51 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Πεμ Οκτ 18, 2012 4:18 am
astrellita
Πανταχού παρούσα!
αχ θεε μου,αφου ξερει τι θα κανει ας το πει και σε σενα να ηρεμησεις και συ!!! τι εννοεις οτι ειναι ανωρημος;;τι σε κανει να το πιστευεις αυτο;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ναι, αλλά έτσι τον γνώρισες και κάνατε σχέση. Που πάει να πει μέχρι τώρα δεν σε ενοχλούσε η ανωριμότητά του. Τώρα περιμένεις να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη; 25 είναι εξάλλου, σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι άντρες έχουν ακόμη τα μυαλά στα κάγκελαElenitsa1 έγραψε:ειναι ανθρωπος που τα ξερει ολα,τα κανει ολα και τελικα δεν κανει τιποτα.ειναι ανωριμος.νομιζει επειδη του κανω,οτι μπορει να κανει ο,τι κανει,δεν τον νοιαζει πως θα αισθανθει η οικογενεια μου κι εγω,δε ρωταει κανεναν,δεν μπαινει στη θεση μου καθολου και τελικα λυση δεν εχει.κι οταν πας να του πεις και κατι,ολες περιεργες ειστε,τι θες και ρωτας κτλ.οτι εγω μ αυτον θα κανω οικογενεια.
mhtsaina έγραψε:Ναι, αλλά έτσι τον γνώρισες και κάνατε σχέση. Που πάει να πει μέχρι τώρα δεν σε ενοχλούσε η ανωριμότητά του. Τώρα περιμένεις να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη; 25 είναι εξάλλου, σε αυτή την ηλικία οι περισσότεροι άντρες έχουν ακόμη τα μυαλά στα κάγκελαElenitsa1 έγραψε:ειναι ανθρωπος που τα ξερει ολα,τα κανει ολα και τελικα δεν κανει τιποτα.ειναι ανωριμος.νομιζει επειδη του κανω,οτι μπορει να κανει ο,τι κανει,δεν τον νοιαζει πως θα αισθανθει η οικογενεια μου κι εγω,δε ρωταει κανεναν,δεν μπαινει στη θεση μου καθολου και τελικα λυση δεν εχει.κι οταν πας να του πεις και κατι,ολες περιεργες ειστε,τι θες και ρωτας κτλ.οτι εγω μ αυτον θα κανω οικογενεια.
Elenitsa1 έγραψε:δεν υαπρχει περιπτωση δηλαδη το τεστ να κανει λαθος?βεβαια θα μου πεις,τοτε γιατι δεν εχεις αδιαθετησει?κι αυτος ο φοβος καθε φορα που ποναω,μην παθει τιποτα.αχ φοβαμαι πολυ να της το πω.
εννοειται και πρεπει να της το πεις,μαζι θα παρετε την καλυτερη αποφαση για σεναPopisofia έγραψε:ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ 24 ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΩ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΛΘΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΧΑΖΟΓΙΑΓΙΑ! ΧΑΧΑΧΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΑ 45 ΤΗΣ!!! ΜΙΚΡΟΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ! ΧΑΧΑ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης