε κατακρίνει για την απόφαση σου.

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελενιτσα σορυ...γτ προσπαθω να καταλαβω την κατασταση και μιας και το θεμα θα συνεχιστει και θα παρει πολλες σελιδες ακομα, θελω να σε ρωτησω για να μπορω να σε βοηθησω το προβλημα γ τη μαμα σου ειναι ο μπαμπας σου;;; Δηλ θα αφαιρεσουμε τη ζωη απο ενα παιδι γ εναν ανθρωπο 74 χρονων που θα εχει και την αξιωση να δει κ ενα εγγονι, οπως ερθει δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτο!!, και να κοιταξουμε τι θα πει ο κοσμος και τι μικροαστικα καταλοιπα εχει μεσα του;; ΧΕΛΛΟΥΥ???? Μιλαμε σοβαρα;;;;; Φερτε το σε μενα ρε παιδια να σας το μεγαλωσω!! Ημαρτον! Σορυ γ το υφος μου, και επανερχομαι στην ταξη.....Γτ απο οτι καταλαβαινω, το προληματακι παει να ακουμπησει αλλου,...οχι ας πουμε το τι μανα θα εισαι εσυ απο δω και περα γ το παιδι σου, αλλα αν θα εισαι μονη σου με ενα παιδι και τι θα πει ο συντηριτικος μπαμπας και .........ο κοσμος!!!!!!!!!! Δεν εκφραζομαι περετερω...συγνωμη....

http://www.sailormoon82@blogspot.com

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Ελενιτσα σορυ...γτ προσπαθω να καταλαβω την κατασταση και μιας και το θεμα θα συνεχιστει και θα παρει πολλες σελιδες ακομα, θελω να σε ρωτησω για να μπορω να σε βοηθησω το προβλημα γ τη μαμα σου ειναι ο μπαμπας σου;;; Δηλ θα αφαιρεσουμε τη ζωη απο ενα παιδι γ εναν ανθρωπο 74 χρονων που θα εχει και την αξιωση να δει κ ενα εγγονι, οπως ερθει δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτο!!, και να κοιταξουμε τι θα πει ο κοσμος και τι μικροαστικα καταλοιπα εχει μεσα του;; ΧΕΛΛΟΥΥ???? Μιλαμε σοβαρα;;;;; Φερτε το σε μενα ρε παιδια να σας το μεγαλωσω!! Ημαρτον! Σορυ γ το υφος μου, και επανερχομαι στην ταξη.....Γτ απο οτι καταλαβαινω, το προληματακι παει να ακουμπησει αλλου,...οχι ας πουμε το τι μανα θα εισαι εσυ απο δω και περα γ το παιδι σου, αλλα αν θα εισαι μονη σου με ενα παιδι και τι θα πει ο συντηριτικος μπαμπας και .........ο κοσμος!!!!!!!!!! Δεν εκφραζομαι περετερω...συγνωμη....
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

eva evaki

eva evaki
ETSI LINDAKIS...ETSI EINAI..MPRAVO KOPELA MOU GIA TO SKEPTIKO SOU...! K EGW AUTHS THS APOPSHS EIMAI...! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
δεν ξερω τι θα κανω.πραγματικα.απ τη μια σκεφτομαι οτι ειν αμαρτια να φερω ενα παιδι και να υποφερει κ αλλα πολλα.οπως να χωρισω και αυτος να μου παρει το παιδι και να φυγει κ τρεξε ωρες τον.η να μου φερεται ασχημα μπροστα του.θα μου πεις τον επελεξες.οχι για ν κανω παιδι ομως.και δεν ηταν παντα ετσι.ειναι και τελειως απαγορευμενος.απ την αλλη σκεφτομαι το μωρο που μεγαλωνει μεσα μου και το λυπαμαι,το αγαπω.το αγορι μου το μονο που σκεφτεται ειναι αν θελω να ειμαστε μαζι,σα να ηθελε να πετυχει αυτο.δεν καταλαβαινει τι ερχεται.

το προβλημα ειναι να μην καταστρεψει την οικογενεια που εφτιαξε με τοσους κοπους.και λογικο ειναι.γιατι αν ο πατερας μου παθει εγκεφαλικο,μαλλον ο αδερφος μου θα με σκοτωσει.ποια ειμαι εγω για να καταστρεψω την οικογενεια μου?επισης,θα προλαβει ετσι κι αλλιως να δει εγγονακι.εχει χρονια μπροστα του.και δεν ξερω αν το θελει απ τον συγκεκριμενο ανθρωπο.στις ηλικιες αυτες οι ανθρωποι ειναι κολλημενοι.δεν μπορεις να τους αλλαξεις ευκολα το μυαλο,γιατι δεν το καταλαβαινουν.και δε συμπαθει την οικογενεια του.δεν ειναι και για να συμπαθιστει βεβαια,αλλα τελοσπαντων.ειναι και η καταγωγη τετοια που θελει πολλη υπομονη.τωρα αυτο για τον κοσμο,ισως το βλεπω κι εγω ετσι,αλλα δε θα μ αρεσε να λενε κοιτα η κορη αυτου με ποιον ειναι.και παλι λεω οτι εγω το σκεφτομαι ετσι,οι δικοι μου ισως δεν εχουν προβλημα.δε με απασχολει τι μανα θα ειμαι εγω,εγω το θελω το παιδι,ξερω τι θα θυσιασω.αλλα πως μια ανεργη εγκυος,διωγμενη(αν) απ το σπιτι ,μονη της(η μ εναν συντροφο πληρως απαιτητικο και για λιγα ικανο),θα φερει ενα παιδι στον κοσμο?θελω μια πρακτικη απαντηση.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
LindakiS έγραψε:Ελενιτσα σορυ...γτ προσπαθω να καταλαβω την κατασταση και μιας και το θεμα θα συνεχιστει και θα παρει πολλες σελιδες ακομα, θελω να σε ρωτησω για να μπορω να σε βοηθησω το προβλημα γ τη μαμα σου ειναι ο μπαμπας σου;;; Δηλ θα αφαιρεσουμε τη ζωη απο ενα παιδι γ εναν ανθρωπο 74 χρονων που θα εχει και την αξιωση να δει κ ενα εγγονι, οπως ερθει δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτο!!, και να κοιταξουμε τι θα πει ο κοσμος και τι μικροαστικα καταλοιπα εχει μεσα του;; ΧΕΛΛΟΥΥ???? Μιλαμε σοβαρα;;;;; Φερτε το σε μενα ρε παιδια να σας το μεγαλωσω!! Ημαρτον! Σορυ γ το υφος μου, και επανερχομαι στην ταξη.....Γτ απο οτι καταλαβαινω, το προληματακι παει να ακουμπησει αλλου,...οχι ας πουμε το τι μανα θα εισαι εσυ απο δω και περα γ το παιδι σου, αλλα αν θα εισαι μονη σου με ενα παιδι και τι θα πει ο συντηριτικος μπαμπας και .........ο κοσμος!!!!!!!!!! Δεν εκφραζομαι περετερω...συγνωμη....
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

με καλυψες πληρως
Respect Respect Respect

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη οτι και να σου πουμε μονο εσυ ξερεις αν μπορεις να τα καταφερεις να εισαι σωστη ως προς αυτη την υποχρεωση που εβαλες τον εαυτο σου!!!... εσυ εισαι αυτη που θα κρινεις πως θα συνεχισεις την ζωη σου!! ... εμεις απλα σου λεμε την αποψη μας..εχεις ακουσει και τις δυο αποψεις..γιατι μεση δν υπαρχει, εκτος αν το κρατησεις και το δωσεις σε αναδοχη οικογενεια!! .... τι παραπανω να σου πουμε? Rolling Eyes

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη δεν γινετε να σκεφτομαστε το τι θελουν οι αλλοι και πως και τι και γιατι.αμα ηταν ετσι κανεις μας δεν θα ειχε κανει οικογενεια.
μην ριχνεις το μπαλακι αλλου κοπελα μ .δεν το θελεις και τελειωσε απο δω το πας απο εκει το πας ελεος πια .τιποτα δεν προκειτε να σε κανει κανειςακου εκει να σε σκοτωσει σε πια δεκατια βρισκομαστε

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Egw pisteuw oti an to 8es pragmatika kani ma kanis den mporei na se empodisei na to genniseis kai na to megaloseis.eise 21 xronon den mporei na sou kanei tipota...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε το τι θελει ο μπαμπας σου και σκεψου το τι θελεις εσυ...αν πιστευεις πως εχεις την δυναμη να το κρατησεις τοτε ψαξε λυσεις για να δεις εαν μπορεις...βρες την δυναμη να του το πεις και να του ζητησεις βοηθεια...πες του οτι θες να το κρατησεις και ρωτα τον αν ειναι διατεθημενος να σε βοηθησει...πατερας σου ειναι και σε αγαπαει...τι να πω δεν ξερω!!!

Elenitsa1

οπως ειπα σκοπος μου δεν ηταν να σας κουρασω,οποτε αν δε θελετε μπορειτε να μην απαντατε.μια συζητηση ανοιξα.ολα περνανε απ το μυαλο μου,οπως και η αναδοχη οικογενεια,αν και αν το κρατησω τελικα,δε νομιζω η οικογενεια μου να με αφησει να το δωσω.
δεν το παω απο δω κι απο κει,αλλωστε δε θα απολογηθω μεσα στο φορουμ.για κανενα λογο.ουτε πιστευω οτι μπορει καποια να κρινει αν το θελω ή οχι.αν το ηθελα θα το κρατουσα κι αν δεν το ηθελα,δε θα το κρατουσα,χωρις να το συζηταω ομως.(αν σε κατακρινουν τοσο γι αυτα που λες,πως να μην ειμαι σιγουρη οτι σε κρινουν γι αυτα που κανεις?οποτε επανερχομαι,οτι ο κοσμος λεει πολυ ασχημα πραγματα).τωρα τι να σας πω,νομιζω οτι δεν ειμαι η μονη που εχω μια τετοια οικογενεια..εκτος πια αν στις υπολοιπες,δεν επιτρεπουν ουτε το ιντερνετ και δεν μπορουν να εκφραστουν.

σιγουρα εγω θ αποφασισω,αλλα ρωταω και παλι πρακτικα.μια κοπελα ανεργη,εγκυος χωρις συντροφο,χωρις οικογενεια.βαζω τη χειροτερη των περιπτωσεων.πως γενναει ενα παιδι?

vicky00

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συμφωνώ με την boubou....δύο είναι οι λύσεις...όποια πιστεύεις όποια είναι η καλύτερη αυτή να πράξεις....και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι δυνατή και ψύχραιμη...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa1 έγραψε:οπως ειπα σκοπος μου δεν ηταν να σας κουρασω,οποτε αν δε θελετε μπορειτε να μην απαντατε.μια συζητηση ανοιξα.ολα περνανε απ το μυαλο μου,οπως και η αναδοχη οικογενεια,αν και αν το κρατησω τελικα,δε νομιζω η οικογενεια μου να με αφησει να το δωσω.
δεν το παω απο δω κι απο κει,αλλωστε δε θα απολογηθω μεσα στο φορουμ.για κανενα λογο.ουτε πιστευω οτι μπορει καποια να κρινει αν το θελω ή οχι.αν το ηθελα θα το κρατουσα κι αν δεν το ηθελα,δε θα το κρατουσα,χωρις να το συζηταω ομως.(αν σε κατακρινουν τοσο γι αυτα που λες,πως να μην ειμαι σιγουρη οτι σε κρινουν γι αυτα που κανεις?οποτε επανερχομαι,οτι ο κοσμος λεει πολυ ασχημα πραγματα).τωρα τι να σας πω,νομιζω οτι δεν ειμαι η μονη που εχω μια τετοια οικογενεια..εκτος πια αν στις υπολοιπες,δεν επιτρεπουν ουτε το ιντερνετ και δεν μπορουν να εκφραστουν.

σιγουρα εγω θ αποφασισω,αλλα ρωταω και παλι πρακτικα.μια κοπελα ανεργη,εγκυος χωρις συντροφο,χωρις οικογενεια.βαζω τη χειροτερη των περιπτωσεων.πως γενναει ενα παιδι?

το γενναςς πολυ απλα εχεις την οικογενεια σου δυπλα σ.ασφαλεια μπορεις να εχεις οποιαδηποτε στιγμη.μπορεις ν σπουδαζεις κ να δουλευεις .οσο για τον συντροφο μη σκας εσυ κ τ παιδακι σ να στε καλα
η γνωμη μ

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iparxoun polla idrimata h den kserw pws alios legonte pou boei8ane anipantres miteres sigoura kapoia ali kopela edw mesa 8a kserei kalitera apo emena

Elenitsa1

εστειλα στο αγκαλια αλλα δε μου εχουν απαντησει ακομα.

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Polu wraia Very Happy pote estiles?

Elenitsa1

προχ8ες

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν ειναι ευκολη αποφαση και ειναι απολυτως φυσιολογικο να το παει μια απο δω και μια απο κει...και γω στην θεση της το ιδιο θα εκανα...

ελενιτσα οσο προς την ερωτηση σου για το αν μεγαλωνει ευκολα ενα παιδι υπο τις συνθηκες που περηγραφεις,ΟΧΙ, δεν μεγαλωνει ετσι ενα παιδι...θα πρεπει να εχεις στηρηξη απο καπου...

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:προχ8ες

aa entaksi kane ligo ipomoni mporei na se paroun mia apo autes tis meres alla esu pane kai ston giatro na deis pou briskese

Elenitsa1

ετσι πιστευω κι εγω.καλα απ το αγορι μου δεν περιμενω.μια βδομαδα θα περιμενω να μου πει.ολη μερα κοιμαται,παει για καφε και λεει κατι θα βρουμε να το ταισουμε το παιδι.θα παω τη δευτερα στο γιατρο να δουμε τι θα πει,και θα πραξω μετα απο αρκετη σκεψη.

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:ετσι πιστευω κι εγω.καλα απ το αγορι μου δεν περιμενω.μια βδομαδα θα περιμενω να μου πει.ολη μερα κοιμαται,παει για καφε και λεει κατι θα βρουμε να το ταισουμε το παιδι.θα παω τη δευτερα στο γιατρο να δουμε τι θα πει,και θα πραξω μετα απο αρκετη σκεψη.

wraia tote 8a perimenoum sintoma nea sou

Elenitsa1

ενταξει.αυριο δε θα σας πολυενοχλησω,μιας και θα παω στο γαμο της κολλητης μου που ειναι κι αυτη εγκυος Cool Very Happy εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 417472

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:ενταξει.αυριο δε θα σας πολυενοχλησω,μιας και θα παω στο γαμο της κολλητης μου που ειναι κι αυτη εγκυος Cool Very Happy εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 417472

aman kale den mas kourazeis Very Happy kala na peraseis sto gamo εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994

Elenitsa1

s euxaristw εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 215994 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 328109 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 654316 I love you Like a Star @ heaven εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 536304 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 875502 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 893968 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 604962 εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 7 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις