76 Απ: εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω Σαβ Οκτ 20, 2012 4:25 am
Elenitsa1
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαιρομαι που καποιος μπορει να σκεφτει οπως κι εγω.παντα ηθελα παιδακια,παντα.και τωρα αισθανομαι τοσο περιεργα.επισης,παντα ελεγα οτι να προσεχες.φυσικα,δε βγαζω την ουρα μου απ εξω.δε με βιασε.αλλα μολις ειχα φτιαξει το προγραμμα μου.βεβαια,δε θελω να κοιταω μονο τον εαυτο μου.γιατι και το παιδι δε φταιει σε τιποτα.μου ειναι πολυ ξενο ως σκεψη να μιλαω για εκτρωση,εγω που το μεγαλυτερο μου ονειρο ειναι να κανω παιδια.αλλα οχι τωρα.οχι υπο αυτες τις συνθηκες.αν κατι,καποια πλευρα ηταν καλυτερη,δε θα αμφεβαλλα.η οικογενεια μου ειναι πλυ αυστηρη ομως.και ακομα αισθανομαι ασχημα που εβαλα τη μαμα μου σε ολο αυτο.θα μου πεις,αν τη λυποσουν,δε θα το εκανες.εγινε ομως.κι εγω αν και δε φταιω τοσο,αφεθηκα.σαν ΗΛΙΘΙΑ.οπως ειπε κ η μαμα μου,αφησα καποιον να καταστρεψει τα δικα μου ονειρα,για τα δικα του συμφεροντα και τα δικα του θελω.και καθε μερα αυτος ο ανθρωπος με απογοητευει ολο και πιο πολυ.και δε μιλαω για τη μορφωση,ουτε τοοοσο πολυ για το οικονομικο.κυριως για τη συμπεριφορα.θελει να κανει ο,τι θελει χωρις να ρωταει κανεναν.παντα μου λεει οτι ειμαι ο,τι ειναι κι οι αλλες.παντα με μειωνει.οτι ειμαι βολεμενη.νιωθω οτι θελει να με κανει σαν αυτον,για να σταματησει να νιωθει κατωτερος.αλλα ειναι η ζωη μου.η μαμα μου δε θελει να το δωσω και για υιοθεσια,που ειναι μια πολυ λογικη σκεψη απο μενα.δεν ξερω αν φαινομαι μαμοθρεφτο αλλα την αγαπω τοσο πολυ.δεν ξερω...