Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 26]

Elenitsa1

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαιρομαι που καποιος μπορει να σκεφτει οπως κι εγω.παντα ηθελα παιδακια,παντα.και τωρα αισθανομαι τοσο περιεργα.επισης,παντα ελεγα οτι να προσεχες.φυσικα,δε βγαζω την ουρα μου απ εξω.δε με βιασε.αλλα μολις ειχα φτιαξει το προγραμμα μου.βεβαια,δε θελω να κοιταω μονο τον εαυτο μου.γιατι και το παιδι δε φταιει σε τιποτα.μου ειναι πολυ ξενο ως σκεψη να μιλαω για εκτρωση,εγω που το μεγαλυτερο μου ονειρο ειναι να κανω παιδια.αλλα οχι τωρα.οχι υπο αυτες τις συνθηκες.αν κατι,καποια πλευρα ηταν καλυτερη,δε θα αμφεβαλλα.η οικογενεια μου ειναι πλυ αυστηρη ομως.και ακομα αισθανομαι ασχημα που εβαλα τη μαμα μου σε ολο αυτο.θα μου πεις,αν τη λυποσουν,δε θα το εκανες.εγινε ομως.κι εγω αν και δε φταιω τοσο,αφεθηκα.σαν ΗΛΙΘΙΑ.οπως ειπε κ η μαμα μου,αφησα καποιον να καταστρεψει τα δικα μου ονειρα,για τα δικα του συμφεροντα και τα δικα του θελω.και καθε μερα αυτος ο ανθρωπος με απογοητευει ολο και πιο πολυ.και δε μιλαω για τη μορφωση,ουτε τοοοσο πολυ για το οικονομικο.κυριως για τη συμπεριφορα.θελει να κανει ο,τι θελει χωρις να ρωταει κανεναν.παντα μου λεει οτι ειμαι ο,τι ειναι κι οι αλλες.παντα με μειωνει.οτι ειμαι βολεμενη.νιωθω οτι θελει να με κανει σαν αυτον,για να σταματησει να νιωθει κατωτερος.αλλα ειναι η ζωη μου.η μαμα μου δε θελει να το δωσω και για υιοθεσια,που ειναι μια πολυ λογικη σκεψη απο μενα.δεν ξερω αν φαινομαι μαμοθρεφτο αλλα την αγαπω τοσο πολυ.δεν ξερω...

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
EGW PISTEUW OLES EXOUN TO DIKO TOYS DIKIO...EGW LOIPON EIMAI 22 XRONWN OTAN HMOUNA 17 XRONWN ETUXE MIA EGUMOSUNH ALLA PWS....AFOU KAI PROFULAXEIS PERNAME GT SE AUTA EGW HMOUNA PSURAS POLU GT FOVOMOUNA GIA TA PANTA..KAI POIO POLU TUXON EGUMOSINH...GT OI NGONEIS MOU HTANE TROMERA AUSTHROI AKOMA KAI H ADERFH MOU POU ME PERNAGE ENA MISH XRONO...TH FOVOMOUN POLU GT PHGAINE KAI TA LEGE..TESPA EXW PERASEI WRAIA PAIDIKA XRONIA... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 4 215994 KAI HMOUN ME ENA PAIDARELI PRAGMATIKA ANORIMOS GIA TA KALA..TOTE PHGAINA ME THN XADERFH STO GIATRO HTANE H MONH POU TO HXERE KAI TO ANORIMO TO ALLA K M EIPE OO GIATROS [PREPEI NA HTAN ALIOMENO TO PROFULAXTIKO!MH SAS TA POLULEW..KLAMATA EGW...EIXA NA KOIMHTHW 5 MERES SUNNEXOMENES..O ALLOS MOU XEKATHARISE OTI DEN TO THELEI KAI DEN TON NOIAZEI..KAI NA MHN EXW APO KANENAN PERA APO THN XADERFH MOU MIA KOUVENTA!KAI THN EKTRWSH EGW OUTE POU THN EIXA VALEI STO MUALO MOU..GIA MENA OXI GIA TOUS ALLOUS TO THEOROUSA TETOIA AMARTUA POU DEN THA TO ANTEXA AN THN EKANA!KAPOIA STIGMH KORITSIA APO KATI NOHMATA POU EKANE H XADERFH MOU SE MENA H ADERFH MOU TO KATALAVE KAI EGINE PANIKOS DEN THELW NA ANAFERW TI GIA NAMHN TROMAXW THN ELLENITSA ALLOSTE DEN EIMASTE OLOI IDIOI E??ME APLA LOGIA HMOUN SE XEIROTERH FASH APO THS ELLENITSAS..KAI PISTEUW OTI O THEOS ME VOHTHISE SE AUTO TON GOLGOTHA..."MOU TO PHRE PISW"...KAI ENW HMOUN 17 ENW DEN EIXA KANENAN...EGW AUTO TO MWRO MEXRI 3 MHNWN POY TO EIXA TO EIXA LATREPSEI KAI EIXA APOFASISEI NA MHN TOUS PW TIPOTA NA TO AFHNA NA FANEI..KAI OTAN MOU TO PEIRE O THEOULHS PISW...HTHELA NA PAITHANW NA PAW KONTA TOU...SUGNWMH GIA TH MEGALH ISTORIA ALLA HTHELA NA TH DIHGITHW MHPOS KATALAVAITE KAI KURIOS H ELLENITSA..TH PAEI NA PEI H LEXH "PAIDI"TO DIKO SOU "PAIDI"TO SPLAXNO...SOU...O KOSMOS OOOLOS NA GREMISEI...ESU AUTO TO MWRO THA THES NA TO PROSTATEUEIS..EIDES TH LES APO MONH SOU...?"FOVAMAI GIA TO MWRO MOU"POU EINAI AKOMH TOSO DA SA FASOLAKI...SKEPSOU KALA...AXIZEI H THUSIA MIAS ZWHS GIA ENA MWRO..ALLOSTE VLEPOUME STO DROMO TOSES KOPELES POU OTI KI AN THELOUN NA KANOUN EXOUNE KAI ENA MWRAKI AGALIA...ELPIZW NA VOHTHISA LIGO..KAI PALU SUGNWMH GIA TO TEEEERASTIO KEIMENO! Wink Wink

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο συντρόφος σου δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς,από όσα περιγράφεις...
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για το συντροφό σου ότι προσπαθεί να σε κάνει έναν με αυτόν...Το έχω ζήσει και είναι πολύ άσχημο και πολύ μα πάρα πολύ ψυχοφθόρο...Από αυτόν τον άνθρωπο απομακρύνσου είτε κρατήσεις το παιδί είτε όχι...Μόνο κακό μπορεί να σου κάνει...
Αυτοί οι άνθρωποι το μόνο που ξέρουν είναι να λένε ΕΓΩ και να προσπαθούν μέσα από ιστορίες να αναδειχθούν...Έχουν λύσεις για όλα αλλά όταν είναι να τις εφαρμόσουν πως γίνεται πάντα κάτι χαλάει και δε γίνεται να υλοποιηθεί εκείνη τη στιγμή...
Πήγαινε σε ένα γιατρό μίλησε μαζί του δες τι περιθώρια έχεις και κάτσε με τον εαυτό σου κ μόνο κ αποφάσισε...Απόφάσισε όμως πρώτα για σένα, γιατί αν δε είσαι εσύ καλά δε θα μπορεί να είναι και το παιδί σου αν αποφασίσεις να το κρατήσεις...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παρολα αυτα ομως ευα ευακι λες πως ο θεος σε βοηθησε και το πηρε πισω...ας μην επηρεαζουμε την κοπελα,ας την αφησουμε να παρει την οποια αποφαση μονη της,το αγχος ειναι πολυ μεγαλο για να τις δημιουργουμε επιπλεον και τυψεις...

Elenitsa1

σε καταλαβαινω πολυ καλα.εγω καμια φορα λεω μηπως αποβαλω και τελειωσει ολο αυτο,αλλα μετα τρελαινομαι.λεω και μετα τι θα εχω?ειμαι αναξια να γινω μανα ?το μωρακι μου δε θα υπαρχει πια?η μαμα μού λεει οτι πρεπει να σκεφτω το δικο μου και του παιδιου μου το μελλον.τωρα που εχω τη μαμα μου δε φοβαμαι τιποτα.μονο που τη στενοχωρω,λυπαμαι.αποδεικνυω συνεχως οτι το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.και να πω οτι μου ελειπε κατι,και τα εκανα ολα τοσο γρηγορα?απλα με εκανε ο,τι ηθελε αυτος.και σας μιλαει το πλεον κυνικο κι αναισθητο ατομο.μακαρι να μπορουσα να το μεγαλωσω μονη μου,το μωρο μου.δε θελω να παθει τιποτα,το συνηθισα ηδη.το αγαπαω.αλλα δε θελω να μαι με αυτον τον ανθρωπο.δεν αποδεικνυει οτι μπορει να ειναι υπευθυνος.ξερω οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αλλα δεν ξερω τι να κανω..

Elenitsa1

ελπιζω να μη σας κουραζω.δεν επηρεαζομαι,θα ελεγα οτι λεω τον πονο μου καπου και νιωθω καλυτερα.αυτο που λες kafedaki ισχυει..οταν το ειπα υποθετικα τις προαλλες στο γιατρο μου,και του λεω οτι αν ειμαι τελικα,τι να κανω?δε θελω να κοιταξω μονο τον εαυτο μου,μου ειπε οτι εγω θελω να τα γενναω τα παιδια οχι να τα σκοτωνω,αλλα τον εαυτο σου πρεπει να κοιταξεις πρωτα,δεν ειναι κακο αυτο που μου λες για τα ονειρα σου.

eva evaki

eva evaki
DEN PISTEUW ASTRELITA NA HTHELA NA EPIREASW ME KAKO NTROPO THN ELLENITSA..ETSI???????DEN EKATSA NA PEW THN ISTORIA MOU AUTH POU DEN THN XEROUN AKOMA KANEIS EDW DHMOSIA GIA NA KANW KTI KAKO...EGW OPWS KAI POLLES KOPELES PROSPATHW NA THS PW OTI H EKTRWSH PREPEI NA EINAI H TELEUTAIA TON TELEUTAIWN LUSEI...APO TH STIGMH POU DEN PERNOUME KAPOIES PROFILAXEIS EXOUME STO NOU MAS KAI AUTO....DEN THN KATIGWRO METIPOTA ALLOSTE POIA EIMA EGW NA KATHGORISW THN ELLENI KAI OPOIA DHPOTE..!EIDIKA OTAN EIMASTE ME ENAN ANTHRWPO LATHOS KAI TO XEROUME APO THN ARXH..!TA XEREI OLA AUTA KAI H IDIA KAI EUXOMAI NA MHN ME PAREXIGISEI..GIA TO KALO THS TA LEW!SIGOURA THN EKTROSH AURIO METHAURIO THA TH METANIWNH GIA MIA ZWH..EPISEIS KAI AN TO DWSEIS TO PAIDI SOU GIA IOTHESIA...THA ERTHEI H STIGMH POU THA MEGALWSEIS...KAI THA THES NA TO GURISEIS PISW ALLA THA EXEI ALLOUS GONEIS KAI DEN THA DIKAIOUSE TIPOTA KAI THA PONESEIS POLU...TO MONO PRAGMA POU DEN THA METANIWSEIS POTE EINAI NA KRATHSEIS TO MWRAKI SOU MAZI SOU KONTA SOU NA PALEPSEIS GI AUTO...!!!!!

Elenitsa1

δεν παρεξηγω τιποτα ,γι ονομα του Θεου.σκεφτομαι οτι η υιοθεσια ειναι ομως λιγοτερο επιπονη.και καλυτερη για το μωρο.μακαρι να βρω μια λυση,ωστε να μην το σκοτωσω το μωρο μου.εστω να βρει αυτος ο αχαρακτηριστος ,για να αποδειξει οτι πραγματικα το θελει το μωρο κι εμενα,κι οτι θελει να ειμαστε οικογενεια.να δειξει επιτελους οτι ειναι ικανος πατερας.

eva evaki

eva evaki
AGAPOULA MOU AKOMA MHN VASIZESAI SE AUTON..SE TIPOTA APO "THA"EXEI GEMISEI O KOSMOS...!KATSE HREMA TWRA POU TO XEREI KAI H MANOULA SOU ..SKEPSOU TA UPER KAI TA KATA...ZHGISETA..K A L A..OMWS!!!!!H MHTERA MOU EXEI MIA GNWSTH H OPOIA EIXE DWSEI TO MWRO THS GIA HOTHESIA DEN XERW TOUS LOGOUS NA STOUS PW..META LOIPON APO 7 XRONIA....TO THELEI PISW...KAI TO DIKASTHRIO DEN THS TO EDWSE..DEN EINAI KRIMA OLO AUTO?EINAI POIO PSUXOFTHORW ETSI NOMIZW EGW..KA AURIO METHAURIO THA KANEIS ALLA PAIDAKIA KAI TH THA SKEFTAISE???TO PRWTO MOU PAIDAKI THA EIXE ADERFAKIA..K.A...KAI POU NA NAI..KA OLA AUTA...AGAPH MOU GIA SENA TA LEW..SIGOURA EIMAI UPER STO NA TO KRATHSEIS ESU TO MWRO SOU SAN TH MANA TIPOTA STO KOSMO...AUTO THA EISAI GIA EKEINO...!SKEPSOU THETIKA GI AUTO LIGO...!SE PARAKALW!

Elenitsa1

για το μωρο σκεφτομαι θετικα,αληθεια το θελω πολυ.αλλα πως?το μονο που σκεφτομαι ειναι αν φυγω απ το σπιτι για μερικους μηνες,φυσικα η μαμα μου θα το ξερει,και ζησω με το αγορι μου ,και πω οτι ειμαι για ερασμους(αυτο που παμε για ενα εξαμηνο + να συνεχισουμε τη σχολη σε αλλη χωρΑ),αλλα μετα τι θα το κανω?και δε θα με δει κανεις?ουφ

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομιζω πως φασκεις κ αντιφασκεις εδω...πως μπορει ν θελεις για πατερα του παιδιου σου αυτον που αποκαλεις αχαρακτηριστο κ ανωρημο,που λες πως προσπαθει συνεχως ν σε μειωνει...εγω βασιζομαι σε αυτα που ανεφερες...πιστευεις πως θα ζησεις ευτυχισμενη μαζι του;;;...αυτο που θελω να πω ειναι πως η αποφαση σου θα πρεπει κατα την γνωμη μου ναναι ασχετη με το τι λεει και τι δε λεει ο συγκεκρημενος ανθρωπος...κανε αυτο που νομιζεις εσυ καλυτερο για τον εαυτο σου...

Elenitsa1

το ξερω αλλα οταν καποιος σου λεει οτι το εκανα επιτηδες γιατι ηθελα να κανουμε οικογενεια,τα εχω σκεφτει ολα,και μετα σου λεει κανε τις πρωτες εξετασεις με δικα σου λεφτα και βλεπουμε?οταν σου λεει δε θελω να μπω στη θεση σου,γιατι η δικη μου ειναι καλυτερη,τι να πρωτοσκεφτεις?να μη γεννησεις το παιδι?να σηκωθεις να φυγεις και να τα βγαλεις περα μονη σου?να βρει μια λυση αυτος και να τον ανεχτεις για το παιδι?και για ποσο?

eva evaki

eva evaki
OXI....KOUTSOUNI MOU...OLA ALHTHEIA PREPEI NA EINAI ..THA SE VOHTHISEI H MANOULA SE AUTO...!EIMAI SIGOURH...!!!!!MH TRAILENESAI..!!! AX!!!!OTAN TO PAREIS AGALITSA THELW NA MAS PEIS... εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 4 215994 GIA MENA SUZHTA ME TH MANA SOU PWS THA TO PEITE STON PATERA SOU..KAI KALO THA HTANE NA EPIANE H M A N A SOU TON ALLON NMA TA XEKATHARIZE OOOLA...!KAI ASE TA FUGADIASMATA...SA TH STIRIXEI TOU SPITIOU SOU TPT..AKOMA KAIN OI GONEIS EINAI AUSTHROI...!!!!!!!!!!!!!!!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οσο για την υιοθεσια ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοο δυσκολο να κουβαλας ενα παιδακι 9 ολοκληρους μηνες...να το νιωθεις να σε κλοτσαει,να ακουσεις το πρωτο κλαμα του και μετα;;;;;; να το δωσεις;;;; που;;;;;;; θα βασανιζεσαι για μια ζωη...που το εδωσα;;;πως περναει;;; μηπως δεν του φερονται καλα;;;ασε που πιστευω πως αν τελικα το κρατησεις αποκλειεται να μπορεσεις να το δωσεις...θα το θες ολο δικο σου...ειναι λατρεια,μεγαλος ερωτας...πιστεψε με...ερωτας με την πρωτη ματια...

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνω astrellita ...
Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να κάτσεις απλα και μόνο να σκεφτείς...Μη σκέφτεσαι ότι στεναχωρείς τη μαμά σου...Βάλε τα κάτω...Δες τι έχεις ξεκινήσει στη ζωή σου...Δες τι μπορείς να κάνεις αν έχεις ένα μωρό....
Αλλά μικρή μου μην αλλοιώνεσαι και με το τι θα κάνει ο συντροφός σου...Αρχικά δες τι θα κάνεις εσύ, μόνη σου...Αυτός αύριο ίσως κ να εξαφανιστεί...
Και μόνο από αυτό που είπε ότι το έκανε επίτηδες τον θεωρώ ένα άνθρωπο όχι ανώριμο, αλλά έναν παρτάκια...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευα ευακι συγνωμη και παλι αλλα θα διαφωνησω μαζι σου...αυτος ειναι 25 χρονων,εχει ακομα ενα παιδι...τι να τον πιασει η μητερα της να του πει;;; τι θα βγει απο αυτο;;;αυτα τα πραγματα δεν γινονται με το ζορι...

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ας τον απεξω αυτον ,απο αυτα που σου λεει δεν δειχνει απλα ανωρημοτητα αλλα και μεγαλη ανικανοτητα να αναλαβει μια τετοια ευθηνη...η καλυτερη λυση για μενα θαταν να δεχτουν την καατασταση οι γονεις σου ,να σε στηριξουν, και ετσι να μπορεσεις και συ να συνεχισεις τις σπουδες σου χωρις να διακοψεις την εγκυμοσυνη...ειναι ομως εφικτο ολο αυτο;;;;

eva evaki

eva evaki
KALH MOU ASTERILLITA ...THA SOU PW KAI GIA AKOMA MIA FORA OTI AUTH TH STIGMH ALIOS MPOREI NA MILHSEI H ELLENH KAI ALIOS ENA SANTHRWPOS MEGALUTEROS KAI POIO ORIMOS...KAI ME KAMIA PANAGIA DEN EIPA NA PAEI H MAMA THS NA PARAKALESEI ENAN TETOIO ANTHRWPO...APLA NA XEKATHARISEI THN KATASTASEI TOULAXISTON MHN EPIREAZEI THN ELLENH OXI NA TON PARAKALESH ELLEOS...........!!!!!!!!!!!!!DEN EXW TOSO MIKRO MUALO NA PW TETOIA MPOURDA...!!!ALIOS AUTH TH STIGMH MILAEI H ELLENITSA KAI ALIOS ESY EGW KAI O KATHE ENAS MEGALITEROS THS KAI POIO HREMOS..KATALAVES TH ENNOOUSA?
Rolling Eyes

eva evaki

eva evaki
KI AN PROSEXEIS POIO PANW LIGO AKRIVOS AUTO THS EIPA POU ANEFERES TWRA ASTERILLITA..! εμεινα εγκυος και δεν ξερω τι να κανω - Σελίδα 4 215994

LindakiS

LindakiS
Embarassed Embarassed Πολλες πληροφοριες για τον εγκεφαλο σου γ την ωρα...κι αυτο δε βοηθαει.. δε θα παω να το παιξω ψυχολογος...αλλα γ την ωρα χρειζεις σημαντικης βοηθειας! Αυτο που σου λεει το evaki ειναι να προσπαθεις να δεις τα πραγματα Οοοοσοοοο πιο ΘΕΤΙΚΑ γινεται! Οτι ολα ειναι ωρα...η ζωη ειναι ομορφη! Δε χασαμε και τιποτα δεν πεθαναμε, καπως θα ζησουμε και θα επιβιωσουμε εδω δεν πεθανανε αλλοι κ αλλοι...εμεις θα χαλαστουμε;; Και οτι μια νεα ζωη σου χτυπαει την κοιλια σου και ηρθε νωριτερα φυσικα απο οτι την περιμενες! Δες το ωριμα! Μονη σου λες οτι θελεις παιδια, ετσι λοιπον μετεφερε τον εαυτο σου ετσι οπως τον φανταζεσαι σε λιγα χρονια με παιδια απλα στο ΤΩΡΑ! Και επιπλεον ως ανυπαντρη ΜΗΤΕΡΑ! Ψαξε τι παροχες δινει το κρατος πρωτα απο ολα για ανυπαντρες μητερες! ΒΓΑΛΕ τελειως απο το ΚΑΔΡΟ τον συγκεκριμενο πατερα..μ αυτον θα ασχοληθεις αργοτερα.. (αν θυμαμαι καλα ειπες οτι εχει ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ;;; ΚΑι τι κανει γ αυτο;;; ΑΝ δεν κανει ΤΠΤ γ την ωρα,..φευγεις μιλια μακρυα, τον αφηνεις να σκεφτει και να σε ψαξει μονος του αν πραγματικα θελει εσενα κ το παιδι θα ερθει, ΑΝ οχι παιρνεις αποφαση μια καλη οτι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Κι αυτο το μωρο! ΚΑΙ κανεις ΑΛΛΟΣ! Προσπαθεις οσο γινεται να παρεις και ευθυνες απο τη μαμα σου, να μην τις φορτωνεις πολλα, κι οσο μπορεις μεταφερεσαι χρονικα. Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι η δικη σου ζωη τα δικα σου ΟΝΕΙΡΑ, απλα για την ωρα μπαινουν στο PAUSE! Και μεταφερονται αντιστροφα. Η καριερα σου θα ολοκληρωθει αργοτερα και θα μπορεις να τη σκεφτεις μετα τον πρωτο χρονο ζωης του μωρου σου ετσι ωστε που θα μπορει κ η μαμα σου η καποιος αλλος να το κραταει οσο δουλευεις εσυ. Απο οτι λες, μαλλον εισαι φοιτητρια, ε δεν εισαι και σε τραγικη φαση...προς το τελος εισαι, οι σπουδες συνεχιζονται και αργοτερα αμα θελεις, δινοντας μια φορα το εξαμηνο απο 1 μαθημα η οσα μπορεις, γ να μη χανεις τελειως επαφη με το πανεπιστημιο. Δεν εισαι σε τραγικη κατασταση, ισως θα πρεπει να αντιμετωπισεις με μεγαλυτερο σθενος καποια μικροαστικα καταλοιπα (οπως αυστηρος πατερας, αδερφος, κλπ...) αλλα αυτα ξεπερνιονται πολυ γρηγορα. Η ζωη μετα το νεο μωρο αλλαζει το ραγδαια που κ εσυ η ιδια θα καταλαβεις οτι θα γινεις μια ΑΛΛΗ μετα απο αυτο! Και μην ακουω αηδιες οτι παρακαλας να το ριξεις!! Ειναι ανωριμες σκεψεις που οδηγουν σε αδιεξοδο. Παρε στα χερια σου αυτο που σου ερχεται τωρα και αντιμετωπισε το ενα βημα τη φορα! Ειναι δυσκολα, θα βγεις ηρωιδα, αλλα τα καταφεραν πολλες πριν απο σενα, αρα δεν ειναι ΑΝΥΦΙΚΤΟ!

Κι αν θελεις το μοτο μου τελευταια, στο χαριζω κ αυτο....Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ!

Εμενα δηλ, δε μου φαινεσαι καθολου ανικανη γ να μεγαλωσεις ενα παιδι. Παρε αυτο και προχωρα! ΘΕΤΙΚΑ!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οκ ευακι!!! εγω παντως αν ειμουν στην θεση της μαμας της και γνωρηζα ολες αυτες τις μπουρδες που της εχει πει δεν θα μπορουσα να μιλησω,θα τον εσπαγα στο ξυλο και σε καμμια περιπτωση δεν θα θελα το παιδι μου ναναι μαζι του...αν φυσικα ολα οσα εχει πει η ελενιτσα ισχυουν και αν δεν μιλανε και τα νευρα της μαζι!!!!

vicky00

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με όλο το θάρρος της γνώμης μου,αν αποφασίσεις τελικά να το κρατήσεις τότε στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και στην βοήθεια των γονιών σου...αν από τώρα έχεις τέτοια προβλήματα με τον σύντροφο σου,ειλικρινά μην περιμένεις μεγάλη βοήθεια..ζούμε στο 2012 δεν θα είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μητέρα που θα μεγαλώνει μόνη το παιδί της..και γώ πριν λίγους μήνες ήμουν στη δική σου θέση..είμαι 20 χρονών και μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο ότι δεν μπορώ να το κρατήσω και έκανα έκτρωση..μετά από αυτό είμαι πολύ προσεχτική στον σύντροφο που επιλέγω αλλά και στις προφυλάξεις μου..Επίσης η υιοθεσία είναι για μένα κάτι,που δεν θα άντεχα να κάνω...σκέψου όλες τις παραμέτρους και σε ότι αποφασίσεις θα έχεις κάνει το σωστό... Smile

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όποια και αν είναι η απόφαση σου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεις από όλη αυτή την ιστορία ποιο δυνατή...
Και όλα αυτά ισως να έγιναν για να σου δείξουν πόσο ανάξιο σύντροφο έχεις και πόση δύναμη έχεις μέσα σου
Ξέρεις ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ....

eva evaki

eva evaki
H LINDA EXEI DIKIO SE OLA...DEN XREIAZETAI NA SAI FORTONOUME ALLO...KAI PRAGMATIKA APEDIXE STON EAUTO SOU KAI STOUS DIKOU SOU ANTHRWPOUS POSO ORIMH EISAI...GIA NA MPORESOUN NA SE EMPISTEUTOUN..!AUTA POU SOU EIPE H LINDAKIS...EINAI AUTA POU THA EPREPE NA SKEFTEIS KAI MONH SOU SKEPSOU TA LOIPON......!KA ME TON PATERA THA ASXOLITHEIS ARGOTERA KATALILOS...!!SKEPSOU THETIKA KAI MONO KAI GIA MENA NOMIZW OTI PREPEI NA VGALEIS APO TO MUALO SOU..EKTRWSEIS KAI HOTHESIES..KAI NA VALEIS MONO AUTA POU MPOREIS NA KANEIS GIA NATO KRATISEIS..EINAI DIKO SOU ....EISAI MANOULA...THA EXEIS MWRAKI...XEREIS TI EINAI AUTO????????????? ENA THAUMA...!!!!!!!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σκεψου πρωτα τον εαυτο σου κοπελα μου...το τι θελεις εσυ...δεν πιστευω στο (ο θεος ξερει που και ποτε τα δεινει) εαν ισχυε αυτο τοτε δεν θα υπηρχαν παιδακια κακοποιημενα,ουτε μαμαδες που τα φορτωνουν να μεγαλωσουν με τις γιαγιαδες για να ζησουν αυτες την ζωουλα τους...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 26]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις