Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δωρα μου ειχες δωσει μια σαλτσα για κοτοπουλο και την εχασα.μου την ξανα δεινεις??????σε παρακαλω!!!!!!1

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για γλυκοξινο κοτοπουλο?

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δώρα τέλεια τα δωράκια της μικρής σας!!!
Ψηνεται και το κεηκ και ολα καλα!

Αυτη την σαλατα που εκανες φιλιτσα, μπορειτε να την ξαναγραψετε? Πρεπει κι εγω να αρχισω να αντιγραφω τις συνταγες...νομιζω εχασα πολλα καλα κομματια...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ... queen mary, Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!
discordia, ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ SITE-ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ-ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!455 ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 285 ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ!ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ MAIL, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε: Αχ Λουκια ας εχει δουλεια κ ας ειναι ασφαλης(!) κ ολα τ'αλλα επονται!

ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:ΟΝΤΩΣ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ... queen mary, Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!
discordia, ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ SITE-ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ-ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!455 ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 285 ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ!ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ MAIL, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ιδιοι ενα πραμα.ε εγω εχω αλλαξει πολυ απο οταν ημουν μικρη Very Happy

discordia

discordia
Ασε Λουκια κι εγω το ιδιο επαθα.
Μαλιστα τωρα μολις καθησα και τσεκαρισα ενα απο τα οικονομικα πακετα του νοεμβριου εδω, που εχει το κρεβατακι που θελαμε να παρουμε, με ολα οσα προσφερει και αμα τα παρω απο εκει τα ιδια παλι πιο φτηνα βγαινει.
Βεβαια ειμαι της αποψης καλυτερα να παρει ο ελληνας τα λεφτα, παρα ο ξενος, απο οποια χωρα κι αν ειναι, αλλα μιλαμε για μεγαλες διαφορες....
παντως το καροτσακι που διαλεξαμε απο το κιδδο, θα το παρουμε απο το κιδδο, δεν αλλαζουμε γνωμη αφου μας βολεψε...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ...!!!!!!!!!
discordia, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΜΩΣ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Ε?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ "ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΣΟ, ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΚΛΕΙΣΑΜΕ? " ΑΛΛΙΩΣ, ΤΑ ΛΕΜΕ... ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Mad

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καθοταν ο καλος μου στον υπολογιστη..Καθαρισα την ντουλαπα,μπηκε στο δωματιο αλλα δεν εκανα τιποτα αλλο...Σημερα ποναει ακομα παραπανω η πλατη μου...Αν αρχισαμε ετσι θα υποφερω...Δεν βολευομαι πουθενα

discordia

discordia
Μα κι εσυ βρε πουλακι μου δεν καθεσαι καθολου απο την ωρα που ξυπνας...με αυτα που περιγραφεις πρεπει να εισαι ολη μερα στην τσιτα... αν στα κανονικα μας θελαμε μια μερα να επανελθουμε απο ενταση και κουραση, τωρα θελουμε δυο. πρεπει να ριξεις κατα πολυ τουε ρυθμους σου, μου το ελεγαν, δεν το πιστευα, την πατησα....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ πρεπει...αλλα να δω ποιος θα τα κανει ολα.....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ!ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!ΑΦΟΥ ΕΠΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ Κ ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΠΑΡΤΟ ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΚΡΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ..ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 30 534787

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μας κατεστρεψε αυτο το καταγμα...  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 30 534787  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 30 534787

discordia

discordia
Σοφακι για 2-3 μηνες θα ζησουν με λιγοτερα.... αν δεν ησουν δηλαδη εσυ εκει τι θα εκαναν? θα εμεναν νηστικοι και μεσα στην βρωμα? δεν νομιζω....
παρτα λοιπον ολα πιο χαλαρα και αν δε σε πιστευουν, πες στον γιατρο να τους το πει.
εμενα με "ρουφιανεψε" το παλικαρι μου που δεν ειχα ριξει τουε ρυθμους μου και το τι ακουσα δεν λεγεται....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ πρεπει...Ουτως η αλλως αν με πιασει χειροτερα δεν θα μπορω να κανω τιποτα πολυτως

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παω να ξαπλωσω κοριτσια βρηκα και τον καλο μου σε σταση οτι πρεπει για να σωθω στην αγκαλια του Razz Razz

discordia

discordia
χιχιχι αυτη ειναι η αγαπημενη μου ιδιοτητα του συζυγου!!! Ειναι εκει να σε αγκαλιασει, κι οταν το θες κι οταν δεν το θες!!! Αντε πανε να ξαπλωσεις να ισιωσεις και συνεχιζεις αυριο πιο χαλαρα!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Πω,πω, μπηκα για να διαβασω ολες τις σειδες απο το θεμα που εχασα, ηταν και πολλες, και τωρα τα εχω μπερδεψει ολα στο κεφαλι μου... Πφφφφφφ....

Παντως ειστε ολες καλα, ολα τα μπεμπακια καλα, και αυτο εχει σημασια!
Ηρθε το απογευμα ενας παπας στο σπιτι, μας εκανε ενα ευχελαιο, μου διαβασε και κατι ευχουλες εμενα, συζητησαμε και λιγο. Ηρεμησα παρα πολυ μετα απο αυτο!!Και δεν ειμαι και το πιο θρησκο ατομο γενικα!!

Εφαγα και 2 μπιφτεκια με σαλατα, με το ζορι βεβαια. Παει, εχασα την ορεξη μου... Στο Ιασω θα την αφησα.

Και τωρα δεν εχω και πολυ κουραγιο να μεινω ξυπνια, θα παω να ξαπλωσω.

Καληνυχτα σε ολες τις εγκυουλες και μωρακια!!!!
Φιλακια πολλα!!

Αααα Λουκια, ποιον γιατρο εχεις, αν επιτρεπεται? Αν δεν θελεις δημοσια, στειλε μου ενα πμ.

Και παλι φιλακια σε ολες!!!!  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 30 40746  *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου  2013  Νο5* - Σελίδα 30 40746

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μιραντζελα, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΥΣΑΓΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ Wink

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυγατε ολες?Εμεις ειχαμε παρεα.Ηρθαν οι κουμπαροι που δεν τους ειχαμε δει καθολου μες τη βδομαδα κ δεν προλαβα να μπω.
Μιραντζελακι ολα καλα.Ξεκουρασου κ για την ορεξη δεν πειραζει...Επιστρεφει με τα ποδια...Σε 2 μερες θα ειναι πισω! Laughing
Σοφακι δε νομιζω οτι σε βαζουν συνεχεια να κανεις τοσα φαγητα κ γλυκα.Μαλλον δικη σου ορεξη ειναι επειδη εισαι στο σπιτι.Οποτε κοψε λιγο ταχυτητα κ χαλαρωσε μερικες μερες.Εχει δικιο η Λουκια, οι συσπασεις μπορει να ερθουν απ'το πουθενα κ ειναι κριμα να ερθουν επειδη δε βαζεις κωλο κατω!

Σμαρω μου οι σαλατα ηταν δικης μου εμπνευσης κ την εκανε η Φιλιτσα στο τραπεζι σημερα.Μαρουλι,σπανακι(ωμο εννοειται),ροδι,κρουτον ή κουκουναρι(ή κ τα 2 μαζι).Κ μια ελαφρια σως με λαδι,μπαλσαμικο κ λιγο μελι.Τα χτυπας σε ενα βαζακι ή σε μουλτι για να ανακατευτουν καλα κ περιχυνεις πριν το σερβιρισμα.Η αναλογια φυσικα εξαρταται απο τα γουστα σου.Συνηθως λαδι:ξυδι ειναι 3:1 κ μελι αναλογα ποσο γλυκια θες να ειναι.Εγω παντα τα κανω με το ματι κ δοκιμαζω πριν τη ριξω στη σαλατα.Πολλες φορες αντικαθιστω το μαρουλι ή το σπανακι με ροκα.Αν κ το ωμο σπανακι ειναι πολυ πολυ θρεπτικο.

Φιλιτσα δε μου ειπες ποια σαλτσα θες τελικα για το κοτοπουλο.Αν θες να ειναι κοκκινο βαζεις μπαλσαμικο,κετσαπ κ μελι.Αλλιως μπαλσαμικο ή κανονικο ξυδι,μουσταρδα κ μελι.(Κανονικα το γλυκοξινο κοτοπουλ θελει κ σογια σως αλλα εγω δεν χρησιμοποιω γιατι εχω διαβασει οτι προκαλει στειροτητα.)

discordia

discordia
Αχ δωρα τι καλα που ειχατε παρεουλα.
εμεις περα απο το βαφτισια που ειδαμε φιλους και γνωστους μοναχουλια μας ημασταν, καλα δεν μας χαλασε κιολας αλλα ειναι μερικοι φιλοι μου που μου ελειψαν και θελω να τους δω!
Παραπλησια σαλατα κανω κι εγω και ηθελα να δω τι δεν βαζω για να τα δοκιμασω. Μεσα στην εβδομαδα θα την κανω κι εγω στο παλικαρι μου. Και με ροδια δικα μας!

Η σογια σως προκαλει στειροτητα???? την λατρευω!!!! τρωω εδω και χρονια.... σε μας, στους αντρες ή γενικα προκαλει στειροτητα?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω στους αντρες.Καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο πριν 1-2 χρονια κ απο τοτε ο καλος μου δεν με αφησε να την ξαναχρησιμοποιησω.
Εμεις τις Κυριακες παντα εχουμε φουλ προγραμμα.Εκτος απο φαγητο στην πεθερουλα παντα κανουμε κ κατι εξτρα.Σημερα πηγαμε για καφε σε κατι φιλους κ μετα ηρθαν κ οι κουμπαροι απο δω.Ειδικα με τους κουμπαρους βρισκομαστε 1-2 φορες την εβδομαδα.Με τους υπολοιπους οταν κ αν βολεψει...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακι λεω να προσπαθησω να κοιμηθω γιατι αυριο εχω επιτροπη το πρωι κ μετα να παω κ απο τη δουλεια κ το ταμειο του καλου μου.Τρεξιμο δλδ.Αν εχω κουραγιο θα ψαξω κ για κανενα ρουχο κ παπουτσι.Καληνυχτα...

discordia

discordia
καληνυχτα! Καλη ξεκουραση και καλο τρεξιμο για αυριο!!
Εγω λεω να παρακολουθησω καμια διλαεξη γιατι απο τιβι τιποτα κι απο υπνο επισης!!!!
Να φαω κιολας γιατι σαν πολυ να πεινασα!!!
Φιλια πολλα και τα λεμε αυριο!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες!Ξυπνησα πρωι κ το τρεξιμο αρχιζει!Ελπιζω να προλαβω μεσημερακι να γυρισω σπιτι να δω τα νεα σας.3:30 εχω κ μαθημα στο Ιπποκρατειο.Σμαρω το αγαπημενο σου!Για τον τοκετο θα μας πουνε σημερα.θα ειναι κ ο καλος μου... Very Happy
Φιλακια κ να εχετε ενα ομορφο κ ξεκουραστο (για σενα αυτο Σοφακι) πρωινο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις