151 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Σαβ Οκτ 20, 2012 7:44 am
Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Elenitsa1 έγραψε:αα οκ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elenitsa1 έγραψε:αα οκ
LindakiS έγραψε:Ελενιτσα σορυ...γτ προσπαθω να καταλαβω την κατασταση και μιας και το θεμα θα συνεχιστει και θα παρει πολλες σελιδες ακομα, θελω να σε ρωτησω για να μπορω να σε βοηθησω το προβλημα γ τη μαμα σου ειναι ο μπαμπας σου;;; Δηλ θα αφαιρεσουμε τη ζωη απο ενα παιδι γ εναν ανθρωπο 74 χρονων που θα εχει και την αξιωση να δει κ ενα εγγονι, οπως ερθει δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτο!!, και να κοιταξουμε τι θα πει ο κοσμος και τι μικροαστικα καταλοιπα εχει μεσα του;; ΧΕΛΛΟΥΥ???? Μιλαμε σοβαρα;;;;; Φερτε το σε μενα ρε παιδια να σας το μεγαλωσω!! Ημαρτον! Σορυ γ το υφος μου, και επανερχομαι στην ταξη.....Γτ απο οτι καταλαβαινω, το προληματακι παει να ακουμπησει αλλου,...οχι ας πουμε το τι μανα θα εισαι εσυ απο δω και περα γ το παιδι σου, αλλα αν θα εισαι μονη σου με ενα παιδι και τι θα πει ο συντηριτικος μπαμπας και .........ο κοσμος!!!!!!!!!! Δεν εκφραζομαι περετερω...συγνωμη....
filitsaki έγραψε:LindakiS έγραψε:Ελενιτσα σορυ...γτ προσπαθω να καταλαβω την κατασταση και μιας και το θεμα θα συνεχιστει και θα παρει πολλες σελιδες ακομα, θελω να σε ρωτησω για να μπορω να σε βοηθησω το προβλημα γ τη μαμα σου ειναι ο μπαμπας σου;;; Δηλ θα αφαιρεσουμε τη ζωη απο ενα παιδι γ εναν ανθρωπο 74 χρονων που θα εχει και την αξιωση να δει κ ενα εγγονι, οπως ερθει δεν πρεπει να παιζει ρολο αυτο!!, και να κοιταξουμε τι θα πει ο κοσμος και τι μικροαστικα καταλοιπα εχει μεσα του;; ΧΕΛΛΟΥΥ???? Μιλαμε σοβαρα;;;;; Φερτε το σε μενα ρε παιδια να σας το μεγαλωσω!! Ημαρτον! Σορυ γ το υφος μου, και επανερχομαι στην ταξη.....Γτ απο οτι καταλαβαινω, το προληματακι παει να ακουμπησει αλλου,...οχι ας πουμε το τι μανα θα εισαι εσυ απο δω και περα γ το παιδι σου, αλλα αν θα εισαι μονη σου με ενα παιδι και τι θα πει ο συντηριτικος μπαμπας και .........ο κοσμος!!!!!!!!!! Δεν εκφραζομαι περετερω...συγνωμη....
Elenitsa1 έγραψε:οπως ειπα σκοπος μου δεν ηταν να σας κουρασω,οποτε αν δε θελετε μπορειτε να μην απαντατε.μια συζητηση ανοιξα.ολα περνανε απ το μυαλο μου,οπως και η αναδοχη οικογενεια,αν και αν το κρατησω τελικα,δε νομιζω η οικογενεια μου να με αφησει να το δωσω.
δεν το παω απο δω κι απο κει,αλλωστε δε θα απολογηθω μεσα στο φορουμ.για κανενα λογο.ουτε πιστευω οτι μπορει καποια να κρινει αν το θελω ή οχι.αν το ηθελα θα το κρατουσα κι αν δεν το ηθελα,δε θα το κρατουσα,χωρις να το συζηταω ομως.(αν σε κατακρινουν τοσο γι αυτα που λες,πως να μην ειμαι σιγουρη οτι σε κρινουν γι αυτα που κανεις?οποτε επανερχομαι,οτι ο κοσμος λεει πολυ ασχημα πραγματα).τωρα τι να σας πω,νομιζω οτι δεν ειμαι η μονη που εχω μια τετοια οικογενεια..εκτος πια αν στις υπολοιπες,δεν επιτρεπουν ουτε το ιντερνετ και δεν μπορουν να εκφραστουν.
σιγουρα εγω θ αποφασισω,αλλα ρωταω και παλι πρακτικα.μια κοπελα ανεργη,εγκυος χωρις συντροφο,χωρις οικογενεια.βαζω τη χειροτερη των περιπτωσεων.πως γενναει ενα παιδι?
Elenitsa1 έγραψε:προχ8ες
Elenitsa1 έγραψε:ετσι πιστευω κι εγω.καλα απ το αγορι μου δεν περιμενω.μια βδομαδα θα περιμενω να μου πει.ολη μερα κοιμαται,παει για καφε και λεει κατι θα βρουμε να το ταισουμε το παιδι.θα παω τη δευτερα στο γιατρο να δουμε τι θα πει,και θα πραξω μετα απο αρκετη σκεψη.
Elenitsa1 έγραψε:ενταξει.αυριο δε θα σας πολυενοχλησω,μιας και θα παω στο γαμο της κολλητης μου που ειναι κι αυτη εγκυος
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης