101 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Πεμ Οκτ 18, 2012 1:37 pm
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
Βρυκολακιασμα ισως οχι αλλα λιγο ακομη θα καθησω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω δεν ειμαι καθολου καλα...Η ιγμοριτιδα καλα κρατει.Πηγα στο νοσοκομειο..Μου εδωσε αντιβιωση,θαλασσινο νερο και σπρει για την μυτη τοοποιο ειναι κορτιζονουχο και αν και πηρα τον γιατρο μου,φοβαμαι να το παρω
Δεν μπορω να ξαπλωσω απ τον πονοκεφαλο και το μπουκωμα και με εχει πιασει απιστευτη αναγουλα
Sofki έγραψε:Αυτο μου ειπε και ο γιατρος μου και ο ωρλ..οτι το φαρμακο αυτο δεν περναει και στην κυκλοφορια.ειναι τοπικο..Αλλα λιγο με τρομαξε αυτο που εγραφε το χαρτι
discordia έγραψε:Ναι, κι εσυ στο μεταιχμιο εισαι.
Σημερα ακουσα και κατι ακομη που με προβληματισε. Μια φιλη μου που εχει μικρο κοριτσακι μου ειπε να προσεξω, επειδη θα ειμαι κοντα στις γιορτες να μην με βαλει μεσα με προκληση ο γιατρος αν εχει κανονισει κανενα ταξιδακι.
Κι εσυ μεσα στις γιορτες εισαι. Μαλλον θα πρεπει να το συζητησω σοβαρα μαζι του. Κανονικα δεν θα πας να γεννησεις κι εσυ?
Mirantzela! έγραψε:Τι ομορφα μωρε που τα παιδακια σας θα γεννηθουν μες στις γιορτες!!! Τελεια!!!
Τα πρωτα μωρακια του χρονου, θα κανουν το ποδαρικο του 13 δηλαδη!!
Σμαρω, κι εγω το 13 για γουρικο το εχω, αναποδοι ανθρωποι παιδι μου...
discordia έγραψε:Mirantzela! έγραψε:Τι ομορφα μωρε που τα παιδακια σας θα γεννηθουν μες στις γιορτες!!! Τελεια!!!
Τα πρωτα μωρακια του χρονου, θα κανουν το ποδαρικο του 13 δηλαδη!!
Σμαρω, κι εγω το 13 για γουρικο το εχω, αναποδοι ανθρωποι παιδι μου...
Χαχαχα, αυτη η αναποδια ή που θα μας φαει ή που θα μας κανει να παμε ποοοολυ μπροστα!!! Ευχομαι το δευτερο!!!
Αν γινοταν θα ηθελα να γεννησω παρασκευη ή τριτη και 13, αλλα δεν πεφτει ουτε τον δεκεμβρη ουτε τον γεναρη για να εχω ελπιδες!!!
Ετσι ευελπιστω για το ετος 13!!! Αλλα και το 3 ιανουαριου σημαινει πολλα για μενα. Βασικα το 3.
3 μαρτιου τα φιταξαμε με το παλικαρι μου (πολλα χρονια πριν)
3 ιουλιου αρραβωνιαστηκαμε
3 μαρτιου που κλειναμε 7 χρονια, εγινε δικο μας το σπιτι μας
3 σεπτεμβριου παντρευτηκαμε
ε, να μην βγει και το πρωτο μας παιδι 3 του μηνα??? μας παει το 3....
doritaki έγραψε:Κοριτσακια λεω να πηγαινω σιγα σιγα...Αυριο ξυπναω πρωι.Εχω να παω ΙΚΑ κ τραπεζα...Θα τα πουμε οταν ξυπνησετε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης