776 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο5* Δευ Νοε 12, 2012 2:11 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μου λετε,ειναι χαρακτηριστικο του ζυγου και η υπερβολικα αισιοδοξια?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΙΟΛΑΣ..ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΟ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΧΩΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΚΩΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΟΥΒΑΡΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ queen mary!ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ-ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΛΕΩ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ..ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΑΚΟΜΑ..
Sofki έγραψε:Δεν μου λετε,ειναι χαρακτηριστικο του ζυγου και η υπερβολικα αισιοδοξια?
loukia_84 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ...ΑΥΤΗ Η ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ...
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟ discordia, Κ ΟΧΙ ΤΗΣ queen mary ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ, ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ..?ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ..ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ...ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΩΣΕΙ.ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΑ..ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ..ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΕΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
ουτε σταθερη ουτε ακλονητη ουτε καταδιανοια πρωσγειωμενη!discordia έγραψε:Φιλιτσα σταθερη, ακλονητη και προσγειωμενη ε??? Μου αρεσουν τα ταυρακια. Μου κρατανε τα μποσικα και δεν χανομαι στον κοσμο μου. Μαλλον γι'αυτο παντρευτηκα το ταυρακι που μου ελαχε!!!
discordia έγραψε:Μαρια καλημερα!!! Υπνος μπρουμυτα!!!! Ποσο μου εχει λειψει... κι εγω θελωωωω
Λουκια ετσι ακριβως κι εμεις, περσι ηταν τα πρωτα μας χριστουγεννα στο σπιτι μας και φετος περιμενουμε το μωρο μας!!! Και να φανταστειτε τα χριστουγεννα με ξενερωνουν απιστευτα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ολοι να ειναι χαρουμενοι και γιατι πρεπει να ακουμε συνεχεια χριστουγεννιατικα τραγουδια. Απο εκει που ημουν το γκρινιαρικο στρουμφακι καθε χρονο, φετος ειμαι το ξωτικο του Αη Βασιλη!!!!
Αφηστε που δεν κρατιεμαι...θελω να στολισω το σπιτι!!!!
Φιλιτσα σοβαρα μιλας??? καμια σχεση με το παλικαρι μου!!! Μαλλον ειστε απο διαφορετικο κοπαδι!!!χαχαχαχαχαχα
discordia έγραψε:
Φιλιτσα σοβαρα μιλας??? καμια σχεση με το παλικαρι μου!!! Μαλλον ειστε απο διαφορετικο κοπαδι!!!χαχαχαχαχαχα
ουτε εμενα γιαυτο παντρευτηκα ζαχαροπλαστη!! ανυπομονω να στολισω!!!!thequeen86 έγραψε:καλα κ εμενα αιγοκερος θα ηταν ο γιος μου κ η χαρα μου εμεινε.ειχα πητ 26/12 κ ηρθε στις 18.κ εγω θα στολισω κοριτσια για τον μικρο πιο πολυ.σκεφτομαι να δοκιμασω να φτιαξω κ μελομακαρονα αλλα βλεποντας κ κανοντας γτ η ζαχαροπλαστικη δν ειναι το φορτε μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης